The Sting Omdömen 612

TrustScore 2 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vandaag bij de Sting Sneek geweest. Ik weet niet wat daar in de lucht hangt, maar vrolijkheid en gezelligheid van het personeel is er niet. Daarnaast is de winkel zelf enorm vies. Enorme stofnesten op... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Nun, die Waren sind oft ähnlich, die modischen Ideen fehlen, es könnte mehr Vielfalt sein. Im Geschäft ist es daher mehrfach platziert.Das Verkaufsopersonal sind jung, das ist ok. Aber keine Erfahrung... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wat een waardeloze service in een bijna lege herenafdeling bij de Sting in Den Haag! 4 jonge mannen die erg druk zijn met elkaar, en niemand achter de kassa. Uiteindelijk iemand gevraagd of ik mis... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Beste ..., Gisteren heb ik een rechte spijkerbroek The Sting gekocht in Nieuwegein. Hij zat goed, kaartje eraf en 10 minuten gedragen. Ik sta op: knieën erin. Ik terug: klacht niet gegrond. Willen... Se mer

Företagsinformation

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Har besvarat 92 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

32 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Anti blue spijkerbroek binnen 8mnd…

Anti blue spijkerbroek binnen 8mnd gescheurd

30 december 2025

Svar från The Sting

Wat zonde! We willen je graag verder helpen. Zou je een mail kunnen sturen naar service@thesting.com. Als je daarin de klacht vermeldt, gaan we kijken wat we voor je kunnen doen.
Groetjes ^Anouk

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Financieel foutje goedgemaakt :)

Vandaag met de klantenservice gebeld over een bestelde winterjas, er leek iets niet goed te zijn gegaan met de prijs. Zonder enige moeite zei de mevrouw meteen 'ik snap wat je bedoeld, we gaan dit voor je aanpassen'. Dat is nog eens top klantenservice!

30 december 2025

Hi Michiel,
Bedankt voor je mooie compliment!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mooie kleding, beroerde kwaliteit.

Vanwege de mooie kleding kom ik graag bij The Sting. Echter, ik heb nu al met verschillende truien gehad dat er pluisjes en draden aan de truien hangen. Dit verziekt hele truien. Ik vind de kwaliteit, zeker gekeken naar de prijs, de laatste twee jaar echt zwaar ondermaats. Aan mij zeer waarschijnlijk een klant minder.

21 december 2025

Svar från The Sting

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Bij sommige (wollige) materialen kan het voorkomen dat er na gebruik pluisjes ontstaan. Mocht je bij een recent aangekocht item een klacht ervaren, dan denken we graag met je mee en kijken we naar een passende oplossing via onze customer care of in de winkel. Feedback zoals deze nemen we serieus.
^Puk

Slechte service!

Op 17 augustus 2025 liep ik door de Sting in Eindhoven. Ik bleef aan een hele scherpe punt van een van de blokken in de winkel hangen met mijn broek, met een flink gat in mijn broek als resultaat. Nadat ik dit bij de medewerkers heb aangegeven, werd mij verzocht om foto's te sturen en te mailen naar de service-medewerkers. Daar er een haak in mijn broek zit, is laten maken geen optie.

Tot mijn verbazing geeft de service-medewerker aan dat ik maar de helft van het aankoopbedrag van mijn broek terugkrijg omdat ik heb aangegeven de broek niet naar de winkel te komen brengen (na tevens het sturen van verschillende foto's van de winkel/mijn broek en de bon). Er wordt mij verteld dat de afdeling financiën de fysieke broek nodig heeft om het volledige aankoopbedrag te vergoeden. Ik heb aangegeven dat ik niet in de buurt van een Sting woon en dat het mij veel reiskosten oplevert om de broek fysiek in te kunnen leveren (waarbij me het meer kost om de broek in te leveren dan dat het me oplevert) en dat ik dit tevens geen klantvriendelijk aanbod vindt. Dit zou echter het beleid zijn en ik moet het hiermee doen. Dit is in mijn ogen alles behalve klantvriendelijk (en duurzaam). Verwacht dus geen noemenswaardige/passende reactie of aanbod van de Sting als iets (door hun toedoen) beschadigd of kapot is.

Aanvulling n.a.v. reactie Sting 15/12:
Er wordt aangegeven dat mijn reactie vier maanden op zich heeft laten wachten. Dit is onjuist: in augustus en september ben ik in contact met hen geweest om tot een passende oplossing te komen. Daarna ben ik in verband met persoonlijke omstandigheden niet eerder in de gelegenheid geweest om bovenstaande review te plaatsen en een vervolg te geven aan de mailwisseling (tevens zo gecommuniceerd met de service-afdeling). Het betreurt me dat dit zo uit de context wordt getrokken en dat de focus hiernaar wordt verlegd, waarbij het voelt alsof de schuld bij mij als klant wordt gelegd en waarbij geen begrip wordt getoond. Het 'netjes afhandelen' waarvan gesproken wordt, betekent overigens nog altijd de helft van het aankoopbedrag vergoed krijgen, in plaats van het gehele bedrag. Al met al is het beleid naar mijn mening niet zo klantvriendelijk als je zou verwachten & wordt de focus verlegd van een niet passende oplossing voor de klant naar de reactietijd van de klant (wat niks met deze uiting van onvrede te maken heeft in mijn ogen).

23 september 2025

Hi Daphne,
Je hebt op 17 Augustus melding bij ons gemaakt dat je eigen broek is beschadigd in ons filiaal in Eindhoven.
Hierop hebben wij meteen actie ondernomen en jouw een aantal opties geboden volgens ons beleid.
Helaas krijgen wij nu bijna vier maanden later een reactie per mail en een review.
We kunnen dit dan ook eindelijk netjes voor je afhandelen. ^Joy

Die Qualität hat merklich nachgelassen

Die Qualität hat merklich nachgelassen. Die Preise sind viel zu hoch bzw. überteuert. Darüber hinaus war das Personal teilweise unfreundlich und unsympathisch.

17 september 2025

Hi,
We're sorry to hear you're unhappy with the quality of your items and that your last shopping experience wasn't as expected. We'll definitely take your feedback into consideration. We hope to welcome you back to one of our stores in the future. ^Rob

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit. Alle keren gaan hun producten super snel stuk. En je betaald er de hoofdprijs voor waarbij je kwaliteit verwacht…

31 maj 2025

Svar från The Sting

Hi, wij hebben gevraagd om meer informatie om je verder te helpen. Deze hebben we helaas niet ontvangen. Bij klachten over artikelen mag je altijd contact opnemen met onze Customer Care afdeling. Dan helpen we je graag verder met een passende oplossing.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Geen retournering van volledige bedrag!

Bestelling geplaatst van een aantal artikelen, alles werd netjes geleverd.

Ik retourneerde 3 artikelen, en tot mijn verbazing werden er maar 2 artikelen teruggestort naar mijn rekening. Toen ik contact opnam, dachten ze dat ik aan het liegen was en wilden ze geen geld terug storten.

4 november 2025

Hi Timo,
wij hebben contact opgenomen met de webshop om de 2 reeds retour verwerkte artikelen na te wegen en deze naast het gewicht van PostNL te leggen. Het gewicht op de webshop komt overeen met het retour gewicht van PostNL waaruit wij kunnen concluderen dat de retour verwerking bij ons kloppend is en wij enkel 2 artikelen retour hebben mogen ontvangen.
Ook bij PostNL het gewicht laten checken gedurende de zending en hier komt uit dat het gewicht bij afgifte gelijk is aan het gewicht vlak voor aflevering op de webshop.
^Puk

Shirts krimpen

Mijn partner koopt meerdere keren per jaar kleding hier. Keer op keer krimpen zijn t shirts. Ik was op 20 graden en hang het daarna uit. Hoe is dit mogelijk?

26 oktober 2025

Svar från The Sting

Hi Kaylee, wat zonde van de t-shirts! Dat is uiteraard niet de bedoeling. Krimpen van artikelen kan door meerdere factoren komen, zoals bijvoorbeeld de stofsamenstelling. Zou je contact willen opnemen via service@thesting.com en ons foto's kunnen sturen van het waslabel? Dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Hallo,

Hallo,
meine Frau hat am 3. Oktober bei Ihnen 4 Oberteile eingekauft, sie war begeistert.
Zuhause in Münster angekommen wollte sie eines anziehen und stellte fest, das alle Teile erheblich nach Parfüm rochen. Auch eine sofortige Wäsche und mehrere Tage auslüften konnten den Geruch nicht vertreiben.
Der Geruch ist so intensiv, das wird davon ausgehen, das diese Teile mindestens einige Stunden getragen wurden(von Damen mit entsprechenden Düften).

3 oktober 2025

Svar från The Sting

Hi! Thank you for your message. I'm sorry to hear that — how unfortunate! That is certainly not how it’s supposed to be.

If it concerns an in-store purchase, I’ll need to refer you to one of our stores. Please bring your receipt or a bank statement so that my colleague can assist you with an appropriate solution.
You don’t have to go back to the same store where you bought the item. Since this is a complaint, you can take care of it whenever it’s convenient for you. ^Loes

Broek gekocht

Broek gekocht, scheurt na 7,5 maanden op bovenbeen, niet een naad: reactie van “care” team: koop maar een nieuwe. Slogan: niet goed, geld terug is een leugen.

5 september 2025

Svar från The Sting

We gaan je klacht nogmaals bekijken en nemen per mail contact met je op.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Voor het eerst hier besteld

Voor het eerst hier besteld.
Volgens post nl bezorgd, echter waren wij niet thuis. Gevraagd waar het pakketje is en ze zeggen alleen dat er “ bezorgd “ staat en niks voor ons kunnen betekenen!
Contact gehad met post nl en zij zeggen dat de webshop verantwoordelijk is.
Weer contact gehad met de webshop en weer hetzelfde antwoord. Gelukkig heb ik rechtsbijstand en zij gaan het dossier in behandeling nemen. Wees op je hoede om hier wat te bestellen op deze webshop mocht er wat mis gaan weet je dat je ze totaal niet met een oplossing komen.

3 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

fout van sting , jammer voor de klant !!

broek na 1 keer dragen knopen eraf , met de broek terug gegaan naar het filiaal in Breda ,
wilde de broek omruilen voor een andere broek ,
maar toen bleek dat de kassabon niet overeen kwam met de gekochte broek ? verkoper heeft contact met de serviceafdeling en ik moest toch een goede kassabon kunnen overleggen , hoe zou ik dat moeten doen als de broek aan de kassa gescand wordt dan mag je er vanuit gaan dat het toch klopt ! dus helaas konden niets voor mij betekenen

8 juli 2025

Hi,
Wat ontzettend vervelend om te horen dat de winkel je niet verder heeft kunnen helpen.
Echter is er ten alle tijden een geldig aankoopbewijs nodig om je klacht verder in behandeling te kunnen nemen.
De bon moet dan ook overeen komen met het artikelnummer van de broek.
Wellicht heb je meerdere afschrijvingen van The Sting en staat de broek op een gehele andere bon?
Onze afdeling Customer Care helpt je hier graag mee verder.
Wij kunnen altijd even na kijken of het inderdaad onder een andere afschrijving valt zodat de winkel alsnog je klacht in behandeling kan nemen. ^Joy

Slechte Kleding kwaliteit

Kleding online besteld, zitten overal halen in de shirten, je zit heel de dag touwtjes uit je shirt te trekken. Kwaliteit is dramatisch

Ook na een wasbeurt is het probleem niet verholpen.

Vooral bij de Lost Minds kledinglijn.

7 juli 2025

Hi Bart,
Wat ontzettend vervelend om te horen dat de items gebreken vertonen.
Wij als The Sting staan juist voor onze kwaliteit en horen het graag wanneer een item of items niet aan de juiste eisen voldoen.
Echter zie ik zo snel geen contact moment terug in ons systeem.
Ik wil je dan ook vragen contact op te nemen met onze afdeling Customer Care.
Wij nemen je klacht graag in behandeling en vinden het dan ook belangrijk om je een passende oplossing te bieden.
Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur.
Ik help je heel graag verder, excuses voor het ongemak. ^Joy

Nooit meer naar the Sting

Wat een belachelijke behandeling bij the Sting Enschede. Wilden een kortingsartikel aanschaffen met een kortingsticker, komen we bij kassa en wordt er gezegd dat er geen korting is. Ze twijfelden zelfs of wij zelf een sticker hadden geplakt. Hier komen we nooit meer!!

11 juni 2025

Kl harde k… muziek

Leuke zaak redelijk leuke kleding
Alleen de muziek staat zo kl…. Hard dat ik het geen vijf minuutjes heb volgehouden Sting er zit een volume knop op de installatie

Zelfs de me bij de kassa zei ja vandaag staat hij wel erg hard dit was Eindhoven. In Breda staat deze niet zo hard en ja ik weet het verhaal erachter dit heeft met verkoop taktiek te maken.

30 maj 2025

Hi Saskia,
Dankjewel voor je compliment betreft onze leuke winkel.
Wat jammer dat je een mindere ervaring hebt gehad met onze muziek in de winkel.
The Sting staat bekend om de muziek, door deze beleving komen klanten dan ook graag bij ons shoppen.
Echter hebben alle winkels zich wel aan een bepaald volume te houden.
We zullen je feedback dan ook mee nemen en dit bespreekbaar maken met de winkel. Liefs ^Joy

Heel leuke winkels

Heel leuk winkel. Mijn kinderen en ik zijn in Amersfoort en Utrecht geweest en we hebben heel leuke kleding gevonden. Het personeel was ook super vriendelijk en overal een paar mooie shopping ervaringen!

15 december 2024

Bedankt voor je review.
Veel plezier met jullie nieuwe aankopen!
Hopelijk tot snel! ^Jade

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

De prijs/kwaliteit klopt niet, ruilen alleen in winkel

De prijs/kwaliteit klopt niet. Mijn vorige aankoop (blouse met rits) kon ik na enkele weken niet meer aan: enorm pilling en manchetknoop er af. Nu weer een broek waar de naad los van springt. Ruilen in de winkel zegt de Sting…dat kost me een paar uur, dus dat doe ik niet. Ik ben klaar met de Sting….en koop er nooit meer, jammer want leuke collectie. Dan maar Uniqlo en Zara.

21 maj 2025

Mega Laden

Wir fahren einmal pro Jahr nach Winterswijk zum shoppen und mein Mann und Sohn kaufen immer bei The Sting. Super Laden, super KLamotten und Qualität ist auch gut. Schade, dass es den Laden nicht in köln gibt.

19 maj 2025

Hi Manuela,
Great to hear that you always enjoy shopping at our branch in Winterswijk! We hope to welcome you again as soon as possible. ^Rob

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb in de fysieke winkel in…

Ik heb in de fysieke winkel in Eindhoven meerdere broeken gekocht. Erg tevreden maar na 2 dagen een gat naast de knoop. Na contact met de klantensservice ontvang ik totaal geen begrip.

Een broek die na 2 dagen kapot gaat is niet normaal, toch ben ik tevreden over het model en de pasvorm. Ik vroeg daarom om dit via de post te retourneren en een nieuwe te ontvangen. Geen mogelijkheid volgens hen, ik kan alleen retourneren in de winkel maar woon niet in de buurt van een vestiging. Dit kost me meer dan 1,5 uur reistijd inclusief bijkomende transportkosten. Voor mij de laatste keer winkelen bij The Sting. Toevallig mijn eerste aankoop ooit en ik was erg tevreden, de manier van klachten af handelen verpest dit volledig. Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven.

12 maj 2025

Svar från The Sting

Wat vervelend om te horen dat de broeken stuk zijn gegaan. Bij defecte items die gekocht zijn in de winkel is het onze standaardprocedure dat je terug mag naar een van onze filialen voor een passende oplossing. Je mag dit in orde maken wanneer het voor je uitkomt en hoeft niet speciaal daarvoor richting de stad te gaan. Ik hoop dat je het alsnog lukt om dit te doen.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.