StagePool Sverige Omdömen 1 393

TrustScore 4 av 5

3,9

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 274 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Kunder är mycket nöjda med personalen, som beskrivs som trevlig, hjälpsam och professionell, och många uppskattar det personliga bemötandet och den informativa vägledningen de får. Många framhåller att kundtjänsten är i toppklass och att de får snabb och tydlig hjälp med sina frågor och profilbyggande. Användarupplevelsen anses vara smidig och enkel, särskilt när det gäller att söka jobb och skapa CV, och många känner att företaget verkligen vill att de ska lyckas. Dock är vissa kunder missnöjda med abonnemangsvillkoren, särskilt den sex månader långa bindningstiden som de inte alltid informerats om tydligt. En del upplever att kundservice kan vara svår att nå eller att de får otrevligt bemötande när de försöker avsluta abonnemanget, och vissa känner sig lurade av säljprocessen. Det finns även de som menar att tjänsten inte lever upp till förväntningarna om att garanterat få jobb, eller att uppföljningen efter försäljning brister.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Kunder delar positiva åsikter om personalen, och många upplever att de får hjälp på ett mycket bra sätt av... Se mer

User experience

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med användarupplevelsen, och många uppskattar hur enkelt det... Se mer

Customer service

Människor rapporterar positiva upplevelser med kundservice, där många uppskattar den hjälpsamma och trevliga... Se mer

Service

Kunder hade tvetydiga upplevelser med servicen, där vissa rapporterade att de var nöjda med upplägget och att... Se mer

Subscription

Användare beskriver negativa interaktioner med prenumerationer, där många upplever att de tecknat... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Väldigt trevlig kille som sålde in Stagepool till mig. Hade tyckt att det var bra med ett uppföljningssamtal av honom. Jag trodde att ni redan hade ett uppdrag klart för mig. Jag blev kanske vä... Se mer

Personerna som höll i mötet gjorde ett förståeligt jobb att sammanfatta introduktionen så att det var intressant att följa under 45 min. De gjorde också ett bra jobb att formera snabba frågor ti... Se mer

Hej, Huvudsakligen informativt och bitvis detaljerad genomgång men brister på att det inte var ett live zoom möte utan endast statiskt med pyttesmå knappt läsbara bilder med exempel på ifyllande av... Se mer

Jag hade större förväntningar och blev lite misstänksam när man inte såg några andra som var med och sen att det visade sig vara ganska stora krav på att söka minst 30 jobb och betala varje månad . Ja... Se mer

1. Nr. 1 av de 2 bästa företagen i Arbetsförmedlingstjänst
  2. Nr. 2 av de 3 bästa företagen i Karriärcoach

Största jobbportalen för scen, film, musik och media i Europa! Dagligen nya auditions och castings för skådespelare, sångare, dansare & backstage crew!

Kontakta vår prisbelönta kundservice

Få personlig service och hjälp så snabbt som möjligt!
Våra duktiga medarbetare finns här för att hjälpa dig reda ut eventuella problem eller om du behöver hjälp med våra tjänster. Tveka inte att ta kontakt med oss: https://stagepool.zendesk.com/hc/sv/requests/new

StagePool Nöjdhetsgaranti

Visste du att vi erbjuder alla Premium-medlemmar en nöjdhetsgaranti?

Visste du att vi erbjuder alla Premium-medlemmar en nöjdhetsgaranti?
Om du genomfört alla garantivillkoren men ändå inte blivit inbjuden till en casting, audition eller intervju, ger vi dig två månaders prenumeration gratis! Läs mer här

3,9

Bra

TrustScore 4 av 5

1 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Hej Maria,
Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension.

Detta är precis vad vi strävar efter varje dag och det är kul att det uppmärksammas.

Ha en fortsatt trevlig dag!
StagePool Kundservice

Dyr men har gett mig många jobb

Dyr
Annars väldigt bra
Lite snurrig hemsida, layouten är sådär

25 oktober 2025

Hej Cherie,

tack för din recension och för att du hör av dig till oss.

Vi förstår att du tycker att vårt pris är högt. Vår avgift finns för att vi på StagePool jobbar med att kvalitetssäkra alla uppdrag, så att du alltid ska hitta seriösa och trygga jobbannonser via vår plattform. Vi tar hand om urvalet och lägger ner mycket tid på att kontrollera arbetsgivare och erbjuda en professionell tjänst.

Behöver du hjälp med ditt profil eller har andra frågor kring användningen av vår sida är du varmt välkommen att kontakta oss.

Allt gott,

Lätt o hänga med

14 januari 2026

Hej Ahmad,

Tack för din recension och för att du tog dig tid att höra av dig till oss.
Vi uppskattar att du är en del av StagePool och tycker att det är enkelt att följa med på vår plattform. Det betyder mycket för oss att du väljer att använda våra tjänster!

Önskar Stagepool

Tydlig och konkret information.

Tydlig och konkret information.
Bra med charrfrågestunden.

16 januari 2026

Hej Gunilla,

Tack för att du hörde av dig och för att du ville dela dina erfarenheter med oss!

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva en recension om StagePool och berätta vad du tycker om informationen och chattfrågestunden.

Önskar dig en fin dag,

Har ej testat än

Verkar bra ser fram mot o testa

13 januari 2026

Hej Roland,

Tack för ditt meddelande och för att du vill testa StagePool!
Vi finns här om du har några frågor eller behöver hjälp med att komma igång. Tveka inte att höra av dig så stöttar vi dig gärna.

Trevlig och engagerad uppringare

Trevlig och engagerad uppringare. Mån om mig och förklarade allt ordentligt. Kunnig i ämnet.

14 januari 2026

Hej Ulf,

Tack för din recension! Det är väldigt uppskattat att du delar med dig av din upplevelse.

Vi är glada att höra att vår handläggare tog sig tid att förklara allt ordentligt och att du kände dig väl bemött och informerad. Din feedback betyder mycket för oss och hjälper oss i vårt ständiga arbete med att ge personlig och kunnig service.

Ha en fin helg,
Stagepool

Det är smidigt att göra en ansökan.🤗

Hej Lasse-Maja,

Tack för ditt meddelande!

Vad roligt att höra att du tycker det är smidigt att göra en ansökan hos oss på StagePool. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Allt gott,

Större chanser

Större chanser till att få jobb men även hjälp att få jobben

Hej Daniel,

Tack för ditt meddelande och för att du delar med dig av din feedback.

Vi finns här för att stödja dig under hela ditt medlemskap hos StagePool. Om det är något du undrar över eller vill ha hjälp med, tveka inte att höra av dig – vi kontaktar dig gärna direkt om du önskar det.

Väldigt bra intromöte

Väldigt bra intromöte. Informativt o trevligt.
Man får väldigt mycket då man är premiummedlem.

Hej Carina,

Tack för din recension och för att du delade dina intryck från intromötet. Vi är glada att höra att du uppskattade det informativa och trevliga bemötandet, samt allt som ingår i Premium-medlemskapet!

Ha en fortsatt fin dag,
önskar Stagepool teamet

Fickk ett jättefint samtal med en av er…

Fick ett jättefint samtal med en av er idag som hjälpte mig med allt trodde inte det skulle vara nåt ni gör egentligen men blev väldigt glad över att ni ringer och erbjuder den hjälp ni har och erbjuder

9 januari 2026

Hej Susanne,

Tack för ditt meddelande och för att du tog dig tid att lämna en så fin recension.

Det gläder oss att höra att samtalet med oss var till hjälp och att du är nöjd med det stöd du fått. Vårt mål är alltid att ge våra medlemmar de bästa tipsen och vägledningen för att komma igång på bästa sätt.

Ha en fin dag!
Önskar Stagepool

Noggrann genomgång o tydlighet.

Noggrann genomgång o tydlighet.

5 januari 2026

Hej Karina,

Tack för ditt meddelande och för att du tog dig tid att skriva en recension.
Vi uppskattar verkligen att du upplever StagePool som noggrant och tydligt – det betyder mycket för oss.

önskar Stagepool teamet

Professionella och stöttande

Trevliga och fick jättebra introduktion/webbinar! Stöttande och professionella! Rekommenderas!

5 januari 2026

Hej Jenny,

Tack för ditt meddelande och för att du har tagit dig tid att lämna en recension – det uppskattar vi verkligen.
Vi är glada över att höra att du har haft en positiv upplevelse med oss och att du rekommenderar StagePool vidare.

Vi önskar dig en fortsatt fin dag!

Hälsningar,
Stagepool teamet

Lätt att använda, men hög kostnad

En bra hemsida. De gör det enkelt att ansöka om olika jobb, samt skapa ett CV. Dock så är det väldigt många annonser som kräver premium, vilket är lite för dyrt från mitt perspektiv.

4 januari 2026

Hej Sofia,

Tack för din feedback.

Vi erbjuder två olika typer av konton: ett Freemium-konto som är helt kostnadsfritt och ett Premium-konto som ger tillgång till fler funktioner och tjänster. Det är alltid upp till dig som användare vilket alternativ som passar dig bäst.

StagePool är en privat tjänst och får inga statliga bidrag. För att kunna erbjuda personlig coachning, kundservice, löpande publicering av uppdrag samt utveckling och underhåll av plattformen tar vi därför ut en administrativ avgift för Premium. Vår ambition är att avgiften ska stå i rimlig proportion till både innehållet och kvaliteten på de uppdrag som finns på plattformen.

Hör gärna av dig om du har frågor eller vill veta mer – vi hjälper gärna till.

👍👍👍👍

Bra nöjd faktiskt

23 december 2025

Hej Nesha,

Tack för ditt meddelande!
Det gläder oss att höra att du är nöjd med StagePool och det vi erbjuder.

Ha en god fortsättning,
önskar Stagepool teamet!

Jag är ny till detta

Jag är ny till detta, men hittills har jag tyckt att det går bra! Får information om allt jag behöver.

22 december 2025

Hej Ana,

Tack för ditt meddelande! Så roligt att höra att du är ny hos oss och redan känner att du får informationen du behöver. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna en recension – det hjälper oss att utvecklas och ge ännu bättre service.

Ha en god fortsättning,

Utvärdering

Väldigt trevlig kille som sålde in Stagepool till mig.
Hade tyckt att det var bra med ett uppföljningssamtal av honom.
Jag trodde att ni redan hade ett uppdrag klart för mig. Jag blev kanske väl upprymd av detta.
Annars tycker jag att jag har fått väldigt bra information via mail, sms.
Väldigt bra webbmöte ang cv.
Skulle vara bra om jag skulle kunna få hjälp med ett första och ev andra uppdrag.
Annars har jag förstått att man får jobba med ansökningar på egen hand.

17 december 2025

Hej Diana,

Tack för din recension och för att du delar med dig av dina erfarenheter med StagePool.

Om du önskar ett uppföljningssamtal är du varmt välkommen att kontakta oss på kundservice@stagepool.com (mailto:kundservice@stagepool.com), så hjälper vi dig gärna att boka in en tid för samtal. Du är också alltid välkommen att höra av dig till oss om du vill ha stöd kring dina ansökningar eller har frågor om hur du kan komma igång med ditt första uppdrag.

Vi vill verkligen att våra medlemmar ska lyckas och hjälper gärna till om du vill komma igång ordentligt! 🌟

Hälsningar,
Stagepool teamet

Tycker det känns lite för amatörigt för…

Tycker det känns lite för amatörigt för min smak :)

16 december 2025

Tack för din recension!

StagePool är en plattform för alla som är intresserade av att börja eller utveckla sin karriär inom underhållningsbranschen. Oavsett om du är nybörjare och vill testa något nytt, eller om du redan har erfarenhet, erbjuder vi utbildningar och webbinarium som passar olika nivåer. För dig som redan har vana erbjuder vi till exempel kostnadsfri CV-coachning online på avancerad nivå.

Om du vill veta mer eller diskutera dina behov är du varmt välkommen att kontakta oss på kundservice@stagepool.com (mailto:kundservice@stagepool.com) så hjälper vi dig vidare.

Vi önskar dig en god jul!

Dyrt

Icke prisvärt! Finns så många andra aktörer på marknaden s erbjuder samma tjänst med olika nivåer etc till ett billigare pris som är betydligt mer användarvänliga via mobilen. Har fått massor av jobb via andra aktörer men inte ens ett svar via StagePool när jag haft det parallellt…

5 september 2025

Hej Elin,

Tack för din recension.

Jag vill gärna lyfta fram att StagePool erbjuder flera unika fördelar som skiljer oss från andra tjänster på marknaden. Som Premium-medlem får du full tillgång till alla jobbannonser, personlig CV-coachning, webbinarier och utbildningar samt chansen att bli kontaktad direkt av rollsättare via vår Artistkatalog.

Det är därför vi har det priset vi har, för att du ska få en ärlig chans att använda tjänsten och faktiskt se resultat.

Ha en fortsatt fin dag!

Har tidigare varit medlem i en annan…

Har tidigare varit medlem i en annan statistbyrå men har aldrig fått återkoppling eller hjälp. Var tydlig vid första kontakten med stagepool att jag inte är en hejare på skriva cv och lägga in info. Efter några dagar som medlem kom stagepool själva tbx till mig för att höra om jag behövde hjälp. Fick lite råd hur jag skulle skriva cv m m . Tycker det var jätte bra och trevligt bemöttande.

18 december 2025

Hej Charlotte,

tack så mycket för att du tog dig tid att lämna en så fin recension och för att du delar med dig av dina erfarenheter med StagePool. Det betyder mycket för oss att höra att du fått ett trevligt bemötande och att våra tips för att skapa ditt cv var till hjälp.

Om du har några fler frågor eller vill ha ytterligare stöd, är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss igen.

Jättte nöjd

Jättte nöjd

16 december 2025

Hej Yasin,

tack för din recension och för att du hörde av dig till oss.
Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med StagePool och dina upplevelser.

Återkom om du behöver hjälp med något annat,
allt gott!