Rigtig hurtig levering. Fandt så fine smykketing her. Kommer helt sikkert tilbage i denne butik.
Det här tycker kunderna
Jeg har handlet med Smyks 3 gange. Altid er varerne ankommet hurtigt, og intet mangler. Alt er pakket forsvarligt og overskueligt med en detaljeret følgeseddel. Indehaveren, Martin, har altid besva... Se mer
Bestilte et startsæt med en perlevæv og div små ekstra ting som gave til min forlovede online. Priserne var iorden. Tingene kom hurtigere end ventet samt havde smyks lige lagt en ekstra gave med som... Se mer
Havde købt bl.a. et smykkestativ som ved modtagelse viste sig at have nogle ridser og hjørnerne var lidt buet. Ringede til kundeservice og blev kort efter ringet tilbage af indehaveren. Fik uden tøve... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Kæmpe udvalg af perler og smykkedele til Smykkefremstilling. Lær at lave dine egne smykker hos Smyks. Besøg vores online smykke-blog eller kom på smykkekursus i butikken på Islands Brygge i København.
Kontaktuppgifter
Isafjordsgade 3, 2300, København, Danmark
- info@smyks.dk
- www.smyks.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fantastiske Kundeservice
Fantastiske Kundeservice. Mange tak for hjælpen.
Jeg bruger rigtig mange perler
Jeg bruger rigtig mange perler, øreringe og andre løsdele til fremstilling af smykker. Hos Smyks finder jeg som oftest, det jeg skal bruge og i en rigtig god kvalitet der gør, at jeg kan stå inde for det jeg laver, når jeg sælger det videre. Jeg er især meget glad for at kunne finde løsdele i sterlingsølv og forgyldt sterlingsølv i høj kvalitet og skulle man have en reklamation, ordnes denne uden problemer og man modtager ofte den erstattende vare dagen efter. Altid god service, super hurtig levering og hjælpsomhed, hvis jeg søger en særlig vare eller har en rettelse til en ordre. Vil give Smyks den varmeste anbefaling.
Har altid været glad for smyks.dk!
Har altid været glad for smyks.dk!
Jeg laver smykker med min hobby og køber altid herfra, super god service og nem at købe fra - kan varmt anbefales!
Tilfreds
Gode priser, flere leveringsmuligheder. Fin indpakning af varerne. Altid været tilfreds, de gange jeg har handlet der.
Tilfreds med handel og forløb
Fine vare - er tilfreds med handlen og forløbet. Så her vil jeg gerne handle igen.
Altid hurtig levering og meget personlig service
Altid hurtig levering.
Og.
Jeg klagede over en defekt vare kl 13 en fredag. Smyks var meget flexible, og de evnede ovenikøbet at erstatte den defekte vare og modregne og mellemregne OG sende den nye vare afsted samme dag. Flot klaret, Smyks.
God, personlig og flexibel service.
Tak.
Overskud
Vi havde bestilt lidt perler, vi ikke havde fået hentet i butikken og nærmest opgivet, men de ringede fra Smyks og tilbød at sende og næste dag var de der. Meget overskudsagtigt.
Godt udvalg og hurtigt levering
Godt udvalg og hurtigt levering. Har været tilfreds alle de gange jeg har bestilt.
Lækkert udvalg at smykke dele og for…
Lækkert udvalg at smykke dele og for det meste god service! Dog bliver jeg tit mødt af en bestemt medarbejder med meget dårlig attitude.
Bestilte en earcuff for 2 uger siden og…
Bestilte en earcuff for 2 uger siden og er stadig ikke kommet hjem, simpelthen.

Fint med helt selv
Har købt nogle varer på deres hjemmeside under corona, med udlevering gennem døren.
Det fungerer helt fint. Prøvede en enkelt gang at jeg fik forkert farve udleveret. Medbragte den forkerte farve samt kvittering næste gang jeg skulle hente noget, og de byttede det til den rigtige farve uden problemer.
Hold da op- hurtig levering.
Hold da op- hurtig levering.
Anbefaler meget at handle ved Smyks.
Varer lever helt op til forventning. 5 stjerner herfra
Jeg er fuldt tilfreds!
Jeg er fuldt tilfreds!
Jeg bestilte et par ting på hjemmesiden, efter 10 minutter finder jeg ud af at jeg mangler noget andet.
Jeg ringer dagen efter ind til deres telefon nummer og får hurtigt hjælp, til at får lagt endnu en vare med i min pakke, virkelig nemt, alt foregår pr. mail og jeg får tilsendt link direkte til betaling.
WAUW!!
Det er bare god service, virkelig flink mand jeg fik fat i, i telefonen og nu venter jeg bare på min pakke..
Unik
Det er en fantastisk butik man bliver inspireret, og mulighederne er der mange af, et sødt personale står klar til at hjælpe en skøn oplevelse
Den dårligste kundeservice!!
Ekspeditricerne havde ingen forståelse for kundeservice, jeg kommer IKKE tilbage til det sted. Hvis man skal absolut købe perler, find et andet sted at handle dem!
I dag var jeg forbi butikken og 2 brede damer var mere end uhøflige, som om de var irriteret over at har kunder i butikken. Jeg også fortryder at har brugt mere end 1200 kr hos jer. Jeg kommer IKKE tilbage igen.
Her er hvad jeg skriver efter smyks.dk uvenligt svar.
Wow, sikker et dårlig serviceminded svar!!! Skriver du at det er irriterende at have en kunde i din butik i en time??? En kunde som bruger næsten 1300 kr???
Jeg nemmeligt stå stille og roligt uden at forstyrre jer, da I er tydeligt MEGET optaget i at sætte varerne på plads og prøver på at ignorere den ENESTE kunde i butikken. Jeg spørger 2 gange om noget til den ene buttet pige (måske din datter) og hun svarer meget sur og kontant, fuldstændigt uinteresseret i at betjene. Du Martin er den ENESTE der gøre noget for at virke lidt interesseret, men efter dit svar forstår jeg hvorfor betjeningen er så elendigt.
Den “søde” Gitte, bliver utroligt sur fordi jeg rammer jeres sprit-beholder med min taske og siger at “jeg vælter alt”?????
Da jeg bliver nød til at tjekke på kvitteringen er det fordi der IKKE stå specificeret noget om produkterne og priserne for hvad jeg har købt. Fordi for resten MAN KAN IKKE FÅ PENGE TILBAGE FOR RETURNEREDE VARER, man får et andet vare eller tilgodebevis, hvilket er ulovligt og et andet godt tegn for jeres DÅRLIG KUNDESERVICE!!!!
Og tredje runde...
Martin, ting foregik præcis som jeg beskriver dem, jeg har ingen interesse i at lyve. Der var 2 brede damer som gav mig en sur, uinteresseret og uhøflige betjening. Ud fra dit svar kan jeg kun bekræfte at I var irriteret over at have kunder i butikken.
Burde du ikke tage til eftertanke din kundernes oplevelse på TRUSTPILOT i stedet for at benægte det?????
Kig på din overvågning igen og fortalt dig selv, hvor meget I gøre for at kunderne følger sig velkommen i jeres butik???? se med kundes øjnene hvor uinteresseret din personale virker, hvor meget negativitet de udstråler og hvor sur de svarer !!!! Du kan prøve på at overbevise dig på det modsat, men den “tålmodige” Gitte var bestemt IKKE tålmodige, og blev SUR fordi min taske rørte på jeres sprit-beholder og sagde at “jeg væltede alt”?????
Jeg fik IKKE oplys alle priserne på produkterne. Vil du mene at jeg skulle bare gætte mig frem, i stedet for at spørg hvordan kvitteringen hang sammen??
Den anden pige i sorte tøj som blev sat af den serviceminded Gitte til at hjælpe mig, var TYDELIGT irriteret på at betjene. Man vil tror at de 2 kvinder ejede biksen og var alt for vigtige for at give den ENESTE kunde i butikken en god oplevelse.
Desuden er det klamt at du kigger på mig i din overvågning og skriver tidspunktet på alt hvad jeg laver. Du må hellere bruge din tid på at iagttage den NEGATIV SERVICE som de 2 kvinder gav mig. Det er dit ansvar at ALLE i din butik er med på at give kunderne en god oplevelse, så man får det indtryk i at man er velkommen og at man roligt kan nærme sig til de ansatte, som vil godt hjælpe én. Bemærk på dine ansattes møde at svarer mig på og ikke på mig som er bare der med mine høretelefoner på for at ikke genere nogen. Jeg fortryder virkeligt at jeg brugte næsten 1300 kr. hos jer. Det er i øvrigt DÅRLIGT SERVICE at ikke informere kunderne fra starten af at man IKKE KAN FÅ SINE PENGE I RETUR og at priserne og info om varerne ikke fremstå på kvitteringen. Jeg har meget andet at tager mig af end at skrive en falsk anmeldelse på Trustpilot
Hej smyks.dk
Min anmeldelse drejer sig udelukkende om en dårlig kundeservice oplevelse i butikken, som ikke blev bedre af jeres svare på trustpilot.

Ingen forståelse for service
Jeg har aldrig oplevet så dårlig service som min mor og jeg fik i butikken på bryggen. Vil anbefale at købe dine perler og diverse andre ting, alle andre steder end dér. Øv! Fortryder at vi overhovedet betalte for ting hos jer!
ærgeligt!!

Svar från Smyks ApS
Jeg fik min var dagen efter jeg…
Jeg fik min var dagen efter jeg bestilte. Varen skulle dog retur hvilket ikke var noget problem. Så 5 stjerner herfra. Vil helt klart bestille igen
Service og høj kvalitet
Smyks.dk får næsten kun gode anmeldelser. Med god grund. Det er en virkelig professionel virksomhed med fokus på service og høj kvalitet. Anbefales på det kraftigste. 5 store stjerner herfra.
Køber gerne hos dem igen
Har købt fra dem af flere omgange, og de gør det super godt. Hurtig levering.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.