Jag ringde in för att få svar på en fråga om deklarationen. Personen jag fick prata med verkade okunnig och pratade dålig svenska. Det var oklart om han förstod vad menade men sade sig ha hört talas... Se mer
Detta system för deklaration är ju värdelöst. Är man skyldig pengar ja då ska de in fort. Ska man däremot få pengar kan man inte ens få svar på när de kommer. Att de kan va allt ifrån april till decem... Se mer
Det är ju totalt omöjligt att hitta någonting på Skatteverkets hemsida. Periodiseringsfonder, var, var? Exportera ut PDFer på material till revisor, hur gör man det? Googlar man så hittar man precis v... Se mer
Det är helt skrämmane att samma problem uppstår varje år när man föröker lämna deklarationen. Ingenting fungerar som det ska, Detta skapar enorm frustration . Man förväntar sig att en så grundlägnde o... Se mer
- Programvara för skatteberäkning
- Ekonomisk rådgivare
- Bokföringsfirma
- Bokföringstjänster
- Skatterådgivare
- Skattekonsult
Informationen kommer från olika externa källor
Skatteverket webbplats, startsida
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Skatteverket är en myndigthet som LURAR…
Skatteverket är en myndigthet som LURAR FOLK PÅ PENGAR.
ÄVen så skatteverket skyldig mig ÖVER 50k FÖR HÖG SKATT!
Idioter
Ohuman personal
Börjar förstå varför självmord bland egenföretagare är så vanligt. man sliter, försöker göra rätt för sig. Sen missar man att skicka in en ansökan med 1 dag så har man helt plötsligt gått miste om 1,5 månadslön. En lön som redan är 70% av genomsnittet i branschen. Sen ringar man till kundtjänst i hopp om att det trots allt ska gå att lösa. Men man får prata med någon som inte har något förståelse alls och tycker man får skylla sig själv.
Kort beskrivning av skatteverket:
Kort beskrivning av skatteverket:
Först får man sitta i telefonkö minst 45 min, för att därefter komma fram till någon som knappt pratar svenska och knappt vet mer i frågan än vad man själv vet. Myndigheterna i Uganda framstår som professionella vid en jämförelse!
Borde skämmas för att vilja va…
Borde skämmas för att vilja va anställda av staten. Vidriga.
Riktiga hycklare
Riktiga hycklare, skatt på redan skattade pengar, riktigt koruppta svin.
Bra information men långa kötider
Väldigt bra information om skatter och andra saker man ska ha koll på. Kötider är dock ett skämt.
Luktar fiffel här.
Kassa
Efter 6 veckors väntetid ber de om en komplettering fast de tidigare försäkrat mig om att allt var i sin ordning av det man lämnat in. Pengar kastade pga de här fjantarna. Samt urdålig handläggare.
Mycket bra service!
På tok för hög skatt på arbete och driva företag i det här landet. Men det är inte Skatteverkets fel, det är politiska beslut. Men jag tycker att Skatteverket gör ett utmärkt jobb, och är mycket hjälpsamma när det gäller. Även deras webbplats med alla e-tjänster är mycket bra :-)
Ärendet har tagit flertal månader och…
Ärendet har tagit flertal månader och personen på folkbokförings avdelningen på skatteverket skrattar åt sin myndighets kollegas åsikt om ärendets vänte tid för att sedan koppla bort samtalet. Väldigt dålig bemötande har dom på folbokföringsavdelningen
Enormt professionella!
Ställde ett par komplicerad frågor, fyra sidor långt dokument. Skickade måndag eftermiddag, fick svar torsdag förmiddag. Och det under semestertider.
Kvaliteten i svaret var långt över förväntan. Igen skattekonsult hade gjort det bättre.
Den som gnäller på offentlig verksamhet, som svenskar gärna gör, får tänka om!
Tänk om det privata näringslivet hade fungerat så här bra!
Har ringt i flera månader och de säger…
Har ringt i flera månader och de säger alltid alla köplatserna är upptagna försök igen senare. Det borde inte få vara så när det inte finns någon annan att vända sig till =(
Yvonne i Linköping blev våran ängel idag . Mycket trevlig är hon med. Gjorde allt för att hjälpa till hon är guld värd . Hälsningar från götet
Yvonne i lindköping
Ännu en statlig organisation som är…
Ännu en statlig organisation som är fullkomligt värdelös och som bara kostar skattebetalare pengar genom löner för anställda som 1. Inte vet något och 2. Är otroligt otrevliga. Varför finns det en kundtjänst som inte ens är kapabel att göra något.
Stod i telefonkö 66 min för att bli…
Stod i telefonkö 66 min för att bli frånkopplad när det blev min tur. Försökte ringa upp men alla tider var naturligtvis slut för dagen. Känns som ett hån.
Försvunnen skatteåterbäring
Den har betalat ut skatteåterbäring. Men har fortfarande inte fått pengar.
Beloppet är draget från Skattekonto, men bank har inte tagit emot något. Alla kontonummer stämmer.
Fixade nyligen nytt ID-kort via…
Fixade nyligen nytt ID-kort via Skatteverket, då de hade kortare köer än hos polisen. Personal på plats var väldigt trevliga och tillmötesgående och bjöd på både skratt och leenden.
ID-kortet var klart på 1,5 vecka, med sms-avisering. Gick riktigt smidigt och snabbt att hämta ut, med lika tillmötesgående och trevlig personal även vid uthämtning.
Skatteverket Karlstad.
Riktigt otrevlig
Riktigt otrevlig, oförstående dam i kundtjänst. Tycker man ska kunna vara trevlig och besvara frågor kring hur skatteverket vill att man ska bifoga filen till deklarationen... :)
Bra och hjälpsamma
Verkar vara mycket gnäll här på skattemyndigheten. Men varje gång ha behöver hjälp så fungerar det väkdigt bra. Hjälpsamma och tar sig den tid som man behöver, utan stress. Visserligen långa tekefonköer ibland men det har jag faktiskt förståelse för. Det kan säkert bli lite fel ibland men jag upplever att tjänstemännen på skattemyndigheten gör så gott de kan. Man kanske själv som medborgare ska fundera på sitt eget beteende och bemötande mot andra och inte bara kräva 100% av andra utan försöka ge lite tillbaka = interagera och se sin egen roll i sammanhanget. Så försöker jag göra och då är de hur hjälpsamma som helst på skattemyndigheten.
Tack
Urdålig service
Urdålig service, varför har ni inget brevinkast för deklarationer?