seat24.se Omdömen

TrustScore 1 av 5

1,2

Va tråkigt att man måste ge dem någon stjärna alls. Bokade flyg för mig och vänner. Vid bokning stod det att kabinväska och liten väska ingick i priset. När jag klickade ”betala” gick priset plötsligt... Se mer

Det är skämt hur de kan driva en verksamhet baserat på att lura folk , totalt katastrof ingen svarar i telefon och ngn svarar så är det engelsktalande person som inte pratar bra engelska, de loar at... Se mer

Så länge man inte behöver assistans via deras kundsupport går det att boka med dem. Har rest flera gånger. Idag försökte jag boka om min biljett, skulle vara -500kr billigare men slutade att jag fick... Se mer

Seat24 vägrade återbetala flygbiljetter som blivit avbokade, trots att flygbolaget hade betalat tillbaka till Seat24. Efter 5 månader och oändligt många samtal till deras värdelösa support som svarade... Se mer

1. Resor och semester

Informationen kommer från olika externa källor

Seat24 erbjuder billiga flygbiljetter när du vet vart du vill. Boka flyg online och välj bland flygresor hos 650 flygbolag.

Mycket dålig

TrustScore 1 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Jag har försökt få återbetalning av 7…

Jag har försökt få återbetalning av 7 biljetter på en resa till England maj förra året som blev inställd. Både Resia och AOB Travel AB betalade tillbaka utan problem. Seat24 har hittat på alla möjliga skäl varför de inte ska återbetala. Trots månader av mejl och telefonsamtal har vi fortfarande inte fått en krona.

15 april 2021

De har meddelat för 6 månader sen att…

De har meddelat för 6 månader sen att det fått pengar återbetalda från flygbolag, men kan själva inte betala tillbaka till sina kunder!
Jag hoppas att de inte kommer att driva resebolag framöver, för allas skull.

8 april 2021

Det är helt horribelt att SEAT24 inte…

Det är helt horribelt att SEAT24 inte betalar ut pengar som de för 4 månader sedan fått från flygbolagen. De skyller på att det tar tid att betala ut pengar, men vad är det som tar tid om man inte gör några utbetalningar? Det får bli kronofogden nästa och det är lika bra att de sätts i konkurs så man slipper besviket vänta.

7 april 2021

Varning för oseriöst bolag!!

Kan inte mer än instämma med föregående talare. Köp aldrig biljetter via seat24. Skulle rest juni 2020 och väntar fortfarande på att få pengarna tillbaka. Går inte att få tag på dom längre och de gånger jag pratat med dom i telefon är de helt ohjälpsamma.

17 mars 2021

Skurkföretag

Företag som SEAT24 borde inte få finnas. De tar inget ansvar. Jag vill varna alla för att köpa en resa ifrån ett sådant företag. Jag undrar hur många som har blivit blåsta?

11 mars 2021

Kronofogden som gäller.

Ser att många befinner sig i samma situation angående pengar som Seat24 inte betalar tillbaka till kunder trots att de fått betalning från flygbolagen. Vi har väntat i sju månader och inte fått ett enda krona återbetald så det blir Betalningföreläggande hos Kronofogden som gäller.

26 februari 2021

Betalar aldrig tillbaka pengarna

Betalar aldrig tillbaka pengarna

Enligt Seat24 har de fått pengarna från flygbolaget för en resa som ställdes in förra våren men de betalar fortfarande inte tillbaka pengarna. Det går inte att ringa och prata med dem utan kunderna är helt utlämnade. Varning för oseriöst företag!

15 februari 2021

SÄMSTA FÖRETAGET EVER!!!

SÄMSTA FÖRETAGET EVER!!!
Vi skulle ha åkt till Dublin i juli med Norwegian dit och Ryan Air hem. Vi har två ggr i månade fått besked om att resan med Norwegian är under behandling men inget om resan med Ryan Air. Jag skrev till dem om dett a och fick till svar att resan från Dublin hade avgått enligt planer. Tror de att vi kunder är dumma i huvudet, hur ska vi kunna åka hem från Dublin när resan dit är inställd. Skulle vi promenerat till Irland från Sverige. Kommer alldrig att boka med dem igen och jag kommer även att anmälla dem till allmänna reklamationsnämnden och ev ringa en kvällstidning.

6 februari 2021

Efter 10 månader och OTALIGA samtal…

Efter 10 månader och OTALIGA samtal till både SAS och SEAT24 har vi fått tillbaka HÄLFTEN av pengarna. Aldrig mer SEAT 24. Norwegian betalade tillbaka inom 1 vecka! Så det går om man vill. Ska forska vidare i vad som hänt, SAS hävdar att de skickat pengarna för båda resenärer, har SEAT haft mage att hålla 5 tusen som något slags betalning för sitt usla jobb???

3 februari 2021

Anmäl

Gör som jag och anmäl dom till kronofogden.. Dom har gått vidare med mitt ärende och jag kommer få tillbaka pengarna

1 februari 2021

De är sämst!

Hade resor bokade i april förra året. Dessa blev inställda på grund av covid. Skickade ärende på ärende. De enda svar jag fick tillbaka var "Behöver du vår hjälp fortfarande, i så fall fyll i det här formuläret. Det sista jag fick från de var att mina bokningsnummer inte fanns i deras datorsystem. Som att jag aldrig hade bokat med dem helt plötsligt. Har inte fått tillbaka en endaste krona än och kommer säkerligen inte få det heller i framtiden. Har snart gått ett år sen jag lade första ärendet.

De lurar en på pengar!

26 januari 2021

Dåligt!!

Instämmer med alla som skriver om inställda flyg. Seat24s mail den 1:a och 15:e är bara skitsnack. Snart gått 10 månader nu. Aldrig mer Seat24!!!

15 januari 2021

WARNING

WARNING! VILL DU INTE FÖRLORA PENGARNA SÅ UNDVIK SEAT24.SE. Blir din resa inställd eller händer det andra orsaker får du ingen ÅTERBETALNING. Du får glömma de.

6 januari 2021

Rikitgt oseriöst företag

Inställd resa (som allt annat i pandemin). Har gjort sig totalt oanträffbara via telefon & chat, tar inget som helst ansvar utan köper sig lite tid genom att 2 gånger i månaden skicka ett automatgenererat mail till samtliga drabbade att de jobbar på det. Det mailet kommer fortsätta komma under flera år gissar jag på.

5 januari 2021

Har ännu inte fått återbetalning på vår…

Har ännu inte fått återbetalning på vår resa som blev inställd i juli-20 pga Corona!!! Har varit i kontakt med kundtjänst flera gånger och de hävdar att de skickat ärendet till Norwegian men hos Norweigan har de inte fått in något ännu!
Sämsta resebolaget!!! Beställ aldrig med dem!!!

31 december 2020

KATASTROF

KATASTROF! Kan inte annat än instämma med alla tidigare. Vi hade avbokning för 6 månader sen.. Dom ljuger, hittar på och säger att dom lägger som prio och man ska få återkoppling inom 7 dagar- hört detta flera ggr.. ingen återkoppling! Norwegian har till och med sagt att de betalt Seat24 men de pengarna tycks dom hålla på. Människan i telefon upprepar samma sak om och om priority, priority.. dags att börja betala folk om de önskar nån kund kvar.

29 december 2020

6 månader har gått

6 månader har gått , 4 biljetter blev avbokade och fortfarande väntar jag på ombokning eller pengarna tillbaka , deras kundtjänst ligger i Indien , betala mer med annat resebyrå och så slipper du huvudvärk.

10 december 2020