Företagsinformation
Skrivet av företaget
Beerens is, naast het verkopen van tweedehandswagens, nieuwe wagens via officiële concessies en exclusieve oldtimers, specialist in automotive services. Dit zowel op het vlak van remarketing, transport, stockage, PDI, carrosserie, verhuur, leasing, trading, fleetservices, enz.
Kontaktuppgifter
Belgien
- beerens.be
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Magomed: een voltreffer voor Beerens
Magomed loopt over van gedrevenheid, klantgerichtheid en is werkelijk een aanwinst voor Beerens.
Na 5 jaar waren we toe aan een nieuwe wagen. Voor de ophaling werd ik ontvangen door Magomed. Na alle formaliteiten nam hij mij mee naar de wagen waar hij mij zeer uitgebreid voorzag van alle 'do's and don'ts' en geen minuut te veel was.
Thuis gekomen merkte ik de motorfout indicator op. De volgende ochtend begaf ik me meteen naar Beerens waar de onthaalbediende me meegaf dat ik de wagen kon achterlaten en me zou terugbellen wnn deze klaar was. Twee uur nadien ontving ik telefoon dat het voertuig kon opgehaald worden.
Aangekomen kreeg ik mee vh onthaal dat het voertuig op de parking stond. Op mijn vraag wat de diagnose was kon niet geantwoord worden: enkel maar dat de fout gewist werd. Lichtjes teleurgesteld keerde ik huiswaarts. Thuis gekomen ontving ik een bericht van Magomed met de vraag of er een probleem was gezien hij mij daags na de aankoop reeds terug in de zaak zag. ik legde alles uit en Magomed zei me zijn best te doen de diagnose toch te achterhalen bij de mechaniekers. In de namiddag ontving ik van hem de volledige verklaring en oorzaak: wat steek hield gezien ik de oorzaak op een techinsch forum reeds was tegen gekomen en de foutmelding tot op heden niet wederkeerde.
Nogmaals je merkt en voelt meteen dat deze jongeman een aangeboren talent en feeling heeft met klanten om te gaan en het ook nog eens oprecht is.
Zeer kleine lettertjes bij verlengde garantie
In 2021 een auto gekocht en dat verliep allemaal vlot. Een verlengde garantie afgesloten voor 5 jaar maar in de kleine lettertjes staat dat de assistance maar 1 jaar geldig is. Jammer genoeg net door hun fout, getakeld moeten worden maar ze komen in niets tegemoet. Sluit dit contract dus enkel af voor onderdelen en zorg zelf voor een goede VAB/Touring.
De allerslechtste afterservice die je…
De allerslechtste afterservice die je je maar kan voorstellen, op élk vlak !
Enkele maanden na de aankoop, liep onze koelvloeistof volledig leeg. Bleek de waterpomp kapot te zijn. Aangezien deze samen met de distributieriem moest worden vervangen, moest ik toch zelf 295€ betalen, omdat er aan de riem zelf niets scheelde. In de troost dat je een riem en pomp niet kan laten vervangen aan dat bedrag, toch maar betaald.
2-3 weken na herstelling is de nokkenasketting kapot gesprongen onder het rijden en zijn we de auto 6 weken kwijt geweest ! Elke dag moesten we bellen achter een update, om élke dag een andere uitleg te krijgen; Distributieriem kapot, nokkenasketting kapot, distributieketting kapot, de auto staat bij Peugeot, de auto staat hier, de auto moet worden hersteld door Alfabet, enz enz. Op het einde van de rit blijkt dat de auto nooit van de parking is af geweest en zij deze tijd hebben genomen om te discussiëren over wie de kosten zouden betalen, zij, Alfabet of Peugeot zelf. Iets waar ik als klant totaal geen boodschap aan had en zonder auto zat met 2 kleine kinderen. Na meermaals onbeschoft te zijn afgescheept door sales verantwoordelijke MV, uiteindelijk toch de auto weer gaan ophalen, maar bovengenoemde was nooit beschikbaar voor gesprek. Bij de ophaling gaf 1 van de personen nog aan "de auto best te verkopen", ondanks we de wagen pas 1j hadden en nog 2j garantie hadden. Tevens geven ze MAAR 6 maanden garantie op de herstelling en het vervangend onderdeel, ongeacht dat mijn huidige garantie langer loopt.
Mijn conclusie hier is hetzelfde zoals zoveel reacties hier; ze verbloemen talloze problemen en hebben TOTAAL GEEN INTERESSE in de behoeften van de klanten eens de wagen verkocht is.
Staar je niet blind op het gemak van een wagen te kiezen op hun site, of om de garantie acties waar ze op élk moment onderuit zullen proberen te komen.
Ik zal hier nooit of te nooit nog een auto kopen, zelf niet gratis krijgen en ik zal dit iedereen heel hard afraden !
jaarlijks onderhoud
Vlotte afhandeling van het jaarlijks nazicht. Gewacht bij een koffietje. na 2 uurtjes terug de baan op. Jan Verheyen.
Hebben een tijdje geleden een nieuwe wagen Toyota CHR
Hebben een tijdje geleden een nieuwe CHR aangekocht bij Beerens Aartselaar .
We werden zeer goed geholpen door het team , ondanks de problemen die we met onze vorige wagen hadden.
Bedankt voor de goede zorgen !!!!
Na aankoop van mijn nieuwe yaris cross…
Na aankoop van mijn nieuwe yaris cross enkele kleine problemen dewelke door Mr Dries onmiddellijk werden verholpen.Duidelijk een klantvriendelijke medewerker bij toyota antw.Proficiat
Vlotte transactie en eerlijke overnameprijs bij terugverkoop bedrijfswagen
Een bedrijfswagen gekocht via een handelaar en enkele jaren later aan hen terugverkocht voor een aantrekkelijke overnameprijs.
Slechte kwaliteit autos!!!!!!!
Zeer slechte kwaliteit van auto’s dat ze verkopen, ze probeerden mij een tesla aan te smeren met een kapotte accu. Zodra de voorschot werd betaald sinds dien niks gehoord van ze ook geen mails, Het duurde maar veel te lang dacht ga ik maar zelf contact op nemen toen ik met ze contact op nam was de auto bij de tesla garage voor herstelling heel raar die auto heeft pas 36k km gereden na dat ik vroeg om nog eens dubbel te checken wat er dan precies mis was want met zo’n weinige km kan er helemaal niks mis mee zijn, ze belde me terug en heel “toevallig” hebben ze het net doorgekregen van Tesla garage dat het gaat om een grote probleem, pas wanneer ik belde wist ik dat er iets mis was anders hadden ze helemaal niks laten weten en zo hup die voertuig verkocht aan me. en iets dat alle klanten moeten weten is dat RECHT van een klant daar bij hun NIET telt dus pas maar op waar je jou voertuig haalt in ieder geval weg rennen van deze onprofessionele bedrijf!
Echt niet aan te raden in 2020 een…
Echt niet aan te raden in 2020 een nieuwe nissan juke hier geckocht had niets anders dan probleme met de auto en alles wat er mis was mooi zelf moge betalen terwijl dat ik denk half de bodem plaat half van onder je auto hangt en deze is nog geen jaar oud dat dat garanie zou zijn niet dus slechte garage ooit en dat is maar 1 van de 15 tal problemen
Onderhoud aan mijn Toyota
Fijne en vriendelijke afhandeling voor het periodieke onderhoud aan mijn Toyota. Met name de persoonlijke 'touch' is mij goed bevallen.
Tijdens het wachten staat er altijd een drankje klaar en zijn de zetels ook van goede kwaliteit. Ga zo door!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.