Sony Nederland Omdömen

TrustScore 1.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer tevreden met PS5 pro. Na jaren geen console gehad te hebben toch weer eentje aangeschaft om wat meer me-time te hebben. Bizar mooi om te zien hoe de Playstation zich ontwikkeld heeft.... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Sony bravia tv gekocht in 2020 deze gaf na ongeveer een jaar een streep onderin het beeld. Hij is toen netjes omgeruild door Sony echter het nieuwe exemplaar geeft nu allemaal strepen garantieperiode... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Sony WH-1000XM3 noise cancelling koptelefoon gekocht. Na 2,5 jaar een krakend geluid uit de linkerkant met noise cancelling aan. Veel voorkomend probleem (zie internet), helaas moeten bij mij de mic... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

kocht platenspeler PSLX5BT.CEL net uit en dacht dat uit NL kwam mijn verbazing toen bleek dat uit GB via DE plus de extra tijd van levering geen drie dagen toen was er bij geen naald contact met supp... Se mer

Företagsinformation

1. TV-butik
  2. Elektronikbutik
  3. HiFi-butik

Informationen kommer från olika externa källor

Sony heeft de allernieuwste camera's, HD-TV's, Blu-ray Disc-spelers en Sony DVD-producten, digitale camera's, MP3-spelers, laptops en nog veel meer. Geniet van de nieuwste technologie van Sony.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

32 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Lack of delivery assurance by Sony

We ordered a device from Sony.nl, but it was never delivered. After contacting Sony Customer Care, we were repeatedly told that an investigation with DHL was underway, yet over a week has passed with no resolution. We confirmed with our neighbors that the package was not misdelivered, but Sony continues to avoid responsibility stating that the investigation could take anywhere from a week to a month, without offering any clear timeline or solution. It's unacceptable that a company of Sony’s reputation would take payment without ensuring proper delivery or taking accountability when issues arise. This has been one of the most frustrating and disappointing experiences we've had with an online purchase.

30 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zonder diagnose zomaar hoge reparatie kosten??

In 2020 een Sony Bravia KD65XG8196 smart TV gekocht. Nu,vijf jaar later na een software update,doet de TV helemaal niets meer. Alle tricks en tips geprobeerd om hem weer aan de praat te krijgen. Helaas.....Het enigste wat ik hoor is een zachte klik als ik de stekker insteek.
Contact gezocht met Sony support en de hele riedel om hem te laten repareren.
Moederbord kapot zoals zij het stellen,zonder een daadwerkelijk onderzoek te plegen om vast te stellen wat nu daadwerkelijk stuk is in het toestel.
Prijsopgave op voorhand: 464€! om het onderdeel te vervangen.
Dus eerst geld overmaken en dan pas word het onderdeel bestelt en komt een monteur langs? En als het niet aan dat specifieke onderdeel ligt? Wat als het ander component is?
En hoe kunnen ze op voorhand "weten" dat het aan het moederbord ligt?
Waarom niet eerst een moment nemen om uit te zoeken welk onderdeel werkelijk stuk is en vervangen moet worden?
Misschien is het iets "kleins" en worden de reparatie kosten niet zo hoog?
Hoe kan Sony met dit natte vingerwerk een peperdure diagnose stellen zonder het toestel onderzocht cq doorgemeten te hebben?
Ik geef goe dat je met een 65 inch niet zomaar over straat gaat en gaat brengen naar reparatie dienst. Maar misschien zou ik een reparatie aan huis overwegen,mits er eerst een diagnose gesteld zou worden nadat een betreffende monteur,daadwerkelijk eerst zou vaststellen welk onderdeel stuk zou zijn en vervangen moet worden. En stel dat het bestelde en betaalde! onderdeel niet datgene is wat vervangen moet worden?
Nog een ander component betalen? Nog hogere kosten en reparatie tijd?
Ja! Teleurgesteld dat zo een dure TV na vijf jaar kijkplezier zomaar bij het grof vuil kan! Vanwege???? Dat is me niet duidelijk.
Hierin heeft Sony een duidelijke monopoly in om te beslissen of je TV wel of niet gerepareerd word.

2 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

In de massa ben je als klant onbelangrijk

In december 2022 een XM5 gekocht. Vanaf die tijd gebruikt om in stilte TV te kunnen kijken in een drukke omgeving. Na mijn eerste lange sessie met kerst 2024, mijn vrouw keek kerstfilms, gaf de linkerkant een brom met NC ingeschakeld. Uit geen brom. Wat blijkt, zit ik 2 dagen over de garantietermijn. Van Sony mag ik een nieuwe kopen, geen enkele vorm van coulance. En dan hebben ze de prijzen in 2025 van de XM5 ook nog met 70 euro verhoogd. Ook al komt de XM6 erg goed uit de reviews, met zo’n ervaring geen Sony meer.

13 januari 2025

1/5 sterren

ik zat minecraft te doen toen er een fout optrede. kan gebeuren. naar daarna bleef het maar gebeuren ik weet niet of dit komt door het feit dat ik nog steeds een ps4 gebruik. ik heb het probleem vermeldt. lekker dan. word NIKS mee gedaan

17 juni 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Twee jaar geleden heb ik Sony-oordopjes gekocht van 240 euro, dus geen goedkope. Door een firmware-update zijn deze oordopjes echter zeer slecht gaan functioneren. De batterij is binnen 50 minuten leeg (terwijl ze rond de 8 uur mee zouden moeten gaan). Ik heb online gezocht naar oplossingen en al snel zag ik dat iedereen met hetzelfde model oordopjes exact hetzelfde probleem heeft.

Kortom, Sony heeft een firmware-update uitgebracht en sindsdien werkt dit model oordopjes niet meer. Het internet staat vol met mensen die hetzelfde probleem hebben als ik. Het is dus een duidelijk probleem met een duidelijke oorzaak: de updates van Sony.

Ik heb Sony Nederland gevraagd om een gratis reparatie of vervanging, maar dat wilden ze niet doen.

Les geleerd: Bij Sony betaal je de prijs van een groot merk, maar krijg je de service en kwaliteit van een klein merk. Nooit meer iets van dit merk voor mij.

26 maj 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Sony slecht bereikbaar niet oplossingsgericht

Ik vind Sony zeer slecht bereikbaar. Als je iemand aan de lijn krijgt is deze persoon niet oplossingsgericht.

Mijn zoon heeft op Marktplaats een playstation 5 gekocht. Wat blijkt vorige eigenaar heeft een ban gekregen (hadden ze ook gemeld).
Alleen ze hebben een fout gemaakt door het account te verwijderen en nu gaat de ban er niet meer af.

Als je na lang wachten PS5 helpdesk aan de lijn krijgt en verteld dat er een ban op zit zeggen ze diefstal (zonder dat serienummer gemeld is) en we doen niks.

Neem aan dat aan de hand van serienummer Sony kan zien waarom apparaat geblokt is en als het niet diefstal blijkt in goed overleg deze ban eraf moet kunnen worden gehaald.

Vind dit slechte zaak zowel duur apparaat afgeschreven. Als milieuvervuiling door een werkend apparaat vroegtijdig af te danken.

2 maj 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het product WF-1000XM5 werkt niet goed…

Het product WF-1000XM5 werkt niet goed met de iPhone 16 Pro. Mocht u het product toch willen bestellen, doe dit dan niet via de Sony-webshop! Ik heb het product op 20 maart geretourneerd via DHL Express, maar tot op heden (7 april) heb ik nog geen geld ontvangen. Wanneer ik bel, krijg ik te horen dat de zending bij DHL in Amsterdam wordt vastgehouden omdat er een batterij in zit. Ze hebben contact opgenomen met DHL, en nu moet ik blijven wachten totdat de zending naar Düsseldorf wordt verzonden. Tot heden heb ik al drie keer contact gehad met Sony en het is nog onduidelijk wanneer ik mijn aankoopbedrag terug zal krijgen.

7 april 2025

Samenwerking TV en Soundbar niet goed, hele slechte garantie Sony

In 2024 Sony XR7780 gekocht bij de media markt, pracht tv, jammer genoeg deed het preniumgedeelte niet mee, deze tv kan als centerspeaker fungeren in samenwerking met een soundbar, maar bij mij ruiste de
tv wanneer deze ging samenwerken met de soundbar.
Tot twee keer aan toe het moederboard vervangen door Sony en de soundbar nagekeken waaruit bleek dat de soundbar goed was.
Wat zegt Sony, u kunt uw soundbar terugbrengen, heb ik gedaan en meteen een Sony hta 8000 gekocht, productiejaar 2024, misschien is er een update in de soundbar waardoor de tv wel werkt, dus niet.
Ook de nieuwe soundbar werkt niet met de TV en TV ruist nog.
En nu komt het, na zoveel maanden wachten zou je zeggen dat Sony zegt breng maar terug, neehoor het antwoord was vanuit hogere kringen is besloten dat uw probleem met de TV binnen de normen van Sony vallen, een TV van 2700 euro en 2000 euro speakers die niet samenwerken hoort dus bij Sony!!!
Ik had verwacht dat Sony koste wat het kost zijn trouwe klanten belangrijkte achte , maar dat is niet het geval.Uit hogere kring Belachelijk, ze hadden een nieuwe TV moeten verzorgen die wel presteert zoals het hoort.
Gelukkig stapte de Media Markt in het door Sony open gelaten probleem De Media Markt heeft wel de TV vergoed.

23 juni 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Al maanden problemen met sony nederland…

Al maanden problemen met sony nederland
na aankoop camera en lens
wordt de cashback niet uitbetaald
3 maanden onderweg voor 100 euro!
Meerdere mails telefoontjes en de problemen worden niet opgelost!
Een miljarden bedrijf wat zijn klanten onbeschoft behandeld en niet serieus neemt!
ook het hoofdkantoor laat te wensen over!
Als het niet snel wordt opgelost dan ga ik het hoger opzoeken!

27 februari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestelling duurt veel te lang! Onbetrouwbaar!

2 Januari heb ik de sony ht-s40r besteld toen ik de bevestigingsmail kreeg stond er dat het opeens een pre-order was wat nergens gemeld stonde bij bestellen. Het is nu 27 januari 25 dagen verder en ik heb het nu pas ontvangen verschrikkelijke klantenservice geen antwoord op mails en zeggen dat je gewoon moet wachten. Ik bestel niks meer hier!

27 januari 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Service laat te wensen over

Mijn pulse elite gebroken na 3 maanden ( bekend probleem 🙈) contact opgenomen met Sony en ik krijg een Engelse sprekende medewerker niet handig maar ja, alles uit gelegd ze sturen een mail met vragen en inderdaad ontvangen oké ingevuld en kreeg daarna weer een mail waar ik mijn adres moest invullen zo gezegd zo gedaan en Nu??? Sta al 3 maanden te wachten op een verzend bewijs in de tussen tijd verschillende mails gestuurd en gevraagd om het verzend bewijs zodat ik het kan opsturen maar geen reactie!!!! Koptelefoon is top service slecht!!!!

10 december 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer slechte klantenservice nav…

Zeer slechte klantenservice nav cashback claim. De website werkte al vanaf november niet. In december beloofde een dame van de klantenservice dat ze alles zou regelen als ik een email stuur met de gevraagde gegevens . Vervolgens krijg ik opnieuw te horen dat ik weer alles ZELF moet indienen omdat de site nu werkt na maanden!!!!! Ik zit nog steeds op geldteruggave te wachten maar dat interesseert ze niet. Klantvriendelijkheid ho maar

15 januari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Sony LinkBuds Fit geen cash back…

Sony LinkBuds Fit gekocht met cash back actie. Maar je krijgt helemaal geen 30 euro cash back. Blijkt dat je nog een onzinnige case (20 euro) om de case er los bij moet kopen om cash back te krijgen.
De LinkBuds Fit is wel heel fijn, zeker als je kleine oren hebt.

6 januari 2025

Schandalig Sony

Hallo wat een bedrijf bestel 24 december 4 spelletjes voor de PS

Tot nu toe niets ontvangen is 4 januari, kan ik me iets bij voorstellen, maar krijg geen antwoorden op mijn emails en geen tracking helemaal niets

Nooit weer een product van Sony wat een schandalige service. Helemaal geen

24 december 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Online bestelling, geen levering, geen reactie, geen terugbetaling

Ik heb via de website een hoofdtelefoon besteld. Betaling perfect traceerbaar naar Sony Nederland. Geen producten ontvangen, noch bevestiging. Klantendienst gecontracteerd, een email ontvangen vervolgens tot op heden geen enkele reactie, noch terugstorting. Hopende via deze weg andere consumenten te beschermen, zelf heb ik een dure les geleerd. Als klant sta je machteloos.

14 december 2024

Sony klantenservice

Zojuist contact opgenomen met de sony klantenservice. Aardige meneer aan de telefoon gehad die me vriendelijk te woord stond. Echter kwam ik er na het gesprek achter dat ik eigenlijk een aantal dingen vergeten was te vragen. Dus, opnieuw bellen. Dit keer geen vriendelijke medewerker. Ook geen minder vriendelijke...

De telefoon werd telkens opgenomen om vervolgens niet te reageren en uit eindelijk de verbinding te verbreken. Meedere malen gebeld, telkens geen gehoor.
Erg jammer, want er is geen fysieke sony winkel hier in de buurt waar ik mijn vragen kan stellen.

Jammer dit.

20 december 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Order didn't arrive, they still took my money, and zero communication...

I ordered a camera a month ago and it just didn't arrive and the tracking on the website says "in work" while DHL tracking says "returned". The only communication was 3 weeks ago after multiple unattended emails, which said "we're going to inform you when we know more".
After waiting WEEKS, I wrote two more emails which have been left unanswered. How is that possible?? Does someone know the number of Sony.nl, because otherwise I am forced to initiate legal proceedings.

14 november 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.