SnowTrex PL Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Konsultanci szybko reagują i starają się szczerze doradzić. Korzystamy z usług biura po raz kolejny. Dobrze wynegocjowane ceny atrakcyjne dla klienta. Szkoda , że w piątek infolinia telefoniczna zamkn... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jest to mój 9 wyjazd na narty zorganizowany przez SnowTrex. Wszystkie dotychczasowe wyjazdy spełniły moje oczekiwania. Jest bardzo prawdopodobne, że będą następne. Kontakty telefoniczne z paniami kons... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bardzo dobry kontakt z biurem i pomocni pracownicy przez telefon. In minus - archaiczna strona i niewygodny proces zmian parametrów wyszukiwania / grupy / pokojów.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Dobre oferty, w rozsądnych cenach. Strona internetowa prosta i funkcjonalna...aczkolwiek - denerwującym jest przy zaznaczaniu wybieranych opcji, niespodziewane przewijanie strony "w górę", np. przy za... Se mer

Företagsinformation

1. Skidsemester
  2. Rundturer

Skrivet av företaget

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych Klientów przygotowaliśmy przejrzystą ofertę, indywidualnie dopasowaną do Państwa potrzeb. SnowTrex organizuje dla Państwa pakiet zakwaterowania z karnetem narciarskim. Dodatkowo macie Państwo możliwość wypożyczenia sprzętu i wykupienia kursów w wielu miejscowościach. W destynacjach, do których wybiera się najwięcej Klientów, proponujemy opiekę rezydentów, którzy przygotowują niezobowiązujący program rozrywkowy. W większości miejscowości mają Państwo do dyspozycji obiekty różnych kategorii, jak na przykład wellness, czy wyjazdy rodzinne. To właśnie sprawia, że na każde życzenie Klienta znajdujemy odpowiednie rozwiązanie. SnowTrex – indywidualność i najlepsza obsługa Klientów!

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

56 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Kaprum ski

Snowtrex to firma z którą już parę razy organizowałem sobie urlop ,bardzo doba firma. Zawsze załatwione jest od A do z .Dziękuję miłym panią z obsługi Snowtrex za wyrozumiałość,pomoc i super obsługę. Piotr Radostowice

3 november 2025

Szanowny Panie Piotrze,

bardzo dziękujemy za poświęcony czas oraz tak szczegółową i pozytywną opinię. Cieszymy się, że mogliśmy służyć Państwu pomocą i oczywiście pozostajemy do dyspozycji również w przyszłości!

Solidna firma

Sprawnie, szybko, wyczerpujące informacje, fajne zniżki

2 november 2025

Szanowni Państwo,
serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasze oferty okazały się atrakcyjne i że wygląd naszej strony internetowej spełnia Państwa oczekiwania.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Bardzo krótki okres na realizację przedpłaty, powinno być około 7 dni

W moim wypadku brak informacji czym różni się pokój standard od premium, brak info o narciarni i możliwości przechowywania sprzętu w szafkach przy stacji narciarskich.

1 november 2025

Szanowni Państwo,
dziękujemy za przesłaną opinię. Przekazaliśmy Państwa uwagę odnośnie opisu pokoju do odpowiedniego działu. Jeśli nasz partner obiektu nie przekazał nam informacji o przechowalni nart, zakładamy, że w obiekcie taka możliwość nie jest dostępna. Jako organizator imprez turystycznych nie dysponujemy informacjami na temat usług oferowanych przez wyciągi, ponieważ nie stanowią one części naszej umowy.

Wszytko ok

Wszytko ok, szybko i sprawnie

2 oktober 2025

Szanowny Kliencie,
Dziękujemy za poświęcenie czasu na wystawienie nam oceny.
Z poważaniem,
Zespół SnowTrex

oby tak dalej

czytelna oferta, doskonały kontakt z konsultantem, błyskawiczny mailing no i dobre ceny w porównaniu z konkurencją

3 september 2025

Szeroka oferta

Szeroka oferta, czytelna i funkcjonalna strona internetowa.
Szybko zawarta transakcja.
Czytelne dokumenty.

Jedyny minus to, że konto nie jest spięte z procesem rezerwacji i za każdym razem trzeba wprowadzać wszystkie dane.

3 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zarezerwowałem wyjazd do Austrii na…

Zarezerwowałem wyjazd do Austrii na narty w piątek 29.08 dostałem potwierdzenie złożenia rezerwacji a potem (1.09) się z tego biuro wycofalo twierdząc że był błąd na stronie jeśli chodzi o cenę. W promocji taka sama cena była w hotelu przy bezpośredniej rezerwacji ale od 1.09. już była wyższa o ponad 300 euro za ten sam pokój. Zdecydowanie nie polecam tego biura... Jak ktoś przedstawia ceny na stronie internetowej to powinien po tych cenach sprzedawać wycieczki....

1 september 2025
Omdöme utan inbjudan

Szanowni Państwo,

dziękujemy za przesłaną opinię. Niestety, w momencie dokonywania rezerwacji wystąpił błąd techniczny na naszej stronie, w wyniku którego wyświetlane były ceny znacznie odbiegające od rzeczywistej wartości oferty. Uprzejmie zwracamy uwagę, że ceny prezentowane na naszej stronie nie są bezpośrednio porównywalne z cenami podawanymi przez obiekt, ponieważ w naszej ofercie uwzględnione były dodatkowo karnety narciarskie oraz ubezpieczenie.
W przypadku dalszych pytań jesteśmy do Państwa dyspozycji pod adresem info-pl@snowtrex.com.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

otrzymałam jak zwykle bon podróżny na…

otrzymałam jak zwykle bon podróżny na kwotę 260 zł jednak w ostateczności otrzymałam tylko 40 zł. Wiem wszystko było napisane małym drukiem. Uważam że jest to zła praktyka , która mnie do Was nieco zraziła. nie powinniście w taki sposób zachęcać do zakupów i to stałych klientów.

1 augusti 2025

Szanowni Państwo,

dziękujemy za przesłaną opinię.
Przykro nam, że są Państwo niezadowoleni ze sposobu realizacji bonów. Pragniemy jednak zwrócić uwagę, że dokonali Państwo rezerwacji oferty już objętej zniżką, a bon zapewnia dodatkową redukcję ceny. W odróżnieniu od wielu innych firm, zdecydowaliśmy się jedynie na obniżenie wartości bonu, zamiast całkowicie wykluczać jego wykorzystanie przy ofertach promocyjnych.
Cieszy nas, że znaleźli Państwo ofertę spełniającą oczekiwania. W przypadku dodatkowych pytań pozostajemy do Państwa dyspozycji.

zawsze sprawnie

bo sprawnie, bez zbednych "klikań"
a głównie bardzo sprawna i intuicyjna
strona nawet dla dziadków 75+++
dlatego z zadowoleniem u Was
"klikam" a który raz jadę do Livignio
nie liczę.....

8 juli 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.