Hele hulpvaardige aardige service, ik was geen klant, maar kreeg 2x proeflenzen toegestuurd om uit te proberen ivm leessterkte. Dit lukte notabene bij mijn vaste leverancier niet! Ik ben vanaf nu dus... Se mer
Det här tycker kunderna
Met de verpakking van de opticien in de hand had ik geen idee welke te bestellen op de site. Vervolgens gebeld, waar ik gelijk instructies kreeg om hen informatie door te sturen per mail. Een uurtje l... Se mer
Ik gebruik Toplenzen al jaren en ben altijd zeer tevreden over de service. Hun pakketten passen altijd in mijn brievenbus, dus de bezorging is makkelijk. Ze verzenden altijd snel en de communicatie is... Se mer
Företagsinformation
Om Toplenzen
Informationen kommer från olika externa källor
Het bedrijf onderscheidt zich ten opzichte van opticiens en online concurrenten door niet alleen een scherpe prijs te bieden, maar ook door een team van acht optometristen die assistentie verlenen.
Hierdoor betaalt u niet alleen een goede prijs, maar kunt u er ook van op aan dat Toplenzen.nl garant staat voor kwalitatief hoogwaardige oogzorg.
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 25 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Goede en snelle service
Goede en snelle service, prima producten en nooit klachten gehad.
Toen ik advies nodig had waren jullie…
Toen ik advies nodig had waren jullie kort nalatig en onvoldoende. Ik ben daarom overgestapt naar een supplier die mij heel erg goed advies gaf. Wel 10 soorten Proeflenzen opstuurde ! En die ik kon bellen voor vragen. Kijk dan doe je het goed. Jullie lijken meer op een fabriek.
supersnel geleverd en topkealiteit
Supetsnel geleverd en topkwaliteit , voor minder geld als bij n opticien
Snelle levering en klacht meteen naar…
Snelle levering en klacht meteen naar tevredenheid opgelost.
Ik had tot twee maal toe dat een lens binnen 2 weken stuk ging waarvan de oorzaak niet meteen te achterhalen was. Desondanks uit coulance meteen twee nieuwe lenzen gekregen. Dit getuigd van goede service.
Altijd super snel!
Over het algemeen zeer te vreden de…
Over het algemeen zeer te vreden de bestelling komt snel binnen. Meestal is het product prima . Af en toe zit er wel eens een kapotte lens tussen.
Bestellen is makkelijk
Toplenzen levert de lenzen binnen 5 dagen, keurig in de bus. Het wordt zeer makkelijk gemaakt om herhaalbestellingen te doen. De site is overzichtelijk. Ook kun je een alarm instellen zodat je niet vergeet nieuwe lenzen te bestellen. Fijn bedrijf.
Bestel al jaren bij jullie nooit…
Bestel al jaren bij jullie nooit problemen. Heb 1 keer een set gehad waar iets mis mee was en die ze hebben me gelijk gratis nieuwe toegestuurd :)
Al jaren prima producten
Al jaren prima producten
Zowel lenzen als vloeistof
Tijdig bericht en verzonden en ontvangen
Perfecte en zorgeloze service
Via een mail word ik eraan herinnert dat ik lenzen moet bestellen. Ideaal, zit nooit zonder, mailtje eruit, paar dagen later is mijn lenzenvoorraad weer aangevuld. Levering gaat snel, na betaling 2/3 werkdagen de lenzen in de brievenbus.
Inderdaad top
Snelle goede service, duidelijke/handige website, eerlijke prijzen
Top!
Goede website, duidelijk, en snelle levering van goede merken
Altijd goed bereikbaar en top service
Al jaren klant
Al jaren klant. Maar toch even mijn lenzen een keertje ergens anders gekocht. Puur vanwege het prijs verschil. Verder niets op aan te merken....behalve dan de prijs van de lenzen...kan niets voordeliger!
Ik vind dat ze kwaliteit lenzen…
Ik vind dat ze kwaliteit lenzen aanbieden tegen een betaalbare prijs. Verder vind ik het wel jammer dat het merk wisseld en ik niet het steeds zelfde merk kan bestellen en niet op herhaal bestelling kan klikken
Goede prijs kwaliteit
Snelle levering en nooit problemen gehad met het geleverde product
Goede prijs kwaliteit
Helaas konden ze de lenzen niet leveren…
Helaas konden ze de lenzen niet leveren en daar werd ik keurig over gebeld. De levertijd werd daardoor te lang. Binnen een paar dagen had ik mijn geld retour
Paslenzen snel geleverd.
Ik had gevraagd of ik paslenzen kon bestellen, dat kon.
Een paar dagen later werden ze afgeleverd, géén kosten!
Top!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.