Shopping4net Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

3,4

Företaget har BankID som sista del av köpprocessen, avbryter man signeringen av BankID så går ordern fortfarande igenom. Kontakt med kundtjänst har fokus varit på att jag som kund har fel och de h... Se mer

Jag gillar nästan allt, priser, leveranstider, utbud osv men kommer aldrig mer att handla så länge inte klarna erbjuds. Jag vet att det är mitt fel men varenda gång åker jag på en påminnelseavgift. Så... Se mer

Återigen gick beställningen felfritt. Betalade min faktura innan förfallodatum så klart. Tror folk måste förstå skillnaden på återförsäljare och tillverkare samt att det inte riktigt kan vara företage... Se mer

Undrar över folks kommentarer nedan. Hur är det Shopping4nets fel om nån stjäl ett paket hängandes vid brevlådan eller om nån inte betalar sin faktura när man ska. För mig som betalar mina fakturor... Se mer

1. Hälsocenter
  2. Leverantör av kontaktlinser
  3. Fitness och näringslära
  4. Apotekshandel

Informationen kommer från olika externa källor

Hos Shopping4net Sverige kan du handla kontaktlinser, leksaker, parfym, smink, heminredning, kosttillskott, hälsokost, bläckpatroner och toners direkt på nätet till billiga priser.

Medel

Alla omdömen

52 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Så kan det gå!

Alltsedan pandemin, som gjorde vardagen lite svårare för oss alla, har vi haft kontakt med framför allt Petra men med binäget bistånd av Sari och Ewa på Shopping 4net, då de på ett fördedömligt sätt hjälpte oss i en för oss ohanterlig situation.
De visade prov på det ”friutrymme” vi alla har, men kanske inte utnyttjar.
Det gjorde oss så gott!
Sedan dess har vi haft mailkontakt ett par gånger om året, en kontakt som vuxit till en sorts vänskap som vi uppskattar mycket.
Så kan det gå!
De är alla tre mer än ”personal” på Shopping 4net - de är föredömen för sin yrkeskår och sprider vänlighet och good will för företaget.
Margaretha (86) och Kurt Landsmer (92)

5 april 2024

Kära Margaretha och Kurt,

Tack så mycket för era vänliga ord och den fina feedbacken! 💐✨😍

Vi känner likadant angående vår vänskap! Vi värdesätter starkt den förtroendefulla relationen och är tacksamma för att ni valt att dela er tid med oss. De mejl ni skickar lyser upp vardagen på kontoret.

Det betyder mycket för oss att höra att tjejerna har gjort ett positivt intryck på er.

Återigen, tack för ert värmande meddelande.

Ödmjuka hälsningar och många kramar från oss på Shopping4net

Toppen 👍

Snabb leverans och Trevlig kundtjänst 🤓

28 mars 2024

Hej fina Gabriella,

Vi är så glada av att se detta omdöme och vi uppskattar att du har varit en mångårig kund hos oss. Det är alltid ett nöje att höra ifrån dig.
😍🌻🌞
Hälsningar från Johanna och Karin på Shopping4net

Alltid snabb och säker leverans

Alltid snabb och säker leverans! Smidig betalning. Tack!

15 mars 2024

Tack fina Ewa! 🌺

Vi uppskattar verkligen att du tog tiden att skriva om dina erfarenheter hos oss. 🙌
Hör av dig om du har frågor i framtiden så hjälper vi gärna till.

Ha en underbar start på våren!

MVH Johanna på Shopping4net

Bra varor billigt och snabb leverans💯

25 mars 2024

Hej Inger,

Många tack för ditt omdöme, vi uppskattar detta enormt. 😊
Vi finns här för att hjälpa till om du skulle behöva något i framtiden 🌞❣

Ha en underbar start på våren, önskar vi på Shopping4net

Vilket skämt

Vilket skämt. Limmet var värdelöst naglarna likaså.
Är så besviken. Kommer aldrig att handla ifrån er.

26 mars 2024

Hej Carina,

Vi beklagar att du inte är nöjd med varorna du köpte. Vi är endast en återförsäljare, vi tillverkar inga varor och dessa naglar är detsamma du kan köpa ifrån fysiska butiker.
Du kan alltid skicka oss ett mejl om du vill reklamera något så kan vi se om vi kan hjälpa dig med ärendet.

Edit: Vi har inte hört från dig men skulle vilja rätta till situationen då vi är en återförsäljare och inte tillverkare. Vänligen återkom till oss.

/ Shopping4net

Fick alldrig faktura i försändelsen…

Fick alldrig faktura i försändelsen skickar skickar påminnelseavgift utan are faktura levererarts tydligen deras affärsidé att tjäna pengar på avgifter skitförrtag

14 mars 2024

Hej

Fakturan skickas med varorna i pappersform, den skickas till dig som email och den finns att se på sin profil under fakturahistorik. Om man trots ovan saknar fakturan, kan man alltid kontakta oss så hjälper vi dig med detta. Man kan nå oss via telefon, mejl eller chat.

Supernöjd

Grym support

13 mars 2024

Hej Andeas,

Tusen tack för dina ⭐⭐⭐⭐⭐
Detta uppskattas enormt!

Ha en underbar dag!
/Karin från Shopping4net

Företaget lägger på ocker priser på…

Företaget lägger på ocker priser på fakturorna även om man redan betalt avgiften. Andra företag brukar ta bort extra avgifter om man redan har betalat.

De lever på sina förseningsavgifter skamligt! Handla aldrig härifrån!
Har aldrig varit med o något liknande.

20 mars 2024

Hej

Vi beklagar att du känner så.
Du har fått information om korrekt belopp att betala via ett samtal den 23/2 men valde att betala först den 6/3. Under tiden har en påminnelse skickats till dig och då den inte betalades, fakturerades den via kundkonto den 21/3 enligt köpvillkoren. Beloppet kvar att betala är därav 99kr.
Det är viktigt att följa de förfallodatum man har på fakturan, både hos oss och andra.

/ Shopping4net

Snabb leverans och bra service!

Skulle rekommendera att beställa från Shopping4net, kundtjänsten är så fantastisk och de skickar paket väldigt snabbt så att varorna du behöver finns där på nolltid! Kommer definitivt att handla mer på Shopping4net i framtiden.

18 mars 2024

Hej

Många tack för ditt fina omdöme om oss. Vi uppskattar det verkligen och blev så glada av att läsa att vi kunde hjälpa dig. 😇

Ha en underbar start på våren 🌺🌞

MVH Johanna från Shopping4net

Kundservice var väldigt osnäll mot mig

Kundservice var väldigt osnäll mot mig.

11 mars 2024

Hej Nina,

Vi beklagar om du har upplevt något negativt och skulle vilja komma i kontakt med dig. Vi känner inte igen ärendet med endast ett förnamn. Vänligen mejla oss till info@shopping4net.com och skriv "till Johanna" som rubrik.

Bra!

Snabb leverans och produkter som motsvarar beskrivningen, konkurrenskraftiga priser.

7 mars 2024

Hej Jenna,

Tack så mycket för det fina omdömet!
Vi är glada att höra att du hade en positiv upplevelse med oss.
Din feedback betyder mycket för oss. Tack igen för att du valde att handla hos oss! 😊🌺

MVH Johanna / Shopping4net

Fick fel vara

Fick fel vara, fel information när jag skulle skicka tillbaka ,fick fel faktura och därpå påminnelse avgift för fakturan stämde inte
Dåligt bemötande i telefon och ljuger om samtalet gällande frakten när jag frågade extra ska jag verkligen köpa frakt själv ja får jag till svar jaha får jag de pengarna tillbaka sen ja till svar. Hur man nu kan missförstå sina egna frågor??
Aldrig mer shopping 4net!!!!
Carina

6 mars 2024

Svar från Shopping4net

Beklagar att du fortfarande känner så.
Du fick fel vara, det stämmer, och det har vi beklagat för och rättat till situationen.
Du har misförstått returinformationen och fakturan trots att allt allt står på och påminnelsen skickades endast då en del av ordern inte betalades i tid. Vi erbjuder alltid att skicka en retursedel via mejl eller post. Du måste ha blandat ihop samtalet med något annat företag tyvärr.
Vi har berättat detta flertal gånger både via telefon och mejl och beklagar återigen att du inte tyckte allt gick smidigt när du kontaktade oss.

Bra service

Hade beställt en produkt som vi skulle ge bort i present. När de öppnade den visade det sig att det saknades saker. Efter kontakt med S4N så fick vi en helt ny utan någon kostnad. Snabbt svar och bra service.

21 februari 2024

Hej Fredrik,

Jag är glad att höra att vårt team på Shopping4net kunde hjälpa er.
Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och det glädjer mig att höra att ni upplevde vår respons och service som bra. Tack så mycket för ert tålamod och för att ni valde att kontakta oss. Vi hoppas att mottagaren av presenten kommer att uppskatta den nya produkten. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda er bra service i framtiden. 😊🌞🌻

Ha en underbar dag!

MVH Shopping4net

har aldrig haft problem med dom och jag…

har aldrig haft problem med dom och jag bara älskar produkten som jag beställer månadsvis är marc anthony instanlty thick plump hoppas ni aldrig slutar sälja den för den e räddaren till mitt tunna hår

19 februari 2024

Tusen tack för dina ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi håller tummarna att varan finns hos oss så länge du behöver den, vi är så glada att läsa att du har hittat en produkt som passar dina behov hos oss.
Ha en underbar start på våren 🌞

Defekt vara

En beställd vara fungerade inte som den skulle. Fick snabb respons från företaget som fixade problemet för oss på ett smidigt sätt! Dessutom med ett trevligt bemötande:)!

19 februari 2024

Hej Eddie,

Jag är glad att höra att vårt team på Shopping4net kunde hjälpa er.
Tack så mycket för ert tålamod och för att ni valde att kontakta oss. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda er bra service i framtiden. 😊🌞🌻

Ha en fin dag önskar vi på Shopping4net

shopping4net framstår tyvärr seriösa i…

shopping4net framstår tyvärr seriösa i paritet med sin logo och sitt namn. Missa en faktura så kommer ni se härligt godtyckliga påslag. Onödigt att lockas av de marginellt lägre priserna. Bättre att handla hos någon beprövad instans för en solid shoppingupplevelse.

7 februari 2024

Hej Marcus,

Vi beklagar återigen att du känner på detta sätt.
Du fick leveransen snabbt, varorna var det inget fel på och fakturan följde med i paketet samt den skickades som ett e-post. Trots detta betalades fakturan 3 veckor för sent.
Du betalade inte påminnelsen eller kontoutdraget som hade skickats till dig, därav har du fått oönskade avgifter. Hade fakturan betalats i tid, hade detta inte skett naturligtvis.

Man kan alltid välja kortbetalning på kassan också om man önskar, vi förstår att ibland kan det vara många mejl att läsa igenom och man eventuellt missar något men det är viktigt att höra av sig i tid om man märker att man håller på att missa ett betaldatum.

Första erfarenheten=högsta betyg

Min första erfarenhet av Shopping4net, och jag har enbart positiv feedback. Först och främst hade ni varorna jag sökte till ett riktigt bra pris. Tre av dessa var av porslin, och vis av erfarenhet vet jag att sådant inte alltid hittar fram till en i så bra skick, men när jag packade upp försändelsen kunde jag till min stora glädje konstatera att allt var otroligt väl inslaget och var i perfekt skick. Och oj, vad glad jag är över min "poppy" kopp, den är det sötaste jag sett och kommer göra eftermiddagskaffet till en fest.
Så en riktigt bra första erfarenhet av Shopping4net, kommer säkert inte bli min sista. Kul!

29 januari 2024

Se upp med fakturor från detta företag

Var noggranna med fakturorna från detta företag! Kort betaltid och fakturan som följde med paktetet var väldigt otydligt utformad. Jag var sen med betalningen och får en föreningsavgift (ok) men också en aviseringsavgift, för att de skickar ut information/faktura med förseningsavgiften. Kommer i framtiden välja andra leverantörer med mer användarvänliga betalningsalternativ.

25 januari 2024

Hej Caroline,

Man kan välja olika betalningsalternativ på kassan och denna gång valde du 14-dagars betalningstid. Kontoutdraget skickades då vi inte hade mottagit någon betalning för påminnelsen än. Så synd att vi får detta omdöme trots att fakturan hade skickats på två olika sett, det hade varit bra att du kontaktade oss innan påminnelsen skickades om du var osäker om något, vi hade gärna hjälpt med längre betalningstid vid behov.

Supernöjd

Beställde en vara som tyvärr hade läckt ut i paketet. Kontaktade kundservice som svarade snabbt att de ska skicka en ny. Mycket nöjd, kommer handla fler gånger härifrån.

18 januari 2024

Ansvarsfulla

Jag hade beställt 2 burkar Tahini som gick sönder i transport, så fort jag mailade om det så skickade dom nya burkar som var paketerade bättre.

5 januari 2024