Schoenenwinkel Omdömen

TrustScore 2 av 5

1,9

Bestelde slippers worden niet geleverd. Kreeg als excuus dat ze onverhoopt niet voorradig waren. Maar ik mocht eventueel annuleren. Helaas hierna slechts 1 x telefonisch contact kunnen krijgen, op mai... Se mer

Nu ruim een maand geleden schoenen besteld, Deze werden maar niet geleverd, zelf achter aan moeten bellen, het probleem zou opgelost worden, weer geen schoenen, en geen bericht. Zelf weer gemaild en... Se mer

Na anderhalve maand geen levering, contact onmogelijk. Geen antwoord op mail of telefoon. Ik krijg langzamerhand het vermoeden dat ik opgelicht ben. Ik zou iedereen heel erg willen afraden hier te b... Se mer

Dålig

TrustScore 2 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

9 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Super slechte klantenservice

Super slechte klantenservice. Leren schoenen gekocht van PME van €100. Na 2 maanden normaal gedragen te hebben hebben alle zolen losgelaten. Laten repareren bij de schoenmaker maar tevergeefs, goed voor de prullenbak. Inmiddels 7x gebeld naar deze zaak en wordt steeds weggewuifd met 'we doen je een voorstel om je tegemoet te komen'. Na 4 maanden aanhouden nóg niks ontvangen. Erg slecht om zo met je klanten om te gaan, zeker geen aanbeveling.

12 juli 2021

Nette firma

2 maten besteld, snel geleverd en restant stond binnen 2 werkdagen weer op mijn rekening

5 maj 2021

Fijne service

Fijne service, schoenen besteld die kort daarna extra werden afgeprijsd. Na een gesprek met aardige medewerkster is mij het verschil + 5% korting teruggestort.

21 augusti 2020

Helemaal blij

Vrijdagavond besteld, zaterdagochtend in huis en dat in deze Corona tijd. Helemaal super, ben erg blij met mijn nieuwe G-Star schoenen.

11 maj 2020

Adidas schoenen besteld

Adidas schoenen besteld en deze zijn keurig de volgende dag bij de schoenmaker (DHL afleverpunt) bezorgd. Dit ivm met mijn werk, heel erg fijn dat we het zo kunnen doen en de schoenen passen goed. Complimenten

6 januari 2020

Levering duurde meer dan 2 weken

Levering duurde meer dan 2 weken, te laat om mee op vakantie te nemen. 2 paar schoenen besteld. 1 paar retour. retourzending (6,95) was voor eigen kosten . Dit was hun antwoord:helaas moet ik u meedelen dat de retour kosten voor de klant zijn.
Enkel indien het een fout is onzentwege of bij omruilen worden deze verzendkosten vergoed door middel van een kortingsbon

5 november 2019

Snel binnen

Schoenen snel binnen, erg blij mee. Minpunt de omdoos was relatief groot voor de kleine schoenendoos.

26 september 2019

2 verschillende maten besteld

2 verschillende maten besteld, maar de maat viel totaal anders uit. Dus moest mijn schoenen alsnog omruilen voor een andere maat. Alles wel supersnel verlopen en het resterende bedrag had ik met 2 dagen weer op mijn rekening. Ben nu heel blij met de schoenen. Maar een duidelijk maatadvies zou wel handig zijn geweest.

7 juni 2019