SILVAN - Nørrebro Omdömen

1 365

Lygten 2M, 1, 2400 Købbenhavn NV, DK

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fik en utrolig god oplevelse i Silvan på Nørrebro. Personalet mødte mig med et smil og gav sig god tid til at lytte til mit projekt. De hjalp mig ikke bare med at finde de helt rigtige materialer... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fordi Jørgen både grundigt og roligt talte mig igennem det vvs arbejde jeg selv skulle lave samt hurtigt fandt diverse ting jeg skulle bruge - masse af gode råd og små fif.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jørgen var enormt imødekommende og kyndig. Dejligt hjælpsom og med på at udføre yderligere arbejde for at vi kom afsted med det bedst muligt produkt. 10/10 til Jørgen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Søndag den 26/7 var min søn og jeg i Silvan på Nørrebro på jagt efter den helt rigtige løsning til montering af loft lamper. Loft i gips og en jungle af muligheder - vi havde utallige spørgsmål, me... Se mer

Företaget har svarat

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 365)

8 182 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jørgen er super flink og giver gode…

Jørgen er super flink og giver gode vibes god service

17 juni 2026

Svar från SILVAN - Nørrebro

Mange tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i butikken.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jørgen i savværket var imødekommende

Jørgen i savværket var imødekommende, løsningsorienteret og dygtig, det gør det nemt at vælge samme sted igen til lignende opgaver.

18 juni 2026

Svar från SILVAN - Nørrebro

Vi er glade for at høre, at du fik god hjælp i savværket. Mange tak for din positive tilbagemelding!

Hurtig levering

Hurtig levering

15 juni 2026

Mange tak for de 5 stjerner og din positive feedback😊

Rigtig god service.

16 juni 2026

Svar från SILVAN - Nørrebro

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde fornøjelsen af at blive…

Jeg havde fornøjelsen af at blive betjent af Jørgen. Jeg har fået nyt armatur, og min bruserslange passede desværre ikke. Jeg kom meget tæt på lukketid, men Jørgen tog sig alligevel tid til at forklare mig om adapteren, og jeg endte med at købe en ny bruseslange og et nyt brusehoved, som han anbefalede.
En så rar og sød mand skal man lede længe efter!! Selvom denne Silvan ikke er min lokale, vil jeg helt sikkert komme tilbage, bare på grund af Jørgen.

16 juni 2026

Svar från SILVAN - Nørrebro

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse. Det er dejligt at vide, at vores medarbejder ydede god service og hjalp dig med at finde de rette produkter. Vi sætter stor pris på din ros og ser frem til at byde dig velkommen igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Niels Henrik Leverede en helt igennem…

Niels Henrik Leverede en helt igennem perfekt service. Venlig, dygtig og opmærksom på vores behov. Vi håber at Niels er på arbejde næste gang vi handler i Silvan.

14 februari 2026

Svar från SILVAN - Nørrebro

Mange tak for din gode anmeldelse og feedback😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores medarbejder.

Vi besøgte Silvan (Lygten 2M

Vi besøgte Silvan (Lygten 2M, 1, 2400 København NV), hvor vi fik hjælp fra en meget vidende og venlig ekspedient, AMAR. Tusind tak!

18 maj 2026

Svar från SILVAN - Nørrebro

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at personalet kunne hjælpe dig godt videre.

Tak til John i savværket

Super venlig, hjælpsom og kompetent rådgivning og service fra John i savværket. Tusind tak 😀

7 juni 2026

Svar från SILVAN - Nørrebro

Mange tak for din gode anmeldelse 😊 Tak for den fine tilbagemelding på hjælpen i savværket.

Alletiders service

Alletiders service, savmanden John var super flink og rar.

6 juni 2026

Svar från SILVAN - Nørrebro

Mange tak for din gode anmeldelse 😊 Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med vores service og betjening.

Fantastisk service

Fantastisk service! Benny er den mest hjælpesomme medarbejder!

5 juni 2026

Svar från SILVAN - Nørrebro

Det er skønt at høre, at du oplevede en god og hjælpsom service 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tristan has been super helpful

Tristan has been super helpful - he’s the best!

5 juni 2026

Svar från SILVAN - Nørrebro

Thanks for taking the time to share your experience with us. We're glad you had a positive one 😊

Kind regards

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid fantastisk venlig og vidende…

Altid fantastisk venlig og vidende service af Jørgen i Silvan Lygten. Det bliver ikke bedre!

29 maj 2026

Svar från SILVAN - Nørrebro

Det er altid rart at høre, når vores kunder føler sig godt hjulpet.

Tak for de 5 stjerner😊

Jørgen hos Silvan Lygten

Jørgen hos Silvan Lygten har hjulpet mig med at skære en masse plader i savværket. Det var en rigtig god oplevelse. Jørgen var professionel, venlig og omhyggelig.

3 juni 2026

Svar från SILVAN - Nørrebro

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service. Tak for din positive feedback, det sætter vi stor pris på!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Lavede klik and collect ordre

Lavede klik and collect ordre. Halvdelen af varene manglede.

1 juni 2026

Tak for din feedback.

Vi beklager meget, hvis du har fået udleveret en utilfredsstillende vare.

Vi vil anbefale dig at kontakte den butik, du har afhentet varen hos, så der kan findes en løsning.

Jørgen

Jørgen, der stod på Nørrebro tænkte ud ad boksen og fiksede hurtigt mit problem med super service 👍

2 juni 2026

Svar från SILVAN - Nørrebro

Vi er glade for at høre, at vi hurtigt kunne løse dit problem med god service. Tak for din positive feedback!

Super service af Jørgen!

31 maj 2026

Svar från SILVAN - Nørrebro

Vi er glade for, at du er tilfreds med den assistance, du har modtaget. Tak for din positive anmeldelse og de flotte stjerner.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jørgen i trælasten var super flink

Jørgen i trælasten var super flink, tålmodig og serviceorienteret! God oplevelse :)

31 maj 2026

Svar från SILVAN - Nørrebro

Vi er glade for at høre, at du har fået en god oplevelse med venlig og serviceorienteret betjening. Tak for din positive tilbagemelding.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.