Good service, but expensive shipping, in particular for returns. After having paid 8.99 Euros already for shipping a single pair of sunglasses, when wanting to return them, I was asked to pay 16.99 Eu... Se mer
Företaget har svarat
Företaget har svarat
Great service, glasses arrived on time (in 9 days from Hong Kong to EU), no additional customs nor taxes. Frame is as advertised, fits on my head perfectly. Lenses are also great, I see clearly thro... Se mer
Onklopbare prijzen, goede kwaliteit en correcte verzending. Ik had een beetje schrik of het voorschrift wel correct zou zijn maar kan er niks op aanmerken, alles perfect in orde. Zal voor mijn volgen... Se mer
The quality of the frames is fantastic, well above the price. David Beckham brand is definitely on par with Tom Ford, Ray Ban etc ... Best to purchase good glass, since the budget range of lenses is u... Se mer
Depuis 2006, SmartBuyGlasses est un leader du marché de l'optique en ligne. En vous proposant la plus large gamme de lunettes de soleil, de vue et de lentilles de contact de grande marque, SmartBuyGlasses satisfait depuis plus de 10 ans des milliers de clients à travers le monde.
Skrivet av företaget

Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Onmetelijke keuzemogelijkheden met o.a. alle topmerken, geweldig snelle en goede communicatie, professioneel verpakt, vlugge levering, en dat alles voor een uiterst concurrentiële prijs. Zeker niet de laatste aankoop. Top!!

Svar från SmartBuyGlasses
Online store is friendly and easy to navigate. Good prices and great support. I am very happy with my purchase.

Uitstekende kwaliteit, snelle levering

Svar från SmartBuyGlasses
superbe qualite a recommander tout parfait nickel je suis tres satisfait je suis un tombeur avec cette belle paire de lunette impeccable envoi soigne et rapide merci infiniment

Svar från SmartBuyGlasses
Het juiste bestelde montuur werd binnen de 5 dagen ontvangen, goed verpakt met gratis verzending. Was mijn tweede bestelling en even tevreden.
Besteld met bang hart met angst voor een scam . Maar nee hoor, 8 dagen later een prachtige bril in de brievenbus, en dit voor een spotprijs.

Svar från SmartBuyGlasses
Snelle levering en correcte prijs! Bij Pearle was er geen stock, lange levertijden en een veel hogere prijs! De zonnebril hier besteld voor een lagere prijs en diezelfde week geleverd net voor kerst.

Svar från SmartBuyGlasses
Juste un peu lent sinon l article était celui que j avais commande et le colis était en très bon état
Je recommande ce site à tt le monde. Les délais de livraison sont respectés et l’envoi est soigné. De plus, le service après vente est impeccable. Je me suis trompée dans la mesure d’une lentille de lunettes .J’ai eu une réponse rapidement et on m’a renvoyé une nouvelle lentille. Les prix sont imbattables. Je recommanderai sans hésiter.
Snelle levering, ik had dezelfde bril. Deze die jullie hebben geleverd is niet Zwart glanzend zoals diegene die ik had ik had maar eerder zwart mat. Volstaat wel.
Wel lastig dat de neusstukken en de trilarmen moeten worden aangepast naar mijn gezicht en dat weet ik niet hoe dat moet. De glazen plaatsen was een makkie want de vorige bril was identiek.
Bestelling vlot verlopen.
Verzending vlot verlopen.
Bril in orde.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.