INTE OKEJ! På vägen från Sthlm så förväntar man sig lunch stopp kanske strax efter halva resan men nej. Man stannar på Sveriges sämsta vägkrog 1.5tim från att man är framme. På hemresan stannar... Se mer
Det doldes att familjens medlemmar ej får utnyttja rabatten som jag har via ett kort, man kunde ej få info om detta före man betalat resan. Så vi fick boka med annat bolag och vi kommer aldrig mera... Se mer
Andra tittade också på
INTE OKEJ
På hemresan stannar man på samma pisshak där man får vänta in en chaufför som är sen. som efter redan sen ankomst ska ha rast i 45min --> HUNGRIG, SUR, TRÖTT OCH SEN.
Kommer inte att åka hela sträckan med er igen.
Dålig katastrof attityd
Vad var anledningen att samarbeta med…
Vad var anledningen att samarbeta med Flixbus? Ni blev ju bara sämre nu. Förr fanns det en linje till Falun men den finns inte längre och jag njöt alltid av att åka med Swebus.
Ni har gjort tekniks fel förra året,som…
Ni har gjort tekniks fel förra året,som hade inte min skulld.jag vill gärna träffa er för att rätta min ärende!!!!
Usch!!
Jag har alltid åkt er busslinje 820 och har varit jätte nöjd, tills nu. Det hela började med att jag bokade en eftermiddagsbiljett som ombokningsbar. Dagen innan avgång kände jag att jag ville ändra min tid och valde då att omboka den genom att följa instruktionerna på hemsidan, nu var det avbokat. Så jag bokade om samma dag fast en tidigare tid. Kom till bussen som inte var en swebus utan någon annan inhyrd skitbuss. ''Visade'' min biljett, då menar jag att busschauffören inte ens kollade på biljetten. Jag steg på och satte mig på ett skitigt säte där man fick sitta på varandra för att få plats. Han som körde bussen ropade inte ut någonting, han sa ingenting på hela resan. Blev osäker om jag ens satt på rätt buss, han sa inte ens något när vi kom fram!? Även om ni har fler busslinjer på sommaren ska det fasen vara samma standard som era vanliga bussar, annars kan det vara!
Mailar swebus utan något svar. Kollar banken och då har swebus dragit två gånger. Ringer upp dom på telefon får vänta utan att veta vilken plats jag är i telefonkön i 40 min och där pratar någon kille om att jag har gjort fel i ombokningen. Visst jag kanske har gjort fel men isåfall är den informationen så pass dålig att den är gjort FÖR ATT GÖRA FEL. Han sa även att den informationen är dålig. Hoppsan Swebus.
Sen fick jag nog och skrev till swebus pm och sa hur jag upplevde det och att dom har gjort ett UNDANTAG för mig idag och att jag kommer få tillbaka mina pengar för ena biljetten. Bra men det ska inte vara ett undantag utan snare en självklarhet. Sen nämnde jag även om deras nöjd kund garanti som det fint heter men det gällde inte eftersom dom redan hade gjort ett undantag som egentligen är swebus fel.
Kommer aldrig åka med er igen och jag hoppas verkligen ingen annan gör det heller. USCH på er Swebus!
Det doldes att familjens medlemmar ej…
Det doldes att familjens medlemmar ej får utnyttja
rabatten som jag har via ett kort,
man kunde ej få info om detta före man betalat resan.
Så vi fick boka med annat bolag och vi kommer aldrig mera resa med Swedbus (inte ens om det vore gratis)
Inkompetent skitföretag
Inkompetent skitföretag, aldrig haft en bra resa med dem. Man tvingas stå i bussen trots bokade biljetter.

Svar från Swebus
överfull buss och stinkande toa
överfull buss och stinkande toa. Men billigt pris.

Trevliga Chaufförer
Jag har åkt med Swebus flera gånger, det har funkat bra. Chaufförerna är mycket trevliga!

Värdelöst bussbolag!
Värdelöst bussbolag!!
Vägarbeten vid swebuss busshållplats, de de har skrivit att man ska vänta längre ner. Försöker vinka in busschauffören som glatt vinkar tillbaka och kör förbi.
Har hela tiden innan dess haft kontakt med swebus kundtjänst som säger att de ska meddela chauffören att de står personer både vid den ursprungliga busshållplatsen och den nya.
Trots att man gjort allt rätt så vägrar swebus ställa upp med taxi till dit man ska byta buss och fortsätta vidare. Det finns heller inga tåg eller andra bussa som får mig till anslutnibgen i tid.
Så tack Swebus för den värdelösa servicen och för att jag missar ett viktigt firande.
Buss 832 genom Värnamo.
Ni vill bara försöka lösa det eftersom jag ger er dåligt omdöme. Har varit i kontakt med både en Maritta och en Jessica som "tyvärr inte kund göra något". Utan jag skulle lägga in en reklamation och inte kunna vara på plats i tid/överhuvudtaget.
Maritta la för övrig på luren i örat på mig när hon hade chefen bredvid. Så det är ju något ni uppmuntrar.
Fortsätt så swebuss så har ni förhoppningsvis inga kunder kvar.
Som sagt chefen stod bredvid, så jo det gör ni definitivt.

Svar från Swebus
Helt ok buss, aningen sen avgång.
Bussen avgick 10 min sent, men ankom i tid ändå. Trevlig chaufför, ren och fin buss. Åker gärna igen.

Svar från Swebus
Sämsta busslinjen jag använt.
Sämsta busslinjen jag använt och gör aldrig om det igen, det räckte inte med att vi inte kom iväg 50 minuter sent innan avfärd! Det är även otroligt dyrt för en simpel biljett, kommer hädan efter endast bus4you. Det gäller busslije 830, och inte nog med det körde busschaffören fel och körde tillbacka till samma busshållplats, Roland heter chaffören. / Nu har jag skickat informationen t dig, tack för förstörelsen/förseningen av hela min dag.

Svar från Swebus
Det finns en del att förbättra
Kommer alltid i tid och upplever att chauffören kör tryggt mellan Stockholm och Årjäng. Dock finns flera förbättringspunkter:
- Sätena har inget stöd för nacken och jag är alltid superstel oavsett hur jag själv försöker stötta upp.
- Vatten har tagits bort på toaletterna och nu finns bara handsprit. Ibland är det nödvändigt att skölja händerna och nu finns inte längre den möjligheten.
- Wifi kastar ut en då och då och nu verkar det ha införts en viss datamängd som en får förbruka under resan. Efter det kastas en ut och kan inte ansluta igen. Dock står inget om detta någonstans på hemsidan eller på villkoren för wifi och känns heller inte till av kundtjänsten. När jag ringde dem var de inte alls tillmötesgående, utan sa direkt att de inte kunde hjälpa mig och att poängterade att wifi är en gratistjänst som de inte tar extra betalt för. När folk väljer att åka buss för att det finns wifi så att de kan t ex arbeta på bussen anser inte jag att det är någon ursäkt.

Svar från Swebus
Ska det vara så svårt????
Försöker boka en resa mellan Örebro-Arlanda den 12 mars. Problemet är att Swebus tidtabell bara gäller till den 11 mars. Har mailat o ringt flera ggr ang detta o blivit lovad för flera veckor sedan att den kommer om några dagar, i sista mailet stod det att den skulle komma den 30/1. Nu är det fredag den 2 februari idag o fortfarande har inte nya tabellen kommit ut. Kan hålla med föregående i sina omdömen att kundtjänst inte är mycket att hänga i julgranen. Lite charmkurs o extrautbildning hur man i god tid lägger upp tidtabeller skulle underlätta. Man vill ju göra klart sina resor i god tid.
Idag den 7/2 är tid tabellen inlagd på em MEN den turen vi ville åka med var SLUT!!! Hur kan den vara det när den inte ens funnits på deras hemsida att KÖPA????

Svar från Swebus
Kundtjänsten är det värsta jag har varit med om!!!!!
Swebus funkar helt okej, men kundtjänsten är det VÄRSTA jag hat varit med om. Vi skulle ta bussen från Oslo till Jönköping med byte i Göteborg. Bussen från Oslo var 45 min sen vilket innebar att vi inte skulle hinna med våran buss som gick från Göteborg till Jönköping. "Svein" som jag fick prata med var extremt otrevlig och svår, det var som om han absolut inte ville hjälpa mig. Jag var tvungen att upprepa mig själv 5 gånger om vad som hade hänt, och sen frågade han mig om vad JAG skulle göra åt saken!?! Jag trodde inte jag hörde rätt, men så frågade han. Det hela slutade med att han sa att han inte kunde hjälpa mig eller koppla mig vidare till någon som kunde hjälpa mig. Helt sjukt frågar du mig... kommer nog aldrig åka med Swebuss igjen efter det här.

Svar från Swebus
Rörigare företag får man leta efter
Jag skulle med bussen 19:00 den 14/1 från Göteborg Niles Eriksson Terminalen, till Helsingborg Knutpunkten. När jag anländer till terminal ungefär en timme innan avgång finns inte bussen med på skärmen över avgående bussar. Jag hittade en anställd från Swebus som försökte hjälpa mig, men han visste inte mer än jag gjorde. Efter han hade ringt huvudkontoret ett flertal gånger så ringde de upp mig för att berätta vilken hållplats bussen avgick ifrån, detta var ungefär 5 minuter innan bussen skulle avgå. På min biljett står det att det är Fjäll Expressen som ska köra denna turen istället för Swebus, men när Fjäll Expressen ankommer vid hållplatsen jag har blivit tillsagd har den slutdestination där. Bredvid denna bussen kommer en liten minibuss från Bergkvara buss, denna bussen håller inte alls den standard som man känner sig lovad på biljetten, där det stod att eluttag och internet skulle finnas på bussen. Dock vet jag om att Swebus har sina viljor på dessa tillbehör, men jag betalade mer för min resa från Göteborg än till Göteborg där allt detta var inkluderat. Jag känner mig lurad. Det enda positiva med min resa var den väldigt trevliga busschauffören och stationsvärden!

Svar från Swebus
Slipper man kundtjänst så funkar dom bra.
Själva bussresan var punktlig, chauffören trevlig och ringde efter oss när vi glömt bagaget. Kanske att sätena var lite obekväma men helt ok. Men personen jag pratade med på kundtjänst var otrevlig! Jag höll god ton hela vägen och visste vi hade gjort fel men han ville tydligt varken förklara eller försöka hjälpa oss.

Svar från Swebus
Skulle igår skicka iväg mina barn med …
Skulle igår skicka iväg mina barn med seebuss till Göteborg från Jönköping, 9 och 17 år. Bussen skulle gå 17.25 ( lördagen 21okt) vi var för 17 .16.. Bussen kom aldrig, nästa gick 19.25. Ingen info eller förklaring. Hade redan betalt biljetterna , fick sätta mig i bilen och köra t.o.r till Göteborg. Idag (söndag) kontaktade jag Swebus , en kvinna där sa att jag måste maila in en reklamation.Det gjorde jag och fick ett automat svar att de har extra långa väntetider nu!!??? Kvinnan jag pratade med skulle ta reda på vad som hänt med bussen som aldrig kom, lovade mig att hörs av sig om högst en timma, hon har fortfarande ,efter 10 timmar, inte hört av sig. Det känns som ett skämt. Maria Sandgren 0736440681 (Om nån mot förmodan skulle höra av sig från Swebuss)

Svar från Swebus
Med Svebuss.Mycket bra kört från Jkpg …
Med Svebuss.Mycket bra kört från Jkpg till Landv. och jättetrevlig och hjälpsam chaufför😀👍 Bo-G.Holmgren, Bankeryd