Sengekompagniet Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service! Et sengeben brækkede i skruen på vores lidt ældre sovesofa - med en fantastisk hjælpsomhed om type og model, modtog vi hurtigt et nyt ben (alt inklusive) fra fabrikken. TAK!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alt gik som det skulle, især kommunikationen og assistance fra Kristian var tip top 😊

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Skuffend service Sælger fortæller at der gives besked i forhold til levering inden kl 10.00 pågældende dag. Skøn service, så det er muligt at planlægge sin dag. På leverance dagen, kommer der ik... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Meget kompetent ekspedient der sørgede for hurtig levering. Sengen er god, men den første madras var for hård og måtte slippe 1200,- plus 500,- i kørsel for en ombytning 14 dage efter. De kaldte det e... Se mer

Företagsinformation

1. Sovrumsmöbler
  2. Möbelaffär

Informationen kommer från olika externa källor

Sengekompagniet har alt til soveværelset. blandt andet senge og madrasser i mærkerne: Tempur, Auping, Dunlopillo, Carpe Diem, Viking, Villy Nørgård, Innovation, Hestbæk, med flere. Vores 4 butikker ligger placeret i Søborg (Gladsaxevej 356), Hillerød (Sigrunsvej 18), København V (Rosenørns Alle 18) og Glostrup (Hovedvejen 135).

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

15 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fremragende service

Vi er blevet betjent af Pia fra sengekompagniet ved Forum. Pia har været helt fantastisk. Hun har simpelhen gjort alt hun kunne for at hjælpe os. Hun var venlig, hjælpsom, og effektiv. Vi fik leveret den seng og den madras vi gerne vil have den dag vi flyttede ind i vores ny lejlighed. Det virkede som om at hun tryllede det hele igennem selvom der var meget kort tid mellem bestilling og levering. En fremragende oplevelse!

29 augusti 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg vil sige at deres hjemmeside ikke er på niveau med Drømmelandet eller Sengespecialisten. Men men men til gengæld så yder de en rigtig god service. Jeg skrev til dem om aftenen igennem chatten og forventede først svar dagen efter. Men nej en flink medarbejdere kunne ikke svare på mit spørgesmål, men han sendte spørgesmålet videre til en sagkyndig. Jeg forventede først svar dagen efter, men samme aften fik jeg svar fra dem med svar på mit spørgesmål. Efter lidt korrespondance fik jeg bestilt de ting jeg ønskede og fik hjælp med finansieringen. Det hele var ligetil og simpelt og nu venter jeg bare på at varene bliver sendt til min adresse. Det er simpelthen super

1 september 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Elendig og uprofessionelt virksomhed

Elendig og uprofessionelt virksomhed. Kom ind i deres butik med et ønske om en bestemt seng der skulle opfylde nogle krav. Havde besluttet mig for ikke at sætte mig for meget ind i sengemodeller, da jeg kunne blive rådgivet af fagfolk nede i deres butik. Det lykkedes dem efter min mening at sælge mig noget rigtig skrammel til ikke billige penge.. Jeg har prøvet at kommunikere med virksomheden om vi kunne blive enige om noget, men de er på ingen måde til at hugge eller stikke i udover at jeg skulle smide endnu flere penge i deres produkter!…. Har været nede i deres butik i Hillerød for at snakke om problemet og sælgeren der havde solgt mig sengen blev ‘siddende’ kold og provokerende i sin stol total afvisende!

Sengen var så ringe så jeg i dag 2 år efter har afskaffet den og købt en anden et andet sted! Der fik jeg god rådgivning og sover perfekt den dag i dag.

Mit råd er at handle et andet sted!

27 augusti 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vores køb forløb forbilledligt fra…

Vores køb forløb forbilledligt fra starten i butikken med præsentation af løsninger på vores ønsker.
I mellemperioden opfølgende information
om levering.
Og ikke mindst leveringen der blev udført af 2 friske unge mennesker.
Hold på dem! De repræsenterede forretningen på bedste vis.

15 augusti 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget fin service og information - klar anbefaling

Meget fin service og information. Blev betjent af Pia Crone i butikken på Rosenørns Allé der gav sig god tid til at fortælle og lod os afprøve de forskellige muligheder ved valg af ny seng. Hun har tydeligvis stor indsigt og erfaring og vi kan varmt anbefale butikken hvis man har brug for ordentlig og professionel vejledning i forbindelse med sengekøb.

15 augusti 2022

Fin Kundeservice

Sengekompagniet havde ikke den bestilte farve. Modtog straks mail, med mulighed for at vælge anden farve. Meget fin service. Der vil jeg handle igen. Tak. Smil og glæde Alice

9 augusti 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ingen fortrydelse - følger købeloven

Køb aldrig din nye seng ved Sengekompagniet. Elendig vejledning, overholder ikke lovet levering og VIGTIGT du skal vide, at du ikke kan returnere noget hos dem. Når først du har betalt, kan du ikke fortryde noget.
Købte helt ny dyr seng ved dem - fortrød dyr topmadras inden levering. Vi blev af familie anbefalet topmadras med fjedre, og det forhandler de ikke. De ønsker ikke at være behjælpelig med refundering, af noget vi end ikke har fået leveret, men kører strikt efter købeloven og tilbyder istedet et tilgodebevis, som bliver lidt svært at bruge når man lige har købt seng. Vi forventer jo ikke at sende noget brugt retur .
Så vær sikker inden du køber noget i en af Sengekompagniets forretninger el køb et andet sted. Det vil vi opfordre andre til at gøre. Det her er så ringe service af Sengekompagniet

2 augusti 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk oplevelse hos Sengekompagniet i Hillerød!

Vi fik en fantastisk service hos Sengekompagniet i Hillerød, vi følte os fra starten rigtig godt tilpas og der er generelt en rigtig rar og god stemning hos dem! Men vi endte med at få råd og vejledning af Rune Thorsen og han gav os en FANTASTISK vejlending og hjalp os med at finde vores drømmeseng! Vi købte Viking Oden Continental 180*200 og vi har ALDRIG sovet bedre! Det er en fantastisk seng! Tusind tak til Rune Thorsen og sengkompagniet i Hillerød! 5 ud af 5 stjerner herfra!

27 juli 2022
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Skuffet - de er ligeglade med mig

Rigtig ked af det og skuffet.

Jeg anbefaler dem ikke - de er totalt ligeglade og vender en god mulig kunde ryggen der ellers var parat til at give 30.000 kr

Jeg har ingen ting gjort - så forstår ikke..

Jeg var inde og besøge butik for noget tid siden - fik et kort på ham der hjalp mig, og papir med de oplysninger vi have snakket om og det han viste.

Nu er jeg klar.
Sender den sødeste besked til butikken...
Høre aldrig noget.

Lidt tid efter
Prøver "hovednummeret" høre heller ikke noget

Den "ekstra" stjerne op til 2 for De fordi ham der hjalp mig var meget sød - det trakker meget op - men det er jo desværre totalt lige meget når De/han er ligeglad med mig når det kommer til et køb.

18 juli 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.