Simplefashion Omdömen

1 530

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

KØB ALDRIG NOGET HER! Jeg fik aldrig hverken produkt penge tilbage eller svar, på mine flere hundrede mails. Købte et sæt derfra som min far skulle have haft til sin fødselsdag.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Handler man fysisk i butikken er der ingen problemer, men er det via hjemmesiden eller Facebook, halter det noget. Leveringstiden bliver ikke overholdt, og der kan gå laaang tid inden man får sine var... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har igennem flere år handlet masser af fantastiske sko og en del dejligt tøj. Jeg har altid fået det, jeg har bestilt 🤗 Nogle gange gik dér lidt længere tid end lovet, før jeg fik mine varer; m... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Skal jo give en stjerne, men Claus Thomsen SimpleFasion fortjener INGEN!! Jeg har stadig ikke fået mine penge retur, efter at have annulleret min ordre, hvilket Claus Thomsen bekræfter han har gjort.... Se mer

Dålig

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 530)

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestilte 2 par støvler tilbage d 5…

Bestilte 2 par støvler tilbage d 5 januar 2024 blev lovet de ville nå at være hos mig inden d 27 januar inden jeg skulle på skiferie. Der var de stadig ikke kommet. Da jeg kom hjem fra skiferie havde jeg igen telefonisk kontakt med Claus som undrede sig over hvad det var sket og han ville sørge for at spore pakken eller sende nogle nye. Det er stadig ikke sket noget og har stadig ingen ting modtaget. Har flere gange nu prøvet at ringe uden held. Og skrevet mail til Claus at enten skal jeg have de støvler jeg har bestilt og betalt eller skal jeg have pengene tilbage !

Dårlig ide at handle hos simplefashion.dk
Kan på ingen måde anbefale dette der er meget snart gået to måneder og har ikke modtaget mine vare eller fået pengene retur

15 februari 2024

Jeg bestilte d 13/12-23

Jeg bestilte d 13/12-23, 2 par sko. Den 23/12-23 får jeg en besked om min pakke er kommet. Men da jeg åbner pakken, er der kun 1 par sko i. Der ligget en sedl i kassen hvor der står det andet par sko eftersendes. Vi har i dag den 15/2-24 og jeg har stadig ikke modtaget det par sko. Jeg har flere gange været i kontakt med Claus som har firmaet, gang på gang lover han de er på vej. Nu har han blokeret mit nr. Jeg kan nok skyde en hvid pil efter de sko. Men derfor vil jeg dele min dårlig oplevelse med andre, så folk ikke bliver snydt på samme måde.

20 december 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Svindel eller manglende styr på tingene?

Man kan ikke give mindre end en stjerne, hvis det var muligt, havde de fået nul.
Har bestilt sko online, pengene trækkes med det samme, selv om de skriver, de først trækker, når varen afsendes. De skriver også, at der er max 10 hverdage leveringstid, men 3 uger efter, er varen i følge tracking, stadig ikke afsendt. I bedste fald, har de ikke styr på noget, i værste fald, er det ren svindel.

Laaaang levering

Bestilte mine varer start januar og der gik en måned før det kom og en af varerne havde en anden farve (der manglede yderligere en vare de ville eftersende og den er så ikke kommet endnu og nu er det midt februar).

26 januari 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Advarsel!! Du får ikke dine varer eller penge og svar!!

Jeg bestilte 3 par støvler i december måned...den 31.1.24 spurgte jeg ind til hvor de blev af..jeg fik svar om at de ville være ved mig ugen efter...Jeg har IKKE fået nogen og nu svares der ikke mere har efterfølgende sendt yderligere 3 mails...uden svar!!!
Jeg bestilte forinden endnu et par støvletter de er heller ikke ikke ankommet og her heller ingen svar...Jeg er super frustreret for jeg vil gerne have mine støvler nu!!! Det er IKKE iorden!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

En stjerne er vildt overdrevet-

En stjerne er vildt overdrevet- det skulle være minus. Har ventet på mine varer siden 12-12-23, har ringet utallige gange, pakken kommer sidst på ugen eller først i næste uge, så er den blevet væk og så starter det hele forfra, det eneste der gik hurtigt var da de hævede pengene.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har stadig ikke modtaget mine varer.

Har stadig ikke modtaget mine varer.
Jeg bestilte nogle sko, men har stadig ikke modtaget den. Har heller ikke fået et tracking nummer.
Skrev til Claus, og fik den besked, at varen kommer næste uge, dvs i sidste uge.
Har skrevet til ham igen, men får intet svar.
Pengene er trukket. Det er de åbenbart hurtige til, efter hvad jeg kan læse mig frem til her på Trustpilot.
Der er faktisk bedre service, når man bestiller varer på Temu. Dels får man en kvittering på bestilling og dagen efter et sporingsnummer via DAO.

17 januari 2024

Skuffelse

Fortjener på ingen måder en stjerne.
Bestilt 3 dec.2023 fik noget af bestillingen den 22 dec.2023. Har siden sendt sms'er, ringet, mail flere gange og der kommer den ene efter den anden undskyldninger.
Mangler stadig noget af min søns julegave.

Dprlig service

Bestilte 1, feruar en taske, har intet modtaget, er i tvivl om firmaet er et fup firma. Har skrevet mail, besked på messenger og ringet, ingen respons. Pengene er trukket. Sidste gang jeg bestiller noget der

1 februari 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ville give Minus 1000 stjerner hvis det…

Ville give Minus 1000 stjerner hvis det var muligt. Har aldrig set min varer det samme har min Mor heller ikke. Har været lidt i kontakt med Claus, han lovet sende en ny. Men nu tager han ALDRIG telefonen. Det samme med deres kundeservice fil fat i dem EN GANG, de ville vende tilbage. De har ALDRIG vendt tilbage.

13 februari 2024

bestilte varer 31/1 2024

bestilte varer 31/1 2024, har stadig ikke modtaget varer, de svarer ikke på opkald el. mail.
noget tyder på butikken er lukket ned, så pas på med
at bestille, pengene er trukket. men ingen varer.

13 februari 2024

Under alt kritik

Under alt kritik, bestilte varer d 13/12 -23 og har stadig ikke modtaget mine vare, fik noget af bestilling i sidste uge med besked om at de andre varer var midlertidig udsolgt og kommer i denne uge.. det eneste positive er at jeg får svar ved hver henvendelse det passer dog ikke de svar jeg får mht hvornår mine vare kommer..

31 januari 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

ingen modtagelse af vare eller penge

Desværre er man nød til at give minimum en stjerne men det har de bestemt ikke fortjent.
simpelthen så dårlig service. bestilte en vare 1 januar og den 30 januar var jeg nød til at bede om at få mine penge retur, som jeg så stadig ikke har fået. Jeg havde været i løbende kontakt til Claus som blev ved med at skrive at min vare vil komme ugen efter (hvilket den ikke gjorde) Jeg modtog heller ikke en bekræftelse på at min vare var afsendt på noget tidspunkt, men de var skam hurtig til at trække pengene på min konto. bestemt ikke et sted jeg vil handle igen. !!!

12 februari 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestilte et par støvler de 2/1 -24 hvor…

Bestilte et par støvler de 2/1 -24 hvor leveringe ville være 10 dage efter 14 dage havde jeg dog ikke modtaget noget kontaktede Claus som fortalte det var GLS og han ville tage fat på dem, skulle kontakte ham igen dagen efter hvor han fortalte han havde bestilt et par nye. Jeg har dog ikke modtaget noget og nu er han ikke til at få fat på.

2 januari 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Desværre skal man sætte en stjerne

Desværre skal man sætte en stjerne, ville ellers kun give minus. Pas på med at handle ved simplefashion.dk ham Claus har flere forretninger og han snyder og bedrager folk..lige nu kæmper en masse mennesker få at få deres penge retur fra Boutique loppefund og genbrug, hvor vi betalt få reoler og nu har han meldt tirsdag d. 3/2-24 .. at han går konkurs. Imens han viste det har han krævet penge ind fra folk , uden de har fået deres penge få solgt varer , han blokker folk , lyver så langt han kan , kommer med dårlige undskyldninger, hvorfor vi ikke for vores penge. Det samme på simplefashion og den anden online butik han har Chili.dk med samme adr som de 2 andre 🤬🤬🤬🤬 og rejse på ferie i november få vores penge det kan han

2 februari 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.