Na ruim twee maanden had ik mijn bestelling van meer dan €100 nog steeds niet ontvangen. Ondanks meerdere beloofde verzendtermijnen en vele contactpogingen kreeg ik weinig tot geen duidelijkheid.... Se mer
Det här tycker kunderna
Super service, ik wilde een pakketje terug sturen (helaas stond de kleur mij niet zo) maar de winkel waar ik het pakketje verstuurde maakte een fout waardoor de levering veel langer duurde dan verwach... Se mer
Företaget har svarat
Uitstekend materiaal, squat proof! Sport BHs zitten lekker + de pads bieden extra versteviging. Maten zijn duidelijk aangeven welke groter/kleiner vallen, dus op advies gekocht en past perfect. Le... Se mer
Företaget har svarat
Enorm goed geholpen en de producten zitten super lekker en comfortabel!🫶🏼 Mijn eerste pakket werd onverwachts door de vervoerder teruggestuurd. Strengthen was met een oplossing gekomen, zo... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Wij zijn een online kledingwinkel die op 1 oktober 2022 is opgericht door twee enthousiaste meiden met een passie voor fitness. Onze motivatie om Strengthen te starten komt voort uit onze eigen ervaringen in de fitnesswereld. We hebben gemerkt dat het vinden van kwalitatieve en betaalbare kleding niet altijd even eenvoudig is. Bij veel van onze concurrenten zagen we dat fitnesskleding vaak behoorlijk prijzig is, en dat wilden we veranderen. Ons doel bij Strengthen is om hoogwaardige fitnesskleding aan te bieden tegen een betaalbare prijs, zodat iedereen kan genieten van comfortabele en stijlvolle outfits tijdens het sporten. We geloven dat kwaliteit niet altijd hand in hand hoeft te gaan met een hoog prijskaartje. Daarom hebben we ons gericht op het selecteren van leveranciers die hoogwaardige materialen gebruiken, maar tegelijkertijd ook rekening houden met de portemonnee van onze klanten. Bij Strengthen vinden we het belangrijk om onze klanten te inspireren en te motiveren om actief te blijven. We begrijpen dat het dragen van de juiste kleding een positieve invloed kan hebben op je zelfvertrouwen en prestaties. Daarom streven we ernaar om een diverse collectie samen te stellen, zodat iedereen iets kan vinden wat bij zijn of haar persoonlijke stijl past. Bij Strengthen zijn we meer dan alleen een winkel. We zijn een gemeenschap van mensen die allemaal streven naar een gezonde en actieve levensstijl. We moedigen onze klanten aan om hun succesverhalen te delen en elkaar te inspireren. We zijn verheugd om je te verwelkomen bij Strengthen en we hopen dat onze betaalbare en kwalitatieve fitnesskleding je zal helpen om je fitnessdoelen te bereiken. Bedankt dat je voor ons hebt gekozen! Met sportieve groet, Het team van Strengthen
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- www.strengthen.store
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Heel goeie kwaliteit
Heel goeie kwaliteit! Leuke stofjes en kleuren. De stof is ook rekbaar en dus gemakkelijk om mee te sporten zeker bij squats ! Ga hier zeker nog bestellen

Svar från Strengthen
Ontzettend blij met mijn items
Ontzettend blij met mijn items, heerlijke stof en heel rekbaar. Goede service en super vriendelijke eigenaressen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Svar från Strengthen
Mooie kleren die ook nog eens perfect…
Mooie kleren die ook nog eens perfect zitten. Instant extra motivatie om naar de gym te gaan! Prijs- Kwaliteit TOP!!

De stof zit zo lekker
De stof zit zo lekker! Legging schijnt niet door is squat proof. Hele leuke kleuren! Snelle levering.

sportkleding strengthen
echt super mooie sportkleding en hele lieve meiden! zit heel lekker en past top! ook goeie prijzen :)

Svar från Strengthen
sportkleding die niet alleen heerlijk zit maar waar je ook in straalt!
Strengthen is er als je op zoek bent naar heerlijk zittende sportkleding die mooi aansluit naar je lichaam. Het zit niet alleen lekker maar je voelt je er ook zelf verzekerd in. De stof is fantastisch; een fijne zachte sportstof en squat proof! Pas 1 set hier gekocht maar nog zoveel mooie kleuren gezien dat je niet uitgeschopt raakt.
De klantenservice is snel en vriendelijk wat een pluspunt is! Ik twijfelde over de maat en heb hierover goed advies ontvangen. Daarnaast had ik mijn pakketje binnen 2 dagen in huis.
Extra pluspunt: niet alleen geweldig voor in de sportschool maar ook voor buiten de sportschool!

Svar från Strengthen
Super tof en inspirerend merk!🥰
Super tof en inspirerend merk!
Super fijne ervaring gehad met het merk Strenghten. De sportkleding is echt prachtig met een breed assortiment aan mooie kleuren. De kwaliteit van de sportkleding ziet er perfect uit, precies waar je naar opzoek bent als je graag sport! Ook erg enthousiast over de service, Meteen een snelle reactie van super vriendelijke meiden die je graag zo goed mogelijk willen helpen!
Echt een tof merk :)

Leggings met zakken🫶🫶🫶
Hele leuke kleding van goeie kwaliteit en sommige leggings hebben ZAKKEN!!! :)))
Verder prachtige kleuren in de collecties en de vestjes zitten superfijn!

Echt super
Echt super! Het is een mega fijn maar ook mooi merk, de kwaliteit is heel erg goed. Doordat ze meerdere collecties hebben is er voor iedereen een gewenste kleur en pasvorm. De service is top, ze beantwoorden snel je vragen en helpen je als er iets mis is! Ga zo door toppers, liefs x

Echt top kleding
Echt top kleding! Ben al heel lang op zoek naar de perfecte sportkleding, en heb het eindelijk gevonden! Bij Strengthen vind je alles wat je nodig hebt. Squag proof, sweat proof, kleuren die je nergens vind met zulke goede kwaliteit en dan is de prijs ook nog is super! Het zijn super lieve meiden die het t beste met je voor hebben

Super fijne stof
Super fijne stof, als je voor een oefening door je hurken moet schijnt het niet door! Hele mooie kleurtjes + items😍

Svar från Strengthen
Ik ben echt verliefd op jullie fitness…
Ik ben echt verliefd op jullie fitness kleding. Door deze fitness kleding voel je je zelfzeker en het zit super goed. In het verleden vond ik het vaak moeilijk om goede fitness kleding te vinden waar ik me zelfzeker in kon voelen. Vaak voelde ik me niet goed in bepaalde kledij waardoor ik minder graag ging sporten. Sinds dat ik jullie kleding gebruik voel ik me veel beter in mijn vel en ga ik ook met een goed gevoel naar de fitness. Ook als ik hulp nodig had met bepaalde maten stonden jullie altijd klaar. Deze fitness kleding gaat lang mee en is van zeer goede kwaliteit. Beste fitness kleding die er bestaat.🩷

Svar från Strengthen
Ben zeer tevreden over de…
Ben zeer tevreden over de sportleggings, ze zitten heerlijk en zijn netjes afgewerkt. Met squaten hoef ik niet bang te zijn dat ze doorschijnen. Ook met bestellen en retourneren gaat het super gemakkelijk, echt een top merk.

Svar från Strengthen
In de sportkleding van strengthen voel…
In de sportkleding van strengthen voel ik mijn krachtig, goed en zelfverzekerd! Het aller belangrijkste vind ik tijdens het sporten is je goed voelen in een sportoutfi. En dat viel ik in de sets van strengthen!
De pasvormen en stoffen zijn van goede kwaliteit en sluiten mooi aan! En het aller leukste: je koopt de items voor een leuke en betaalbare prijs, hoe fijn!
Time to shine in strengthen 💕✨️

Svar från Strengthen
Sportmerk dat past bij jouw fit!
Ik heb lang gezocht naar een merk wat en betaalbaar is en waar ik me fijn in voel. Veel sportmerken hebben leuke printjes maar geen goede fit. Bij Strengthen heb je het allebei, zowel enorm leuke en fleurige kleurtjes als een mooie fit die goed bij jouw eigen figuur aansluit. De zachte stof zorgt ervoor dat het enorm lekker zit en ook nog eens squatproof is🤗 Ook de costumer service is enorm fijn! Wanneer iets niet past willen ze je altijd helpen om op zoek te gaan naar een ander bijpassend model of collectie, ik vind dit zelf enorm fijn. Zo ook het retourneren gaat erg gemakkelijk en hier wordt duidelijk over gecommuniceerd via de mail😄 Wil je een kijkje nemen of ben je benieuwd naar dit sportmerk, via instagram en tiktok zie je al de collecties voorbij komen bij verschillende modellen. Hierdoor zie je een sportoutfit die jij misschien graag wil, meteen bij iemand aan! Hoe chill is dat :)

Beste merk ever!! ✨
Met deze lieve mensen in aanmerking gekomen om sportkleding te influencen! Hier ben ik super blij mee dat ik hiervoor uitgekozen ben😍. Daarnaast hebben ze super fijne sportkleding, je voelt het niet zitten, super rekbaar, mooie nieuwe collectie erbij gekregen en hele goede service! ✨ Ik voel me ook erg comfortabel in deze kleding! Iedere keer als ik de sportkleding aan heb dan heb ik weer zin om een lekkere workout te knallen 🔥🩵 Thanks for all girls!

Super sportkleding😍
De sportkleding van dit merk is van super kwaliteit. Het zit erg lekker en ziet er ook nog mooi uit🤩. Verder is de customer service ook heel snel en zorgt voor een passende oplossing. Kortom dit is zeker een merk dat ik aan mijn vriendinnen aanraad op sportkleding bij te kopen!

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.