KØB ALDRIG NOGET HER! Jeg fik aldrig hverken produkt penge tilbage eller svar, på mine flere hundrede mails. Købte et sæt derfra som min far skulle have haft til sin fødselsdag.
Det här tycker kunderna
Handler man fysisk i butikken er der ingen problemer, men er det via hjemmesiden eller Facebook, halter det noget. Leveringstiden bliver ikke overholdt, og der kan gå laaang tid inden man får sine var... Se mer
Jeg har igennem flere år handlet masser af fantastiske sko og en del dejligt tøj. Jeg har altid fået det, jeg har bestilt 🤗 Nogle gange gik dér lidt længere tid end lovet, før jeg fik mine varer; m... Se mer
Skal jo give en stjerne, men Claus Thomsen SimpleFasion fortjener INGEN!! Jeg har stadig ikke fået mine penge retur, efter at have annulleret min ordre, hvilket Claus Thomsen bekræfter han har gjort.... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
KØB ALDRIG NOGET HER!
KØB ALDRIG NOGET HER!
Hold jeg langt væk fra den…
Hold jeg langt væk fra den shop.......!!!
I ser aldrig jeres penge igen hvis i sender tingene retur dec 2023 fik jeg en sms om min penge ville blive sendt jeg har ikke modtaget noget!!! Har politiet anmeldt ham maj 2024 sagen køre stadig, der er flere der har politiet anmeldt ham Claus
Jeg har i Januar 2024 bestilt…
Jeg har i Januar 2024 bestilt vinterstøvler - Pengene er også trukket på kontoen - Jeg har aldrig modtaget støvlerne og nu skriver vi Juli - jeg har sendt flere mail´s men hører intet - MEGET dårlig service - mvh Lis
Jeg bestilte nogle støvler tilbage i…
Jeg bestilte nogle støvler tilbage i Februar og fik dem aldrig.. har prøvet at henvende mig flere gange, men ejer har skiftet mail. Mega fup og æv ikke at få sine penge tilbage
Jeg bestilte 3 par sneakers d.18.januar…
Jeg bestilte 3 par sneakers d.18.januar 2024. Pengene er trukket d.19.januar og siden er der intet sket. Mails besvares ikke og nu er mailen lukket. Fup og svindel
Havde jeg kunne give 0 stjerner
Havde jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det! De snyder folk for penge og Claus skifter mailadresse og ignorer når man prøver at få svar på manglende vare! Jeg vil fraråde alle at handle der. Sådanne mennesker skal ikke belønnes eller anerkendes!
En stjerne skal man jo give :(
En stjerne skal man jo give, men det er overhovedet ikke fortjent, lyv og snyd burde firmaet hedde, bestilte 19.12. i starten fik jeg svar på henvendelser men nu bliver der ikke svaret, ingen varer modtaget og ingen penge retur, hold jer væk og husk navnet
Skod firma! Skod service!
Jeg har bestilt et par støvler i januar.
Hat skrevet med Claus, der informerer mig om, at de er forsinkede.
Men her over 3 mdr efter, har jeg fortsat intet modtaget - og Claus responderer ikke længere på mine mails…
Skod firma!!! Skod service!!!
Jeg har betalt for vare, som jeg aldrig har modtaget
Købte 2 varer, hvor jeg kun har modtaget den ene, den anden var udsolgt. Men de hævede pengene fra mig for begge varer med det samme, som jeg havde bestilt. Jeg har aldrig fået de penge tilbage, som jeg har betalt for meget, til trods for at jeg har sendt dem mail om det. De svarer ikke tilbage, men de er flinke til at sende nyhedsmail ud til mig, så går ud fra at de eksisterer endnu. Så min anbefaling er: KØB IKKE DERFRA
Jeg bestilte et par støvler 23 dec 2023…
Jeg bestilte et par støvler 23 dec 2023 det lykkedes at få fat i Claus d 23 jan 24 og rykke efter min vare, han lovede at sende et par nye ekspres men modtog intet og ringede og skrev flere mails også under messenger men intet respons og vupti så var telefonen lukket.
Det var så de penge. Aner ikke hvor man kan brokke sig
Konkurs
Jeg bestilte nogle støvler tilbage i 2023 på Black friday og fik så den besked at jeg først ville modtage dem i jan 2024 da der var sket en fejl i systemet så skoen var udsolgt da jeg købte den.. skidt pyt jeg kunne godt vente.. jeg skrev flere gange sammen med Claus og han ville kigge på det.. men nu her flere ubesvarede mails senere finder jeg så ud sf at de er gået konkurs i feb 2024 🤬 så ungen støvler og ingen penge til mig 🖕
Jeg bestilte og betalte et par støvler…
Jeg bestilte og betalte et par støvler d.21.2 2024 . Har skrevet flere gange for at rykke for støvler eller penge tilbage. De gider ikke engang svare.Har før handlet der uden problemer. Så mega øv
Jeg bestilte min ordre (3 par sko) d
Jeg bestilte min ordre (3 par sko) d. 5/1, jeg har stadigvæk ikke modtaget den. Var ellers blevet lovet at den blev sendt med ekspres, men desværre ikke.
Går ud fra at den aldrig dukker op.
Virkelig useriøs firma nu under konkurs
Jeg har ventet siden december på at få mine penge for en returneret varer, og har rykket utallige gange. Nu opdager jeg, de er under konkurs men ingen angivelse af, hvem kurator er, så aner ikke, hvem jeg skal rette mit krav til. Sikke et l…. firma. Kunne man give minus-stjerner havde jeg gjort det.
Lad være med at bruge penge der de er…
Lad være med at bruge penge der de er gået konkurs men ham Claus starter jo nok en ny butik
Så blev det min tur til at blive…
Så blev det min tur til at blive r..rendt. Bestilte nogle støvler i starten af december, dem fik jeg sidst i december og i den forkerte farve da de andre var udgået. Nu kan jeg ikke komme i kontakt med ham, har prøvet et par måneder og får jo nok så ikke mine penge retur.
Advarsel
I dag er det 4 måneder siden jeg bestilte en større ordre …og har indtil nu kun modtaget halvdelen ( mangler 2 tasker + 1 par sko ) efter ar blevet lovet gentagende gange af Claus at det sidste er på vej …må jeg konstatere at det er et fup firma af værste lusket karakter
Shitty firma og ikke eksisterende "kundeservice"
LAD VÆR' med at shoppe ved SimpleFashion.dk
Du får ikke dine varer, og Claus er en så inkompetent businessowner, så du får heller ikke dine penge retur.
Jeg har beskrevet mit forløb/mareridt nedenstående:
Den 6. november 2023 laver jeg et køb på DKK 1.176 på SimpleFashion.dk
Den 20. november 2023 skriver jeg en mail til Claus fra SimpleFashion, vedrørende at jeg ikke har modtaget en ordrebekræftelse, eller varerne.
- Denne mail videresender jeg til Claus den 22. november 2023, da han ikke har svaret på forrige.
Den 23. november 2023 svarer Claus: ”Den kommer her slut ugen start næste uge”
Den 5. december 2023 skriver jeg igen til Claus, at jeg ikke har modtaget nogen pakke eller informationer herom, og jeg informerer ham om at jeg skal bruge pakken d. 8/12-23 da jeg skal til julefrokost, og hvis den ikke er kommet inden, så kan han beholde varerne og returnere købet.
Den 10. december 2023 får jeg følgende besked fra Claus: ”Pakken er sendt fra os så jeg efterlyser lige i morgen hvor pakken er”
Den 18. december 2023 skriver jeg til Claus, at da jeg stadig ikke har modtaget pakken efter 42 dage, så kan han beholde varerne, og bedes returnere købet ASAP.
Den 20. december 2023 skriver Claus til mig: ”Har du ikke fået mail fra gls med pakkenummer??”
Den 21. december 2023 svarer jeg Claus: ”At jeg har modtaget en besked fra GLS at pakken er registreret, og at jeg skal kontakte afsender”
Den 15. februar 2023 skriver jeg igen-igen-igen til Claus; hvor jeg beder om en returnering ASAP.
Indtil videre er beløbet stadig ikke refunderet, og nu er det over 4 måneder siden..
Skodfirma
Skodfirma. Bestilte støvler i dec. Rykkede for dem flere gange. Først var de sendt afsted, så var de ikke, og så var min str. pludselig udsolgt. Claus fra firmaet skrev, at jeg ku vente til, der var udsalg. Det gjorde jeg. Har stadig ikke fået støvler. Bad om pengene retur. Dette er heller ikke sket. Bruger ALDRIG Simplefashion igen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.