URBN Property Management ApS Omdömen 11

Företagsinformation

1. Hyresförmedling
  2. Fastighetsförvaltning

Skrivet av företaget

Ejendomme er mere end bare mursten og tal. Det er her vi lever, arbejder og drømmer. Vi lever for at tilbyde dig en unik service, funderet i personlig forvaltning og rådgivning. Vi arbejder aktivt med data for at skabe værdi for ejendommen, dig og dine lejere. Vi drømmer om, sammen med dig, at være med til at skabe mulighederne for en grønnere fremtid med plads til både at leve, arbejde og drømme. Vi er URBN.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 25 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Rolighedsvej Horsens

Lidt en 50/50 oplevelse for mig.

Som udgangspunkt er de klar på at hjælpe når du ringer til dem, og det betyder selvfølgeligt meget ved en udlejer, så den del har faktisk været meget fin.

Mit primære problem i min fraflytning var i fht kommunikation mellem Urbn og så dem der ejer bygningen jeg lejede mig ind i.

Da jeg flyttede ind, var der mange fejl i bygningen som allerede var tilstede, primært fejl i vægge, karme og maling.
Der blev givet udtryk for at meget af dette ikke skulle falde ud af mit depositum, men alligevel ender der med at blive trukket over 16.000kr til maling derfra ud af et depositum på over 27.000kr
Det overslag der blev givet i fraflytningsrapporten var ikke særlig detaljeret, og det var umuligt at se hvordan regningen blev så høj, og hvorfor det ikke faldte på bygningsejen, som ikke leverer en ordenlig lejlighed til start.
Derudover tager det alt for lang tid at få det overskydende indskud tilbage.
Der blev skrevet 7-10 hverdage i en mail, har nu ventet over 14 hverdage og venter stadig.

30 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min lille og familie og jeg flyttede…

Min lille og familie og jeg flyttede ind i en lejlighed hvor tingene var rigtig træls til en start. Dryp fra loftet i soveværelset endte ud i en faldstamme der skulle skiftes, og et midlertidigt soveværelse i stuen. I starten var der lidt forvirring ifht. Kommunikation osv. men vi slap godt fra det, der kom gang i renovation og en løsning på problemet. Alt i alt har vi fået rigtig god behandling i form af kompentation for skadet indbo og gener.

2 februari 2026

Hej Camilla.

Tak for din fine anmeldelse, til trods for en træls start på jeres lejeforhold.

Vi håber på at jeres fremtidige lejeforhold kan fortsætte uden problemer og I bliver glade for jeres lejlighed.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ekstremt dårlig erfaringer og ligeså…

Ekstremt dårlig erfaringer og ligeså dårlig service. Lyver og løber fra aftaler.
find en anden udlejer !

13 februari 2026

Hej Trine.

Jeg vil blot, for opklaringens skyld, komme med vores redegørelse for forløbet.

Ved første fremvisning blev I tilbudt at overtage lejemålet. I den forbindelse blev I også tilbudt en afdragsordning på depositum. På dette tidspunkt ønskede I dog ikke at indgå en lejekontrakt.

Efterfølgende blev lejemålet fremvist igen, hvor I deltog sammen med en anden potentiel lejer. Den anden interesserede ønskede at overtage lejemålet og kunne samtidig betale det fulde depositum med det samme samt underskrive lejekontrakten straks.

På den baggrund blev lejemålet tildelt den anden lejer.

Vi har forståelse for, at I kan have oplevet dette som en uretfærdig behandling, da I også havde interesse i lejemålet, men da der imidlertid ikke blev lavet en lejekontrakt efter første fremvisning, fortsatte udlejningsprocessen som normalt.

Dejligt selskab

Jeg har været rigtig glad for at bo i min lejlighed, og har fået hele mit indskud tilbage. De er nemme og få fat på, og der har ingen problemer været når jeg har kontaktet dem om noget mht regninger eller noget med lejligheden. Så er super tilfreds med min oplevelse :)

2 januari 2026

Hej Judy.

Tak for din søde anmeldelse.
Håber du kommer godt videre i din nye bolig.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fint tilfreds

Jeg har personligt været tilfreds med URBN og er altid blevet mødt med respekt og venlighed. Dog bliver det kun fire stjerner, da jeg har hørt og oplevet andre have flere negative oplevelser i forhold til henvendelser, svar og manglende hjælp.
Men personligt, har jeg været rigtig tilfreds - nu må vi se om jeg ændrer mening, når min fraflytning bliver opgjort ;)

17 december 2025

Hej Amalie.

Håber din fraflytning også levede op til dine stjerner :-)

Virkelig god oplevelse!

Fantastisk oplevelse!
Jeg har været utrolig tilfreds med den service, jeg har fået fra ejendomsadministratoren. Kommunikation er altid hurtig og tydelig, og eventuelle spørgsmål eller udfordringer bliver håndteret professionelt og effektivt. Teamet er imødekommende, kompetent og virkelig engageret i at skabe tryghed og gode rammer for alle beboere.

8 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Danmark måske værste selskab som kommer…

Danmark måske værste selskab som kommer aarhustiftende og.tv 2 Østjylland.har talt med dem det har sendt en påkravskrivelse selvom husleje er betalt via net bank dd 4 oktober. Og man har til og med d den 5 i hver mdr til at få betalt og ikke den 1 som mange tror hver mdr.

4 oktober 2025

Mest korrupte…

Mest korrupte udlejningsselskab/udlejningsadministration i Danmark! Utroligt Louise kan havde sin beskidte ikke eksisterende forretning kørende! Hold jer langt væk fra URBN! De udlejer boliger med byggefusk overtaget fra Pilea/Kentia som gang på gang går konkurs og starter op igen..

URBN ejer ikke skyggen af menneskelig pli eller servive gen. Faktisk sker der ingen ting hvis man kontakter Louise. Hverken hvis der er akutte pludselig skader, administrative opgaver, helt simpel vedligehold!

Efter signe sidder Louise ude i en forladt lade på et nedlagt landbrug hos sin tante/moster og driver kontor. Det siger lidt om alle hendes tomme flotte vision hun kopier fra andre og sætter ind på hendes hjemmeside. Det skal se så flot udadtil- men det bare ren fusk og svindel og humbug!!

Ps. Ikke flyt ind ved URBN hvis du ikke mangler bo i helved og med 100% sikkerhed miste dit depositum og gode nerver!

13 augusti 2025

skuffende

vær forberedt på at du evt om fredagen får besked på mandag kommer der og vi skal ind i leje målet ... mandag kommer der en håndværker som har vist i over 1 måned han skulle komme idag eller vandet er lukket når står op om morgen du ringer til kontoret de ringer tilbage og siger der er sket noget akut men vandet er tilbage i løbet af formiddagen efter middag går man ned og høre vvs hvad der sker med det der vand ... jamen det er først klar til fyraften og intet akut i det her er både tømmer og andre så fuld ud planlagt og kordineret arbejde ... ja dette er bare nogle af de oplevelser jeg har haft de første 9 måneder men bare rolig det bliver meget være bare ta vores vaskekort det skulle jeg ha fyldt penge på det tog dem 3 måneder før jeg ku det efter overtagelse men det skulle os blive lavet om næsten med det samme systemmet det er det så heller ikke endnu og når ja vores vicevært skulle jo fyres ved overtagelse de har stadigt ikke kommet med en melding officielt om han er blevet alligevel ... jeg stoler på ingen måde på dem og forventer endelig heller ikke de nogen sinde kommer til at levere en service men burde kunne forvente af dem det er altid de andres skyld når noget sker i stedet for at sige de har dummet sig igen men regningen den skal de nok sende bare rolig ...

1 juni 2025

Super service og rådgivning

Super service og rådgivning.
URBN Property Management hjalp mig med udarbejdelse af en lejekontrakt. Nu ved jeg, at den sidder lige i skabet, og jeg skal derfor ikke være nervøs for, at der er noget som jeg har misset.

Stor anbefaling herfra.

13 januari 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.