Strengthen Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Na ruim twee maanden had ik mijn bestelling van meer dan €100 nog steeds niet ontvangen. Ondanks meerdere beloofde verzendtermijnen en vele contactpogingen kreeg ik weinig tot geen duidelijkheid.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service, ik wilde een pakketje terug sturen (helaas stond de kleur mij niet zo) maar de winkel waar ik het pakketje verstuurde maakte een fout waardoor de levering veel langer duurde dan verwach... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Uitstekend materiaal, squat proof! Sport BHs zitten lekker + de pads bieden extra versteviging. Maten zijn duidelijk aangeven welke groter/kleiner vallen, dus op advies gekocht en past perfect. Le... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Enorm goed geholpen en de producten zitten super lekker en comfortabel!🫶🏼 Mijn eerste pakket werd onverwachts door de vervoerder teruggestuurd. Strengthen was met een oplossing gekomen, zo... Se mer

Företagsinformation

1. Butik med träningskläder
  2. Butik med träningsutrustning

Skrivet av företaget

Wij zijn een online kledingwinkel die op 1 oktober 2022 is opgericht door twee enthousiaste meiden met een passie voor fitness. Onze motivatie om Strengthen te starten komt voort uit onze eigen ervaringen in de fitnesswereld. We hebben gemerkt dat het vinden van kwalitatieve en betaalbare kleding niet altijd even eenvoudig is. Bij veel van onze concurrenten zagen we dat fitnesskleding vaak behoorlijk prijzig is, en dat wilden we veranderen. Ons doel bij Strengthen is om hoogwaardige fitnesskleding aan te bieden tegen een betaalbare prijs, zodat iedereen kan genieten van comfortabele en stijlvolle outfits tijdens het sporten. We geloven dat kwaliteit niet altijd hand in hand hoeft te gaan met een hoog prijskaartje. Daarom hebben we ons gericht op het selecteren van leveranciers die hoogwaardige materialen gebruiken, maar tegelijkertijd ook rekening houden met de portemonnee van onze klanten. Bij Strengthen vinden we het belangrijk om onze klanten te inspireren en te motiveren om actief te blijven. We begrijpen dat het dragen van de juiste kleding een positieve invloed kan hebben op je zelfvertrouwen en prestaties. Daarom streven we ernaar om een diverse collectie samen te stellen, zodat iedereen iets kan vinden wat bij zijn of haar persoonlijke stijl past. Bij Strengthen zijn we meer dan alleen een winkel. We zijn een gemeenschap van mensen die allemaal streven naar een gezonde en actieve levensstijl. We moedigen onze klanten aan om hun succesverhalen te delen en elkaar te inspireren. We zijn verheugd om je te verwelkomen bij Strengthen en we hopen dat onze betaalbare en kwalitatieve fitnesskleding je zal helpen om je fitnessdoelen te bereiken. Bedankt dat je voor ons hebt gekozen! Met sportieve groet, Het team van Strengthen

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

45 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden. Twee gym outfits gekocht, erg mooi en goede kwaliteit! Daarna nog contact gehad met de webshop en erg goed geholpen. Zeker een aanrader!

27 september 2023

Beste Cassandra,

Wat leuk dat u al zo vaak bij ons besteld heeft! Dankjewel!

Super blij!

Ik wou een short bestellen en wist niet goed hoe de maten vielen, hierbij hebben ze goed geholpen en daardoor heb ik de juiste maat. Hij zit super goed! Ik wou meteen een 2de bestellen, maar de betaling lukte niet. Waardoor ze handmatig een order hebben gemaakt wat ik super lief vond! Ze zijn heel vriendelijk en goed met communicatie rondom alles!

4 september 2023

Beste Cato,

Wat fijn dat we u hebben kunnen helpen.

Snelle levering en Squat proef

Snelle levering en Squat proef! Ik ben er super blij mee. Het is zeker een aanrader!!

22 juli 2023

Beste Bente,

Bedankt voor uw bestelling en de mooie woorden!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super mooie en lekker zittende kleding

Super mooie en lekker zittende kleding! Fijn contact en top service! 🫶🏼

26 augusti 2023

Beste Kim,

Bedankt voor uw bestelling en de complimenten!

Top bedrijf

Zeer snelle levering en super mooie en kwalitatieve producten. Het is zeker een aanrader mocht je op zoek zijn naar een nieuwe sportoutfit!

21 augusti 2023

Beste Emma,

Bedankt voor de bestelling en de complimenten!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Eerste bestelling geplaatst bij…

Eerste bestelling geplaatst bij strengthen en ben super blij:) ik hou ervan als me gym shortjes goed zitten en squat proof zijn. Stof is super goed en het model ook

24 augusti 2023

Beste Nilay,

Wat fijn dat onze producten bevallen.

Op en top merk

Op en top merk, wat een heerlijke fijne sport kleding is dit!
Beter kun je niet hebben voor in de sportschool ❤️
Het materiaal, het design, de kleuren! OP EN TOP!

17 augusti 2023

Beste Lisa,

Wat fijn dat je onze producten top vind. Veel sport plezier!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heerlijke sportsetjes van goede kwaliteit

Vandaag voor het eerst gesport in 1 van mijn nieuwe setjes en ik kan niet meer zeggen dan dat ik mega tevreden ben. De kwaliteit is goed en het zit ook nog is mega lekker. Het voelt net als een 2e huid! 💗

Beste Joline,

Wat fijn dat de stof zo goed bevalt! Hopelijk blijf je tevreden met onze kwaliteit en veel sport plezier!

Hele fijne sportmerk,

Hele fijne sportmerk,
Er zit veel stretch in de shorts en leggings, vaak heb ik bij shorts dat ze niet goed aansluiten, bij dit sportmerk is dat totaal niet het geval!

Beste Noreen,

Wat fijn dat de items perfect aansluiten!
We optimaliseren onze maten en stof naar de uiteindelijke perfecte item.

Favoriete nieuwe sportmerk

Een ontzettend mooi gym setje ontvangen. Zit heerlijk en is squatproof, echt een aanrader!🩷

Beste Femke,

Wat fijn dat je onze producten als prettig ervaart.
Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel!

FANTASTISCH

FANTASTISCH!
Meeega snelle verzending, staat en past zoals beschreven.
Fijne en overzichtelijke website, leuk ingepakt en super lieve mensen!
Aanrader!💗💗

Beste Noor,

Bedankt voor je mooie complimenten. Heel veel sport plezier!

Helemaal top

Helemaal top! Blij met de servies van Strengthen.
Lieve en leuke meiden 😌 en natuurlijk top kleding. Zit lekker en goed!

IK BEN FAN ♥️ en ga zeker meer bestellen.

17 augusti 2023

Beste Maaike,

Wat fijn dat alles bevalt!
Veel plezier ermee!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slecht bedrijf

1 augusti 2023

Beste Lady,

We hebben informatie aangevraagd, maar helaas niets ontvangen. Wij wilde graag met u in contact komen om er achter te komen wat uw ervaring is met ons en hoe we onze service kunnen verbeteren.
We horen het graag!

Geweldig

Ik heb 2 setjes besteld kwam heel snel binnen en omgg het zit gewoon perfect.! De kleuren zijn zo leuk net zoals op de foto’s. Ik ga zeker wat sportdagen met deze kleding houden.

12 augusti 2023

Beste Romy,

Wat fijn dat alles bevalt!
Veel sport plezier!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Top service en fijne sportkleding

Er was wat mis gegaan met mijn bestelling en hierover contact gezocht, gelijk zou het juiste opgestuurd worden maar heb deze nooit ontvangen.
Weer contact gezocht, gelijk reactie en ze kijken mee. Wisten niet wat er fout was gegaan en mocht het product gratis opnieuw bestellen met ook gratis verzendkosten. Omdat ze het zo vervelend voor me vonden, doen ze er ook nog eens een gratis item bij. Top service! Ik ben nu in afwachting van mijn pakket.

De sportkleding dat ik al wel had ontvangen is van een fijne stof en sluit mooi aan!

11 augusti 2023

Beste Demi,

Wat fijn dat u tevreden bent met onze klantenservice en onze producten. Hopelijk tot snel!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede kwaliteit van sportkleding

Ik heb ondertussen al 3x een bestelling geplaatst bij Strengthen. Hun sportkleding is mooi, heeft goede kwaliteit, is aangenaam om te dragen, etc.

Bij mijn 2de bestelling had ik een setje besteld van de Angel collectie, de topjes van deze collectie zijn echt een aanrader. De legging vind ik iets minder, ik ben redelijk groot met lange benen, en de legging was voor mij persoonlijk circa 10 cm te kort, maar ik dacht ik ga het gewoon dragen, want het is een mooi sportsetje.

Na een week de legging te gedragen hebben ben ik er mij van bewust dat ik liever biker shorts draag... ik merkte ook dat mijn kont niet mooi was in de legging en ik kreeg ook beetje een camel toe in de legging dus ik heb de legging jammer genoeg weggedaan.

Mijn 2 favoriete collecties zijn de Electric en de Flex collectie, ik hou van de Electric shorts en de Flex bra's met de open rug. De stof is zacht en voelt aangenaam als je deze aan hebt.

Ik had vorige week een €50 gift card gewonnen en hiermee heb ik de Pastel paarse sportset besteld, en ik kan je zeggen de stof voelt geweldig, zacht en het zit super leuk! Ik kan niet wachten tot ik deze mag aan doen naar de gym! I'm in love with the open back options! :)) Zal hier zeker nog bestellen!

Het enigste minpuntje, vind ik de verzendkosten...redelijk prijzig 5 à 6 euro, en vanaf
€ 100 is het gratis naar België wat ik wel veel vindt..

7 augusti 2023

Beste,

Wat leuk dat u een favoriete collectie heeft en dat u de winactie gewonnen heeft!
Wij hebben met momenten de actie "free shipping" lopen. Mogelijk kunt u hier gebruik van maken in de toekomst.

Veel sportplezier!

Aanrader!

Super fijne, kwalitatieve sportkleding voor een betaabare prijs!

6 augusti 2023

Beste M,

Bedankt voor uw compliment!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.