Zeer tevreden met PS5 pro. Na jaren geen console gehad te hebben toch weer eentje aangeschaft om wat meer me-time te hebben. Bizar mooi om te zien hoe de Playstation zich ontwikkeld heeft.... Se mer
Det här tycker kunderna
Sony bravia tv gekocht in 2020 deze gaf na ongeveer een jaar een streep onderin het beeld. Hij is toen netjes omgeruild door Sony echter het nieuwe exemplaar geeft nu allemaal strepen garantieperiode... Se mer
Sony WH-1000XM3 noise cancelling koptelefoon gekocht. Na 2,5 jaar een krakend geluid uit de linkerkant met noise cancelling aan. Veel voorkomend probleem (zie internet), helaas moeten bij mij de mic... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Sony heeft de allernieuwste camera's, HD-TV's, Blu-ray Disc-spelers en Sony DVD-producten, digitale camera's, MP3-spelers, laptops en nog veel meer. Geniet van de nieuwste technologie van Sony.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- www.sony.nl
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ja sony daar gaan jullie
Ja sony daar gaan jullie.
Jullie maken zo'n super goede partyspeaker de ult towe 8. Echt het geluid is prima.
Tot dat je een tweede party speaker aanschaft om het geluid wat te sprijden maar daar slaan jullie de plank echt goed mis
Wat een vervelend systeem om apparatuur te koppelen het werkt totaal niet. En als je dan even de stroom eraf moet halen ben je echt wel weer even bezig om de verbinding te herstellen.
Nee dan doet JBL het een stuk beter. Dat loopt soepel en is duidelijk. Bij sony werkt het gewoon niet echt niet soepel.
Jammer
Stelde jullie een vraag.
Stelde jullie een vraag.
En me reactie direct verwijderen.
Super slecht kon nergens inloggen om de…
Super slecht kon nergens inloggen om de reden van opschorting te vinden. Constant heen en weer gestuurd
Voor de 3e x in minder dan 1,5 jaar…
Voor de 3e x in minder dan 1,5 jaar tijd breekt mijn scharnier van sony wh-1000xm5 . Ik ga hem niet wéér laten repareren. Wat een teleurstelling. Ik ga weer naar Teufel. Daar weten ze wél wat service en gründlichkeit is!
Sony direct? Niet doen
Door een ander slecht bedrijf UPS een ps5 pro laten leveren. Ze hebben de doos gemold en alles was beschadigd. Coulance? Nee. doe mij maar amazon bol coolblue en zelfs mediamarkt. Sony direct is echt slecht als het gaat om klantenservice. Er is geen service namelijk. Zoek het maar uit is hun motto
inactive playstation accounts closed by sony
If a playstation account is inactive for 36 months, Sony says it may close the account after giving 6 months' notice, which could result in losing access to your digital purchases.
1 star
1 star. WH-1000XM5, purchased directly from sony.nl on 4 November 2024 for 349 euro (order NL00006306). After 19 months of normal, careful use — no drops, no impact, no moisture — the plastic housing cracked at the hinge where the headband meets the earcup, exposing the internal metal mechanism.
I reported it to Sony support on 12 June 2026 (case 29034705). The response was a copy-paste refusal citing warranty terms and classifying the crack as physical damage (PD) caused by the user. I sent a formal notice of default on 15 June under Dutch consumer law (Article 7:17 BW, conformiteit — which cannot be overridden by manufacturer warranty terms). Deadline: 29 June. On 30 June, Sony sent a final refusal, still referring only to warranty terms and ignoring the statutory framework entirely.
A quick search on Reddit, Bol.com, Amazon and Tweakers shows this exact hinge failure on the exact same spot is a well-documented pattern across hundreds of XM5 users. Sony redesigned the hinge in the successor model. This is a structural defect, not user damage.
Next step: dagvaarding at Rechtbank Noord-Holland, locatie Haarlem. Sony will pay the refund, statutory interest, court fee, bailiff costs and legal costs on top.
A 349 euro premium headphone should not break at the hinge in 19 months. A company of Sony's size should not hide behind warranty terms to avoid statutory consumer obligations.
Klantenservice ver te zoeken
Wat een vreselijk bedrijf qua klantenservice. Nadat ik een Sony Koptelefoon had gekocht Sony wh-1000xm6, was ik erg tevreden over het product qua performance. Dus ook 1 voor mijn vriend gekocht. Na een maandje ontdekte ik dat ik gewoon een heel kapje mis over een draad heen tussen oorschelp en hoofdband. Met veel moeite Sony kunnen bereiken. Ik moest contact opnemen met hun reparatie partner/ servicecenter?!.. Affin dit gedaan, nooit niks meer van gehoord. Ronduit schandalig. Inmiddels heb ik dat ding nu ruim 4 maanden en nog altijd geen oplossing. Wat een drama bedrijf als het gaat om service!!! Koptelefoon was niet goedkoop of zo! Dan verwacht je toch degelijk materiaal?
I am regretting buying from the…
I am regretting buying from the official store. The first tv order delivered to me faulty. Until i receive the second tv a month passed due to miscommunication between Sony and Dynalogic. Both provided the worse customer service experience. I constantly had to chase both myself and both parties did not know properly about it other to inform me as a customer regarding my purchase. NEVER AGAIN.
My tv (8 year old) broke and Sony said…
My tv (8 year old) broke and Sony said it's too old to repair so just buy a new one !! 8 years should not be old for a modern tv !!!!
Perfecte en razendsnelle service
In mijn tv van 5,5 jaar oud werkte de infrarood module niet meer. Volgens een reparatieshop in mijn omgeving was het onderdeel hiervoor niet meer verkrijgbaar (heb ik gecontroleerd en inderdaad, ik kon het ook nergens krijgen). Ik heb bij Sony gemeld dat ik van een tv die destijds € 1700,- heeft gekost toch mag verwachten dat deze zonder problemen langer mee zou gaan (7 tot 10 jaar is gebruikelijk tegenwoordig) en iets van compensatie wenste. Sony stuurde vervolgens het onderdeel dat nodig was naar een Servicepartner en gaf hen opdracht om mijn tv bij mij thuis volledig kosteloos te repareren. Een prima service die ik eerlijk gezegd niet had verwacht. Dus helaas onnodig onderzoekskosten aan een plaatselijke reparatieshop betaald. Voortaan meteen maar contact opnemen met Sony, dit is echt service en alles was ook nog eens binnen een week geregeld.
Sony Xperia 10VII : waardeloos
Sony Xperia 10VII gekocht eind 2025. Allerlei mankenten: tijdens bellen wordt regelmatig de verbinding verbroken. Tijdens bellen werkt de microfoon slecht, waardoor mensen mij ineens niet meer kunnen horen, en dan ineens weer wel.
Als ik een inspraakbericht in WhatsApp wil maken, kraakt de opname zo verschrikkelijk dat het niet verstaanbaar is. De batterij doet het slechter dan mijn oude telefoon.
Na het proberen op de website te vinden hoe ik gebruik kan maken van de garantie voor deze defecten, kom ik in een oerwoud van regels en bepalingen terecht, waarbij duidelijk is dat het verzenden en onderzoek allemaal door mij betaald moeten worden. Het is niet mogelijk een telefoonnummer te vinden om gewoon iemand te spreken. Ik heb er spijt van dit toestel gekocht te hebben. Ik had na veel research gedaan te hebben, deze telefoon gekozen omdat er gezegd werd dat er weinig voorgeinstalleerde apps op zouden zitten, en weinig bloatware. Niets is minder waar. Je kan de voorgeinstalleerde apps niet verwijderen.
SONY is PHONY
The playstation 5 controllers are the biggest piece of crap that I have ever seen.
After not even 2 years of use not only you get the stick drift, pressing the stick to sprint or run does not even work anymore.
For a 70 euro piece of hardware with bare to no usage this is completely unacceptable.
I have had an XBOX 360 for the past 20 years and I have never had this issues. Not to mention that my SONY TV that I bought back in 2015/2016 broke before 4 years and the replacement that they gave me (and that I had to pay for) broke a few days ago before 6 years.
I am definitely selling all my SONY crap and never buying from this company again.
My new TV is an LG, lets see how that holds up.
My next console is definitely an XBOX or Nintendo.
Bye bye PHONY for ever.
PS: They use LG chips in their TVs
wat een bedrijf!
wat een bedrijf!
mensen wat een Service
ik zat er toch mee in me maag dat ik door schuld van een ander geen Playstore meer heb
ik bellen met de Sony het hele verhaal uit gelegd aan vriendelijke dame die heeft me door het help proces heen gesleept ... wel gevonden maar niet voor elkaar gekregen wat ik wilde
een mail toegestuurd met een verzoek voor monteur
dat lukte niet omdat ik geen foto aan toe kon voegen
weer bellen en weer deze vriendelijke dame die me hielp weer van alles gedaan toen zei ze ik ga je door geven aan Sony hoger hand de volgende morgen zouden ze bellen ja hoor de telefoon gaat... door de hack bij Odido was ik bang op te nemen omdat er stond vermoedelijk spam (niet lachen hoor)
kreeg een mail dat het niet gelukt was om met me in contact te komen (toen bedacht ik dat hun het waren)
uiteindelijk op aanraden van Sony heb ik ze gemaild werd gelukkig terug gebeld
met een meneer uit Luxemburg alles aan hem uit gelegd hij heeft me via de help knop verder geholpen na een half uur ongeveer was het hem uit eindelijk gelukt via een omweg maar ik had weer Playstore!
vandaar ik zeg wat een bedrijf ze doen Echt alles om je tevreden te houden!
Zeer slechte kwaliteit en kwaliteits controle
Zojuist ben ik teruggebeld vanuit het buitenland door een manager van Sony PlayStation. Ik heb deze manager uitgelegd dat ik drie PlayStation 5 controllers bestelde alle drie nieuw in de doos en geseald. Ik heb hem verteld dat alle drie de controles fabricage fouten hebben in de knoppen. Daarnaast heb ik hem laten weten dat de service van Sony PlayStation niet voldoet omdat ze pas een vervang product toesturen wanneer het product met een fabrieksfout is ontvangen. Middels deze protocol is een klant dus en teleurgesteld en een aantal weken zijn nieuw bestelde artikel kwijt omdat het gewoon weg fabricage fout heeft. Tijdens het telefoongesprek bleek dat de manager er totaal ging interesse in had en hij ronde het gesprek zo snel mogelijk af. Ik raad mensen aan om geen PlayStation 5 te kopen omdat de kwaliteit van de service en de accessoires echt ongelooflijk slecht is. Ik kan nu vertellen dat alle accessoires die ik kocht hebben een fabricage fout hadden. Zodoende deel ik deze ervaring zodat hij beter een Xbox koopt.
niet bereikbaar
kocht platenspeler PSLX5BT.CEL net uit…
kocht platenspeler PSLX5BT.CEL net uit en dacht dat uit NL kwam mijn verbazing toen bleek dat uit GB via DE plus de extra tijd van levering geen drie dagen toen was er bij geen naald contact met support ging en gaat haast niet pakket is zo groot dat je vrachtwagen nodig heb , verpakt zoals hij kwam , en onvriendelijk onsympathiek niet klant vriendelijk slechter heb ik niet meegemaakt.
ook niet bij de chinees winkels..
Slechte garantie afhandeling Sony bravia 8 mk2
Nadat mijn Sony bravia 8 mk2 al na een paar weken stuk was (geen geluid meer) heb ik te maken gekregen met de zeer slechte garantie service van Sony. Ongeveer 4 wekenlang bellen en mailen (en geen monteur gezien), gelukkig is uiteindelijk de tv omgeruild. Maar als een tv zo snel stuk gaat is gewoon omruilen voor een nieuwe het beste en klantvriendelijkste oplossing i.p.v. mensen aan het lijntje houden. Je wilt dit “gezeur ”niet als je een nieuwe dure tv koopt, en het kan altijd gebeuren dat er iets niet in orde is maar los het dan gelijk op, dit is mij van Sony echt tegen gevallen.
Zeer tevreden met PS5 pro.
Zeer tevreden met PS5 pro.
Bizar mooi om te zien hoe de Playstation zich ontwikkeld heeft. Ik gebruik hem zelf icm een PS Portal zodat ik ook in andere ruimtes mijn games kan blijven spelen.
Zeer handig ding, al is het ontzettend gevoelig voor fluctuaties in internetverbinding, bijv bij verplaatsen door het huis.
Maar al met al enorm tevreden Sony!
Sony bravia 55 inch, slechte kwaliteit en garantie.
Sony bravia 55 inch, flut tv, ineens een grote zwarte streep en dan na een paar tellen valt de tv uit, dan moet je hem een halve dag uitlaten en met een beetje geluk kun je daarna nog een uurtje tv kijken. Sony doet er niets aan omdat de fabrieksgarantie net verlopen is. Je mag toch verwachten dat een dure tv van Sony niet maar 2 a 3 jaar meegaat of op zijn minst dat het kosteloos gerepareerd wordt bij normaal gebruik.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.