Rigtig hurtig levering. Fandt så fine smykketing her. Kommer helt sikkert tilbage i denne butik.
Det här tycker kunderna
Jeg har handlet med Smyks 3 gange. Altid er varerne ankommet hurtigt, og intet mangler. Alt er pakket forsvarligt og overskueligt med en detaljeret følgeseddel. Indehaveren, Martin, har altid besva... Se mer
Havde købt bl.a. et smykkestativ som ved modtagelse viste sig at have nogle ridser og hjørnerne var lidt buet. Ringede til kundeservice og blev kort efter ringet tilbage af indehaveren. Fik uden tøve... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Kæmpe udvalg af perler og smykkedele til Smykkefremstilling. Lær at lave dine egne smykker hos Smyks. Besøg vores online smykke-blog eller kom på smykkekursus i butikken på Islands Brygge i København.
Kontaktuppgifter
Isafjordsgade 3, 2300, København, Danmark
- info@smyks.dk
- www.smyks.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fremragende service og hurtigt fragt
Fremragende service og hurtigt fragt. Varerne er som forventet.
Handler her gerne igen :)
Jeg er ovenud tilfreds!
Jeg er ovenud tilfreds!
Har for første gang fået forgyldt nogle smykkedele, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Og mindst lige så tilfreds med de telefonsamtaler, der i den forbindelse har været.
Hurtig ekspedition og retur forsendelse.
Alt er godt - vender helt sikkert tilbage!
Lyn hurtig levering
Lyn hurtig levering. Det tog under 24 timer fra jeg trykkede bestil og betal, til at jeg fik en notifikation om at den var klar til afhentning i pakkeshoppen.
Vedhængende som jeg bestilte var også som forventet.
Jeg er yderst tilfreds!!
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales, service helt i top, flotte vare og hurtig forsendelse.
Fin kvalitet, langsom fragt
Tingene var generelt god kvalitet, men jeg betalte for, at de skulle komme inden for 2 dage, og de kom først efter 6

Svar från Smyks ApS
Hurtig levering og super hjælp
God kundeservice på webshop og super fine ting ting som sædvanligt.
Der manglede 1 ting og var sendt 1 forkert ting med, men noget nyt blev sendt med det samme samt en returkuvert til det forkerte.
Så nemt og hurtigt at købe fine materialer
Skøn webshop
Skøn webshop. Et arbejdsredskab, kunne ikke leveres i den ønskede farve. Ringende inden afsendelse og spurgte til en anden farve i samme model. Alt blev sendt samme dag som opkaldet.
Hyggelig oplevelse
Bestilte et startsæt med en perlevæv og div små ekstra ting som gave til min forlovede online. Priserne var iorden. Tingene kom hurtigere end ventet samt havde smyks lige lagt en ekstra gave med som var gavnligt til sættet😊
Alt i alt en rigtig hyggelig oplevelse
Meget uhøflige over telefonen
Meget uhøflige over telefonen og blev kaldt for "åndet".

Svar från Smyks ApS
Gode produkter og god service
Jeg har hver gang modtaget vare der levede op til mine forventninger, og den anden dag da jeg havde bestilt, kom jeg i tanke om at der var noget jeg ikke havde fået med. Jeg fik super hurtigt svar fra firmaet og de var meget søde og hjælpsomme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der.
Mange gode ting men har desværre fundet…
Mange gode ting men har desværre fundet deres guld belagte og sølvbelagte messing øreringe meget svage og falmer hurtigt i farven. Så dem vil jeg fortsat købe hos beadhouse. Men mange gode ting derinde. Deres ægte butik er også så hyggelig med god service.

Svar från Smyks ApS
Hurtig levering og fine varer
Totalt hjælpsom kundeservice og…
Totalt hjælpsom kundeservice og nærværende. Bliver mit foretrukne indkøbssted. Stor Ros til hjælpsomme Martin i den anden ende af vores mail korrespondance.
Mvh. Sanne
Hurtig ekspedition
Det er mit første køb på siden. Jeg bestilte varer mandag og tirsdag var pakken leveret. Varerne jeg købte lever fuldt op til beskrivelsen. Fem stjerner herfra.
Venlig, grundig og hurtig service!
Det er så fedt, at de svarer både hurtigt og grundigt på alle mine spørgsmål. Desuden sørger de også for at min pakke, som post nord sendte tilbage en dag for tidligt, blev afleveret få dage efter ved min dør! Det er sgu da service!

Svar från Smyks ApS
Det er første gang jeg har handler der og jeg må sige at jeg er glædeligt overrasket. Hurtig levering og da der var en micro lille mangel ved en ørekæde ringede jeg og fik en vældig flink person i røret. Problem løst. Det er sku da service der vil noget. Så det er bestemt ikke sidste gang <3
Hurtig levering og venlig service.
Fik mine vare, 2 dage efter jeg bestilte på nettet
Fik min bestilling 2 dage efter, det kan man ikke klage over😊
Varerne var som forventet, som det jeg så på hjemmesiden. Her vil jeg bestemt handle igen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.