Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niet eens 1 halve ster waard!!!!!!!!!!!!!!!! 7 november handset besteld tot heden niks gekregenn elke keer een vage antwoord : we kampen met een vertraging !!!! 4 maanden lang vertraging ?!!!! Te... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Bestelling was snel binnen maar nu ik het wil retourneren krijg ik geen reactie op mij emails?? Contact verloopt enkel via de mail.. gelukkig heb ik het via klarna besteld en zal ik het product uitei... Se mer

1,2

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Stelletje oplichters !!!

Stelletje oplichters !!!! Al 2 maanden geleden wat bested tot heden niks mogen ontvangen. Reageren niet op mail als je op status gaat vragen. Melding gemaakt bij ACM , Consumentenbond en fraude helpdesk. Heb ook juridisch advies ingewonnen om toch maar rechtbank tegen deze oplichters te beginnen..mensen als je geld kwijt wilt moet je vooral hier gaan shoppen

7 april 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wacht nog steeds op mijn pakket

Ik wacht ook al twee, bijna drie maanden op mijn bestelling. Krijg altijd heel vreemde antwoorden op mails, zoals dat ze niet weten hoe lang de levertermijn nog zal zijn etc. Jammer want vorig jaar heb ik een zeer goede service gehad met silkskinn en heb ik effectief een IPL apparaat ontvangen, na twee weken wachten en een contact werd het meteen verzonden.. dit was een cadeau voor een vriendin en na positieve resultaten toch zelf ook maar ons besteld, jammer genoeg nog steeds niets aangekregen.

1 april 2022

Skillskin.com oplichters

Meer dan een maand geleden een produkt besteld die nooit zal aankomen. Medeling dat het vertraagd is maar na het kijken van revieuws van dit bedrijf zal het produkt nooit geleverd worden. Skillskin.com bestaat niet en hebben al velen mensen opgelicht. Hoe kan het zo zijn dat een bedrijf na de nodige negatieve verhalen nog steeds op internet staat en zelfs een betalingsbedrijf Mollie hierin ook geen stappen in onderneemt? Is dit betalingsbedrijf dan nog wel te vertrouwen???

1 april 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Betalen maar niks leveren!

Ik wacht al 3 maanden op mijn bestelling die niet eens verstuurd is.Dit is geen klantenservice je krijgt standaardberichtjes net alsof je praat met een robot.Pas op bestel hier niks want je geld willen ze niet teruggeven.Alles wat hieronder staat klopt.Ik ga aangifte doen en juridische stappen nemen want het zijn een stelletje oplichters.

24 mars 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mijn beide dochters hebben hier een…

Mijn beide dochters hebben hier een bestelling gedaan welke niet is afgeleverd. Op mails krijgen ze standaard antwoord en wordt er gezegd dat zij geen geld terug kunnen krijgen en moeten wachten tot levering van de bestelling. Dit duurt al meer dan twee maanden.
Ik roep iedereen met dezelfde ervaring op om online aangifte te doen tegen deze website en tevens instanties aan te schrijven als ConsuWijzer, Consumentenbond, Kassa etc.
Samen staan we sterk en deze website is echt niet ok! Zeg het voort!

9 mars 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Er is al genoeg over geschreven en…

Er is al genoeg over geschreven en gewaarschuwd hier. Dit zijn een stel oplichters die alleen uit zijn op je geld. Ze proberen je aan het lijntje te houden door iedere keer te zeggen dat het product nog niet is verstuurd. Jammer genoeg had ik deze reviews niet eerst gelezen voordat ik daar een bestelling had geplaatst. Ik heb gelukkig mijn geld terug kunnen krijgen van de creditcard maatschappij. Mocht iemand hier ook met een creditcard hebben betaald dan kan je nog binnen 3 maanden een betwistingsformulier indienen. Als de aankoop langer dan 3 maanden gelden is dan kan de creditcard maatschappij ook niets meer voor je betekenen. Ik denk dat deze gasten juist ook om die reden mensen aan het lijntje houden. Wees aub gewaarschuwd en koop nooit meer iets op deze website of gelijknamige websites.

2 mars 2022

GEWAARSCHUWDD!😡

Niet eens 1 halve ster waard!!!!!!!!!!!!!!!!
7 november handset besteld tot heden niks gekregenn elke keer een vage antwoord : we kampen met een vertraging !!!! 4 maanden lang vertraging ?!!!! Terwijl op website binnen 1 werkdag ontvangen stond ?helemaal spuugzat met deze bedrijf !!

Het liefst wil ik ze via hier uitschelden maar taalgebruik wordt niet geaccepteerd jammer.

NIET HIER BESTELLEN AUB !!!!!!!!!!! GEWAARSCHUWD.!!!!!!!!!😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

1 mars 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Gebruik Klarna bij dit soort vage bedrijven

Bij dit soort bedrijven adviseer ik om Klarna te gebruiken. Ik heb bij de bestelling achteraf betalen toegevoegd en ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan. Ik heb een bestelling geplaatst in december en tot dusver niets ontvangen. Ik krijg elke keer de smoes dat het onderweg is. Afgelopen week kreeg ik een mail met excuses dat het onderweg is én er een cadeau bij zit. Het is al weken onderweg en opeens zit er een cadeau bij, heel bijzonder. Ik heb al een tijd contact met Klarna en zij hebben gister mijn factuur afgesloten en ik hoef niets meer te betalen. In ieder geval, nooit hier bestellen en ik gebruik vrijwel overal Klarna.

26 februari 2022

Wat een kansloze organisatie

Wat een kansloze organisatie, sinds oktober wachten op je bestelling, vanuit jezelf maar naar de status gaan vragen en dan wordt er aangegeven dat er leveringsproblemen zijn.. geen mogelijkheid tot teruggave van de uitgaven want dat kan niet. Wereld op z’n kop! Bij de Consumentenbond al een melding gemaakt, raad iedereen van harte aan dit ook te doen want dat we kunnen fluiten naar het product en het geld, staat wel vast! Alsjeblieft koop hier niets!!!!

23 februari 2022

DIT IS EEN FAKE WEBSITE!

DIT IS EEN FAKE WEBSITE!! NIETS KOPEN! Ik heb paar bestellingen gedaan en betaalt maar ik heb niets ontvangen. je krijgt ook geen berichten terug over je bestelling je kunt niemand bereiken en op je mails krijgt je geen antwoorden terug. Aangeven bij de politie.

22 februari 2022

Niet doen!

Ik zie hier meerdere klachten: laat dit ook achter op klachtenkompas.

Ontzettend naar, het bedrijf levert je bestelling niet. Via de mail doen ze alsof je het product binnenkort ontvangt, maar dat zeggen ze nu al enkele maanden. Geld terugkrijgen is volgens hen onmogelijk.

15 februari 2022

Schurken

Ik heb het idee dat deze website zo lang mogelijk in de lucht blijft zonder ook maar iets te leveren. Ik ben ook zo dom geweest te bestellen maar verwacht niet dat ik er nog ooit iets van ga horen. De positieve ervaringen op deze website zijn volgens mij door Silkskin zelf gepost. Schurken zijn het.

12 februari 2022

Oplichters!

Nog geen 1 ster waard. Ik heb een bestelling geplaatst in November, nog steeds niks binnen gekregen. Je krijgt alleen bericht wanneer je zelf mails stuurt en ontvangt ook dan alleen standaard reacties.
Ik heb spijt dat ik niet even de reviews heb bekeken voordat ik bestelde. Dit "bedrijf" geeft kleine webshops een slechte naam... Advies: NOOIT hier bestellen!

9 februari 2022

Help!

Help!!
Ik heb een apparaat aangekregen en het werkt niet eens.
Er is niemand die op mijnails antwoord maar ik zou uiteraard graag mijn geld terug hebben...

9 februari 2022

Niet doen

Mijn advies: doe het niet!
Ze verdienen niet eens een ster. Wat een oplichterij is dit. Ze houden mensen aan het lijntje. Ik vraag me af of ze daadwerkelijk wel apparaten verkopen. In het begin kreeg ik nog wel een reactie, daarna nooit meer iets vernomen. Ik snap niet hoe Klarna met zo’n bedrijf in zee gaat. Gelukkig is het in mijn geval netjes opgelost door Klarna. Ik heb inmiddels een ander apparaat besteld bij GoSmooth. Volgende dag al in huis, beter.

7 februari 2022

Oplichters

Ik ook, zoals anderen heb ik mijn bestelling niet gekregen. Ik heb Klarna gekozen maar toch niet betaald. Jammer dat ik deze website voor mijn bestelling niet gezien heb.

25 januari 2022
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.