Jag ringde in för att få svar på en fråga om deklarationen. Personen jag fick prata med verkade okunnig och pratade dålig svenska. Det var oklart om han förstod vad menade men sade sig ha hört talas... Se mer
Detta system för deklaration är ju värdelöst. Är man skyldig pengar ja då ska de in fort. Ska man däremot få pengar kan man inte ens få svar på när de kommer. Att de kan va allt ifrån april till decem... Se mer
Det är ju totalt omöjligt att hitta någonting på Skatteverkets hemsida. Periodiseringsfonder, var, var? Exportera ut PDFer på material till revisor, hur gör man det? Googlar man så hittar man precis v... Se mer
Det är helt skrämmane att samma problem uppstår varje år när man föröker lämna deklarationen. Ingenting fungerar som det ska, Detta skapar enorm frustration . Man förväntar sig att en så grundlägnde o... Se mer
- Programvara för skatteberäkning
- Ekonomisk rådgivare
- Bokföringsfirma
- Bokföringstjänster
- Skatterådgivare
- Skattekonsult
Informationen kommer från olika externa källor
Skatteverket webbplats, startsida
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Sämmmmsst på allt
Sämmmmsst på allt, man får inte alls svar på nått, sugeeeer på serviceee
"Ai" som i anmärkningsvärd idioti
Bra de förenklar allt inför deklarationer och återbäring etc.
Men jag öppnade en chatt och fick chatta med en idiotisk robot. Driver ni med mej? Ingen robot kan chatta. Kan lika gärna fråga grannens katt om hjälp. Illa 👎🏽
Otroligt dålig service och bemötande
Otroligt dålig service och bemötande. Har haft personnummer ansökning hos de sedan drygt 3 månader.Detta efter att ha fått klart och OK från lokala Skatteverket kontor om vilka papper som behövs in.
Jag är svensk medborgare gift med en Spanska (gifte oss i Sverige ) men jobbade i London sedan somras då det var dags att flytta hem. Trots alla dokument och intygan från HR avdelning från svenskt bolag om jobb för min fru nekades ansökan och kompletteringar behövdes. Det har gått så lång tid nu att hon faktiskt har ett svenskt arbetskontrakt och trots det har hon än inte fått personnummer. VI har en son som inte heller fått barnbidraget ända sedan vi kom hit för att personer till min fru saknas Vi båda betalar skatt ochså
Det mycket tragiska är att handläggaren vägrar på något sätt ge oss information om hur det går med ärendet det enda vi får höra är " Det är bara att vänta" hur i helsike kan organisation som man betalar för agera på detta sätt???
Servicen på Skatteverket är nog det värsta jag varit med om. Ingen lyssnar ingen bryr sig , handläggare måste vara bland det bästa jobbet i Sverige när man inte behöver handlägga!
Otroligt segt , opersonligt omtänksamt och väldigt ineffektivt.
Inte konstigt att Sverige inte längre är den ekonomiska makt den en gång var.
Skatteverket i Borås nolltaxerar min…
Skatteverket i Borås nolltaxerar min Pension från Norge på grund av den beskattas i Norge.Tycker det här är orättvist och det skapar problem för mej när jag söker kredit när det står noll.Jag tycker att som invandrare skulle jag vara som andra lika inför lagen men dom särbehandlar mej.Det här kan vara det dom kallar diskriminering.jag är väl som alla andra invandrare i Borås det bör inte vara någon skillnad när man är från Norden tycker man.Så jag hoppas om det finns humanitära lagar att dom kommer skippa rättvisa i det här ärendet ,så man kan leva som människa så det inte gynnar bara dom kommer utifrån som invandrare.
Otrevlig personal
Otrevlig personal, dåligt bemötande fick ingen hjälp.
Namnändring, bristande sakkunskap!
Ändrat namn i Norge. Kontaktar Skatteverket via mail hur jag ska gå tillväga för att namnändringen ska uppdateras i Skatteverkets register. Jag ska uppsöka ett kontor i Sverige med originaldokument. Jag flyger till Skatteverkets kontor i Skellefteå där tre kvinnor ber mig fylla i två dokument om namnändring (för och efternamn) och betala 250kr. En månad senare får jag avslag via brev. Kontaktar Skatteverket via telefon och får veta att det var tillräckligt med en "Rättelse av namn" som kan handskrivas och postas till Malmö, någon betalning behövdes absolut inte. Felinformerad via mail och på Skatteverkets kontor i Skellefteå.
Namnändring i
Norge: 4v.
Sverige: 8v (och pågående), mail, utlandsresa, telefonsamtal och ett handskrivet brev.
Bra och lyrhörd kundtjänst
Bra och lyrhörd kundtjänst. Däremot fattades ett beslut om preliminär skatt trots att jag hade meddelat skatteverket om att den enskilda näringsverksamheten hade avregisterats, och det inte funnits någon beskattningsbar intäkt. Fick inget meddelande eller kontakt från skatteverket utan de fattade beslutet trots att jag meddelat månader tidigare om den ändrade situationen. Det borde finnas ett ökat krav på att myndigheten verkligen fattar beslut på det underlag personen har skickat in och inte slentrianmässigt förbiser fakta.
Betala för att vänta
Anmälde en namn ändring, något som man måste betala för.
Har nu väntat i över 2 månader, vilket är deras max tid för namn ändringar och ingen kan svara på när ärendet kan vara klart.
Att man ska behöva vänta längre för en service som man måste betala för är ett hån.
Trevligt bemötande och kompetent…
Trevligt bemötande och kompetent personal, rekommenderar starkt att ni söker dem ifall ni är osäkra på något!
Otroligt att saker ska har sån lång…
Otroligt att saker ska har sån lång hantering tid, något är grundläggande fel i detta system
Lång väntetid och dåligt bemötande
Lång väntetid och dåligt bemötande när jag väl kom fram. Jag hade några frågor gälande min deklaration. När jag tillslut kom fram var det en kvinna som svarade hon var riktigt otrevlig och totalt okunnig, kunde inte svara på mina frågor. Hon gick först in på en annan persons deklaration vilket är helt oacceptabelt så här får det bara inte gå till. Detta är mycket obehagligt och skadar förtroendet för skatteverkets personal och detta får mig och flera andra att starkt i frågasetta om det är säkert att ringa till skatteverket samt hur hanteringen sker av personuppgifter sker.
Skatteverket bör se över och utreda detta omgående!
Lång väntetid och blev kopplat till 4 …
Lång väntetid och blev kopplat till 4 olika handläggare innan jag fick svar på en enkel fråga.
Bäst på information
Skatteverkets webplats samt deras telefonsupport är i en klass för sig över alla andras. Komplett och mycket tillgänglig information. Enstaka blanketter kan vara svårt att läsa sig till hur man fyller i. När texten inte räcker till får man uttömmande svar snabbt över telefon.