Paket aviseras per mail som mottaget och kvitterat. Ingen angivelse av av vem utöver två initialer eller var detta har skett. Loggar in via app: samma detaljtorka om paketets position. Efter n... Se mer
Alltså, tävlar de med DHL om vem som är dummast i huvudet? Har väntat hela dagen på mitt paket. Kl. 13:25 är det ute för leverans. Men plötsligt kl. 17.53 är det tillbaka i deras central. "Föraren han... Se mer
Paket kom inte, de skriver att de gjort försök till leverans men det har ej skett någon som helst kontakt med mig. Kundservice katastrofal. Kan ej nå någon människa. Flervalsmeny på tyska (jag är ty... Se mer
Har inte fått mitt paket som jag skickat efterfrån utomlands, väntat flera veckor att få det. Fått prata med en bot på nätet och en bot i telefon. När jag väl får kontakt med dem, så saknas en po... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
DENNA FÖRETAG ÄR INTE ENS VÄRD 1…
DENNA FÖRETAG ÄR INTE ENS VÄRD 1 stjärna, utan - företag!
Väldigt oseriösa chaufförer som är lata och inte lämnar produkten där man har beställt trots att man har betalt extra för att den ska KOMMA HEM och inte på ett jäkla ombudsställe.
Få gånger så kommer det hem och större del av det är det bara på ombudsställe. De kommer med ursäkter på kundservice när man ringer. USELT USELT USELT företag och bör läggas ner, tror det börja bli dags!
Värdelöst företag. Slarv på högnivå
Tips till er som beställer i fortsättning efter att besökt Trustpilot:
Säg till företag ni beställer ifrån att INTE använda UPS, varför? Läs nedanför:
Har haft mitt paket hos UPS sen i Mars.
Ringde in flera gånger första månaden, sista gången för 2 månader sedan sa dom att dom skulle skicka ut paketet.
IDAG skickade dom ut paketet, kl 7 på morgonen och enligt dem kunde inte paketet levereras.
Vilket är ett skämt, då jag och min familj var hemma hela dagen.
Och när jag kollar på trackingen, så står det att "mottagaren har begärt en adressändring" för 2 månader sedan, vilket jag inte gjort och så står det att jag begärde en adressändring idag, vilket jag inte heller har gjort.
UPS verkar vara helt inkompetenta.
[Uppdatering]: Tog mig nästan 6 månader att få mitt paket.
Jag betalade tullavgiften första månaden, skickat in kvitto av betalningen etc till tullen, vilket tullen efteråt grönade mitt paket - vilket var första månaden.
Sen höll UPS mitt paket i 4 månader till och vid två tillfällen ljög och påstod att dom försökt leverera paketet och efteråt påstått att jag begärt en adressändring, vilket jag aldrig gjort.
Tyckte Postnord var dåligt, men det här är på en helt annan nivå.
Var tvungen att signera ett annat paket, vilket deras app inte tillät mig att göra, utan det stod "något fel har uppstått", i flera timmar då jag försökte flera gånger.
Då skickade UPS mitt paket till utlämningsställe istället.
Detta hände inte bara med en leveransorder, utan flera utspritt över en månad.
Fick ingen SMS-avi fast jag beställt…
Fick ingen SMS-avi fast jag beställt från Amazon där alla andra fraktbolag skickar info via SMS. Utöver det angav dom ingen information vart paketet blev avlämnat, utan fick själv spåra paketet via UPS hemsida.
Jag kollar sällan min mail, det var tur för mig att jag var sista dagen ute innan mitt paket returnerades.
Hade det gått att sätta ett lägre betyg…
Hade det gått att sätta ett lägre betyg hade jag gjort det, då den inkompetens, ovilja till service samt oförmåga att leverera paket som UPS visar på är häpnadsväckande. Hade bokat hemleverans med express för ett viktigt paket.
De anländer, enligt deras eget mail, 1 timme och 10 minuter innan utsatt tid, jag är dock trots detta på plats.
Inget meddelande om att de anlänt, inget telefonsamtal. Chauffören lämnar platsen utan att leverera, varpå jag får ett mail om att mitt paket nu istället finns hos ett upphämtningsställe.
Då jag inte hade möjlighet att hämta upp det där, det fanns en anledning till varför jag betalat extra för hemleverans, fick paketet skickas tillbaka till avsändaren.
Vid samtal med UPS kundtjänst påstår de att deras chaufförer inte har företagstelefoner, och att de därför inte kräver att de ska meddela att de är på plats vid leveransstället.
Hur det då var tänkt att chauffören skulle kontaktat mig vid ankomst kunde personen i kundtjänst inte svara på, det var hur som helst inte hans ansvar.
Gissar då att de menar att jag skulle stått utanför dörren och väntat. Det hade ju visserligen varit genomförbart, men med tanke på att han kom mer än en timme innan utsatt tid, känns det som att det kan bli svårt att veta när man ska stå där. Kan 2 timmar innan, t o m 2 timmar efter utsatt tid vara en riktlinje, kanske?
Detta är fjärde gången UPS misslyckas med något så enkelt att leverera ett paket till mig.
Nu kommer jag aldrig mer använda mig av dem.
Hela företaget genomsyras av en sådan oseriös inkompetens, att det gränsar till ett självskadebeteende, för att vid samtliga försök att utföra den här typen av jobb misslyckas oavsiktligt så kapitalt som de gör är helt enkelt inte troligt, utan de har sannolikt för avsikt att inte utföra de tjänster de fått betalt av kunderna att göra, för att sedan genom kundtjänst förarga sina kunder ytterligare.
Unikt för UPS är också den totala oförmågan att både erkänna sina misstag samt ta ansvar för de tjänster de tagit på sig att utföra.
Undvik UPS!
UPS var tyvärr det enda leveransalternativet då jag beställde från ett företag i Tyskland. Jag skulle få två försändelser därifrån hemlevererade under samma vecka, den första på tisdagen, den andra på torsdagen. Båda gångerna stannade jag hemma och väntade hela dagen. Båda gångerna sköts den beräknade leveranstiden upp lite i tagen från ursprungstiden på förmiddagen till att till slut mynna ut i ett uppenbart lögnaktigt påstående på eftermiddagen om att de försökt men misslyckats att leverera, trots att de varken försökt ringa på porttelefon, dörrklocka eller mobil. Jag informerades om att paketen skulle levereras till ombud och att jag skulle gå dit och hämta. I första fallet fanns paketet hos ombudet, men inte i det andra. Både personen som arbetade på ombudet och jag själv kunde konstatera att paketet saknades på det lilla och väldigt överskådliga lagret där. Jag lämnade en reklamation på UPS sajt samma dag som jag försökt hämta paketet, vilket var en lördag, och ringde dem sedan efter helgen samt kontaktade avsändaren. Ingen av dem har hittills varit till hjälp under de närmare tre veckor som gått sedan dess så jag måste nog tyvärr förlika mig med att UPS nonchalans har kostat mig ett par tusen kronor i uteblivna varor.
För att citera ombudet (som samarbetar med fler än UPS) så är jag långt ifrån den första att drabbas av UPS usla hantering och jag lär inte bli den sista. De ansåg att UPS var den klart sämsta leverantören de haft att göra med.
Välj en annan leverantör om ni har någon som helst möjlighet!
Jag ringde UPS igår och sa att jag…
Jag ringde UPS igår och sa att jag ville byta adress. Hon sa att hon skulle fixa det och att det skulle synas dagen därpå, vilket är idag. Det står att adressen är genomförd och uppdaterad men det är fortfarande samma adress som innan.
Undvik UPS!
Det är pinsamt att vi har ett sådant här fullkomligt värdelöst fraktbolag i Sverige när det finns så många bättre alternativ!
Tydligare information vid beställning om hur paket levereras
Tydligare information vid beställning av produkten kommer att levereras till hemadressen, och inte närmaste postombudet. Fick helt plötsligt meddelande om att jag skulle få ett paket ett datum - vilket var omöjligt eftersom det inte fanns någon hemma. Lyckades hitta var jag kunde styra om så paketet hamnande på en slags uppsamlingsplats några mil ifrån oss och fick hämta det där. Fick inget sms om att paketet hade anlänt till platsen, utan fick aktivt gå in flera gånger och själv följa vara paketet var någonstans.
Det krävs att man rekryterar chaufförer…
Det krävs att man rekryterar chaufförer som kan tänka själv oxh vara ärliga. Döretaget måste lära sig logistik.
UPS måste vara det sämsta bjdbilsdöretagwt i Sverige oxh framstär som helt inkompetent på fältet. Komstigt
att kundtjänst står ut!
Jag kämpade flera dagar för att få mktt paket och lyckades till alut få kontakt med en trevlig tjej på Sturup
och fick besked om leverans dagen efter mellan kl 15 -17! Chauffören fick korrekt adress samt portkod. Tiden blev framflyttad några timma. Cauffören uppgav att leverans inte kunde föras trors försök och att det skulle föras till en acces point men jag dixk inte reda på cillen dörrän efter kontakt med en engelaktalande tjej.
Alsrig mer ups!
De löser inte problemet
Undvik! Jag har ringt dem tre gånger angående hemleverans och alla tre kundservice personer lovade att lösa det men istället så returnerar dem paketet till avsändaren!!!
Som vanligt när d ups som ska leverera…
Som vanligt när d ups som ska leverera så vet man redan i förväg att paketet aldrig dyker upp i tid o det är verkligen alltid samma sak , suck
Det sämsta företaget någonsin
Man vet att man har en riktig dålig dag framför sig när man får reda på att ett paket man beställt ska levereras av UPS. Just nu sitter jag och väntar i telefonkön till deras kundtjänst för att ta reda på varför de påstår att de levererat mitt paket trots att jag inte fått det.
Ett stort skämt!
Ett stort skämt!! Skriver att de "försökt" leverera vilket är en stor lögn då jag varit hemma hela tiden. Virtuella assistenten uppfattar inte vad man säger och kundtjänst lämnar vilseledande besked. Fick efter tre dagar själv köra 8 mil för att hämta paketet.
Oseriöst företag!!
Hur i hlvete kan det vara så dåligt
Hur i hlvete kan det vara så dåligt, under all kritik. Aldrig igen
Jag och min fru har suttit och väntat…
Jag och min fru har suttit och väntat en hel dag och det kommer inte. Försökte ringa men det finns inte det numret som vi fick. Aldrig varit med om något sämre budföretag som detta och vi vet absolut inte vad min frus paket tagit vägen.
Vad exakt står UPS för egentligen
Vad exakt står UPS för egentligen ? ett sk"leveransföretag"- borde ändra sitt namn till UFO- ett oidentifierat inkompetent företag ett "Flying Objekt" med andra ord .Har dom någonsin levererat något alls någon gång??Dom hittar aldrig någonstans - trots detta är dom i mina omgivningar Varje dag flera ggr om dagen!? Vad F-N gör dom här då inga leveranser uppenbarligen sker/ görs!? Det enda leveransföretaget i hela landet som INTE utför det dom sägs göra!! Min leverans skulle levereras den 29/4 Man sänder medellande om förseningar 3 dagar i rad? FINNS det ens något att leverera -företaget posterlounge- ska ha stor kritik för att dom utsätter sina kunder för detta UFO!!
Mer än 5 dagar sen med leverans
Mer än 5 dagar sen med leverans, när det väl kommer till Sverige säger dom att adressen är fel. För att fixa adressen behöver jag bli premium. Kommer aldrig använda igen.
Fortsatt uselt företag
Väntat i två dagar nu och får hela tiden framskjutna leveranstider men någon leverans sker ej. Kunde välja budfirma utan där jag beställde ifrån använder UPS. Jag förväntar mig att de blir som vanligt att de säger att de inte kunnat leverera och jag blir hänvisad till utlämningsställe långt från stan. Jag väljer hemleverans av en anledning🤷
Ett konkret förslag är att göra som Bring att man kan följa leveransen. Som jag tolkade kundtjänst åker mitt paket fram och tillbaka till Västerås varje dag utan att levereras.
Enligt kundtjänst så framför de uppåt att det inte funkar men uppenbarligen lyssnar ingen. Tycker synd om kundtjänst som får all kritik. Här kan man ju förstå varför bolagets aktie är skräp och deras siffror är lika dåliga. Med enkla förändringar skulle man kanske kunna bli ett bra företag och klara av det man utlovar att man sysslar med.
Oförsvarligt dålig service.
Oförsvarligt dålig service.
De har deklarerat paketet fel och kräver tull samt egna avgifter för att hantera tullkostnaden.
Efter nästan en vecka har de fortfarande inte rättat till feldeklarationen och vägrar leverera paketet!