Contact met klantenservice gehad mbt navraag over levering. Bereikbaarheid heel goed. In de middag besteld en de volgende ochtend geleverd. Al met al super tevreden, vandaar 5 sterren!
Det här tycker kunderna
Ik ken update.nl totaal niet, maar goed. Ik heb op donderdag een 83 inch tv en een samsung subwoofer set besteld, de subwoofer kwam met normale postnl bezorging en de tv via speciale bezorging van... Se mer
Op zoek naar een goedkope tv voor op de slaapkamer, kwam uit bij een TCL en Update.nl was de goedkoopste. Snelle verzending, alleen ik zou een link krijgen om een afspraak in te plannen via Postnl@hom... Se mer
TCL A65K Soundbar gekocht op donderdag. Meteen dag erop thuisbezorgd. Ook is de prijs veel goedkoper dan andere webshops. Zeker een aanrader en fijne service.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Update.nl is dé specialist in computers en accessoires. Op werkdagen vóór 20:00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden. Altijd de laagste prijs!
Kontaktuppgifter
Handelsweg 30, 9482 WE, Tynaarlo, Nederländerna
- 0592-375238
- info@update.nl
- www.update.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 92 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
TCL tv besteld voor de meivakantie
TCL tv besteld voor de meivakantie, onze oude tv was kapot en de kids wilde liever een nieuwe tv dan op vakantie.snelle levering. Helaas bleef de tv na 2 uurtjes gebruik vast hangen in een update. Teleurgestelde kinderen. Jammer genoeg moest de tv eerst teruggestuurd worden. Vanwege koningsdag een lang weekend zonder tv gezeten. Update kwam niet met een alternatief.het ophalen van het pakket ging 2 keer mis. Eerste keer niet komen opdagen en de 2e keer stonden ze op het verkeerde tijdstip voor de deur.gelukkig was iemand anders thuis. Nu nog wachten op de technische beoordelen maar omdat de tv pas 1 dag in huis was, was het netjes geweest als men in de tussentijd met een alternatief was gekomen.
Nu maar hopen op een goede afhandeling.
Helemaal mooi.
Goed bedrijf
Klantenservice goed bereikbaar en prima advies.
TV was zeer deugdelijk verpakt.
Prijs was prima.
Helaas ging de levering zo snel dat post nl geen alternatief tijdstip kon aanbieden.
Snel geleverd en alles was goed verpakt…
Snel geleverd en alles was goed verpakt
Dik in orde.
Bij vragen per mail snel antwoord. Dank u wel goede service
Kapot product ontvangen vervolgens…
Kapot product ontvangen vervolgens namen ze geen verantwoordelijkheid. Uiteindelijk via Samsung moeten regelen, drie maanden na aankoop kon ik eindelijk mijn (nieuwe) televisie gebruiken.

Svar från Update.nl
ISamsung Galaxy Tab11 besteld…
Ik had een Samsung Galaxy Tab11 besteld op 2e paasdag en woensdag erop netjes ontvangen. Keurig ingepakt. En was ook goedkoper als op de meeste sites! Echt top! Wel had ik eerst reviews gelezen maar kan alleen maar zeggen dat het helemaal klopt!
Probleemloze bestelling
Probleemloze bestelling en betaald via Paypal. Het product werd de dag na de bestelling reeds vanuit Nederland naar Belgie afgeleverd.
Correct zoals beloofd
Mooie t.v snel geholpen gorde prijs
Fast delivery. No issues.
Good price. Fast delivery. Quite pleased with the TV purchase so far.
Snelheid,goede bezorging
Tv besteld en netjes de andere dag…
Tv besteld en netjes de andere dag bezorgd.
Echter na het uitpakken zat er een kleine barst in het scherm,dut gemeld en er werd gevraagd om foto's te sturen.
Na 3 dagen een reactie gehad waarin stond ,postnl heeft u klacht afgewezen want de verpakking was heel bij aflevering.
Dat klopt ook de verpakking was heel maar de inhoud kapot.
Weer gemaild dat ik hier niet mee akkoord gaat,of een nieuwe tv of geld terug.
Toen kreeg ik tot me verbazing een mail terug ,dat het pure pech is en dat ik moet claimen bij me inboedelverzekering😡😡😡
Tv nu retour gestuurd in afwachting wat er gaat gebeuren.
Mocht er niets gebeuren dan neem de consumentenbond het van mij over.
Echt maar dan ook echt schandalig geholpen tot nu toe.
Ik schrijf de volgende review over de afloop.
Gr Aad
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.