Update.nl Omdömen

3 163
TrustScore 4.5 av 5

4,6

Contact met klantenservice gehad mbt navraag over levering. Bereikbaarheid heel goed. In de middag besteld en de volgende ochtend geleverd. Al met al super tevreden, vandaar 5 sterren!

Ik ken update.nl totaal niet, maar goed. Ik heb op donderdag een 83 inch tv en een samsung subwoofer set besteld, de subwoofer kwam met normale postnl bezorging en de tv via speciale bezorging van... Se mer

Op zoek naar een goedkope tv voor op de slaapkamer, kwam uit bij een TCL en Update.nl was de goedkoopste. Snelle verzending, alleen ik zou een link krijgen om een afspraak in te plannen via Postnl@hom... Se mer

TCL A65K Soundbar gekocht op donderdag. Meteen dag erop thuisbezorgd. Ook is de prijs veel goedkoper dan andere webshops. Zeker een aanrader en fijne service.

1. Datorbutik

Update.nl is dé specialist in computers en accessoires. Op werkdagen vóór 20:00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden. Altijd de laagste prijs!

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

3 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 92 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Alla omdömen

(3 163)

338 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Top bedrijf

Top bedrijf. Fijne producten voor een scherpe prijs. En een super klantenservice. Ik weet ze voor de volgende keer weer te vinden.

19 maj 2026

Prima bedrijf

Prima bedrijf, gevraagd of de bestelling later afgeleverd kon worden wat meteen werd opgepikt en geregeld. Hele goede communicatie dus! Ook de prijzen waren zeer scherp, prima verpakt kortom 5 sterren! Eige min maar daar kan Update niets aan doen is de bezorging door postnl voor grote pakketten, wat een @&%! bedrijf is dat, totaal waardeloos!

25 april 2026

Een keer en nooit meer

Een keer en nooit meer!

Zakelijk een bestelling gedaan vervolgens toch niet nodig gevraagd of ik het zou kunnen retourneren, maar dat is niet mogelijk bij Update.nl omdat het zakelijk besteld is. Onzin!

14 maj 2026
Logotyp för Update.nl

Svar från Update.nl

Beste Mehmet,

Vriendelijk dank voor uw review. Vervelend dat u ontevreden bent over onze service. Bij de aankoop is er bewust gekozen voor een zakelijke bestelling. Zoals wettelijk vastgelegd en vermeld in onze algemene voorwaarden, geldt het herroepingsrecht voor consumenten en helaas niet voor zakelijke transacties. We begrijpen echter de teleurstelling.

Delivered damaged (DOA) - Shop ignores evidence

I ordered an LG 65" TV from Update.nl, which arrived today with a clear puncture hole in the shipping box. Upon turning the TV on, I discovered a red pixel/pressure defect on the screen at the exact same location as the hole in the box.

I have provided the merchant (Update.nl) with photographic evidence, including measurements showing that both the box damage and the screen defect are at exactly 74–75 cm. Despite this undeniable proof of transport damage, the shop (representative Jindra) refuses to take responsibility. They are attempting to bypass Dutch consumer law (Article 7:17 BW) by forcing me to contact the manufacturer for a warranty repair on a product that was delivered broken (DOA).

Furthermore, they are refusing to provide a free return label for this non-conforming product, despite their legal obligation under Article 7:21 BW.

I strongly advise others to avoid this shop. They do not stand behind the products they deliver and ignore clear evidence of shipping damage to avoid their legal responsibilities.

7 maj 2026
Logotyp för Update.nl

Svar från Update.nl

Dear Ruben,

The location on the box has a different position then the pixel on your screen.

There is no dammage reported during delivery.

You may return the package. We will refund if we will receive it in the same state.

This is not dammage due to transport.

Even we asked you to contact LG for their opinion. As we have showed their pixel policy.

Our return policy is send by mail. Also your consumer rights are clear.

We will give our final statement after we examined the television.

Still we are not good in our assistance due to your opinion.

Sorry to hear again.

Kinds regards, Jindra,

Op 14-04-2026 een TCL 55Q7C besteld…

Op 14-04-2026 een TCL 55Q7C besteld deze werd op 15-04-2026 geleverd door PostNL Extra@home. Lichte beschadiging aan de doos, maar absoluut geen schade verder aan de TV.

Voor zware beschadigingen (of als je het niet vertrouwd) zit er een sticker op de doos dat je het recht hebt om de zending te weigeren of te inspecteren met de bezorger terwijl deze foto's maakt.

Zoals altijd top prijzen en levertijden via Update.nl

14 april 2026