Jag hade problem med internetanslutning av mobilen i samband med att den anslöts till en hotspot via min laptop. Problemet löstes av Techbuddys tekniker. Nu fungerar internetanslutningen. Kontakten me... Se mer
Att bo i stugområde i Norrtälje och fått fiber installerat. När kopparledningen gamla teleledningen skall demonteras ner. Så är vi mycket tacksamma att Telia/ Tech Buddy samarbetar. Där man har möjlig... Se mer
Tog lite tid innan jag kontaktades, via e-mail, men klart under 48 timmar.Teknikern ringde dagen efter och vi bestämde att han skulle komma inom en timme, vilket han också gjorde. Han var mycket tre... Se mer
TechBuddy erbjuder oberoende teknisk support i hemmet eller på kontoret.
Stjärntorget 2, 16979, Stockholm, Sverige
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Mycket bra service, snabb hjälp av trevlig tekniker.

Svar från TechBuddy
Utomordentligt trevlig rep. men fakturan diffar uppåt ca. 40%. Det skulle förvåna om de inte har ett standardiserat "tråkigt att Du upplevde det så. Men hör av Dig så får vi reda ut vad som blivit fel". Man skulle ha läst konsument-kommentarerna först.

Svar från TechBuddy
Fick ingen hjälp med det som stod på uppdragsbeskrivningen, men fick ändå räkningar för detta. Vi hade väldigt tydligt beskrivet och skickat en bild på vad vi ville ha hjälp med(men tydligen så läser de inte meddelanden som skickas, kan ju annars vara bra så de vet vad som behöver göras för att avgöra om de har rätt kompetens för det eller inte).

Svar från TechBuddy
Fakturerade 3923 kr för en timmes hembesök. Hade inga instrument eller dator för mätning av signalstyrkor vilket vi hade problem med. I stället ringde han Teliasupport vilket vi ju också hade gjort. Och nej, problemet löstes inte.
Kundtjänst lämnade mycket övrigt att önska när det väl gick att få kontakt. Den som ringde upp hade ett bemötande inte värdigt en kundtjänst. Forcerad, presenterade direkta felaktigheter. Hänvisade till tekniska problem som gjort att man inte kunde nå dem. I min värld inte nå de på något vis - fick bestrida tilläggsfaktura för att få kontakt. Bokningen renderade telefonsamtal först 2 veckor senare - - också pga tekniskt strul.
Mot bakgrund av längre tillbaka nöjaktigt utförd tjänst bokade jag ett besök då utrustning dator, telefon och padda ej fick kontakt med skrivare. Föredömligt besök av tekniker som efter diverse åtgärder inkl återställning av lösenord(som ej går att mata in i display) och uppvisade utskrifter. Efter att skrivarna därefter varit orörda i 4 dygn visade det sig att det inte gick att skriva ut från datorn. Skrivarna syns men uppges vara ofullständigt installerade. Bestridit tilläggsfaktura som inte uppger något underlag för.
Teknikern hörde av sig telefonledes, helt korrekt säger sig inte veta vad som är fel.
Kundtänstdamen uppger att man har 24 timmar på sig att klaga över utfört arbete och nu hade det gått 4 dygn så vill jag ha tekniker blir det ny betalningsrunda.
Teknikern betedde sig korrekt, ringde tillbaka, kunde inte lösa problemet, tipset om att ta bort kvarvarande utskriftsjobb fungerade ej.
Pga kundtjänstbemötande kommer jag att försöka hitta alternativ utförare.
Fick aldrig hjälp. De skriver att dem är tillgängliga 7 dagar i veckan. Jag anmälde på nätet att jag behövde hjälp på lördag kl. 17 och väntade dem ska höra av sig dagen efter. Ingen ringde och telefon tiden fanns bara vardagar. Ringde på måndag exakt kl. 10 när de öppnade, var nr 1 i kön och fick vänta 40 minuter. Sen fick jag höra att det inte fanns någon anmälan registrerad 🤦🤦😢

Svar från TechBuddy
Jag ringde för att få hjälp, men deras kundtjänst ville inte hjälpa mig om jag inte betalade en expressavgift. Väldigt otrevligt.

Svar från TechBuddy
Reklamen sa att de kunde komma inom mycket kort tid och även kvällar och kvällar. De skulle göra allt i deras makt för att lösa problemet man sökte hjälp med. Inget av detta stämde i mitt fall. Lämnade mig med halvklart arbete och har inte hört av sig sen. Känner mig lämnad i sticket.
Anlitade TB ett par gånger i höstas och fick bra hjälp av tekniker nr 1 och ännu bättre av nr 2 (som snabbt löste ett problem som nr 1 inte fixade). Åberopade därför nöjd kund garantin för att få en liten summa krediterad. Dessutom missade de min Smart Senior rabatt vid bokning nr 2, vilket jag direkt påpekade. Fick dock inget svar utan delbetalade i tid båda fakturorna med korrekt redovisade avdrag inkl motivering. OBS! De har olika fakturasystem med olika villkor för att krångla till det ytterligare!
Sen har det varit åtskilliga turer med mejl till både deras support (inkl flera månaders tystnad från TB), olika fakturautställare med respektive inkassobolag och till slut KFM! De har under tiden även bytt ut sin CFO, men den nya chefen får man inte tala med! Det har således tagit mig över ett halvår att med svett och envishet bestrida kraven (från början en struntsumma på totalt 700 kr), eftersom jag uppfyllt deras kriterier för kreditering. Fick nu äntligen ett positivt utslag hos det senaste inkassobolaget, som slutligen förstått att det inte är värt att pröva i domstol.
M.a.o. en usel support & ekonomiavdelning (inkl sega inkassoföretag), som inte svarar på mejl, lämnar fagra löften i telefonen och som låter processen fortskrida genom överlåtelser av kravet tills det blir ett föreläggande hos KFM. Speciellt upplever jag att samarbetet med Smart Senior måste upphöra. Det är svinaktigt att lura oss gamla med bluffakturor som inte stämmer med verkligheten. Särskilt eftersom vi ofta behöver hjälp med allt mer komplicerad IT-teknik! Men som sagt, ingen skugga över de "buddies" jag anlitat.
Kort sagt: TB är tyvärr ett nonchalant blufföretag som man i möjligaste mån ska undvika!
Mvh / Bo Elmstedt
Fick hjälp med de saker jag inte behärskade.
Lugn och samlad kille som arbetade bra.
Hans namn : Daniel Vergada Norrköping
tec buddy lyckades inte hjälpa,nu får jag inte ens igång tv.Den sk hjälpen kostade mej 1600 kr

Svar från TechBuddy
En tekniker kom ut, till min mamma, och försökte koppla in wifi och tv men gick och sa då att tvn fungerar iallafall dock inte något bb. När jag tittade förbi hos min mamma en vecka senare fungerade fortfarande inte wifin och därmed inte heller larmet. Jag och min son tittade på routrar, mediaomvandlare och kopplade om allt och fick då igång allt, både wifi och tv. Hur kan ni fakturera när ni inte har löst problemet hos en äldre dam. Vad som än hände satt min mamma med samma problem olöst men med en faktura och ingen information. Dåligt!!!
Väldigt nöjd med hjälpen vi fick.Teknikern Saeed ringd upp snabbt, han kom på utsatt tid, uppträdde proffsigt och kunnigt och våra problem löstes.
Två Tekniker var här hemma hos mig i typ 5 timmar, under loppet av 3 månader. Felet blev inte avhjälpt! TechBuddy orsakade mig bara mycket extra besvär och liidande. Skickade faktura i alla fall!

Svar från TechBuddy
Oseriösa och totalt bristande kunskap
Önskade en portforwarding funktionskontroll på min asus router…….teknikers svar ”det kan inte jag” 😂 ok
Men fakturera kunde de!!!
Deras fina policy är bluff och märkte även stor brist på kunskap i övrigt……
Nästa firma jag ringe gjorde en remote test och klart på 5min👍🏻
Rek. INTE Techbuddy
Jag har redan mailat er och vart i kontakt med er men ni kom bara med massa undanflykter och osanningar…….
Teknikers svar omgående i vårt samtal ”det kan inte jag” och därmed avslutade vi samtalet och kundtjänst svar efter klagomål på faktureringen var att svamla om att det inte var det jag hade beställt……..
Alltså denna typ av företag jag jag rödflaggar!!

REKOMMENDERAR INTE!
Har bokat för 14:00 med min kollega ock kund och TechBuddy och fick meddelande från TechBuddy 14:01 att "Jag mår inte bra idag. Är sjuk hemma. Jag kontakta er och omboka tiden
Mvh,..". Jag förstår att det kan vara oförutsedda ibland men då meddelar man i tid till kund. Hur som helst, när jag ringer till Support och har samtal då fick jag veta att det är jag som kund som måste stå för kostnaderna för detta. Dom kan bara boka om till ny tid och då ska vi inte få nån ersättning eftersom det är händer ibland med sjukdom mm. Kan inte lita på detta företaget

Svar från TechBuddy
Sämsta städningen jag varit med om. Dåliga digitala tjänster och oproffsig support.

Svar från TechBuddy
Bra affärsidé. Men bolaget känns lite shady. Hade en rätt tråkig upplevelse med deras kundservice där de hävdade att jag skulle betala en sen avbokningsavgift (80 procent av vad besöket hade kostat) trots att jag bokade av i god tid innan det planerade besöket. Krävdes att jag skickade en skärmdump på deras egna bokningsvillkor för att jag skulle slippa få en faktura. Så får man inte trogna kunder.
Känns väldigt kortsiktigt, och man får lite scam-vibbar. Men sen hade jag också en väldigt positiv upplevelse för något år sedan när jag fick hjälp från TB via Telia, så ingen skugga ska falla på teknikerna.

Svar från TechBuddy
Hej! 11/12-23 besök av tekniker som konstaterade att tv var för gammal för Telia tv tjänster. Det var ok och han kopplade in tv på husets antenn, analogt, tv1,2,4.Vi tyckte att det var helt ok och var nöjda. Han hälsade att vi kunde ringa honom på det nummer han ringt oss om vi behövde ställa frågor. Dagen efter fungerade inte tv och numret vi kunde ringa var hemligt....
Kontaktade TechBuddy ingenting händer....Då dyker första fakturan för besöket upp, förfallodag 28/12-23.
Vi bestrider fakturan i ett mail till TechBuddy den 21/12-23. Ingen reaktion. Påminnelsefakura med förfallodatum 12/1-24 dyker upp. Hot om Kronofogden om den inte betalas. Pratat med kundtjänst Tech Buddy flera gånger, de lovade att ansvarig på TechBuddy skulle ringa upp 10-11/1-24 väntar.......
Blufföretag som skickar ut bluffakturor trots att man avbokat deras så kallade ”hjälp” en hel vecka innan. Det finns mejlbevis men de låtsas inte svara på mejl som rör avbokningar då detta pajasföretag tycker det är roligt att hota kundet med kronofogden.