Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Stelletje oplichters !!!! Al 2 maanden geleden wat bested tot heden niks mogen ontvangen. Reageren niet op mail als je op status gaat vragen. Melding gemaakt bij ACM , Consumentenbond en fraude helpde... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niet eens 1 halve ster waard!!!!!!!!!!!!!!!! 7 november handset besteld tot heden niks gekregenn elke keer een vage antwoord : we kampen met een vertraging !!!! 4 maanden lang vertraging ?!!!! Te... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Bestelling was snel binnen maar nu ik het wil retourneren krijg ik geen reactie op mij emails?? Contact verloopt enkel via de mail.. gelukkig heb ik het via klarna besteld en zal ik het product uitei... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wat een kansloze organisatie, sinds oktober wachten op je bestelling, vanuit jezelf maar naar de status gaan vragen en dan wordt er aangegeven dat er leveringsproblemen zijn.. geen mogelijkheid tot te... Se mer

1,2

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Eigenlijk helemaal geen ster waard

Eigenlijk helemaal geen ster waard! 2 maanden geleden product besteld en niks ontvangen. Ze reageren op je mail met een automatische antwoord waar je niks aan hebt! Er is geen telefoonnummer waar je naartoe kan bellen, dat zegt eigenlijk wel
Genoeg!!

31 augusti 2021

SCAM

SCAM

2,5 maand na besteldatum nog steeds geen pakket ontvangen. Verschillende mails gestuurd, kreeg te horen dat ik bestelling niet kon annuleren en dat retour enkel mogelijk was indien ik met Klarna had betaald wat niet het geval was. Pas na een mail met vermelding van de Europese wetgeving die 14dagen retour bij koop op afstand verplicht en na dreigen met juridische stappen kreeg ik dan toch de belofte dat ze mijn geld zouden storten

30 augusti 2021

Bestel hier nooit

Bestel hier nooit! Ik heb op 18-07-21 een bestelling gedaan, ruim een maand geprobeerd iets aan informatie over de verzending te verkrijgen. Na maar niks te horen geprobeerd te annuleren, kon volgens hun niet meer. Ik heb ze na een maand in gebreke gesteld en toen kreeg ik ineens een e-mail met de track en trace dat het 26-08-21 opgestuurd was!! Echt belachelijk!! Bestel hier nooit want ze houden je voor de gek.

27 augusti 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I would prefer to give zero stars

I would prefer to give zero stars!
I am already waiting for 30 (working)days. And I still haven’t received my order. If I ask for clearness, I receive a standard email with NO answers. This company is a big joke! That get there products very cheap from China.

2 augusti 2021

Wat een slechte service

Wat een slechte service. Klantonvriendelijk.
Had silkskin besteld voor me moeder
Maar deze is helaas overleden. Dus ik wilde het produkt terugsturen. Naar een paar mails eindelijk het retourformulier gekregen. En ik in de mail ook het hele verhaal verteld en ook gezegd dat we perongeluk open hadden gemaakt. Omdat we niet konden zien wat erin zat. Ook op het retourformulier alles verteld. Krijg we naar 2 weken een mail dat ze het niet retour terug nemen omdat we heb open hadden gemaakt!!! En ze kunnen niets voor ons betekenen. Wat een coulance!!! En maar wel zeggen 90 dagen garantie en geld terug!!!
Koop hier nooit iets.

7 maj 2021

Slechte service. Waardeloos product

Slechte service. Kapot aparaat.. Had nooit geflits. Gemaild in Dec. Geen reactie. Gemaild in januari. Geen reactie (dit alles via de website) eindelijk in maart contact gehad. Apparaat teruggestuurd op eigen kosten. Als antw kreeg ik het werkt gewoon. Heel apart aangezien ik zelf al een aantal x had geprobeerd. Geld wilde ze niet terugstorten. Dus ik moest 7 euro bezorgkosten overmaken. Anders konden ze het niet opsturen. Uiteindelijk naar mail 79. Kreeg ik als antwoord dat ik een refund kon krijgen. Top. Naar mijn 7euro hebben ze niet gestort.
Slechte service. Klantencontact is alleen op de mail.. Bijdehande antwoorden en totaal niet meedenkend. Waardeloos. Enige plus is dat ik na 5 maand wel mijn geld terug heb gekregen...

5 maj 2021

op locatie bij aliexpress

Voor de mensen die vraag hadden over het adress van deze persoon. dat is: Silk Skin, Ruisvoorn 75, 4007 NG Tiel .
Okay later we het heel duidelijk maken, dit is niet een van de eerste bedrijven in Nederland die groot inkopen doet bij aliexpress of alibaba.com. Waar ik een hekel aan heb is dat je met verzendkosten €20-€30 kwijt bent voor het product en het voor 400% meer door verkoopt. Dit bedrijf lapt alle regels aan zijn laars. Want volgens de Europese Ecomerce wet ( kan misschien verkeerd zijn ) mag de koper 14 na aankoop het product terug sturen ( en doet daarbij een beroep op het herroepingsrecht ) dat houd in dat de koper zonder enige reden het product mag retourneren. Dit kwak bedrijf beweerd dat je het product 90 dagen moet gebruiken met foto's van resultaat. Dat de persoon naderhand niet op mailtjes reageerde of niks wilt terug geven is omdat, ze jouw misleid. Met een valse retour procedure die volgende de Ecomerce wet die de koper beschermt onbekend is en aangezien je het niet weet word je er zelf ingeluisd.

26 april 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

JE KRIJGT JE GELD GEWOON TERUG!!!!

Hi mensen,

Ik wou even het volgende doorgeven. Ik had het laserapparaat besteld, maar had het een dag er na geannuleerd, want daarna was ik van plan om toch naar een schoonheidssalon te gaan. Mijn ervaring ermee. Ik had ze een bericht gestuurd via INSTAGRAM (DM), en ze reageerden gauw snel. Ik heb aangegeven dat ik mijn pakket wil gaan annuleren en dat ik z.s.m. mijn geld terug wil. Normaal gesproken kun je binnen 24 uur je bestelling annuleren, maar ik deed het na 30 uur ongeveer van mijn bestelling. Daarnaast had ik ze ook gemaild met mijn ordernummer en dat ik mijn geld terug wil. Ik krijg netjes een mail en een bericht terug via instagram dat het was geregeld. Gelijk na 1 dag had ik mijn geld al terug!! Het wordt gewoon goed geregeld. Je moet er achter aan gaan en zorgen dat je weet waar je recht op hebt!!!

Mijn ervaring was zo met SILK SKIN.

Ik hoop dat niemand spijt krijgt met het apparaat zelf of eventueel met retouren/geldteruggave :)

29 mars 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Koop dit product echt niet

Koop dit product echt niet.

In december via een influencer dit product gekocht ( snap niet dat zij hieraan mee werkt maargoed ) ik krijg dag product redelijk snel binnen. Al snel kwam ik er achter dat de resultaten de verwachtingen achterwege laten. Gemaild dat ik het product retour wil doen, Inge de Bruin ( zij communiceert per e-mail ) is erg bijdehand, denkt niet met je mee, negeert je e-mails.

Aan alle retour voorwaarden heb ik mij gehouden, pakketje retour gestuurd en guess what? Inge vertelde mij dat het pakketje zogenaamd kwijt was geraakt bij DHL ( hier staat silk skin om bekend, trap hier niet in !!!! )

Ik heb heel veel mails gestuurd, en pas na het dreigen van juridische stappen heb ik na 4 maanden eindelijk mijn geld terug. Belachelijk!

26 mars 2021

Zeer slecht bedrijf

Hele slechte service. Geen goede communicatie en het duurt lang voor een je een reactie krijgt. Het apparaat is binnen een maand van binnen aan het verbranden. Maar vanwege de slechte reviews op internet durf ik hem niet eens terug te sturen. En als je foto’s stuurt via de mail van het verbrandde apparaat zegt het bedrijf ‘wij kunnen jou verder niets garanderen, omdat wij ook niet vanuit hier kunnen inzien hoe er met de handset is omgegaan’. En dit binnen een maand... Erg jammer hoe je hier behandeld wordt. Zeker geen aanrader!!

25 mars 2021
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Niet kopen, al gedaan? Zo kreeg ik mijn geld terug

Via een insta ad van een bn-er het ipl apparaat besteld. Al snel las ik slechte recensies en ben ik gaan twijfelen over mijn aankoop. Na wat rondkijken blijkt dat niet alle gegevens op de site kloppen (zoals kvk) en dat het product verdacht veel lijkt op de variant die via AliExpress te verkrijgen is. Dat + erg lange levertijd voor een bedrijf wat in NL gevestigd is wijst op dropshipping.

10 dagen na aankoop was mijn product nog niet onderweg en heb ik gemaild om te annuleren. De reactie hierop was dat dit niet meer kon en ook zou ik mijn geld niet zomaar terug krijgen. Op de homepage staat heel mooi aangegeven dat je 90 dagen geld-terug-garantie hebt, maar als je de kleine lettertjes opzoekt blijkt dat dit alleen mogelijk is bij beschadiging of als het product niet werkt naar behoren (ook daar zitten een hoop criteria aan).

Goed om te weten: als consument heb je recht op het wettelijk zichttermijn van 14 dagen - na ontvangst! Ik heb dit teruggemaild en daarbij vermeld dat het pakket aan de deur wordt geweigerd en dus ongeopend & ongebruikt retour zal gaan. Ik werd bedankt voor mijn bericht en 2 dagen later stond de bezorger al voor de deur.

Bijna 3 weken later heb ik nog maar eens gemaild met de vraag wanneer ik mijn aankoopbedrag terug ontvang. Reactie: het bedrag staat binnen 10 werkdagen op de rekening! En ja hoor, de volgende dag heb ik eindelijk mijn geld terug. Je moet er even achteraan en weten wat je rechten zijn (dat weten zij duidelijk niet, of ze maken misbruik van de onwetendheid van de consument), maar dan heb je wel je geld terug.

2 sterren want ik ben wel vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice en het is goed afgelopen.

18 mars 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Levert producten vanuit AliExpress! Dropshipping!

Dit is gewoon een dropshipping bedrijf wat direct vanuit AliExpress levert. Dus zonder keurmerken en groot risico op verbranding. Het apparaatje wordt voor €29 op AliExpress verkocht. Kijk voor de grap maar eens, het staat er vol mee.

Niet doen dus!!

21 februari 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

1 ster is nog teveel....besteld en…

1 ster is nog teveel....besteld en krijg het niet geleverd! Belachelijk! Na de reclame op insta dat ding gekocht en 100 euro lichter!!
Reacties op de mail...geduld,geduld,geduld
Waarschuwing, koop er niet!

18 februari 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Betaald ,maar geen product gekregen! Geen klantenservice en onbereikbaar.

Verdorie. Ik heb eind januari besteld en betaald maar mijn product Silk Skin laser onthaarder nooit gekregen. De klantenservice is onbereikbaar . Zo jammer , dat ik niet eerst ben gaan checken of ze wel betrouwbaar zijn. Bridget Maasland maakt reclame op Instagram voor Silk Skin, vandaar dat ik dacht dat het een betrouwbaar bedrijf was. Dus niet. Geld weg! en geen laserapparaat.

16 februari 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik zie dat iedereen best lang moest…

Ik zie dat iedereen best lang moest wachten alleen, dat staat aangegeven ik heb gewoon meteen betaald en na 12 dagen was het bezorgd wat ook is aangegeven op de website ik heb ook een bericht gestuurd naar de mail en kreeg meteen reactie, mensen als je gewoon geduld hebt krijg je je bestelling gewoon!!

10 februari 2021
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Niet geheel ontevreden over het…

Niet geheel ontevreden over het product, maar het heeft zeker niet mijn verwachting geëvenaard. Dit wilde ik dan ook aangeven op de website d.m.v. een review. Gek genoeg staan er alleen maar goede reviews op de site van Silk Skin. Ik heb meerdere keren geprobeerd een review van 3 sterren achter te laten, deze worden niet getoond op de website! Dat is niet hoe het hoort..

18 november 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ongelooflijk slecht bedrijf en een…

Ongelooflijk slecht bedrijf en een gevaarlijk product!
Ik heb mijn beide onder benen en armen verbrand door het product en lig nu in een juridische strijd met silkskinn.com. ook kloppen kvk gegevens niet en het retour adres . Niet kopen hier dus!!!!!!!!!!

18 oktober 2020
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.