Företaget har BankID som sista del av köpprocessen, avbryter man signeringen av BankID så går ordern fortfarande igenom. Kontakt med kundtjänst har fokus varit på att jag som kund har fel och de h... Se mer
Jag gillar nästan allt, priser, leveranstider, utbud osv men kommer aldrig mer att handla så länge inte klarna erbjuds. Jag vet att det är mitt fel men varenda gång åker jag på en påminnelseavgift. Så... Se mer
Undrar över folks kommentarer nedan. Hur är det Shopping4nets fel om nån stjäl ett paket hängandes vid brevlådan eller om nån inte betalar sin faktura när man ska. För mig som betalar mina fakturor... Se mer
Hos Shopping4net Sverige kan du handla kontaktlinser, leksaker, parfym, smink, heminredning, kosttillskott, hälsokost, bläckpatroner och toners direkt på nätet till billiga priser.
Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Jag brukar inte skriva recensioner, men Shopping4net har ett oförtjänt dåligt omdöme, så jag vill ge min syn på dem. Förutom att priset på flambadoun var det lägsta på marknaden, så packades den och skickades inom några timmar efter beställning och var framme hos ombudet inom ett par dagar. Mycket smidigt och i toppskick.

Bra sortiment.
Bra produkt information.
Bra (och ärlig) prisinformation.
Bra gensvar på mail då jag haft några frågor.
Bra leverans information.
Varorna skickade inom ett (vardags) dygn efter beställning.
Vad mer kan man önska?
En sak till.
Få siter har varit med lika länge som shopping4net
Man blir inte kvar så länge som dom varit med om man inte spelar schysst.
shopping4net är faktiskt en av dom siter jag har längst shopping historik med.
Måste vara minst 10-15 år.
Och jag har aldrig haft några problem med dom.

Svar från Shopping4net
Kände mig trygg att varorna skulle komma i rätt tid då jag handlat av er förut. Den här gången gick det mycket snabbt; beställde på söndagen och fick varorna med CityMail på tisdagen. Orderbekräftelse direkt och leverans besked hela tiden. MYCKET NÖJD.
Köpet fungerade bra. Dock irriterande med att företaget tog kreditupplysning. Om företaget haft Klarna hade det kunnat inbesparas. I övrigt bra.

Svar från Shopping4net
Tack för supertrevlig och god hjälp! :)
Köpte en produkt för 300kr.
Returnerade den och blev återbetald 100kr, helt sjukt hur en retur kan kosta 200kr. Kommer aldrig beställa från denna sida igen.
Andreas

Svar från Shopping4net
Oseriös fakturahantering, ökad kostnad på 350% innan jag blev medveten om att betalning saknades, allt har troligen hamnat rakt i skräpposten (det fanns inte ens där). Kundservice var inte tillmötesgående när det uppdagades. Dom hade mitt telefonnummer så varför inte meddela med ett sms att betalning saknas om man vill ha nöjda kunder? Nej, vi fortsätter höja priset bara, dessutom till en ny kund! Kommer inte handla av de igen!

Svar från Shopping4net
Fantastiskt fint och vänligt bemötande av personalen när jag hade kontakt med dom. Så proffsiga i allt och de hjälpte med på ett ypperligt sätt. Kan varmt rekommendera detta företag.

Svar från Shopping4net
Snabb hantering och varorna levererades enligt överenskommelse.

Svar från Shopping4net
Återigen gick beställningen felfritt. Betalade min faktura innan förfallodatum så klart. Tror folk måste förstå skillnaden på återförsäljare och tillverkare samt att det inte riktigt kan vara företagets fel om du inte betalat i tid. Fattar inte alls de som skriver negativt. Kanske borde skylla på korrekt instans? Ja ja.. jag fortsätter att ha Shopping4net som första val vid näthandel 😁

Svar från Shopping4net
De mest otrevliga och dryga leverantörer jag har beställt ifrån. Beställde ett porslinsett made in Japan, fick hem en öppnad låda riven på insidan och med sprickor i porslinet made i Kina. När jag ville reklamera den vägrade de ta tillbaka den och inte heller ville de betala tillbaka den bra hög summa jag redan hade betalat. Skickade bildbevis på alla skador men dem rentutav anklagade MIG att jag hade gjort allt det med flit!!! När jag fick hem ett redan öppnat paket utav dom?!!! Dom vägrade även låta mig returnera varan fast man har 45dagars ångerrätt!!! Fy på er shopping4net!!!

Nöjd med köpet. Snabb leverans. Kommer att handla här igen

Svar från Shopping4net
Snabb leverans och bra service. Kund sen några år tillbaka. Nybliven mamma så nu blir det ännu mer shopping där 😁. Stort sortiment.

Svar från Shopping4net
Petra som jag pratade med svarade väldigt snabbt och gav mig god information om min beställning och ändrade på leveransen för en del av beställningen omedelbart. Tack för god service!!

Svar från Shopping4net
Jag var väldigt skeptisk i början och vågade inte beställa efter att ha läst negativa feedback, men till slut gjorde jag en beställning. Väldigt nöjd! Det var bättre pris än på andra ställen, stort utbud av produkter och väldigt snabb leverans. TACK!