Problem med min LM el scooter, tabte trækkraften. Den blev hentet og jeg blev ringet op fordi styrekuglerne var slidte - fik priser på reparationen. Jeg fik den tilbage og den kørte perfekt, men en... Se mer
Företaget har svarat
Di 5 stjerner dækker over en vellykket handel (V-700 El scooter). Meget fin betjening af samtlige som har været involveret. Sobert firma helt igennem. John Larsen Kløverbo 7 7080 Børkop.
Företaget har svarat
Super service og langt over forventet. Min kabinescooteren havde en smule bøvl med fodbremsen. Det blev fikset, plus opfyldning af sprintervæske,og ny vinduesvisker, uden nogen omkostninger,på hjemme... Se mer
Företaget har svarat
Vi har lige købt en lille rejsescooter, v-100. Ved 1.besøg fik vi en super betjening og en faglig og saglig gennemgang, der var helt i top. Ved handlen gentog det sig, venlig, imødekommende og... Se mer
Företaget har svarat
Landsdækkende - salg, service og reparation af el-scooter, el-kørestol og kabinescooter. Vi reparere alle mærker og modeller
Karetmagervej 5A , 7000, Fredericia , Danmark
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Dygtige folk og super betjening kan klart anbefales24

Svar från Varsø ApS
Meget venlige og hjælpsomme. Man får den bedste behandling og service. De er meget troværdige og overholder det de lover.
Og den el-scooter jeg har nu er perfekt til mig!

Svar från Varsø ApS
Samtale med medarbejder ved Varsø, udviklede sig uheldigt.
Jeg talte med en medarbejder, der oplyste, at garantien ikke dækkede et problem for en sliddel på scooter, der er ca. 15 måneder gammel.
Manglende dækning af garanti, kan desværre være forventeligt og må accepteres!
Mindre forventeligt og acceptabelt var det, at tale med en medarbejder, som jeg oplevede, talte både flabet og nedværdigende og desuden havde et Ph.d. kursus i ansvarsfralæggelse.
Medarbejderen brugte b.la. vendingen, at jeg ikke fattede, hvad han sagde! (Bemærk: "fattede").
Han blev først lyttende og mere høflig, da jeg med hævet og vred stemme meddelte ham, at denne samtale burde være blevet optaget, så kommende kunder kunne høre, hvilket sprogbrug der blev brugt overfor kunder, der ikke "fattede" noget!
Så er I (evt. kommende kunder) klædt lidt på til jeres opkald for hjælp og service og ikke mindst - en bedre dialog!
Eneste opmuntring efter denne samtale er, at det heldigvis ikke er min scooter!

Svar från Varsø ApS
I dag har min mormor fået leveret sin nye scooter fra Varsø aps, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse. Thor, som stod for leveringen, var simpelthen så sød, tålmodig og servicemindet. Han tog sig tid til at forklare alt på en rolig og forståelig måde, så min mormor følte sig helt tryg og sikker i brugen af sin nye scooter.
Det betyder utrolig meget, når man kan mærke, at der bliver lagt vægt på både service og omsorg – og det gjorde Thor virkelig. Vi er meget taknemmelige for den gode oplevelse og kan varmt anbefale Varsø aps til andre.

Svar från Varsø ApS
At det gik stærkt og at det var en rigtig flink ung mand der både viste mig den og kom med den.

Svar från Varsø ApS
Vi har lige købt en lille rejsescooter, v-100.
Ved handlen gentog det sig, venlig, imødekommende og rigtig fin gennemgang, vi følte os meget velkommen hos jer.
En fejl blev hurtigt rettet på den bedste og fineste måde. Tak for god og imødekommende behandling, rigtig dejligt at have oplevelsen af en kontaktperson hos jer.
Vi anbefaler varmt Varsø.

Svar från Varsø ApS
Jeg har købt min karbinescotter for 2 år siden og jeg kun oplevet postativ oplevelse med og angående kundeservice varsø levere de er altid servicemainde og giver en god service 👍😉

Svar från Varsø ApS
Har købt en rejsecrosser (kan skilles ad), V100.
Blev leveret til døren og med grundig instruktion. Fint lille køretøj, der er nemt at manøvrere med.
Er 100% tilfreds.
Manualen er i særklasse lækkert lavet og viser indgående og i farver brugen af maskinen.

Svar från Varsø ApS
Købte en El-scooter hos Barsø, bestilt via telefonen, hvor der spørges om jeg ikke ville have en fremvisning, det siger jeg nej til, da jeg ønskede en ny ubrugt scooter, mekaniker skal samtidig reparere styretøjet på min fars el scooter.
Mekaniker kommer med en fremvisning model som er skrammet på siden og på det digitale display. Jeg accepterer handlen mod at få et betragteligt afslag i prisen, da den er brugt. Ved nærmere studier af den underskrevne kontrakt ser jeg at den pris jeg har givet er den samme pris som en ny koster, dog ikke med beregning af en stokke holder til 345 kr.
Jeg ringer til Barsø siger at jeg accepterede handlen mod et betragteligt afslag i pris. Samtalen med Barsø var ikke særlig venlig men aldeles grov fra Varsø's side.
Jeg vil ikke anbefale andre at handle med Barsø de tager r.... på folk

Svar från Varsø ApS
Min far har købt en el-kørestol hos Varsø og kan kun anbefale dem.. Super service.
Tålmodigt personale der sørgede for at guide og gøre min far tryg ved stolen.

Svar från Varsø ApS
Jeg var i går en tur på værksted hos Varsø kabinescooter i Albertslund, hvor jeg skulle have skiftet et dæk, der var slidt ned. Selve operationen tog ca 1.50 time, hvilket ikke er normalt. Det viste sig at min fælg var en anelse skæv, hvilket gjorde at dækket ikke kunne monteres korrekt. Martin, som betjente mig, knoklede med at rette fælgen op og monteringen lykkedes endelig.
Og nu kommer vi til det fantastiske service der blev ydet idet jeg kun blev "bonnet" for 1/2 times arbejde + dæk og andet. Det kalder jeg service!!! Tak til Martin og Varsø.

Svar från Varsø ApS
Fik leveret min el-scooter i dag, jeg er da bare så glad for den super gode service og medarbejder der var med den og som også fremviste den for mig for en uge siden her hjemme, var super service meindet, har fået den bedste behandling man kunne tænke sig, kan varmt anbefale dette sted 👍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från Varsø ApS
Købte en el-scooter v-500plus, efter besøg hjemme hos mig selv. Grundig og tålmodig vejledning. Der opstod problemer og en medarbejder kom hurtigt og ordnede dem.
Jeg er meget tryg ved firmaet, og el-scooterens kvalitet er i top.

Svar från Varsø ApS
Besøgte showroom i Fredericia og fik en god og saglig information. Fik i dag leveret en V-600 el-scooter og igen en super fin service 🙂
Kan kun anbefale Varsø 👍

Svar från Varsø ApS
på alle måder,fantastisk god service.TAK.
Ove Juul-Andersen

Svar från Varsø ApS
Baglygte på min elscooter v600 var ustabilt. Ringede til Varsø, fik service samme dag. Lyset blev repareret i løbet af 15-20 minutter og så kostede ikke én krone. Tusind tak til Martin for fin fin service.
Grethe

HAR LIGE FÅET MIN ELSCOTER v 500 IDAG
FIN AFLEVERING OG VEJLEDNING
GLÆDER MIG TIL AT FUTTE RINDT PÅ DEN

Svar från Varsø ApS
God vejledning i valg af model og fin service ved levering de gav sig den tid jeg skulle bruge for at være tryk ved købet

Svar från Varsø ApS
God vejledning i valg af model og fin service ved levering

Svar från Varsø ApS
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.