Jeg fik en utrolig god oplevelse i Silvan på Nørrebro. Personalet mødte mig med et smil og gav sig god tid til at lytte til mit projekt. De hjalp mig ikke bare med at finde de helt rigtige materialer... Se mer
Lygten 2M, 1, 2400 Købbenhavn NV, DK
Företaget har svarat
Fordi Jørgen både grundigt og roligt talte mig igennem det vvs arbejde jeg selv skulle lave samt hurtigt fandt diverse ting jeg skulle bruge - masse af gode råd og små fif.
Jørgen var enormt imødekommende og kyndig. Dejligt hjælpsom og med på at udføre yderligere arbejde for at vi kom afsted med det bedst muligt produkt. 10/10 til Jørgen!
Søndag den 26/7 var min søn og jeg i Silvan på Nørrebro på jagt efter den helt rigtige løsning til montering af loft lamper. Loft i gips og en jungle af muligheder - vi havde utallige spørgsmål, me... Se mer
Lygten 2M, 1, 2400, Købbenhavn NV, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
SILVAN Nørrebro - 10/10 stjerner!
Jeg var i SILVAN i Nørrebrocenteret lørdag aften for at købe en trædeplade. Fik mega god hjælp af Jørgen fra trælast afdeling der hjalp mig med at finde noget godt materiale til mit projekt. Han var mega sød og hjælpsom, og havde styr på det hele. Derudover var der kun søde medarbejder der virkede til at have en fantastisk arbejdsplads som gjorde at SILVAN på Nørrebro får 10/10 stjerner fra mig!
God weekend

Svar från SILVAN - Nørrebro
Virkelig god og hurtig service for at få skæret mdf-plader med Jørgen 😊

Svar från SILVAN - Nørrebro
Jørgen at the wood cutting area is the most professional and sweetest person you can meet. Hard to find better.

Svar från SILVAN - Nørrebro
Tak til Jørgen fra savværket! Der var lang ventetid, men du var rar, venlig og hjælpsom! :-)

Svar från SILVAN - Nørrebro
Jørgen var en kæmpe hjælp da jeg skulle have skåret nogle støbekrydsfiner plader ud! Top service

Tak til Jørgen i Silvan på Nørrebro - fantastisk service og imødekommenhed 😊

Svar från SILVAN - Nørrebro
Benny er en super rådgiver. Top kompetent, godt humør og meget hjælpende

Svar från SILVAN - Nørrebro
Benny var den bedste til at hjælpe! Så sød og venlig, og vidste alt om hvad jeg skulle bruge

Svar från SILVAN - Nørrebro
Jeg havde en dårlig oplevelse med kundeservice fra Tasnim, da jeg skulle hente en pakke. Hun spurgte mig, hvornår jeg havde modtaget besked om pakken. Jeg svarede, at det var tidligere på dagen (kunne ikke huske præcis hvornår).
Efter hun havde ledt lidt, kom hun tilbage og fortalte mig i en sur tone, at grunden til at hun spurgte var, så hun vidste hvor hun skulle lede efter pakken. Tilsyneladende havde jeg fået beskeden sent på dagen, hvilket betød at pakken stod et andet sted end hvis jeg havde fået beskeden tidligere. Hun virkede ret irriteret over det, fordi hun nu skulle bruge ekstra tid på at lede.
Til en anden gang burde hun være mere specifik i sin spørgsmålsstilling, hvis hun vil have det rigtige svar — som kunde havde jeg ingen anelse om, at det var derfor hun spurgte. Hun fremstod uhøflig, og det bliver helt sikkert sidste gang jeg vælger at få en pakke leveret til Silvan som pickup point.

Svar från SILVAN - Nørrebro
Per at the Norrebro location was amazingly helpful. Despite his busy schedule, he helped rewire a lamp in less than 24 hours. Really appreciate this customer service!

Svar från SILVAN - Nørrebro
Vilads fyldte bold op det var sgu fantastisk

Svar från SILVAN - Nørrebro
Agroon var utrolig hjælpsom og mødte os med et kæmpe smil

Svar från SILVAN - Nørrebro
Vi blev betjent af Jørgen i Silvan (Nørrebrocenteret) i savværkstedet, og det var en en helt sublim betjening - han er rigtig rar og grundig.

Svar från SILVAN - Nørrebro
Super god, grundig og kompetent service fra Jørgen, da jeg skulle have skåret plader til mit gør-det-selv projekt. Og så var det tilmed hyggeligt.

Svar från SILVAN - Nørrebro
Jørgen var en superstjerne til at rådgive mig om den bedste måde at gøre mit bygge projekt færdigt.

Svar från SILVAN - Nørrebro
Jørgen fra Silvan på Nørrebro gav en super god service da jeg skulle have hjælp i savværket! Kan varmt anbefale at få hjælp hos ham - man kan mærke han ved hvad han taler om.

Svar från SILVAN - Nørrebro
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.