Strengthen Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Na ruim twee maanden had ik mijn bestelling van meer dan €100 nog steeds niet ontvangen. Ondanks meerdere beloofde verzendtermijnen en vele contactpogingen kreeg ik weinig tot geen duidelijkheid.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service, ik wilde een pakketje terug sturen (helaas stond de kleur mij niet zo) maar de winkel waar ik het pakketje verstuurde maakte een fout waardoor de levering veel langer duurde dan verwach... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Uitstekend materiaal, squat proof! Sport BHs zitten lekker + de pads bieden extra versteviging. Maten zijn duidelijk aangeven welke groter/kleiner vallen, dus op advies gekocht en past perfect. Le... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Enorm goed geholpen en de producten zitten super lekker en comfortabel!🫶🏼 Mijn eerste pakket werd onverwachts door de vervoerder teruggestuurd. Strengthen was met een oplossing gekomen, zo... Se mer

Företagsinformation

1. Butik med träningskläder
  2. Butik med träningsutrustning

Skrivet av företaget

Wij zijn een online kledingwinkel die op 1 oktober 2022 is opgericht door twee enthousiaste meiden met een passie voor fitness. Onze motivatie om Strengthen te starten komt voort uit onze eigen ervaringen in de fitnesswereld. We hebben gemerkt dat het vinden van kwalitatieve en betaalbare kleding niet altijd even eenvoudig is. Bij veel van onze concurrenten zagen we dat fitnesskleding vaak behoorlijk prijzig is, en dat wilden we veranderen. Ons doel bij Strengthen is om hoogwaardige fitnesskleding aan te bieden tegen een betaalbare prijs, zodat iedereen kan genieten van comfortabele en stijlvolle outfits tijdens het sporten. We geloven dat kwaliteit niet altijd hand in hand hoeft te gaan met een hoog prijskaartje. Daarom hebben we ons gericht op het selecteren van leveranciers die hoogwaardige materialen gebruiken, maar tegelijkertijd ook rekening houden met de portemonnee van onze klanten. Bij Strengthen vinden we het belangrijk om onze klanten te inspireren en te motiveren om actief te blijven. We begrijpen dat het dragen van de juiste kleding een positieve invloed kan hebben op je zelfvertrouwen en prestaties. Daarom streven we ernaar om een diverse collectie samen te stellen, zodat iedereen iets kan vinden wat bij zijn of haar persoonlijke stijl past. Bij Strengthen zijn we meer dan alleen een winkel. We zijn een gemeenschap van mensen die allemaal streven naar een gezonde en actieve levensstijl. We moedigen onze klanten aan om hun succesverhalen te delen en elkaar te inspireren. We zijn verheugd om je te verwelkomen bij Strengthen en we hopen dat onze betaalbare en kwalitatieve fitnesskleding je zal helpen om je fitnessdoelen te bereiken. Bedankt dat je voor ons hebt gekozen! Met sportieve groet, Het team van Strengthen

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

45 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Top bedrijf

Ik zie vaak meiden hier in lopen mijn vriendin (haar vriendinnen en schoonzus) ziet er altijd super goed uit en hoor altijd top verhalen erover. Heb ooit iets in 2 maten voor mijn vriendin besteld omdat ik niet wist wat de goede was. Heb de goede gehouden en de ander eenvoudig terug kunnen sturen super handig!

Beste Stijn,

Wat fijn dat u tevreden bent! In het vervolg kunt u ons altijd bereiken via de klantenservices voor maat advies.

Veel sport plezier !

Strengthen

Al een aantal keer bij Strengthen besteld en ze hebben echt mooie sportkleding en het zit echt super! Sluit goed aan en schijnt niet door. Snelle levering en je kan ze altijd berichten bij vragen waarbij je snel antwoord krijgt!

Beste Denise,
Wat fijn dat de sportkleren en de service u bevallen!
Veel sport plezier

favoriete merk

Snelle levering en goede producten!!

2 maj 2023

Beste Isa,
Bedankt voor het grote compliment dat we je favoriete merk zijn. Ontzettend bedankt!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Netjes!

Mooie sportkleding! Wel een beetje strak omgeving the quads na mijn mening.. Bij 2 bestellingen was er een fout maar dat hebben ze netjes opgelost!

Beste Melanie,
Onze excuses. U kunt ons altijd berichten voor maatadvies en we helpen je graag.
Nog veel sport plezier!

Ontzettend goeie kwaliteit

Ontzettend goeie kwaliteit! Altijd nieuwe ontwerpen en collecties

4 augusti 2023

Beste Luna,

Bedankt voor het compliment!

Super mooie producten

Ik heb al meerdere keren een bestelling geplaatst. Elke keer ben ik weer gelukkig met de nieuwe sportkleding en de fantastische kwaliteit😍. Daarnaast is de klantenservice ook uitstekend!

17 juli 2023

Beste Elena,

Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent.
Veel sport plezier!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super fijne sportkleding voor een…

Super fijne sportkleding voor een betaalbare prijs! Snelle levering.

Beste Wendy,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent.
Hopelijk heb je er veel plezier van!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Destijds de website gebouwd voor…

Destijds de website gebouwd voor Strengthen. Over de samenwerking ben ik zeer te spreken. Super aardige eigenaren die staan voor hun bedrijf en alles geven! Qua communicatie een 10!

Beste Enzo,

Bedankt voor je hulp om onze website te optimaliseren!

Fantastische service!!

Helaas 3 van de 5 bestelde producten verkeerd ontvangen. Maar ik ben hierdoor niet teleurgesteld in het bedrijf. Ik heb ze bericht gestuurd en ze hebben dit meteen opgelost. Ik kreeg 3 dagen later al een mail dat de nieuwe spullen bezorgd worden. Ik ben zelf op vakantie dus ik kan niet controleren of heg klopt. Maar ik ben in ieder geval zo ongelooflijk blij over de manier waarop ze reageerde en hoe snel dit zonder enkel probleem is opgelost. Echt fantastisch!!

3 augusti 2023

Beste,

Wat fijn dat we u hebben kunnen helpen, ondanks het de eerste keer niet goed ging. Heel veel sport plezier en bedankt voor de prachtige review!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super fijne sportkleding met kwaliteit…

Super fijne sportkleding met kwaliteit en voor een goede prijs. Levering is snel en je wordt goed op de hoogte gehouden. Klanten service ook top en snel!

1 augusti 2023

Beste S,

Wat fijn dat u tevreden bent. Hopelijk tot snel!

Aanrader

Goede communicatie tussen verkoper en klant! Mooie site ! Producten komen overeen met de foto’s van de site! Goede kwaliteit

3 juni 2023

Beste Nina,

Bedankt voor de lieve complimenten.
Veel sport plezier met je items!

Heerlijke sportkleding

Ik ben getipt voor de sportkleding van Strengthen. Ik ben zeer blij met deze tip want het is heerlijke sportkleding!

2 augusti 2023

Beste Désiree,

Wat leuk dat u deze tip heeft ontvangen. Super dat het bevalt!

Samenwerking was fijn!

Samenwerking was erg fijn!! Leuke meiden en staan voor veel ideeën open. Was een super project en communicatie!!! Benieuwd wat komen gaat:)

24 juni 2023

Beste Noa,

Bedankt voor de fijne samenwerking en je creativiteit!

Top samenwerking!

De samenwerking was erg fijn met Strengthen. Het contact was super en heel duidelijk. Tijdens het project konden we erg vrij werken en echt onze creativiteit laten zien! Conclusie, een super samenwerking!

18 juni 2023

Beste Roos,
Wat fijn dat u het prettig heeft ervaren. Wij zijn erg blij met de samenwerking. Hopelijk leid dit tot meer creativiteit!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte klantenservice

Ik heb halverwege mei een bestelling geplaatst bij dit bedrijf. Redelijk snel kwam mijn pakketje binnen. Helaas paste ik niks van de 5 items die ik had besteld. Ik stuurde hen een mail op 23 mei dat ik de items retour wou melden. Na 6 dagen geen reactie, stuurde ik hen een dm op insta, waar ik uiteindelijk een retouradres gestuurd kreeg. Ik heb het pakket netjes in de oorspronkelijke verpakking naar dat adres gestuurd (verzendkosten moet je zelf betalen). Na meer dan een week, kreeg ik het pakket weer thuis bezorgd, met een sticker waarop stond "niet afgehaald: retour afzender". Het is inmiddels 21 juni, ik heb strengthen meerdere malen gemaild over deze fout. Ik heb gevraagd om een oplossing, aangezien het om een flink bedrag gaat en ik de verzendkosten al een keer heb betaald. Ik ben na meerdere mailtjes helaas nog niks verder gekomen met dit bedrijf. De naad van de sportlegging zat bij mij op de verkeerde plek, contact leggen ging moeizaam en ze lijken geen begrip te hebben voor de problemen die ik ze voor heb gelegd. Ik bestel hier ook zeker nooit meer en hoop dat ik mijn geld ooit nog terug zie.

UPDATE:
Ik schrijf deze update nu ruim 2,5 jaar na de oorspronkelijke review. Strengthen heeft mij, sinds dat ik deze review geüpload heb, meerdere malen op mijn privé mail benaderd met het dringende verzoek om mijn review te verwijderen. De meest recent mail is van dit jaar januari. Momenteel hebben zij mijn review gerapporteerd bij trustpilot waardoor deze niet meer zichtbaar is. Als klant heb ik het recht om mijn eerlijke ervaringen met een bedrijf te delen, ook als deze negatief zijn. Het is zeer onprofessioneel als bedrijf om iemand dan in een span van 2,5 jaar tijd meerdere malen lastig te vallen dmv mailtjes. De klanten van strengthen hebben recht op eerlijke reviews, waarin zij een goed beeld kunnen krijgen over het bedrijf waarbij zij een potentiële aankoop willen doen.

Ik heb een slechte ervaring gehad met dit bedrijf. Dat betekent niet dat dat voor iedereen zo hoeft te zijn. Ik heb enkel mijn ervaring gedeeld. Ik heb hun mailtjes afgelopen jaren genegeerd, maar ik wil nu toch graag dit delen aangezien zij nu proberen te censureren.

21 juni 2023

Beste Jaimy,

Wat vervelend om te horen dat u een negatieve ervaring met ons hebt. Echter stond in onze e-mail dat het naar het adres terug gestuurd moet worden en op onze website staat beschreven dat retourkosten voor de klant zijn.
Wij hebben in de mail aangeboden om u shoptegoed aan te bieden en u mocht twee gratis items te laten uitkiezen. Echter hebben wij hier geen reactie op gekregen.
Mocht u hier nog gebruik van willen maken dan horen wij het graag via de chatfunctie of u kunt ons een email sturen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groeten,
Strengthen

Fijne ervaring!

Super fijn contact met de eigenaressen van Strenghten. Wanneer er iets is lossen ze het met je op. De sportkleding is erg goed, squatproof en de kleuren maken leuke variaties!

30 mars 2023

Beste Amber,

Wat fijn dat u een goede ervaring met ons hebt en de sportkleren naar wens zijn.
Bedankt voor het compliment.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Super fijne en goede tops

Super fijne en goede tops, heb er ondertussen echt al 4 en allemaal zitten ze goed! Fijne stof en ze ondersteunen ook goed!

25 mars 2023

Beste Prisca,
Wat leuk dat u al zo veel items van ons heeft. Hopelijk tot snel en veel sport plezier!

- Strengthen

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.