VanSprint.nl Omdömen

TrustScore 2.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ondanks de vele negatieve reviews op Trustpilot besloot ik het erop te wagen en zelf een oordeel te vormen. En dat heb ik gedaan. 🙂 De fiets is uiteindelijk na ongeveer vier weken aangekom... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik zocht een Koga F3 die nergens was te vinden in mijn maat. Tot ik deze tegen kwam bij vansprint. Gebeld met een medewerker omdat ik wilde weten hoe het met garantie geregeld is aangezien de winkel a... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Levering van de door mij bestelde fiets duurde veel langer dan op de website vermeld staat. Na levering bleek de door mij bestelde (en betaald) accu van 500Wh slechts 378Wh te zijn. De bestelde bagage... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Scam bedrijf één ster is nog teveel. Beloftes om te leveren en gewoon niet leveren. Communicatie niet mogelijk, geen enkele fatsoenlijke reactie ontvangen in 2 maanden tijd. Fiets in februari besteld... Se mer

Företagsinformation

1. Cykelaffär

Skrivet av företaget

VanSprint is de specialist in elektrische fietsen

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

27 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Deze leverancier krijgt een 10!

Super makkelijk bestellen, onmiddellijke bevestiging, snelle verzending, vriendelijke en correcte bezorging. Gevraagd om extra spoed ivm verjaardag op 2e kerstdag, daar is gehoor aan gegeven. Kortom, van Sprint krijgt van mij een 10.

25 december 2024

Goedemorgen,

Fijn om te horen dat het bestellings process gemakkelijk ging en u snel u fiets heeft ontvangen. Ben blij dat de fiets nog binnen is gekomen voor de 2e kerstag in verband met de verjaardag.

Wij van VanSprint hopen dat u nog vele jaren plezier zal hebben van de Fiets en mocht er iets zijn met de fiets. helpen wij u natuurlijk altijd graag verder.

Snelle levering, mooie fiets

24 december 2024

Goedemorgen,

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de kwailiteit van de fiets.

Wij van VanSprint wensen u nog veel plezier met u nieuwe fiets en hopen dat u er nog jaren lang plezier van kan hebben!

Super fiets

Super fiets, goede prijs, zeer netjes afgemonteerd en bezorgd in zeer stevige doos.

17 december 2024

Goedemorgen,

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze prijs kwaliteits verhouding.

Wij hopen dat u nog vele jaren plezier kan hebben van u fiets!

Slechte service, slecht bereikbaar

Op 25 juni besteld mijn vrouw via haar werk-fietsplan een groene Evo Bad Bike bij Vansprint en betaalt 1000 euro bij. Vervolgens wordt er bericht dat levering langer kan duren. Dan krijgen we een bericht dat de groene variant er niet is, een zwarte zal worden geleverd. Dit bericht wordt vervolgens zelf door Vansprint weer ingetrokken en er wordt toch gewacht op de een groene. Die komt ergens eind zomer bij Vansprint binnen, maar wordt niet doorgestuurd want de fiets zou 'al gebruikt' zijn. We hakken zelf de knoop door en verzoeken Vansprint om dan maar de zwarte variant te sturen, maar dan wel met terugstorten van het prijsverschil van 600 euro tussen het zwarte en groene model. Vansprint gaat hier mee akkoord en levert uiteindelijk op 16 september een nog volledig te assembleren zwarte fiets. De afgesproken 600 wordt echter maar niet teruggestort en pas bij berichten over officieel in gebreke stellen van onze kant is er weer respons. Maar ook na deze berichten blijft het vervolgens toch weer een aantal weken stil en op 10 december, vandaag, is dan ineens de aanschaf helemaal rond en hebben we het prijsverschil ook terug. Kortom slechte service, waarbij vooral t contact met Vansprint heel moeizaam verloopt.

10 december 2024

Goedemorgen,

Sorry om te horen dat u ontevreden bent over onze service. Voor deze zaak moesten er helaas veel op een rijtje gezet worden door alle veranderingen en moest dit via een externe partij Fiscfree geregeld worden.

Nadat wij contact hebben gezocht met Fiscfree en al het bewijs hadden voor de aanpassing van de order konden wij uiteindelijk het geld terug over maken dat was afgesproken.

Het duurde helaas iets langer dan gehoopt door het vele contact tussen Fiscfree en ons en dat alles op een rijtje gezet moest worden.

Wij zijn in ieder geval blij dat het geld bedrag is terug over gemaakt en de 600 euro weer gestort is.

Niet betrouwbaar!

Op 26 September een mountainbike besteld en na 2 maanden was er nog niks binnen. elke keer een andere smoes monteur ziek, staat in Langen en dan weer in Darmstad. uiteindelijk vertelde ze dat de band kapot was en dit zou 2 maanden duren voordat die binnen zou zijn. (via mantel binnen 1 werkdag)
Vertrouwen toen helemaal verloren en bestelling geannuleerd! zelfde fiets via mantel besteld en de volgende dag was die binnen!

26 september 2024

Goedemorgen,

Vervelend om te horen dat u een negatieve ervaring heb gehad met onze service.

De case duurde inderdaad helaas langer dan gewenst maar zijn blij dat het in de tussentijd is opgelost en u uw geld terug heeft gekregen.

Wij van VanSprint wensen u nog veel succes met de zoektocht naar u ideale fiets.

Cortina e-Bike gekocht

Cortina e-Bike gekocht. Er liep een aktie via cortina van het voorjaar met 350 euro cashback. Hier VanSprint over geschreven. Mijn mail zou destijds in behandeling genomen worden.
Inmiddels na een stuk of 6 x aandringen en geen reactie te hebben gekregen, een antwoord: Wij deden niet mee aan de aktie en of ik nu na6 mnd maar even wil bewijzen of dat wel zo was. Dan konden ze kijken of ik er recht op heb.
Ongekend dat je een half jaar niets laat horen en de klant van het kastje naar de muur stuurt, om vervolgens het probleem bij de klant neer te leggen.
Wat een slechte service!!!

20 november 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte service!! Op 2 september hebben wij onze fiets…

Op 2 september hebben wij onze fiets laten ophalen. Display gaf geen weergave meer, viel onder de garantie! Nu na 2,5 maand in de fabriek voor een reparatie nog steeds geen duidelijkheid! Gênant!!!!

19 november 2024

Goedemorgen,

Vervelend om te horen dat de reparatie van u fiets zo lang heeft geduurd. Wij van VanSprint willen de fietsen van onze klanten zo snel mogelijk en goed repareren zodat onze klanten weer goed gebruik kunnen maken van.

Op tijd van schrijven is de fiets gelukkig gerepareerd en wordt deze de komende dagen weer bij u thuis afgeleverd en zal u fiets weer zo goed als nieuw aanvoelen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Unable to deliver and stock not up to date!

Order placed on October 28, 2024
Bike available delivery within 2 to 5 days
No follow-up from customer service, after numerous reminder emails to find out where my order was, I finally received a reply on November 14, 2024 saying that the bike was not available, I was offered a size S instead of M
Refund within 14 days! This is unacceptable.
Move on and order elsewhere!

14 november 2024

Hello,

Unfortunately in this case the bike was not available with the manufacturer anymore for the size M due to production lines being changed for the new 2025 models that are coming in January therefore some bike are unavailable at the moment.

We tried to offer you the bike in the size S with a compensation due to the inconviniance.

You informed us you would rather have your money back which is ofcourse possible. this was confirmed through the mail that the backpayment process takes 14 days which is company policy that was agreed upon on purchase.

We hope you will get your money back as soon as possible so you can search further for your ideal bike.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

In mei een ebike gekocht bij vansprint…

In mei een ebike gekocht bij vansprint ( koga)
Bij de fiets ontbrak het display en de fiets had de opstart beurt nooit gehad.
Na veel beloftes die niet nagekomen zijn door Vincent is het toch nog goed gekomen
Bij de locale koga dealer de fiets in bedrijf laten stellen en een displaytje aan geschaft ,kosten 250,- euro
Na veel mailen is het bedrag vergoed en fiets nu met plezier op de fiets.
Het personeel is welwillend maar Vincent maakt er een potje van.

8 november 2024

Goedemorgen,

Fijn om te horen dat wij tot een snelle en gemakkelijke oplossing zijn gekomen voor u probleem. En dat u nu goed gebruik kan maken van u nieuwe fiets.

Wij van VanSprint wensen u nog veel plezier met u nieuwe fiets!

Door een misverstand

Door een misverstand. Verkeerde fiets besteld. Maar toch optijd ongedaan kunnen maken en de goede fiets besteld. En snel geleverd. Zeer te vreden

5 november 2024

Goedemiddag,

Fijn om te horen dat wij u goed hebben kunnen helpen in deze situatie.

Wij willen natuurlijk goed contact houden met onze klanten en fouten kunnen nou eenmaal gebeuren.

Ben blij dat de goede fiets ondertussen ook is geleverd.

Wij van VanSprint wensen u nog veel fietsplezier met u nieuwe fiets!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kwaliteit service en lage prijzen!

Ik heb afgelopen maand een fiets aangekocht bij vansprint. Deze was erg snel geleverd, ( stond 1-2 weken levertijd), echter heb ik deze al binnen gekregen binnen een week.
Ik wou toen nog mijn remmen afstellen, waarvoor ik contact heb opgenomen met de klantenservice.
Rem en Vincent hebben me erg goed geholpen met zelfs een instructie video.
Kortom, top service! Ik ga met kerst bij jullie ook een mooie fiets kopen voor me vrouw!

8 november 2024

Svar från VanSprint.nl

Bedankt voor de eerlijke review Labelmarket,

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw aankoop.

Indien wij fietsen uit een levering vanuit de fabrikant eerder binnen krijgen als verwacht dan zullen wij deze altijd zo snel mogelijk naar onze klanten opsturen, zodat zij zo snel mogelijk kunnen genieten van hun aankoop.

Bij VanSprint bieden wij overigens ook altijd goede service aan bij onze klanten. Daarom zullen wij ook indien het nodig is een passende manier zoeken om de klant goed te kunnen informeren.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Cowboy 4 st. Top

Goede service. Snelle levering inmiddels heerlijk aan het fietsen

31 oktober 2024

Bedankt voor de eerlijke Review J.V.D Linden,

Wij streven er naar om onze kloanten altijd een goede service te bieden, aangezien wij dat bij VanSprint erg belangrijk vinden.

Wij zien u graat terug bij VanSprint!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

trek gravel bike

de bestelling was helaas erg vertraagd, wat niet goed werd gecommuniceerd (vandaar 4 sterren).
maar daarna was de ondersteuning geweldig, heel erg bedankt!

5 november 2024

Svar från VanSprint.nl

Bedankt voor de goede review Peter,

Helaas kan het zelden voorkomen dat er zendingen vertraagd zijn vanuit de fabrikant, waardoor u als klant zijnde langer moet wachten dan dat u van ons gewend bent.
Daar willen wij dan ook onze excuses voor aanbieden.

Wij zullen er persoonlijk voor zorgen dat uw volgende order bij VanSprint vlekkeloos zal verlopen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Good recent is because everything in…

Good recent is because everything in that company works great. Everything what is needed you can find on website. Delivery company also works good. They keep you close with contact and information about delivery.

28 oktober 2024

Svar från VanSprint.nl

Good to hear your experience with us was a good one.

We hope you a lot of fun with the new bike!

Top fiets en service

Uitstekende fiets, zo licht dat je nauwelijks doorhebt dat het een e-bike betreft. Kwaliteit doet een veel hogere prijs vermoeden. Vansprint heeft snel geleverd en het is prettig dat ze iDeal in3 ondersteunen!

30 oktober 2024

Svar från VanSprint.nl

Bedankt voor uw eerlijke review Vadim,

Wij bieden vele fietsen aan die geschikt zijn voor elk doel eind, en dus ook fietsen van een laag gewicht, zoals van bijvoorbeeld Carbon. Hierdoor kunt u uw snelheid optimaliseren.

Overigens bieden wij inderdaad vele betaalopties aan, waar ook opties onder zitten zoals IN3, waardoor klanten in meerdere delen kunnen betalen.

Slechte service

Probleem gehad met de batterij van mijn Tenways CGO 600 Pro 6 maanden na aanschaf. Na contact gehad opgestuurd naar Van Sprint, dit is inmiddels al langer dan 4 maanden geleden en ik heb nog steeds niks terug.

Zij geven aan dat het aan de Hoofdfabricant Tenways ligt, maar hier zit gewoon garantie op en hoort direct opgelost te kunnen worden.

Mocht je alleen het product nodig hebben, is het misschien een goede winkel - maar bij iets van service of kapotte onderdelen is het ronduit slecht. Ik geef volgende keer liever 100 of 200 euro meer uit dat ik service bij een winkel krijg dan dit.

10 juni 2024

Bedankt voor uw review Rik,

Helaas kan het zelden voorkomen dat klanten problemen ervaren met hun batterij, dit kan gebeuren door normaal gebruik, maar ook door het onjuist gebruiken van de batterij, en zelfs door het verkeerd bewaren van de batterij.
Daarom vinden wij het bij VanSprint altijd belangrijk dat er goed onderzoek word gedaan naar zulke kwesties, waarbij er dus ook contact wordt opgenomen met de fabrikant. Dit kan zo het proces wel vertragen.

Daarom willen wij onze excuses aanbieden voor de tragere service dan dat u van ons gewend bent.

Service is volkomen puin

Trek Fuel Exe besteld. Communicatie rond levering was onduidelijk, levering duurde lang. Bedrijf dat komt afleveren stuurt geen email met geschatte tijd, chaufeur belt niet van tevoren.
Bellen naar VanSprint heeft geen zin, er neemt nooit iemand op. Communicatie via website message werkt traag, berichten worden slacht gelezen antwoorden zijn vaag.
De geleverde fiets was weliswaar gemonteerd maar de de sealant moet je zelf maar in de banden doen. Ook was de software niet geupdate. Dat leverde frequent foutcodes en uitval van de ondersteuning op bij het rijden. Advies van VanSprint was om maar naar een dealer te gaan.
Na de levering krijg je ook nog eens een email dat, als je een gunstige review schrijf, je een cadeautje krijgt. Kij, ze weten dat de fout zitten naar gaan gewoon door met de marketing.
De paar honderd euro die je bespaart is echt de moeite niet waard. Een Trek dealer is graag bereid je nog wat korting te geven en een perfecte fiets. Daarna kan bij die dealer, zonder schaamrood op de kaken, ook terecht voor uitstekend onderhoud en service.

1 september 2024

Bedankt voor uw review Jan,

Wij vermelden altijd uw e-mailadres en telefoonnummer bij de gegevens van de zending via onze vaste partner, namelijk DSV.
Echter kan het inderdaad voorkomen dat chauffeurs haast hebben, en vergeten om telefonisch contact op te nemen met onze klanten.
Daar willen wij dan onze excuses voor aanbieden!

Wij zullen altijd de bellers opnieuw telefoneren, indien wij een gemiste oproep terug zien. Zo zult u altijd fatsoenlijk en snel antwoord krijgen op al uw vragen.

Wij raden het overigens soms inderdaad aan om direct langs een Trek dealer te gaan, dit doen wij om onze impact op het milieu te minimaliseren.
Het is namelijk onnodig om zomaar fietsen van Nederland naar Duitsland te versturen voor een reparatie, indien er bij u een Trek dealer praktisch om de hoek is gevestigd.

Ik hoop daarom op uw begrip voor deze situatie, zodat wij samen met u de eerste stap kunnen zetten naar een milieuvriendelijkere wereld.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Duidelijke telefonische toelichting op mijn vragen over levering en technische kwaliteit. Fiets op tijd en in lijn met de afspraken afgeleverd. Prima kwaliteit en service

14 oktober 2024

Svar från VanSprint.nl

Bedankt voor de goede review Ruud,

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de kwaliteit van de fiets.
Wij zullen namelijk altijd een uitstekende service proberen te bieden aan onze (toekomstige) klanten.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Save yourself some trouble and go with…

Save yourself some trouble and go with a reputable bike retailer!

Email after emails and calls after calls this company do not care about customer service and do not answer any enquiries!

15 augusti 2024

Svar från VanSprint.nl

Thank you for your review Lei,

I´m sorry to hear about experience with our company.
But we do actually care about our customers a lot, and I wish that I could contact you to solve your problems. But it seems that no one has ever placed an order, or contacted us, under the name Lei Wang.

So, please contact us, so we can help you with your problems!

nooit meer

Op 5/08/2024 een fiets besteld die binnen de 5 werkdagen ging geleverd worden. Na de betaling 2 weken geen communicatie. Daarna kon mij niemand binnen het bedrijf een levertermijn meedelen. Na een maand mailen zou de fiets geleverd worden. Dag van de levering niemand gezien. Tot op vandaag 09/10/2024 nog altijd mijn geld niet terug gekregen. Dit voelt aan als een gijzeling door deze firma.
In hun mail verkeer gebruiken ze constant de woorden ik denk of ik hoop. Je krijgt nooit geen antwoorden op uw vragen.

9 oktober 2024

Bedankt voor uw review Tijs Brille,

Vervelend om te horen dat u problemen heeft ervaren met onze service.
Wij waren op het desbetreffende moment namelijk uw fiets nog aan het controleren, dit heeft helaas langer geduurd als dat u van ons gewend bent.
Daar willen wij dan ook onze excuses voor aanbieden, wij versturen namelijk geen fietsen, waar mogelijk nog iets niet in orde mee is.

Wij zullen u volgende keer uitstekende service bieden!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.