subtel.be Omdömen

4 129
TrustScore 4 av 5

4,1

Processus de commande en ligne facile et expédition rapide. Enfin une batterie qui fonctionne et est bien reconnue par le laptop. Avant usage, recharger la batterie.Cela dure longtemps et chez moi ça... Se mer

Eigenlijk zou ik SUBTEL vijf sterren ✨ ✨ kunnen geven, maar door een fout van mijzelf heb ik een verkeerde kabel ontvangen die ik helemaal niet kan gebruiken. Daar kan SUBTEL natuurlijk niets aan doen... Se mer

Ik bestelde een batterij voor een Somfy Nina zender, wat ik nergens anders kon vinden. Deze batterij was niet op voorraad, maar er waren enkele weken wachttijd. Na de verstreken termijn werd ik beri... Se mer

Goed product en heel tevreden dat toen de levering wat vertraging opliep er persoonlijke reactie kwam. De bezorger van Bpost had wel moeten aanbellen en niet het pakje gewoon zonder te bellen in de ha... Se mer

1. Datortillbehörsaffär
  2. Butik med elektroniska reservdelar och komponenter

Spécialiste en accessoires électroniques pour appareils mobiles depuis 2004.

Bra

TrustScore 4 av 5

4 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 78 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Alla omdömen

(4 129)

50 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Sehr unzuverlässiges team,

Sehr unzuverlässiges team,
Ich habe ein Akku für mein switch bestellt die dann nicht gepasst und nicht funktioniert hat, das teilte ich mit den unfähigen Kundenservice mit und sie sagten das sie mir nicht mal den Versand fürs artikelzahlen können. Heißt 18€ Artikel 4.99 Versand hin 4.99 zurück und weg sind mehr als die Hälfte von mein geld.
Und dann habe ich das mit der Kundenservice mitgeteilt und sie haben mich ignoriert besser gesagt provokante antworten wie zb ,,wenn sie weitere fragen haben melden sie sich,, obwohl sie garnicht mein frage beantwortet haben gegeben.
Und das 2-3 mal.
Und dann trauen sie sich nor unverschämt mir ein mail zu schicken wo sie von mir ein gutes bewertung verlangen und ich beantwortete diesen mail und machte klar das mein bewertung definitiv nicht positiv sein wird und kriege diesen Respektlosen Antwort ungefähr: ,,
Anstatt Ihre Energie in Schreiben von Bewertungen zu geben, könnten Sie in Zukunft die gleiche Energi drauf verwenden, die Allgemeinen Geschäftsbedingungen zu lesen, bevor Sie etwas irgendwo bestellen.,,

Tut euch den gefallen und bestellt bei diesen leuten nicht......!

22 juli 2024

Bad battery

Batterij houdt zijn lading niet lang genoeg en gaat volledig plat, een nieuwe batterij dus! Die batterij loopt voor het minste leeg. Was voor een Macbook A1707.

Ter vergelijking, ik heb nog een Macbook van 2011 liggen en ik had die 5 maanden niet opgezet en die had nog steeds 40% over. Mijn A1707, als ik die 2 weken niet opzet blijft er 0% over van de 100%. Dat je ze goedkoop kan kopen maakt het echt niet waard om het zelf te doen. To avoid!

20 maj 2024

Be wary

Tried to purchase a cable from here twice, the website started spinning and didn’t stop for ages until I refreshed the page, and then all my information disappeared. Very disappointing.

4 juli 2024
Logotyp för subtel.be

Svar från subtel.be

Hello,

We're sorry to read this.
We didn't get any call or message from customers about this issue at that precise time.
The problem must not come from the website.
Please try again using another browser or device

Subtel Teams

Batterie H.S

La batterie de mon ordinateur était hors service. J'ai acheté une batterie compatible HP, elle fonctionne parfaitement. Elle est arrivée dans les délais et bien emballée. A voir dans le temps. Je recommande Subtel sans hésiter
Sébastien

20 juni 2024

Batterie pour laptop

Il s'agit de l'achat d'une batterie compatible pour pc portable. Elle est arrivée dans les délais et dans un emballage correct et elle fonctionne parfaitement ...
Tout est donc correct ...

11 juni 2024

fonctionne impeccablement

J'allais changer de PC avec la batterie HS quand je suis tombé sur ce site. Du coup j'ai commandé une batterie compatible Aspire 5 (reçue sous 3 jours) et ça fonctionne impeccablement ! A voir la durabilité dans le temps. J'ai enlevé une étoile car le colis a été ouvert en cours de livraison ! Je recommande Subtel sans hésiter

17 juni 2024