KØB ALDRIG NOGET HER! Jeg fik aldrig hverken produkt penge tilbage eller svar, på mine flere hundrede mails. Købte et sæt derfra som min far skulle have haft til sin fødselsdag.
Det här tycker kunderna
Handler man fysisk i butikken er der ingen problemer, men er det via hjemmesiden eller Facebook, halter det noget. Leveringstiden bliver ikke overholdt, og der kan gå laaang tid inden man får sine var... Se mer
Jeg har igennem flere år handlet masser af fantastiske sko og en del dejligt tøj. Jeg har altid fået det, jeg har bestilt 🤗 Nogle gange gik dér lidt længere tid end lovet, før jeg fik mine varer; m... Se mer
Skal jo give en stjerne, men Claus Thomsen SimpleFasion fortjener INGEN!! Jeg har stadig ikke fået mine penge retur, efter at have annulleret min ordre, hvilket Claus Thomsen bekræfter han har gjort.... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Andra tittade också på
Fup og fidus bestilte den 19 januar…
Fup og fidus bestilte den 19 januar varen kommer aldrig skriver til firmaet får et svar tilbage kommer i næste uge og siden er det umuligt at få kontakt til firmaet de svarer heller ikke men kan se at han også har en side der hedder Chili handel aldrig med ham han beholderdine penge
De leverer kun nogen af pakkerne og har…
De leverer kun nogen af pakkerne og har stadig ikke modtaget den ene pakke. Samlet bestilling fik købt joggingbuksersæt og leggings men har ikke modtaget leggings endnu. For Dårligt. Jeg har endda skrevet til dem flere gange og svarer par uger først.
Alt for lang leveringstid med…
Alt for lang leveringstid med begrundelse at varen er i restordre fra leverandør - hvilket der kunne informeres om på hjemmesiden. Bestilte forskellige ting d.10/1 og har endnu ikke modtaget alle mine vare.
Ydermere er varerne ikke den bedste kvalitet, virker som om det kommer fra wish!
Jeg bestille vare den 29 dec og 3…
Jeg bestille vare den 29 dec og 3 januar og har kun fået det fra den 29 her for nylig har rykket for det fra den 3 jan flere gange
Undskyldning er at det kommer fra deres lager i Tyskland
Over 1 mdr ventetid 😳😳😳 og gu ved hvornår det andet kommer det svare de ikke på
Fup firma ,
Fup firma ,, håber kontant vil lave et program om dem , så alle os der er blevet snydt måske kunne få vores penge igen , jeg stille gerne op
Jeg var ventede 55 dage på mine sko .og…
Jeg var ventede 55 dage på mine sko .og første var det gls også var det sneen skyld også var det gls igen . Og nu svare de slet ikke . Bestilt d 18/12-23
Jeg venter stadig på nogen nye støvler…
Jeg venter stadig på nogen nye støvler jeg bestilte for snart en månede siden. Da dem jeg startet med og bestille var udsolgt, så jeg kun modtog det ene ud af 2 par jeg skulle have. Og har været i telefonisk kontakt med jer. Men bliver bare spist af med det samme svar hvergang. Må sku indrømme min tålmodighed er brugt op. Og det er første og sidste gang jeg bruger mine penge hos jer.
0 stjerner til Simplefashion
0 stjerner til Simplefashion. Det er det mest useriøse firma jeg kender til.Først venter man flere måneder på sine vare, og skal der sendes noget retur modtager de gerne varen men sender ikke pengene retur.Jeg har sendt flere mail og ringet til ham Claus og han giver bare en sluder som ingen indhold har. Han lover personliget at tage sig af det men ingen penge retur så man må konstatere at de snyder/stjæler fra deres kunder, selv om han siger vi snyder ingen, men jeg føler mig meget snydt og ønsker at advare andre til at gå i den samme fælde som mig.
HOLD JER VÆK FRA DETTE FUP FIRMA.
Jeg har bestilt nogen bamse støvler den…
Jeg har bestilt nogen bamse støvler den 19. Januar og har stadig ikke modtaget dem, efter jeg flere gange har kontaktet ejeren af virksomheden, men han svare ikke på telefonen eller mail. Synes det er noget svineri at opføre sig sådan
Bestilte 5 dele
Bestilte 5 dele
tøj 11 januar ..
25 januar er tøj på vej
efter både e mail og opkald
på opkald for jeg besked om at et sæt
Ikke kan leveres .
Bliver informeret om jeg har fået mail !! Og nej ingen mail modtaget .. men status blive jeg
accepterer en anden farve
26 januar Modtager
Jeg 4 dele
sættet mangler ..
men der er et håndskrevet notat om det ikke kan
leveres .. kontakter straks firma . For besked om at
sætter ligger klar i pakke boksen ? Her er jeg virkelig så naiv at forvente at modtage mit sæt tøj
inden for et par dage ... .
9 feb har intet hørt og intet modtaget
Skjorten jeg modtog i første pakke .. var ret sikkert en retur vare ..hvilke egenligt ikke er et problem .. problem er at
den stank af røg og virkelig muggent . vaske mærket var krøllet slidt ..
dette nævner jeg og sender billede . Men det faktum blev ignoreret ..
Jeg valgte at trykke på pyt knappen ..bare jeg fik det bestilte sæt. hvilke så ikke er sket .
Så nu er det ikke pyt
Jeg er med på den lidt længere levering det står klart og tydeligt
Men der må simpelthen være en kant..
Totalt latterlig kina biks
Fup og svindel
Fup og svindel :
Man får ikke varene og bliver holdt hen indtil han pludselig ikke tager telefonen
Bestilte nogen vinterstøvler
Bestilte nogen vinterstøvler. Blev ringet op af en dame, som fortalte at de ikke havde varen og at de derfor ville sende pengene retur. Har STADIG ikke modtaget nogen penge, og kan ikke komme i kontakt med firmaet.
Handel ikke dette sted, Fupfirma.
Handel ikke dette sted. Det er vist hvad man kalder en fuser. Handlede hos Claus-Fashion d.8 januar. Følte tingene haltede med at komme frem. Kontaktede Claus, som fortalte at pakken var blevet væk hos GLS. Han ville få den efterlyst, og jeg ville modtage den ugen efter. Da der ikke skete noget, kontaktede jeg ham igen. Han undskyldte for ulejligheden, og pakken ville blive afleveret i starten af den kommende ugen. Det skete heller ikke. Nu tager han ikke telefonen, svarer heller ikke på mails. Han er som sunket i jorden.
Det er den dårligste service som jeg endnu har været udsat for.
Hold dig langt langt væk der fra, det er ikke et firma der er til at stole på.
SimpleFashion snyder dig for dine penge!!
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det. Jeg bestilte en vare 4 januar og har på nuværende tidspunkt stadig ikke modtaget varen. Pengene er trukket fra min konto og jeg har skrevet til Claus ad flere omgange uden et eneste svar. Så lad vær med at handle på hjemmesiden, for varen den ser du aldrig men pengene bliver hurtigt trukket fra din konto!!!
Svindel butik af væreste skuffe
Svindel butik af væreste skuffe
Har ventet en bestilling siden 7-1 24
Fik kontakt langt om længe og lovet at der ville blive sendt et par nye af sted trods jeg bad om mine penge tilbage
Skrev igen til dem at jeg stadig ikke har fået dem på e-mail og på deres hjemme side på en chat de har derinde
Intet svar
Kan man politi anmelde dem for de har jo taget nogle penge som ikke er d’ers ?
Useriøst firma, der ikke overholder deres egne betingelser!
Bestilte varer d. 7. januar, og pengene blev trukket 9. januar. Modtog intet og rykkede derfor for mine varer. Fik at vide de var sendt, og ville være der sidst i ugen efter. Samme gentog sig en uge efter. Så blev der lovet først i efterfølgende uge - stadig intet nyt. Forsøgte af annullere handlen, men blev afvist da varen jo var sendt. Jeg havde INTET modtaget på hverken mail eller i GLS app. Til sidst ringede jeg firmaet op, og efter en kort snak endte indehaver med at sige, jamen så annullerer vi bare handlen og sender dig pengene. Dem modtog jeg heldigvis efter 2 dage. Så derfor en enkelt stjerne for at få pengene hurtigt retur. Men havde jeg kunnet give minus stjerner for handlen, havde de fået det!
Jeg har stadig ikke modtaget min…
Jeg har stadig ikke modtaget min bestilling , der er gået 2 måneder. Aldrig køber noget igen der fra. 😡
Da jeg bestilte og betalte
Da jeg bestilte og betalte, kom ingen kvittering. Jeg ventede længe, mere end de max 10 dage, og havde egentligt afskrevet de 389.- kroner som tabt til (endnu 😏) et fake firma, og var ærgerlig over, ikke at modtage et par støvletter som jeg virkelig manglede. Pludselig fik jeg en mail med kvittering samt besked om, min pakke var på vej, og jeg blev selvfølgelig glad og lettet. Lige indtil jeg hentede min pakke, som kun indeholdt en taske, jeg også havde bestilt, men stadig ingen støvletter. 🤔🥺 Rigtig dårlig erfaring med Simplefashion!! Og derfor kun een stjerne. Øv!
Jeg bestilte vare d.27 december 2023 og…
Jeg bestilte vare d.27 december 2023 og har endnu ikke modtaget dem og pengene er trukket svindel i værste grad de har skrevet at varen er på vej. Men det er 14 dage siden.
Ingen penge retur som lovet.
Bestilte et par støvler der kom efter nogle uger. Udover havde jeg bestilt en strikketrøje der aldrig er modtaget alle pengene blev hurtigt hævet.
Claus lovede strikketrøjen ville komme, men har aldrig modtaget den nu det over tre måneder senere.
Claus lover pengene retur da jeg kontakter ham, men har ikke fået noget retur på
Trods af sendte sms’er til ham som jeg kan se han læser!
Sjovt nok tager han ikke længere telefonen når man forsøger opkald.
Lad være med at handle med det firma totalt fusk!! Hold jer langt væk!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.