Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Har kÞbt en A500 for omkring 2 Är siden og det har vÊret en mega dÄrlig oplevelse. Har sagt til sÊlger flere gange at han skal tage den retur, men det nÊgter han at gÞre. Nu holder den igen still... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Stiga park pris ca 30000 kr ikke det halve vĂŠrd klippe bordet er alt for svagt, tand remmene springer meget nemt og er meget dyre i indkĂžb, selve opbygningen med knive der kĂžrer ind over hindanden og... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Stiga M5 robotklipper. Indleveret 17. April pÄ garantisag og skiftet klippemotor. Retur 20 juni og virkede fint til der kom en tordenbyge. Idet vÊrkstedet ikke havde lukket til elektronik var den fyl... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Jeg havde en rigtig god App som virkede pÄ min M5 plÊneklipper, men sÄ virkede den ikke lÊngere! Downloaded en anden app, som sÄ ogsÄ kan se garagen, modtager gerne opdatering, men nÄr der skal pr... Se mer

Företagsinformation

1. TrÀdgÄrdsbutik

Skrivet av företaget

STIGA blev grundlagt i Sverige i 1934 og har mere end 80 Ă„rs erfaring i innovative forbrugerprodukter. Forbrugerdrevet innovation har altid ligget STIGA pĂ„ hjerte. STIGAs mission er at levere fĂžrsteklasses haveredskaber, som er fremstillet til at opfylde alle brugeres behov til alt slags havearbejde - hele Ă„ret rundt. STIGA er det mest udbredte mĂŠrke af plĂŠneklippere i Danmark, men STIGA producerer også en lang rĂŠkke andre haveprodukter, herunder hĂŠkkeklippere, havetraktorer, frontmonterede ridere og kĂŠdesave.

Kontaktuppgifter

4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Har inte besvarat negativa omdömen

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Super garantiservice.

Batteriet til min plÊneklipper gik dÞd en mÄned fÞr det fyldte to Är.
stiga.dk sender bare - uden diskussion - et nyt uden beregning :-)
Se, det er service og at tage ansvar for ens produkter.

11 april 2017

stiga havetraktor med honda gcv 530 motor

Til fremtidige ejere. Hold jer langt fra Stiga park royal med svanemÊrket Honda motor GCV 530 motor. Havetraktoren er ok, men motoren/karburator er noget mÞg. Karburator kan absolut ikke klare den mindste lille smule urenhed fra benzinen, trods benzin filter. Karburator er serviceret 2 gange pÄ de ca. 160 timer den har kÞrt, 1. gang modstrÊbende dÊkket af Honda pÄ garantien, sidste Är blev karburator igen fikset hos autoriseret Stiga mekaniker til et par tusind kr., kÞrte rigtig fint i 2 mdr. nu kÞrer motor vildt ujÊvnt, og kan ikke kÞrer i tomgang, uden at gÄ ud. Stiga fralÊgger sig ethvert ansvar, da det er Honda motor, og Honda kommer med en sludder for en sladder om urenheder i benzinen, som karburatoren ikke kan klare!! trods man har konstrueret karburator til biler i mange Är. Hmmm, en karburator som ikke kan tÄle alm. 95 benzin!! I Är har jeg gjort som forskrevet hos Honda, tÞmt tank og karburator, kÞbt helt ny benzin og hÊldt pÄ, men stadigvÊk helt vild ujÊvn motorgang. Motor kan Äbenbart ikke tÄle at blive brugt. SÄ hold jer vÊk fra denne type motor.

10 april 2017

Fremragende behandling af Stiga

Fremragende behandling af Stiga, men:
min havetraktor blev afleveret til tiden, men vognmanden "kunne" ikke som alle andre vognmÊnd, kÞre op ad min indkÞrsel. Han satte kassen ved indkÞrslen, men ovenikÞbet uden for min grund, og sagde arrogant at sÄ kunne jeg bare samle traktoren der.

8 april 2017
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Super service

De har vÊret super hjÊlpsomme og hurtige til at svare pÄ mine spÞrgsmÄl. Og rigtig hÞflige. Kan anbefales. Og sÄ er stiga jo ogsÄ blandt de bedste havemaskiner man kan fÄ.

13 februari 2017
Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

God betjening; Men for langsom i handling.

Produkt er helt i top.! Men fra handel og til levering, gik der en uge. Hvor ellers lovet 2-3 hverdage. Har siden fÄet fortalt at deres e-mail system var gÄet ned og man havde problemer med dette?
FĂžrste gang, jeg har handlet med firmaet. EfterfĂžlgende en god service....

15 november 2016
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Man mÄ overveje om man fortsat efter mange Är stadig skal kÞre Stiga

Har for 3 uger siden bestilt klippebord 105 el til Stiga park , blev lovet det kom inden 7 dage hvilket jeg syntes var ok, efter 7 dage kontaktede Hej forhandler som fulgte op pÄ sagen, svar ca. 10 dage mere, Þv Þv.
Nu er de 10 dage sÄ rigeligt gÄet og der er stadig ingen klippebord.
Er Stiga ligeglad med os smÄbruger ?

30 september 2016
Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Levering

Det tog en uge at fÄ leveret en plÊneklipper som var pÄ lager.

Den bestilte dunk er endnu ikke leveret 9 dage fra bestilling. Og leveringsdato er ikke oplyst.

Det kan vist godt gĂžres bedre.

6 september 2016

min sidste Stiga!!

Jeg indleverede d. 18.7.2016 min Stiga 50 plĂŠneklipper til reparation, da trĂŠk ikke fungerede. Reparation indenfor 1œ uge blev stillet i udsigt. Det blev senere oplyst, at gearkassen skal skiftes. Jeg har rykket gentagne gange og hver gang fĂ„et oplyst, at Stiga ikke kan levere. I dag blev oplyst, at Stige har lovet levering 28.8!!
GrÊsset gror - Stiga er en upÄlidelig leveradÞr - min nÊste plÊneklipper bliver ikke en Stiga.

17 augusti 2016

KĂŠre Zink,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi arbejder hele tiden pÄ at gÞre det bedre, bÄde pÄ levering og service.
Jeg kender ikke detaljerne i denne sag, men jeg vil meget gerne vide mere omkring hvor den er indleveret henne. Hvis du har mulighed for at sende en mail til marketing.dk@ggp-group.com med dit tlf. nummer og hvilket ServicevÊrksted du har indleveret den hos, sÄ bliver du ringet op nÄr vi har undersÞgt hvor fejlen ligger.
Endnu en gang tak for din tid.

Stine, Stiga.dk

Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

DÄrlig levering

Ingen mail om pakken var afsendt
Og pakken skulle sĂŠttes ved huset
MÄtte selv hente den pÄ posthus

1 augusti 2016

KĂŠre Henrik,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive om din oplevelse hos Stiga.
Jeg er noget overrasket over at din pakke ikke er blevet leveret ved dĂžren som vi gĂžr under normale omstĂŠndigheder.
Da det er standart at pakken mÄ stilles, fremgÄr det ogsÄ i vores kommunikation til vores fragtfirma som i dette tilfÊlde er GLS.
Jeg har undersÞgt din levering og kan se, at det femgÄr tydeligt at pakken mÄ stilles.
Vi vil nu gÄ videre med sagen til GLS for at undersÞge hvori fejlen ligger hos dem og sikre os, at det ikke sker igen.
Jeg mÄ beklage den kedelige oplevelse du har haft med GLS som fragtfirma.
Endnu engang tak anmeldelsen, den hjĂŠlper os til at forbedre vores service, internt som eksternt.
Jeg hÄber du en anden gang har mod pÄ at handle hos Stiga.

Stine, Stiga.dk

Reklamationer pÄ 2 stiga park maskiner

To plÊneklipper mÊrket stiga park er leveret til reparation pÄ korund af samme fejl hydrofor stÄet af
PÄ trods af stor behov for maskinernes anvendelser er der nu gÄet uger uden at der er blevet rettet for reklamationerne
Maskinerne ejes af min brode

25 juli 2016

KĂŠre Poul,

Tak for din besked.
Jeg kan forstÄ pÄ vores Serviceafdeling at din henvendelse drejer sig om en specifik sag som er blevet besvaret via den henvendelse, du har sendt over vores mail.
Stiga

Fint

Jeg modtog aldrig nogen mail med tracking nummer. SÄ anede ikke om hvornÄr jeg modtog den. Pludselig ringer der en vognmand med hvor han skal stille pakken.

11 juli 2016

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer