Filbert Group Ejendomme Omdömen 60

TrustScore 3 av 5

3,1

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I wont get into too many details, but lets just say that it has consistnetly taken at least 4-6 months to get responses/ help even with things as pressing as mold. I echo what a previous reviewer h... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi fik 2 viceværter forbi, Sille og Jimmie, begge virkelig søde og rare mennesker, fik jobbet klaret med hurtigt og god service :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hej Har boet til leje hos Filbert Group ApS af 2 omgange først Skagen og derefter Viborg. Begge gange har lejlighederne været fine og ting blev fixet indenfor kort tid, hvis de gik i udu. Både overta... Se mer

Företagsinformation

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

God oplevelse

16 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Months to reply, Months of mold.

I echo what a previous reviewer has said, this is a very problematic landlord company.

13 mars 2026

dårlig service

dårlig service, når man ringer og siger at noget er galt bliver det ikke taget alvorligt, gården er ved at faldet sammen fordi kloakken er faldet sammen og det er nu 6 år siden at de startede med at lave huller i vejen og måden man løser det på er at man lægger køreplader på og håber at det løser det og når man så ringer og fortæller om det så bliver der sagt at det skal nok blive lavet snart men ærligt her snart 6 år senere har jeg svært ved at se hvad snart er for det seneste hul der blev dækket er fra sommer 2024 og der er så dybt neden under de plader at når biler køre henover lammer det helt absurd meget og det er på alle tidspunkter af døgnet og jeg ringede i dag og sagde at der må snart ske noget og fik fat i Anders i han knaldet røret på, så hvis du vil bo under en udlejer som vil tjene penge men ikke ønsker at bruge dem der hvor de skal ja så flyt ind her (hvis du ønsker at se hvordan det ser ud så tage maps og kig i Frederikshavn barfredsvej og kig i gåreden og tænk på om det er sådan du ønsker der skal se ud hvor du bor)

4 mars 2026

Advarsel

Meget dårlig oplevelse. Systematisk forsøg på at beholde depositum.
Udlejer ignorerer vedligeholdelse, mens man bor der, men sender store regninger fra deres egne underselskaber ved fraflytning. De forsøger at fakturere for gamle fejl og mangler, som var der ved indflytning. Meget uigennemsigtig proces og ingen vilje til dialog. Kan absolut ikke anbefales.

15 juni 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kunne man give nul stjerner havde jeg…

Kunne man give nul stjerner havde jeg gjort det. Elendigt udlejningsfirma. Lejlighederne er i forfald, jeg havde under 15 grader i min lejlighed henover vinteren og det tog dem halvandet år om at få skiftet vinduerne. Jeg måtte ringe og klage min en gang om ugen i flere måneder før de kunne få fingeren ud. Havde en periode på 1,5 måned uden varmt vand i lejligheden - udlejer mente "jeg skulle være heldig at det ikke være heldig det ikke var længere tid".

De hustler sig igennem, er fuldstændig ligeglade med lejlighedernes stand eller lejers ved og vel. Pt har jeg nu ventet på depositum fra min lejlighed i 3 måneder efter gentagen gange at have kontaktet dem.. På alle måder HOLD JER VÆK!

15 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde et problem med mine…

Jeg havde et problem med mine badeværelses-pærer. Jeg skrev en mail til filbert service, og der gik kun 2 hverdage, så blev der banket på min dør. Det var så besværlig en opgave, at de to elektrikere/viseværter der kom blev nød til at komme på et andet tidspunkt. De kom med det samme dagen efter og løste problemet. De to elektrikere/viseværter hed Jimmie og Sille. De var super professionelle og de kom med et godt humør.

7 november 2025

Hej David

Tak for anmeldelsen. Godt problemet blev løst.

Hav en rigtigt god dag

Mvh

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God udlejer og godt firma

Jeg har nu boet til leje ved filbert group i halvandet år, og det har kun været en god oplevelse .. der bliver tjekket op på tingene når der er noget galt, de er søde, imødekommende og forstående på kontoret ..

De kan kun anbefales 🤩..

1 juli 2025

Hej Stephie

Du kan tro vi er glade for de fine ord. Og mindst lige glade for, at have dig boende. Hav en god dag :-)

Mvh,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sille og Jimmie er suveræne!

Efter Sille og Jimmie blev ansat, så har det været vildt godt. De reagerede med det samme på, at vores vaskemaskine ikke virkede og vi fik en ny. Da vi senere fik problemer med kloak lugt, så kom de også med det samme og ordnede det.
Og så er det bare godt med højt humør og humor :)

24 februari 2025

Hej Katrine

Det er de!

Vi er glade for, at du er tilfreds :-)

MvH

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Vi har en god kontakt med vores…

Vi har en god kontakt med vores udlejer, vi havde lidt problemer i starten, men fik det løst og nu har jeg og vi fået så god hjælp at når vi ringer sker der faktisk noget ret hurtigt. Så alt i alt er vi glade for at bo her og der er god hjælp og hente og Anders Haar været god til at holde kontakt når vi har kontaktet ham, og udover det en rigtig sød og venlig kontordame som lige hjalp mig med at få pba op at køre igen og sendte de dokumenter vi manglede. Så vi er tilfredse 👍

1 maj 2025

Hej Louise

Tak for den fine anmeldelse.

Vi er glade for, at I er tilfredse og vi er glade for at have jer boende :-)

MvH

Dårlig service

Til at starte med var medarbejderne, som jeg var i kontakt med meget venlige og imødekommende, men det sluttede, da jeg skrev under på lejekontrakten.

Lejligheden var kun plet malet et par steder, så jeg endte med at male den fuldstændig. Toiletbrættet var i stykker. Flere af vandrørene i lejligheden var utætte, vandhanen var også utæt, og sad ikke ordentligt fast til bordpladen, fordi der tideligere havde været vandskade, så bordpladen var blevet porøs.
Det var også galt med køleskabet, hvor lyskontakten var i stykker og der var hul i listen til lågen, så det brugte meget strøm. Efter 5 mdr. fik jeg et nyt, som kom til at stå i stuen i knap 2 mdr. da det var for stort til at kunne stå på ‘sin plads’ og fordi Filbert ikke havde tid til at sætte det op.

Der var meget lidt tryk på vandet, så hvis en person brugte vand imens en anden var i bad, så var der så lidt tryk, at man ikke kunne skylle shampoo ud af sit hår, så vi måtte koordinere efter hvornår, vi gik i bad, det er træls når der er 6 lejligheder i en opgang.

Derudover var der på et tidspunkt skabt en prop i afløbsrøret, så min overbo og jeg ikke kunne bruge vand i køkkenet, opvaskemaskiner og vaskemaskiner. Der skulle gå tre dage før Filbert kontaktede en slamsuger.

Sidst men ikke mindst, så valgte de ikke at møde op til udflytningssynet, og mente at det var min skyld - men efter 4 måneder har jeg fået mit depositum tilbage.

Så alt i alt en rigtig træls udlejer! Derfor vil jeg på det kraftigste fraråde at flytte ind og ellers, så vil jeg anbefale, at man har tjek på lejeloven og gemmer alt hvad man har af korrespondance med firmaet!

13 april 2025

Jeg vil lige sige tusinde tak 🤩

Jeg vil lige sige tusinde tak 🤩
For en god og kompetent hjælp, fra de 2 der var hos mig i sidste uge.
Og min opvaskemaskine kører upåklageligt 😇😇

24 februari 2025

Hej Christina

Vi er glade for, at have dig boende hos os. Tak for din anmeldelse. :-)

Mvh. Filbert Group Ejendomme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Her er fyldt med skimmelsvamp

Her er fyldt med skimmelsvamp, jeg bliver utrolig syg af det, og har været på sygehuset flere gange.
Jeg har været i kontakt med ham hvor han ønskede mig god bedring, så han er udmærket klar over at lejligheden gør mig syg, men jeg har stadig ikke hørt fra ham.
Jeg har også prøvet at få forskellige folk til at ringe for mig, i håb om at det ville have en effekt.

Jeg bliver først rask når skimmelsvampen er væk, det går ikke over af sig selv, selvom han håber det.

19 februari 2025

Fuldstændig sindssygt uærlig udlejer

Fuldstændig sindssygt uærlig udlejer. Boliger i tilstande under alt kritik og fyldt med skimmelsvamp. Hvis du bliver lejer her så sørg for at få alt på skrift og hold udlejer op på indgåede aftaler. Mangen til ligegyldighed og ansvarsfralægning skal man lede længe efter. Filbert group er den absolut mest useriøse og uærlige udlejer jeg har haft i de sidste 20 år jeg har boet i lejeboliger. Mange i Frederikshavn har haft lignende problemer med Filbert group hvorfor jeg på alle måder vil fraråde folk til at leje boliger af dem. Tjek eventuelt også virksomhedens anmeldelser på Google og man vil se at det udelukkende er 1 stjernede anmeldelser hele vejen igennem

Opdatering efter jeres svar:
Ja undskyldninger er der nok af. Jeg ville med glæde også vedhæfte vores komplette samtale som jeg selvfølgelig stadig har på mail. Men det ønsker i nok ikke da det blot udstiller jer selv, og får jeres svar her til at virke endnu mere ansvarsfraskrivende, end i i forvejen giver udtryk for. Faktum er at anmeldelserne alle vegne vedr. jeres virksomhed er utrolig identiske, så i burde måske sætte jer ned ved bordet og tænke over hvordan i agerer overfor jeres lejere. I har hele vejen igennem min lejeforhold på Margrethevej i Frederikshavn været ubegribeligt uærlige. I ved udemærket godt hvem jeg er, så i kan jo starte med at læse vores mail korrespondence. Sidste jeg havde telefonisk samtale med jer vedr. disse skrivelser fik jeg jo blot at vide af jeres ansatte, at pågældende ikke havde læst det igennem da den, som der blev sagt ordret, var for lang så det orkede man ikke. Jeg må heldigvis gerne oplyse mit tlf nummer selv som er 52 19 87 25. Så kan tvivlere skrive til mig og bede om at se vores mailudveksling som jeg gerne sender til dem. Så kan jeg også sende den rapport som Frederikshavn Kommune lavede på jeres ejendom hvor i fik en tidsfrist til at udbedre skaderne, hvilket jeg selvfølgelig også kan bevise at i både ignorerede og så sandelig overskred. Jo mere i lyver i det offentlige rum jo hårdere får i bare igen. Folk bør vide sandheden om jer så de kan blive skånet for jeres måde at køre udlejningsvirksomhed på.

31 mars 2024

Hej Kasper

Jeg kan ikke komme alt for tæt på lige netop din sag

Jeg håber du vil genoverveje dit indlæg.

Du kan altid kontakte os via telefon eller sende os en mail

No Reply, No Response, No Respect

I am quite suprised by the amount of people giving 5 star reviews. Either these are people who have never had any fault with their apartement, and hence no reason to contact Filbert, or Filbert are playing favourites amongst higher income people and ignoring students/immigrants/lower income households.

I am writing on behalf of myself and multiple others, when I am saying this is a very dangerous set of renters that I would stay very far away from. From leaking roof, massive amounts of mold, non-existant water & pressure, clogged pipes, an inability to answer questions and make corrections that are false in their contracts, and much much more.

The issue isn’t that these things happen, damages, mistakes etc. are bound to occur. The issue is the incredible difficulty it is to get a hold of the landlords, and more importantly, have the problem fixed.

We have people who have constantly reached out for 6 months of more trying to resolve, sometimes simple, sometimes vitality important to the health of the people & the apartement, issues. Sometimes with empty promises, with no call to action, and more commonly: No reply at all. It’s mind boggling that this company is allowed to be run in this fashion, as an investigation into this behavior would most likely have a case put together against them. Filbert I really hope you read this and change your response times and actual responses to renters problems. There are several sites that have already flagged you as incredibly dangerous renters in Viborg, and it’s bound to get much worse here unless you change.

1 augusti 2024

Svar från Filbert Group Ejendomme

As you made your review anonymous I can't see who you are or where you lived. If you have been tenant in one of our apartments i would recommend you to contact us at either at phone: 52 39 31 70 og service@filbert.nu

Sincere

Kun gode oplevelser

Jeg har kun haft gode oplevelser med Filbert. De er altid klar til at hjælpe, uanset om det drejer sig om stort eller småt. Jeg føler mig tryg ved at leje hos dem, da de er både professionelle og hjælpsomme. Kan klart anbefale dem

14 december 2024

Hej Astrid

Tak for din anmeldelse

Vi har været glade for, at have dig boende, og er glade for, at det er gengældt.

Fire fantastiske år!

Jeg er netop fraflyttet en af Filberts store, lyse lejligheder i Grindsted, efter 4 skønne år på Jernbanegade.
Lejligheden var nyistandsat da jeg flyttede ind og der har ALDRIG været udfordringer i forhold til ting som skulle udbedres eller laves mens jeg boede der. Både indflytning- og fraflytningssyn var professionelt og godt, - der var ingen ubehagelige overraskelser som man ofte hører om fra andre udlejere.
Til ejendommen var der tilknyttet en vicevært, som altid tog telefonen når jeg ringede. Helt fantastisk og en tryghed for mig.
Skulle jeg på et senere tidspunkt i livet vælge, at blive lejer og ikke boligejer, ville jeg uden tvivl kontakte Filbert igen.
Jeg har kun ros tilovers for dette firma.

16 augusti 2024

Fantastisk udlejer

Jeg kan se herinde, at mange folk glemmer at skrive, når de har en god oplevelse med FilbertGroup - Jeg fik anbefalet Henning Filbert fra flere kanter, da jeg søgte lejlighed i Viborg - og han og hans medarbejdere har fuldt ud levet op til forventningerne i de 5 år, jeg har boet i lejligheden.
Servicen er helt i top og lidt mere til.
De gange jeg har haft problemer i fht lejligheden eller køleskab/vaskemaskine etc, har jeg altid kunnet få fat på nogen, og ellers har de ringet tilbage hurtigt efterfølgende, og problemet er altid blevet ordnet med det samme.
Jeg har ovenikøbet stået en nat for et par år siden, hvor jeg havde seriøse problemer med naboen, hvor jeg ringede til Henning Filbert, som troppede op midt om natten, overtog konflikten og fiksede problemet.

Jeg er lige flyttet fra lejligheden og det er gået som forventet uden problemer, og det jeg skulle have tilbage efter lejligheden var malet, stod på min konto to uger efter.
Jeg kan varmt anbefale dette firma

1 juni 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.