Jeg kan ikke anbefale TMP til nogen
Jeg har været kunde hos TMP i fem år og har tidligere haft en Ive Car Sport (30 km/t), som fungerede upåklageligt. Derfor var jeg tryg ved at indgå en ny handel – denne gang om en fabriksny Ive Car Plus (30 km/t). Desværre blev min tillid brudt.
Fejlagtig levering og vildledning
Jeg modtog Ive Car Plus to gange – begge gange var det brugte scootere med synlige skader og ridser.
TMP påstår, at de er nye, og nægter at erkende, at der er tale om brugte køretøjer. Det er direkte usandt.
Min gamle scooter blev taget i bytte, men jeg har senere opdaget, at den nu sælges på TMPs hjemmeside til en højere pris, end den værdi jeg fik oplyst. Det føles som vildledning.
Fejl, værkstedsforløb og manglende gennemsigtighed
Da den gamle scooter ikke ville oplade, blev den sendt til værksted.
TMP oplyste, at de ikke ved hvad den fejler, og jeg fik ingen besked om, at scooteren var blevet repareret.
Kort tid efter opdagede jeg ved et tilfælde, at scooteren var lagt til salg på deres hjemmeside – uden at jeg var blevet informeret.
Da jeg konfronterede dem, fik jeg besked om, at den allerede var solgt videre – men det stemmer ikke med tidspunktet for salgsopslaget. Jeg føler mig løjet for.
Konsekvenser for mig som kunde
Jeg har stået uden kabinescooter i 3–4 måneder, hvilket har haft stor betydning for min mobilitet og hverdag.
En del af handlen er blevet annulleret, og jeg har fået penge retur – men der mangler stadig afklaring om den scooter, jeg har givet dem.
Jeg har dokumentation for hele forløbet: samtaler, billeder og fejl.
Min opfordring til andre
Få ALT på skrift – mundtlige løfter er ikke nok.
Dokumentér alt – billeder, samtaler, fejl.
Vær kritisk – især når der loves “fabriksnyt”.
Jeg deler min oplevelse for at beskytte andre mod at havne i samme situation. Tillid skal ikke misbruges – og som forbruger har man ret til gennemsigtighed og respekt.
17 juni 2025
Omdöme utan inbjudan