Det här tycker kunderna
Håbløst og amatøragtigt har i næsten et år bøvlet med forsikring og servicecentergruppe efter lynnedslag, ismaskine og køl som var alt for varmt... 8 mdr og 2 ismaskiner senere blev køleskabet tot... Se mer
Kan kun give Service Center Gruppen min bedste anbefaling. Blev kontaktet hurtigt, da jeg havde et defekt vinkøleskab. Lige fra jeg lavede aftalen, har der været opfølgning, hvor jeg blev mindet og... Se mer
Företagsinformation
- Elektronikreparatör
- Service av vitvaror och hushållsapparater
- Elverkstad
- Reparation av tvättmaskiner och torktumlare
Skrivet av företaget
Vi er en service virksomhed, som laver service på hvidevarer og AV udstyr. Vi garanti reparation for mange producenter.
Kontaktuppgifter
Danmark
- www.servicecentergruppen.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 70 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super tilfreds rigtig god service fra…
Super tilfreds rigtig god service fra Tommy, kan helt sikkert anbefales
Komfuret er som nyt nu
Jeg fik udskiftet en revnet glaskeramisk kogeplade på et komfur efter et uheld. Det blev gjort til perfektion af en dygtig og høflig reparatør fra Service Center Gruppen. Det varslede tidsperiode blev overholdt og komfuret testet.
Servicen er meget god
Servicen er meget god, og jeg er fuldt ud tilfreds.
Med Helisen
Abbas
Positive og imødekommende ungen…
Positive og imødekommende ungen mennesker.
Kommunikation fra start til slut.
Forsæt det gode arbejde
Reparation af emhætte
Vi har netop haft besøg af Jørgen, som lavede vores 12 år gamle emhætte så den nu virker igen. Venlig, hjælpsom og grundig hjælp.
Godt udført arbejde
Kom til tiden, venlig reparatør, hurtig, alt i alt en god oplevelse, god service
En effektiv venlig og hurtig service
En effektiv venlig og hurtig service. Flot arbejde
Meget skuffende og uprofessionel…
Meget skuffende og uprofessionel håndtering.
Jeg havde en aftale om servicebesøg i forbindelse med udskiftning af en defekt reservedel på min opvaskemaskine. Da jeg ikke kunne de første foreslåede datoer, blev besøget planlagt ca. 2,5 uge frem. Jeg modtog en bekræftelsesmail med tidspunkt mellem kl. 9-14 samt besked om, at teknikeren ville ringe 30 minutter før ankomst.
Da besøget krævede, at jeg var hjemme i hele tidsrummet, måtte jeg tage fri fra arbejde.
Teknikeren dukkede aldrig op, og jeg modtog ingen besked om aflysning eller forsinkelse. Jeg skrev via deres “dialog med værksted” uden svar og måtte selv kontakte dem telefonisk.
Her fik jeg at vide, at de allerede flere dage tidligere vidste, at de ikke havde de nødvendige reservedele hjemme, og derfor ikke kunne gennemføre besøget. Alligevel havde ingen fundet det nødvendigt at informere mig. Forklaringen var, at de mente, det var reservedelsfirmaets ansvar at give besked — selvom det var servicefirmaet, der havde lavet aftalen med mig.
Det virker både uprofessionelt og respektløst over for kunders tid. Når man forventer, at kunder tager fri fra arbejde for at være hjemme i et tidsrum på fem timer, bør det som minimum være en selvfølge at give besked, hvis man ikke kommer.
Meget dårlig kommunikation og manglende ansvarsfølelse.

Svar från Service Center Gruppen A/S
Hurtig levering af to batterier til robot plæneklipper
Bestilte to batterier til en robot plæneklipper. De kom hurtigt og min far kunne hurtigt få slået hans græs igen.
Jeg bruger helt sikkert service center gruppen igen
Kogepladen blev fikset. Min tro på mennesket også.
Man forventer ikke ligefrem livsvisdom, når man bestiller service til en kogeplade – men her er jeg..!
Jeg har lige haft besøg af teknikeren B.Y fra Service Gruppen, som skulle skifte min kogeplade.
Udover at han havde fuldstændig styr på teknikken, var han også en mand klog på livet. Rar, respektfuld og virkelig behagelig at have på besøg – rolig, venlig og hjælpsom.
Man mærker virkelig forskellen, når man møder mennesker, der både er dygtige til deres arbejde og samtidig behandler folk med respekt og god energi.
Kogepladen virker igen og jeg kan lave mad igen, men jeg er mest imponeret over følelsen af af have haft besøg af en filosof med værktøjskasse.🙌🏽
Service Gruppen – jeg håber, I ved, at I har en stjerne ansat.
Virkelig dårlig service ifb med planlægning og gennemførsel af udbedring
Udskiftning af induktionsplade var planlagt til dag 1 mellem 8-12 ingen tekniker og udskudt til eftermiddag, ingen telniker. Ingen kommunikation fra leverandør, rykker og tekniker lovet til dag 2. Ingen tekniker dukker op. Rykker selv igen og tekniker lover til dag 3 - hurra tekniker dukker op. Virkelig elendig service

Svar från Service Center Gruppen A/S
Falmec emhætte
Fin information omkring ankomst og evt forsinkelse. Fik udført arbejde på adressen. Tekniker ryddede fint op og testede emhætte efter kodning af fjenvetjening og hob👍🏻
Skift af panel i TV - Brovst Nordjylland
Har lige haft besøg i vores hus i Brovst i forbindelse med udskiftning af panel på et 77” LG TV. God kommunikation inden besøget og super service hele vejen igennem. Flink fyr og meget serviceminded. Kan klart anbefales!
Meget kompetent tekniker
Meget kompetent tekniker, der løste problemet og fik emhætten i gang igen.
Fin information undervejs
Fin information undervejs, hurtig og god service
Fantastisk indsats og meget…
Fantastisk indsats og meget professionel teknikker. Anbefales.
Super høflig og professionel service
Super høflig og professionel service. Teknikker kom til tiden som aftalt og udførte reparationen hurtigt og efektivt. God oplevelse
Hurtig fundet fejl og fikset det endnu hurtigere
Effektiv og grundig
Super service
Super service, flink medarbejder, ingen problemer og godt med en sms dagen før og 20 min før besøg 👍
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.