Sneltoner Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De service is uitstekend, wordt ook heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Had een labelprinter in overleg met een medewerker besteld. Bleek later i.c.m de tape niet de juiste te zijn. Vanwe... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Al jarenlang klant en dan kan het soms misgaan: een nieuwe cartridge levert geen inkt. Vanmorgen telefonisch contact en dat leidde tot een instructie per e-mail om het probleem op te lossen. Helaas,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Originele toner besteld. Werd direct gebeld door Sneltoner ( Victor). Hem uitgelegd waarom ik de origineke toner wilde hebben, ondanks significant hogere prijs t o.v het huismerk. Een en ander met h... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Printer is niet geleverd, Beste R. Ouden, Hartelijk dank voor de bestelling! Alle gegevens zijn goed ontvangen bij Sneltoner.nl. Betaling: De betaling via PAYPAL is ontvangen. Nu word... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Leverantör av tonerkassetter

Skrivet av företaget

Sneltoner is op weg om de beste online winkel van Nederland en België te worden voor toner- en inktcartridges. Als klanten van Sneltoner blij zijn, dan zijn wij dat ook. En wij willen samen met u geld besparen. Door zo vriendelijk, slim en efficiënt mogelijk alles te leveren wat nodig is om zorgeloos te printen. Hartelijk dank aan alle klanten van Sneltoner in Nederland en België want dankzij ú zijn we voor het 5e jaar op rij uitgeroepen tot WINNAAR Shopping Award | Thuiswinkel Award Publieksprijs in de categorie computer hard/software xs: in 2014, 2015, 2016, 2017 én 2018!

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

36 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Onvoldoende begrip en ondersteuning

Ben reeds meer dan 5 jaar klant en de support weigerde mij steenvast te helpen met mijn probleem!
Hiermee stopt ook de samenwerking.
Een probleem hoeft niet altijd technisch te zijn. En wat heeft dit jullie nu opgebracht. Een geannuleerde bestelling en een verlies van alle toekomstige bestellingen. En wat komt er voor jullie nog bij. De kost aan manuren om dit probleem te negeren.
En het bewijs van een zeer korte termijns visie als bedrijf.

8 mars 2023

Hartelijk dank voor uw review.

Wij vinden het jammer te vernemen dat zich niet geholpen voelt, echter is er geen contact geweest omtrent een probleem. Wij hebben van u de vraag gekregen over een bepaalde kortingsactie, deze was echter niet actief en om deze reden hebben wij u hierin niet kunnen verder helpen.

Dat onze samenwerking hierdoor stopt vinden wij erg jammer te vernemen, dit is ook zeker niet onze bedoeling geweest.

Uiteraard heten wij u van harte welkom bij een volgende bestelling en zult u per nieuwbsrief altijd tijdig op de hoogte worden gebracht van kortingsacties.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Overzichtelijk, snel en goed.

De website van Sneltoner is heel overzichtelijk. Bovendien wordt bij het plaatsen van een bestelling voor inktcartridges de voor jou benodigde gegevens zoals printewelke printer en de bijbehorende cartridges getoond. Dat geeft geen zoekwerk. Een bestelling is snel geplaatst en de bevestiging en verzending ook heel snel gedaan. Sneltoner doet zijn naam eer aan: hij zegt niet alleen snel te zijn maar toont zich ook snel. En dat niet alleen: hij levert goed werk af.

22 februari 2023

Geweldige service van sneltoner

Postnl. had een levering niet bezorgd. Zonder commentaar zond sneltoner een nieuwe zending zonder dat ik hoefde te betalen. Nieuwe zending kwam en opdelfde dag kwam ook de oude zending.
Alles in goed overleg met postnl. en sneltoner geregeld.
Prima gedaan sneltoner

13 februari 2023
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Huismerk cartridge niet zo best

Voorheen altijd originele HP cartridges besteld en die werden altijd snel geleverd en waren prima. Na veel aandringende meldingen op de site toch maar eens de huismerk cartridge besteld. De afdrukkwaliteit was niet best. Pas na een diepe reiniging kwamen er fatsoenlijke afdrukken uit de printer. Volgende keer weer gewoon originele cartridges.

22 november 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bedrijfsvoering zoals het hoort!

Uitermate tevreden over de zeer vriendelijke, behulpzame en klantgerichte afhandeling per telefoon en mail.
Ongekende service en nuttige, praktische en professionele informatieverstrekking bij mankement van onze oude printer welke in het verleden elders was gekocht.

12 januari 2023

keurig afgewerkt

keurig afgewerkt, alles geheel conform afspraak en goede monitoring van het verzendproces tot en met aflevering en daarna ook nog. Ook telefonisch onderhoud met check van het bestelde is uitstekend!

11 januari 2023

Slecht

Slecht! Hebben verkeerde inkjet patronen geleverd en nemen niets terug. Patronen zijn niet gebruikt en in originele verpakking. Hanteren eigen herroepingsregels niet en garantie wordt niet gegeven. Helpdesk onbekwaam, onbetrouwbaar, ik bestel er niet meer.

Naschrift1: er ís al veel contact geweest met de helpdesk. Ik geef het daarom uit handen aan een advocaat.

Naschrift 110123: Ik wacht de afhandeling af, die is nog verre van rond

3 januari 2023

Hartelijk dank voor uw review.

Wij vinden het prettig te kunnen melden dat wij intussen inderdaad meerdere malen contact met u hebben gehad en uiteindelijk in samenspraak met u tot een passende tegemoetkoming zijn gekomen.

Uiteraard hopen wij dat u hierdoor toch nog met een tevreden gevoel terug kunt kijken op Sneltoner.nl

Wij zien u voor een volgende bestelling graag weer terug.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestellen gaat snel maar zijn er…

Bestellen gaat snel maar zijn er problemen dan vergeet het maar.
Sneltoner niet meer voor mij.

1 januari 2023

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw reactie.

Wij vinden het erg jammer te vernemen dat u zich niet geholpen voelt door ons, dit is uiteraard niet onze bedoeling geweest. Onze oprechte excuses hiervoor.

Omdat wij u uiteraard met een tevreden gevoel terug willen laten kijken op uw bestelling bij Sneltoner.nl, komen wij graag nogmaals met u in contact. U kunt ons per e-mail, chat of telefoon over de betreffende situatie contacteren.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

92525540 Ik heb vandaag reeds een mail…

92525540 Ik heb vandaag reeds een mail gestuurd met uitleg waarom ik ontevreden ben. Als ik geen reactie meer krijg is dit de laatste keer geweest dat ik iets heb besteld bij uw bedrijf.

26 december 2022

Hartelijk dank voor uw review.

Wij hebben uw e-mail, waarin u spreekt over het niet verkrijgen van de december actie, inderdaad in goede orde mogen ontvangen.

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, kan er per bestelling gebruik worden gemaakt van één kortingsactie, dit wordt ook duidelijk aangegeven in de voorwaarden. Omdat u in uw bestelling gekozen heeft voor een andere actie, is de december actie inderdaad niet toegevoegd.

Wij vinden het jammer dat u zich niet kunt vinden in de vooraf opgestelde actievoorwaarden, echter kunnen wij u hierin helaas niet tegemoetkomen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bij sneltoner.nl moet u zijn

Na online chat advies, de juiste Canon cartridges besteld. Snel de volgende dag bezorgd en kon het meteen uitproberen, naar alle tevredenheid. Ik kon weer snel mijn printklusjes voortzetten

15 december 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Perfecte en overzichtelijke website met…

Perfecte en overzichtelijke website met zeer ruim assortiment tegen concurerende prijzen. Zeer goede communicatie m.b.t bestelling en levering. Tonercartridges voor mijn Lexmark 3224 ADWE besteld en de volgene dag al in huis. Volgende keer zal ik zeer weer hier bestellen. Top👍🏻

12 december 2022

Inkt veel te snel op

Inkt veel te snel op. Kost mij 1.75 euro per gekopieerd blad. Onaanvaardbaar!! Dienst na verkoop. Veel bla bla bla en voor wat eigenlijk. Ze vragen wat uitleg via mail en foto's. Maar een oplossing komt er niet van. Weet je eigelijk al op voorhand. Verkopen kunnen ze allemaal. Maar dienst na verkoop vallen door de mand. Voor mij nooit meer!! Gemakkelijk verdient op die manier. 70 euro voor 20 bladzijden. Ik vermoed dat je voor 70 euro meerdere boeken gedrukte koopt.

29 november 2022

Goede printer voor thuisgebruik

Een goed printer voor thuis gebruik ivm prijs en de kwaliteit. Zit ook de scanner erbij.
De installatie vraagt een beetje geduld en een algemene kennis. Dat lukte wel zonder probleem.
Ben er blij mee.
Mvg. Medic

24 november 2022

Zeer tevreden klant

Pas inkt besteld. Vooraf gebeld met de klantenservice dat ik de originele wilde en niet de huismerk. Kreeg een zeer vriendelijk & beleefd Linda aan de lijn die uitlegde om te bestellen dan even terug bellen zodat zij een notitie kon maken op mijn bestelling om niet te bellen of een email sturen om te vragen of ik de huismerk wilde.

Na bestelling even terug gebeld weer gesproken met Linda. Alles is heel fijn geregeld. Ben Linda erg dankbaar voor haar klant vriendelijkheid. Ze heeft me goed geholpen.

Volgende dag bestelling ontvangen dat heel goed ingepakt was. Kwam goed aan zonder schade.

Heel erg tevreden met deze bedrijf.

Ik las veel negatieve recensies dat er na een bestelling gebeld werd naar klanten of ze de huismerk wilden of klanten kregen een email. Dit doen ze omdat ze geld willen besparen voor de klant - een soort van ‘courtesy call’. Dus een tip als je de originele wilt bel ze even. Ze zijn zeer redelijk en behulpzaam en ze maken gelijk een notitie naast je naam dat je idd de originele wilt.

Ik heb goede zaken kunnen doen met deze bedrijf en zal zeker weer mijn inkt daar bestellen volgende keer want ze zijn ook echt goedkoper dan veel andere bedrijven.

Bedankt Linda voor je advies en een goede transactie

22 juni 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.