Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Har kÞbt en A500 for omkring 2 Är siden og det har vÊret en mega dÄrlig oplevelse. Har sagt til sÊlger flere gange at han skal tage den retur, men det nÊgter han at gÞre. Nu holder den igen still... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Stiga park pris ca 30000 kr ikke det halve vĂŠrd klippe bordet er alt for svagt, tand remmene springer meget nemt og er meget dyre i indkĂžb, selve opbygningen med knive der kĂžrer ind over hindanden og... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Stiga M5 robotklipper. Indleveret 17. April pÄ garantisag og skiftet klippemotor. Retur 20 juni og virkede fint til der kom en tordenbyge. Idet vÊrkstedet ikke havde lukket til elektronik var den fyl... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Jeg havde en rigtig god App som virkede pÄ min M5 plÊneklipper, men sÄ virkede den ikke lÊngere! Downloaded en anden app, som sÄ ogsÄ kan se garagen, modtager gerne opdatering, men nÄr der skal pr... Se mer

Företagsinformation

1. TrÀdgÄrdsbutik

Skrivet av företaget

STIGA blev grundlagt i Sverige i 1934 og har mere end 80 Ă„rs erfaring i innovative forbrugerprodukter. Forbrugerdrevet innovation har altid ligget STIGA pĂ„ hjerte. STIGAs mission er at levere fĂžrsteklasses haveredskaber, som er fremstillet til at opfylde alle brugeres behov til alt slags havearbejde - hele Ă„ret rundt. STIGA er det mest udbredte mĂŠrke af plĂŠneklippere i Danmark, men STIGA producerer også en lang rĂŠkke andre haveprodukter, herunder hĂŠkkeklippere, havetraktorer, frontmonterede ridere og kĂŠdesave.

Kontaktuppgifter

4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Har inte besvarat negativa omdömen

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Langsommelig behandling

Med mindre at du har god tid, og ikke mangler den vare som du har bestilt, vil jeg ikke anbefale at handle med dette firma.
Inden jeg bestilte min vare, kontaktede jeg virksomheden for at sikre mig, at varen var pÄ lager. Da det blev oplyst, at den pÄgÊldende vare var pÄ lager, afgav jeg min ordre og betalte for varen torsdag eftermiddag. Jeg forventede derfor, at min ordre blev afsendt fredag eller senest mandag. Da jeg om tirsdagen ikke havde modtaget en bekrÊftelse pÄ, at den bestilte vare var sendt til mig, kontaktede jeg igen virksomheden for at fÄ oplyst om, hvornÄr jeg kunne forvente at modtage den bestilte vare. Den person jeg talte med oplyste, at der ikke var nogen tilstede i Webshoppen, samt at der ikke var nogen at trÊffe fÞr fredag. Dette vil sige, at jeg ikke kan forvente, at min bestilte vare bliver sendt til mig fÞr 8 dage efter min bestilling og da der ikke bringes pakker ud lÞrdag og sÞndag gÄr der 11 dage fra jeg bestilte varen til jeg kan forvente at modtage den. Hvis jeg altsÄ er heldig.

29 juni 2016

KĂŠre Bjarni,

Tak fordi du tog dig til til at skrive.
Jeg er ked af, at du har haft en dÄrlig oplevelse ved at handle hos os og at du er blevet fejlinformeret omkring bemanding af vores webshop. Vores webshop har naturligvis altid Äben og der er altid vÊre én tilstede sÄledes, at det produkt du har bestilt bliver afsendt hurtigst muligt. Det er sandt at det ikke altid er den samme person du vil komme i kontakt med men der vil altid vÊre én.Jeg har undersÞgt sagen udfra de oplysninger du har opgivet her og din vare er afsendt mandag sÄ du burde have modtaget den. En yderlig forsinkelse kan skyldes vores logistik, altsÄ GLS som varetager afsendelsen, som desvÊrre ogsÄ opstÄr i enkelte tilfÊlde. Uanset hvad Ärsagen er, har kommunikationen ikke vÊret god nok og det vil vi arbejde videre med for at undgÄ en lignende situation fremover. Endnu en gang tak for din feedback, det sÊtter vi pris pÄ. Har du mod forventning fortsat ikke modtaget din varer, hÞrer vi gerne fra dig pÄ 70208011. Med venlig hilsen Stiga

DÄrlig bioklipper.

KĂžbte bioklipper for 1œ Ă„r siden og har haft problemer med den fra dag 1. Har prĂžvet alt hvad Davidsen i BrĂžrup, i samarbejde med stiga, i nu 1 Ă„r. Har stadig samme problem. Stiga siger sĂ„ nu at det er en fejl 40, dvs personen som gĂ„r bag ved maskinen, til at det er noget forkert grĂŠs jeg klipper med den. Hurra for stiga og deres gode kundeservice.

25 juni 2016

KĂŠre Finn,

Tak for din tilbagemelding. Da vi er en international koncern, som arbejder pÄ mange markeder, er grundlaget for vores arbejde pÄ disse meget forskellige markeder, at vi altid overholder lovgivningen pÄ det pÄgÊldende marked, der mÄtte vÊre tale om.

At overholde lovgivningen ligger derfor ogsÄ som en naturlig del af vores virke i Danmark.
Vi vil derfor vÊre taknemlige for, hvis du kan dokumentere - med reference til en lovtekst - hvis der er steder, hvor vi ikke overholder dansk lovgivning. Skulle dette vÊre tilfÊldet, vil vi naturligvis straks se pÄ sagen. Skulle det vise sig at vÊre korrekt, vil vi naturligvis omgÄende rette vores praksis til.

Send gerne dette til marketing.dk@ggp-group.com

P.t. er praksis fĂžlgende:
Indlever produktet sammen med en kopi af kĂžbsnotaen til kĂžbsstedet jf. dansk/europĂŠisk lovgivning.
Herfra vil produktet blive sendt til gennemsyn hos et faguddannet servicevÊrksted, som vil gennemgÄ produktet.
Hvis det viser sig, der er en produktfejl, vil vi naturligvis omgÄende betale for at fÄ denne rettet.
Skulle man af en eller anden grund tvivle pÄ, hvad dette servicevÊrksted siger, kan produktet naturligvis altid sendes til yderligere et servicevÊrksted. Igen - er der en produktfejl, dÊkker vi naturligvis. Hvis det viser sig, der ikke er nogen produktfejl, dÊkker vi dog ikke regningen. Hverken den fÞrste eller den eventuelle anden.

Sagen har helt korrekt vĂŠret behandlet via Davidsen's butik i BrĂžrup, hvor maskinen er kĂžbt.
Den har derfra vÊret pÄ servicevÊrksted, hvor en faguddannet mekaniker ikke har fundet nogen fejl pÄ maskinen.

Du har tidligere kontaktet os vedr. sagen, og vi vil naturligvis rette eventuelle fejl ved maskinen.
DesvĂŠrre har det jo, som du er bekendt med, ikke vĂŠre muligt at finde nogen.

Vi har endnu en gang vĂŠret i kontakt med Davidsen's butik for at hĂžre, om der er noget, vi eller vores servicevĂŠrksteder kunne vĂŠre behjĂŠlpelige med, men kan forstĂ„ Davidsen har valgt at kĂžbe din 1œ Ă„r gamle maskine tilbage. Vi mĂ„ derfor anse sagen som afsluttet.

Med venlig hilsen STIGA

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Fin, fin rÄdgivning vedr kÞb af grÊsslpmaskine, kÞber pÄ webshop, og fÄr meget hurtigt leveret maskinen (nÊste dag).
Men-det viser sig at den selvkĂŠrende maskine bestemt ikke er selvkĂžrende. Reklamation! Stiga sender servicevogn som konstatere at tandhjul er forkert monteret, og reparerer det. Nu kĂžrer den selv
Knaldgodt m servicevogn til adresse.

20 juni 2016
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

alt forlĂžb som det skulle

Jeg havde et enkelt spÞrgsmÄl til det jeg ville bestille,sendte en mail og fik hurtigt svar tilbage. Kunne sÄ bestille og fik hurtigt varen. Dejligt med fri fragt.

4 juni 2016

Fin ekspedition

Der var ikke sÄ megen information undervejs, men jeg havde heller ikke oprettet en konto, men det kunne have vÊret rart med en advicering om, at pakken var afsendt

26 april 2016

KÞb af grÊsslÄmaskine

GrÊsslÄmaskine var ikke pÄ pÄ lager men vi fandt sammen en meget tilfredsstillende lÞsning ved personlig kontakt til Stiga.
Loggede ind som gÊst pÄ hjemmesiden. NÄede at taste alle personlige oplysninger til kÞbet 3-4 gange da jeg blev smidt af.
mvh Torben

18 april 2016

Mandags-plĂŠneklipper?

KĂžbte for 5 mdr. siden benzindrevet plĂŠneklipper - Multiclip 47 QB.
Efter 15-20 ganges grÊsslÄning knÊkker holderen til kniven - pÄ trods af,
at det sker pÄ flad grÊsplÊne. Stiga pÄstÄr - der er kÞrt pÄ en sten og vil ikke erstatte/betale reservedel + rep. PÄstand mod pÄstand.
Til oplysning er den er den samme plÊne gennem 20 Är blevet slÄet med
3 forskellige STIGA-plĂŠneklippere uden problemer - og derfor trods alt
ogsÄ 2 stjerner.
Men det blev nok den sidste klipper derfra.

24 november 2015

KĂŠre Steen,

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.
NÄr du som kunde henvender dig til et af Stigas Autoriserede servicevÊrksteder, er det som udgangspunkt en korrespondance mellem dig og servicevÊrkstedet. Det er kun i enkelte tilfÊlde at Stiga som producent er indblandet i disse sager. Proceduren for servicevÊrkstedet er den samme alle steder og forlÞber sÄledes, at plÊneklipperen skal gennemses for at kunne vurdere evt. reklamation og reparation. PÄ baggrund ovenstÄende, forholder jeg mig til at maskinen har vÊret gennemset og at der har vÊret tegn pÄ, at den har vÊret i kontakt med en sten. Du er altid velkommen til at fÄ en uddybende forklaring fra servicevÊrkstedet sÄfremt der er noget du er i tvivl om.
NÄr det sÄ er sagt, forsÞger vi hele tiden at udvikle og forbedre de servicevÊrksteder der er Stiga Autoriserede, og vil pÄ baggrund af din henvendelse opfordre servicevÊrkstederne gÞr deres bedste for at forklare og dokumentere de skader der er opstÄet pÄ maskinen, sÄ du som kunde fÞler dig orienteret. Du er velkommen til at kontakte os telefonisk via vores serviceafdeling og oplyse hvilket servicevÊrksted der er tale om. SÄ vil vi fÞlge op pÄ, om der skulle vÊre sket en fejl.

Med venlig hilsen
Stine, Stiga.dk

Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

Svare ikke pÄ henvendelser?

Jeg kÞbte en STIGA SA 45 OHV grÊsslÄmaskine for et par Är siden.
Maskinen er tildÊkket og stÄr inde, nÄr den ikke bliver brugt.
Alligevel begynder plast delene at smuldre. FÞrst stopholderen til fremdrift bÞjlen, sÄ regulatoren der er fremstillet i en meget spinkel plastdel. Jeg har skrevet to gange til STIGA og sendt billeder af problemet, via deres hjemmeside men, der bliver ikke svaret pÄ henvendelserne??
Jeg mener at plast man bruger til den slags maskiner, burde vĂŠre af en noget anden kvalitet.
VH
Preben

1 oktober 2015

KĂŠre Preben,

Tak fodi du tog dig tid til at anmelde os.
For at komme til bunds i dette, vil jeg meget gerne hÞre om hvilken mailadresse du har sendt til for at kunne gÄ videre til rette vedkommende. Du er ogsÄ meget velkommen til at bruge min mailadresse stine.svendsen@ggp-group.com til at sende billeder og beskrivelse af problemet, sÄ skal jeg sÞrge for at der bliver taget hÄnd om det. Jeg kan ikke udfra din beskrivelse konkludere eller vurdere kvaliteten af vores plast og dernÊst er jeg ogsÄ meget interesseret i at vide hvad Är du har kÞbt den i. Det kan nemlig vÊre forskellige komponenter der bliver brugt fra det ene Är til det andet. Jeg hÄber at hÞrer fra dig.

Mvh
Stine Svendsen
GGP Danmark - Stiga

Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Ikke helt som lovet

Bestilte en kniv til klipper og mÄtte rykke for bare at fÄ en ordrebekrÊftelse fra dem.

Efter en uge kom varen, selvom der blev lovet den ville komme i lÞbet af fÄ dage.

Kan desvĂŠrre kun give 3 stjerner.

16 september 2015

KĂŠre Rene,
FÞrst og fremmest tak fordi du tog dig tid til at skrive. Grundet omlÊgning af interne systemer, har vi haft en del tekniske udfordringer der har udlÞst en lÊngere responstid pÄ alle kanaler. Jeg beklager meget, at det skulle komme dig til gene, sÄ derfor vil jeg gerne tilbyde dig 10 % pÄ dit nÊste kÞb som plaster pÄ sÄret. Mvh Stine, Stiga.dk

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer