Ondanks de vele negatieve reviews op Trustpilot besloot ik het erop te wagen en zelf een oordeel te vormen. En dat heb ik gedaan. 🙂 De fiets is uiteindelijk na ongeveer vier weken aangekom... Se mer
Det här tycker kunderna
Ik zocht een Koga F3 die nergens was te vinden in mijn maat. Tot ik deze tegen kwam bij vansprint. Gebeld met een medewerker omdat ik wilde weten hoe het met garantie geregeld is aangezien de winkel a... Se mer
Levering van de door mij bestelde fiets duurde veel langer dan op de website vermeld staat. Na levering bleek de door mij bestelde (en betaald) accu van 500Wh slechts 378Wh te zijn. De bestelde bagage... Se mer
Scam bedrijf één ster is nog teveel. Beloftes om te leveren en gewoon niet leveren. Communicatie niet mogelijk, geen enkele fatsoenlijke reactie ontvangen in 2 maanden tijd. Fiets in februari besteld... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
VanSprint is de specialist in elektrische fietsen
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- +31 85 000 31 79
- service@vansprint.nl
- www.vansprint.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Deze leverancier krijgt een 10!
Super makkelijk bestellen, onmiddellijke bevestiging, snelle verzending, vriendelijke en correcte bezorging. Gevraagd om extra spoed ivm verjaardag op 2e kerstdag, daar is gehoor aan gegeven. Kortom, van Sprint krijgt van mij een 10.

Super fiets
Super fiets, goede prijs, zeer netjes afgemonteerd en bezorgd in zeer stevige doos.

Slechte service, slecht bereikbaar
Op 25 juni besteld mijn vrouw via haar werk-fietsplan een groene Evo Bad Bike bij Vansprint en betaalt 1000 euro bij. Vervolgens wordt er bericht dat levering langer kan duren. Dan krijgen we een bericht dat de groene variant er niet is, een zwarte zal worden geleverd. Dit bericht wordt vervolgens zelf door Vansprint weer ingetrokken en er wordt toch gewacht op de een groene. Die komt ergens eind zomer bij Vansprint binnen, maar wordt niet doorgestuurd want de fiets zou 'al gebruikt' zijn. We hakken zelf de knoop door en verzoeken Vansprint om dan maar de zwarte variant te sturen, maar dan wel met terugstorten van het prijsverschil van 600 euro tussen het zwarte en groene model. Vansprint gaat hier mee akkoord en levert uiteindelijk op 16 september een nog volledig te assembleren zwarte fiets. De afgesproken 600 wordt echter maar niet teruggestort en pas bij berichten over officieel in gebreke stellen van onze kant is er weer respons. Maar ook na deze berichten blijft het vervolgens toch weer een aantal weken stil en op 10 december, vandaag, is dan ineens de aanschaf helemaal rond en hebben we het prijsverschil ook terug. Kortom slechte service, waarbij vooral t contact met Vansprint heel moeizaam verloopt.

Niet betrouwbaar!
Op 26 September een mountainbike besteld en na 2 maanden was er nog niks binnen. elke keer een andere smoes monteur ziek, staat in Langen en dan weer in Darmstad. uiteindelijk vertelde ze dat de band kapot was en dit zou 2 maanden duren voordat die binnen zou zijn. (via mantel binnen 1 werkdag)
Vertrouwen toen helemaal verloren en bestelling geannuleerd! zelfde fiets via mantel besteld en de volgende dag was die binnen!

Cortina e-Bike gekocht
Cortina e-Bike gekocht. Er liep een aktie via cortina van het voorjaar met 350 euro cashback. Hier VanSprint over geschreven. Mijn mail zou destijds in behandeling genomen worden.
Inmiddels na een stuk of 6 x aandringen en geen reactie te hebben gekregen, een antwoord: Wij deden niet mee aan de aktie en of ik nu na6 mnd maar even wil bewijzen of dat wel zo was. Dan konden ze kijken of ik er recht op heb.
Ongekend dat je een half jaar niets laat horen en de klant van het kastje naar de muur stuurt, om vervolgens het probleem bij de klant neer te leggen.
Wat een slechte service!!!
Slechte service!! Op 2 september hebben wij onze fiets…
Op 2 september hebben wij onze fiets laten ophalen. Display gaf geen weergave meer, viel onder de garantie! Nu na 2,5 maand in de fabriek voor een reparatie nog steeds geen duidelijkheid! Gênant!!!!

Svar från VanSprint.nl
Unable to deliver and stock not up to date!
Order placed on October 28, 2024
Bike available delivery within 2 to 5 days
No follow-up from customer service, after numerous reminder emails to find out where my order was, I finally received a reply on November 14, 2024 saying that the bike was not available, I was offered a size S instead of M
Refund within 14 days! This is unacceptable.
Move on and order elsewhere!

Svar från VanSprint.nl
In mei een ebike gekocht bij vansprint…
In mei een ebike gekocht bij vansprint ( koga)
Bij de fiets ontbrak het display en de fiets had de opstart beurt nooit gehad.
Na veel beloftes die niet nagekomen zijn door Vincent is het toch nog goed gekomen
Bij de locale koga dealer de fiets in bedrijf laten stellen en een displaytje aan geschaft ,kosten 250,- euro
Na veel mailen is het bedrag vergoed en fiets nu met plezier op de fiets.
Het personeel is welwillend maar Vincent maakt er een potje van.

Door een misverstand
Door een misverstand. Verkeerde fiets besteld. Maar toch optijd ongedaan kunnen maken en de goede fiets besteld. En snel geleverd. Zeer te vreden

Svar från VanSprint.nl
Kwaliteit service en lage prijzen!
Ik heb afgelopen maand een fiets aangekocht bij vansprint. Deze was erg snel geleverd, ( stond 1-2 weken levertijd), echter heb ik deze al binnen gekregen binnen een week.
Ik wou toen nog mijn remmen afstellen, waarvoor ik contact heb opgenomen met de klantenservice.
Rem en Vincent hebben me erg goed geholpen met zelfs een instructie video.
Kortom, top service! Ik ga met kerst bij jullie ook een mooie fiets kopen voor me vrouw!

Cowboy 4 st. Top
Goede service. Snelle levering inmiddels heerlijk aan het fietsen

trek gravel bike
de bestelling was helaas erg vertraagd, wat niet goed werd gecommuniceerd (vandaar 4 sterren).
maar daarna was de ondersteuning geweldig, heel erg bedankt!

Svar från VanSprint.nl
Good recent is because everything in…
Good recent is because everything in that company works great. Everything what is needed you can find on website. Delivery company also works good. They keep you close with contact and information about delivery.

Top fiets en service
Uitstekende fiets, zo licht dat je nauwelijks doorhebt dat het een e-bike betreft. Kwaliteit doet een veel hogere prijs vermoeden. Vansprint heeft snel geleverd en het is prettig dat ze iDeal in3 ondersteunen!

Slechte service
Probleem gehad met de batterij van mijn Tenways CGO 600 Pro 6 maanden na aanschaf. Na contact gehad opgestuurd naar Van Sprint, dit is inmiddels al langer dan 4 maanden geleden en ik heb nog steeds niks terug.
Zij geven aan dat het aan de Hoofdfabricant Tenways ligt, maar hier zit gewoon garantie op en hoort direct opgelost te kunnen worden.
Mocht je alleen het product nodig hebben, is het misschien een goede winkel - maar bij iets van service of kapotte onderdelen is het ronduit slecht. Ik geef volgende keer liever 100 of 200 euro meer uit dat ik service bij een winkel krijg dan dit.

Service is volkomen puin
Trek Fuel Exe besteld. Communicatie rond levering was onduidelijk, levering duurde lang. Bedrijf dat komt afleveren stuurt geen email met geschatte tijd, chaufeur belt niet van tevoren.
Bellen naar VanSprint heeft geen zin, er neemt nooit iemand op. Communicatie via website message werkt traag, berichten worden slacht gelezen antwoorden zijn vaag.
De geleverde fiets was weliswaar gemonteerd maar de de sealant moet je zelf maar in de banden doen. Ook was de software niet geupdate. Dat leverde frequent foutcodes en uitval van de ondersteuning op bij het rijden. Advies van VanSprint was om maar naar een dealer te gaan.
Na de levering krijg je ook nog eens een email dat, als je een gunstige review schrijf, je een cadeautje krijgt. Kij, ze weten dat de fout zitten naar gaan gewoon door met de marketing.
De paar honderd euro die je bespaart is echt de moeite niet waard. Een Trek dealer is graag bereid je nog wat korting te geven en een perfecte fiets. Daarna kan bij die dealer, zonder schaamrood op de kaken, ook terecht voor uitstekend onderhoud en service.

Svar från VanSprint.nl
Duidelijke telefonische toelichting op mijn vragen over levering en technische kwaliteit. Fiets op tijd en in lijn met de afspraken afgeleverd. Prima kwaliteit en service

Svar från VanSprint.nl
Save yourself some trouble and go with…
Save yourself some trouble and go with a reputable bike retailer!
Email after emails and calls after calls this company do not care about customer service and do not answer any enquiries!

nooit meer
Op 5/08/2024 een fiets besteld die binnen de 5 werkdagen ging geleverd worden. Na de betaling 2 weken geen communicatie. Daarna kon mij niemand binnen het bedrijf een levertermijn meedelen. Na een maand mailen zou de fiets geleverd worden. Dag van de levering niemand gezien. Tot op vandaag 09/10/2024 nog altijd mijn geld niet terug gekregen. Dit voelt aan als een gijzeling door deze firma.
In hun mail verkeer gebruiken ze constant de woorden ik denk of ik hoop. Je krijgt nooit geen antwoorden op uw vragen.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.