Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Har kÞbt en A500 for omkring 2 Är siden og det har vÊret en mega dÄrlig oplevelse. Har sagt til sÊlger flere gange at han skal tage den retur, men det nÊgter han at gÞre. Nu holder den igen still... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Stiga park pris ca 30000 kr ikke det halve vĂŠrd klippe bordet er alt for svagt, tand remmene springer meget nemt og er meget dyre i indkĂžb, selve opbygningen med knive der kĂžrer ind over hindanden og... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Stiga M5 robotklipper. Indleveret 17. April pÄ garantisag og skiftet klippemotor. Retur 20 juni og virkede fint til der kom en tordenbyge. Idet vÊrkstedet ikke havde lukket til elektronik var den fyl... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Jeg havde en rigtig god App som virkede pÄ min M5 plÊneklipper, men sÄ virkede den ikke lÊngere! Downloaded en anden app, som sÄ ogsÄ kan se garagen, modtager gerne opdatering, men nÄr der skal pr... Se mer

Företagsinformation

1. TrÀdgÄrdsbutik

Skrivet av företaget

STIGA blev grundlagt i Sverige i 1934 og har mere end 80 Ă„rs erfaring i innovative forbrugerprodukter. Forbrugerdrevet innovation har altid ligget STIGA pĂ„ hjerte. STIGAs mission er at levere fĂžrsteklasses haveredskaber, som er fremstillet til at opfylde alle brugeres behov til alt slags havearbejde - hele Ă„ret rundt. STIGA er det mest udbredte mĂŠrke af plĂŠneklippere i Danmark, men STIGA producerer også en lang rĂŠkke andre haveprodukter, herunder hĂŠkkeklippere, havetraktorer, frontmonterede ridere og kĂŠdesave.

Kontaktuppgifter

4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Har inte besvarat negativa omdömen

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

hmmm,....

Har endnu ikke modtaget varen.
Minus for dÄrlig kommunikation - kun pÄ opfordring kender jeg leverings dato (indenfor 2 dage) - ingen trackingnummer. Det bÞr vÊre i orden - hurtigere opfÞlgning / levering. Ingen kommentarer til produktet - men det plejer jo at vÊre i orden.

26 april 2015

Svar frÄn www.stiga.dk

KÊre Bjarne, Tak fordi du tog dig tid til at gÞre os opmÊrksom pÄ dette. Vi gÞr meget ud af at informere og fÞlge op pÄ ordene men jeg kan forstÄ at det ikke har vÊre optimalt i din situation. Det vil jeg gÄ videre med og vil sÞrge for at du fÄr besked og modtager din vare hurtigst mulig.

Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

hurtig levering - dÄrlig brugsanvisning

Jeg bestilte en plÊneklipper og fik at vide, at jeg ville fÄ en mail, nÄr den var afsendt. Der kom aldrig nogen mail - men klipperen stod i garagen tre dage efter bestillingen. VÊrre var det med at fÄ maskinen i gang: aldrig har jeg set en sÄ spinkel og uforstÄelig brugsanvisning: dÄrlige tegninger og nul tekst! Men nu kÞrer klipperen da...

24 april 2015

service i top

Jeg oplevede en overordentlig god service hos Stiga.
Udover at finde produktet til den mest konkurrencdygtige pris hos Stiga selv fÄr man ogsÄ service som man ellers godt kan lede lÊnge efter hos diverse udsalgssteder.

3 april 2015

Fint

Bestilte sĂžndag og fik leveret tirsdag. Levering koster dog 100 kr. for en krog til en havetraktor.

20 mars 2015
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Det er det dÄrligste jeg har vÊret ude for lÊnge.

Det startede faktisk fornuftigt jeg bestilte en ny kÊde til min kÊdesav og fik hurtigt en sms om at den ville blive sendt til et afhentningssted. Det var ganske vist ikke det sted jeg havde bedt om, men jeg tÊnke at mÄske havde jeg lavet en fejl i farten.
Det viste dig dog at der ikke var nogen kĂŠde da jeg henvendte min, men den ville nok komme senere fik jeg at vide.
Nu er der gÄet 5 arbejdsdage siden jeg bestilte og jeg har endnu ikke modtaget nogen besked pÄ at kÊden er til afhentning.!!!!

Mandag aften sendte jeg en mail til Stiga men en kopi af faktura og forklarede at et eller andet var gÄet galt.
Her tre arbejdsdage senere har jeg endnu ikke hĂžrt en lyd !!!

DÄrlig hÄndtering og mangel pÄ kommunikation !

19 mars 2015

KĂŠre Kaj,

Tak fordi du tog sig tid til at skrive.
Jeg er ked af at hÞre at kommunikationen og hÄndtering af dit kÞb har vÊret mangelfuld for det er vigtigt for os, at du som kunde fÄr en god oplevelse. Dette har ikke vÊret tilfÊldet her, sÄ jeg vil undersÞge det, se om vi kan spore din pakke. Den skal du selvfÞlgelig ikke vente pÄ at vi finder, sÄ jeg vil gerne have lov at sende en ny afsted samt en ekstra kÊde uden beregning. KÊderne vil blive afsendt herfra i morgen, sÄ du vil modtage dem direkte hjemme i din postkasse.

Skulle du have yderligere spÞrgsmÄl, hÞrer jeg gerne fra dig.

Super service

Den bestilte vare var desvÊrre udsolgt, men med en e-mail og et par telefonopkald blev en erstatning fundet og leveret inden for fÄ dage.
Meget sĂžde og meget hjĂŠlpsomme.

1 februari 2015

Stor forsinkelse i levering

STIGA havde skrevet forkert mobilnummer pÄ sedlen, sÄ jeg fik aldrig sms om at pakken kunne afhentes.
Jeg fik ikke varen, da jeg skulle bruge den til en arbejds week-end.
Da jeg blev utÄlmodig efter nogle dage blev pakken lokaliseret, sÄ jeg kunne fÄ den udleveret.

KĂŠre Bo,

Jeg beklager du har haft en sÄdan kedelig oplevelse. Vi bestrÊber os pÄ at vÊre sÄ grundige sÄ mulig men desvÊrre sker der menneskelige fejl indimellem. Jeg hÄber, at du ved en anden lejlighed, har mod pÄ at lade os servicere dig igen.

Med venlig hilsen
Stine Svendsen

kĂžb af plĂŠneklipper

jeg fik en meget fin betjening, da jeg kĂžbte min plĂŠneklipper over nettet.
Som gammel maskiningeniÞr, glÊder jeg mig over, at have fÄet en meget velkonstrueret maskine, som klipper fremragende.

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Efteruddannelse til agenturvirksomhedernes medarbejdere.

Der er ikke noget i vejen med Stigas produkter, men det personale, i de forskellige byggemarkeder som sĂŠlger deres produkter, har behov for efteruddannelse. Jeg sidder nu med en kĂŠde, til en lidt ĂŠldre kĂŠdesav, som jeg ikke kan anvende.
I frustration over ikke at kunne finde den korrekte kĂŠde, kĂžbte jeg en ny kĂŠdesav. SĂ„ nu passer kĂŠde og kĂŠdesav sammen.

Hej Tonny,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.
Vores konsulenter gÞr meget ud af at uddanne de forskellige byggemarkeder. Der er dog stor udskiftning blandt personale og antallet af deltidsmedarbejdere er stort i eksempelvis weekenden, der gÞr det udfordrende at vedligeholde den daglige viden konsekvent. Du er altid velkommen til at besÞge stigashop.dk hvor vi bÄde har video og skema der forklarer hvilken savkÊde der passer til hvilke kÊdesave og omvendt. Du kan se videoen pÄ http://youtu.be/esseeeXuAs0

KĂžbt sneslynge

Jeg bestilte sneslyngen lÞrdag den 20. December og den ankom mandag den 22. December. SÄ jeg nÄede det inden jul.

Sneslyngen virker perfekt.

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

KĂžbet levede op til mine forventninger!

Lidt pÄ bar bund ift. valg af plÊneklipper, begav jeg mig ind pÄ stigashop.dk. Min beslutning om kÞb blev truffet ud fra shoppens beskrivelser og der er super overensstemmelse mellem det jeg lÊste - og hvad jeg kÞbte.
Fine lĂŠsbare beskrivelser for lĂŠgmĂŠnd som jeg :)

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer