Goede kwaliteit
De website is duidelijk en de brillen zijn van zeer goede kwaliteit. Bedankt!
Bij JACQ Eyewear draait alles om kwaliteit zonder de hoofdprijs. Wij maken brillen van hoogwaardige materialen tegen een eerlijke, toegankelijke prijs. Stijlvol en gemaakt om lang mee te gaan.
De website is duidelijk en de brillen zijn van zeer goede kwaliteit. Bedankt!
Prima bril van mooie kwaliteit.
Duurde langer dan verwacht voordat de levering plaatsvond. Per saldo een tevreden klant.

Svar från JACQ Eyewear
Fijne bril, en goede communicatie. Bij vragen hielpen ze mij erg snel! De bril is perfect!

Svar från JACQ Eyewear
Bril is goede kwaliteit en netjes opgestuurd. Geen problemen ervaren

Uiterst correcte afhandeling. Reageren snel en soepel. Bril was perfect

Svar från JACQ Eyewear
Mooie bril en zeer goede kwaliteit

Svar från JACQ Eyewear
Heel blij met de brillen die ik heb gekocht voor mij en mijn vriend, super tevreden over de kwaliteit.

Svar från JACQ Eyewear
Super fijne ervaring! Nette communicatie en echt een super goede prijs kwaliteit verhouding. Ik koop zeker mijn volgende bril ook daar!

Svar från JACQ Eyewear
Had niet verwacht dat een online bril zo fijn zou zitten. Doet niet onder voor mijn vorige bril van de opticien.

Svar från JACQ Eyewear
Was een beetje sceptisch door de prijs, maar was aangenaam verrast toen ik mijn pakketje opende.
Dit bedrijf laat zien dat het dus ook een stuk goedkoper kan.

Svar från JACQ Eyewear
Erg tevreden met mijn bril van JACQ. De bril was netjes verpakt en zat direct goed. Het montuur voelt stevig. Alles klopte van begin tot eind.
Vooral tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding, doet absoluut niet onder voor dure designerbrillen van de opticien.