Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 85 recensioner, de flesta recensenterna var ganska nöjda med sin totala upplevelse. Många kunder uppskattar det breda sortimentet och de förmånliga priserna, samt att det är roligt att besöka butikerna. Flera lyfter fram den trevliga och hjälpsamma personalen i butikerna, som ofta är kunnig och serviceinriktad. Vissa kunder har dock uttryckt missnöje med specifika produkter, som de upplever som bristfälliga eller felaktigt beskrivna. Kundtjänsten får kritik för att vara svår att nå, ovillig att hjälpa till med problem som rör leveranser eller felaktiga varor, och för att ge otrevligt bemötande. Det finns även synpunkter på att information om lagersaldo och produktbeskrivningar online inte alltid stämmer överens med verkligheten.

Ämnen som oftast nämns

Product

Kunder delar tvetydiga åsikter om produkterna. Vissa konsumenter uppskattar utbudet och priserna, och nämner... Se mer

Staff

Recensenter belyser tvetydiga aspekter av personalen. Vissa kunder upplevde personalen som otrevlig,... Se mer

Retail

Recensenter nämner tvetydig feedback om retail. Vissa kunder uttrycker frustration över att varor är... Se mer

Customer service

Konsumenter upplever stor missnöjdhet med kundtjänsten. Många rapporterar att de möts av AI-robotar eller... Se mer

Price

Kunder hade tvetydiga upplevelser med prissättningen. Vissa konsumenter uppskattar de "fin fina priserna",... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Rusta har många fantastiska produkter och priset, men undvik att beställa via deras hemsida då dem har mycket dåliga villkor. Jag besätllde t.ex. en slev för 39kr, fick betala 59kr för frakt. Sedan va... Se mer

Köpte ljusslinga sirlig 5m. Stod inte hur lång timer tiden var någonstans. Varken på kartongen eller på webbsidan. Först när vi öppnade paketet kunde man läsa med väldigt liten text att den bara va... Se mer

Bra personal och bra priser. Ibland kan varor ta slut snabbt. Men annars är allt bra

Informationen kommer från olika externa källor

Hos oss hittar du ett brett sortiment av högkvalitativa produkter till fenomenala priser

3,1

Medel

TrustScore 3 av 5

Har besvarat 82 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Dem ringde väktare på mig och en kompis…

Dem ringde väktare på mig och en kompis från ingen stans oxh var extremt otrevliga vi hade inte vart uppkäftiga mot nån vi hade inte snott någonting eller bråkat med någon men personalen sa vi bråkat med dem vilket vi inte gjort extremt otrevliga och uppkäftigt

19 oktober 2025

Svar från Rusta

Hej, tack för ditt omdöme.
Vi uppskattar din feedback och hoppas kunna välkomna dig tillbaka för en bättre upplevelse framöver.
/Team Rusta

Jag försökte få kontakt med en…

Jag försökte få kontakt med en representant för er idag ang ett pågående reklamationsärende.
Ringde kundtjänst och förklarade mitt problem.
Fick svaret att det gick inte och er kundtjänst representant slängde då på luren i örat på mig.
Försökte igen o samma sak upprepades.
Hade jag vetat att jag skulle behandlas på detta sätt hade jag aldrig satt min fot på rusta från början.
Ni borde utbilda kundtjänstpersonakwn bättre.
Jag lovar att aldrig återkomma till er efter detta. Men jag måste försöka få mitt ärende åtgärdat
Med vänlig hälsning,
Christer

17 oktober 2025

Svar från Rusta

Hej, vi beklagar att din upplevelse med kundtjänst inte motsvarade dina förväntningar. Vi tar din feedback på största allvar och för den vidare internt i syfte att förbättra vår service. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.// Team Rusta

Aldrig mer rusta

Jag köpte en spegel den 5 oktober, och dagen efter – den 6 oktober – såg jag att samma produkt hade sänkts till halva priset. När jag försökte returnera varan möttes jag tyvärr av en ovillig och otrevlig medarbetare som inte ville hantera ärendet med hänvisning till att förpackningen var bruten.

Jag blev besviken över både bemötandet och bristen på vilja att hjälpa till. Jag hade förväntat mig ett mer professionellt agerande från Rustas personal.

6 oktober 2025

Svar från Rusta

Hej och tack för ditt omdöme.
Vi värdesätter din åsikt och hoppas att ditt nästa besök hos oss blir mer positivt.

Lagerhållning

Lagersaldo rent åt skogen ,man sätter lagersaldo innan varorna har anlänt till butiken och skyller hela tiden på att dom ej fått leverans .Ingen vet något om status och även om personalen ringer olika butiker så är det ingen som vet om varan finns hemma fysiskt av dom som blivit uppringda ?

20 september 2025

Hej bästa kund.
Du ska ha tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.
Vi hoppas få chansen att ge dig en bättre upplevelse nästa gång!
Önskar dig en trevlig dag!
/Team Rusta

Rusta i Hudiksvall inte alls bra

Rusta i Hudiksvall jobbar väldigt konstigt. Eller så är det så Rustas rutiner är! Hade kollat lagersaldot på en produkt som skulle köpas. Fanns inte tid att beställa den så när man ser att det finns 66 st i lager i butiken så känns det ju som att den borde finnas..åker dit för att köpa den, har dock ganska långt dit men när saldot säger så ska det väl inte vara problem. Finns produkten...NEJ.. Ska finnas 66 st i butik enligt lagersaldo men hyllorna är tomma och personal säger att det avser produkter de inte har utan som "ligger kvar" sedan förra året. Det som skickats iväg. Idiotiskt och jäkligt missvisande. Se upp för att lita på deras saldo. Trodde Rusta hade bättre rutiner än så

17 september 2025

Hej, och stort tack för din feedback.
Vi beklagar att upplevelsen inte blev helt som önskat, men vi hoppas få möjligheten att göra ett bättre intryck nästa gång.
/Team Rusta

Bra personal och bra priser

14 augusti 2025

Hej bästa kund!
Tusen tack för att du tog dig tiden att lämna ditt omdöme.
Önskar en fantastisk dag från oss på Rusta!
/ Team Rusta

Ljuger om lagersaldot - både på hemsidan och av kundtjänst

Ni ljuger om lagersaldot för era kunder & och är otroligt opålitliga som aktör på marknaden. Varken lagersaldot via hemsidan stämmer eller den information man får av eran kundtjänst när man ringer er. Ljuger gör ni också! Har mejlat och klagat till eran kundservicemail och ser fram emot ett svar som inte är en halvkass ursäkt. Annars funderar jag på att kontakta medier för att se om de väljer att snappa upp detta

16 september 2025

/Team Rusta

Bra sortiment och priser.

16 september 2025

Hej bästa kund!
Vi tackar för den fina recension du gav oss!
Välkommen igen och vi på Rusta önskar dig en fortsatt trevlig dag!
/Team Rusta

Varning för bedräi Rusta. .

Varning för bedrägeri ! Brukar ofta handla på Rusta, men sist "250830" vi var där och uppgav vårt personnummer så sa kassöskan att jag ej var medlem fast jag är det. Vi ombads uppge mobilnummer och DET, skulle därmed få ett sms som vi måste godkänna SKUMT ! När vi sedan tittade på sms texten stog det att vi skulle uppge bank-id som man aldrig ska göra iaf. inte för att acceptera att mailadressen är rätt så HON som sitter i kassan ljuger och försöker lura av oss bank-idet. Rusta Erikslund Västerås har skumma saker för sig så varning !!!
-------------------------------------------
Vilken usel kundservice Rusta Team måste vara ! Vi skickade denna varning om pågånde bedrägeri i Rustas kassa system och 25 dagar tog det för att få detta usla svar fy slutar handla på Rusta helt klart så värdelöst USCH !
Sen vilket svar sedan de uppskattar att vi hörde av oss men vill vi så kan vi återkomma till denna Rustas usla kundservice igen ! Nä erta bedrägeri kassor avstår vi ifrån.

30 augusti 2025

Tack för ditt omdöme.
Vi tackar för din feedback och uppskattar att du tog dig tiden att skriva detta.
För vidare hjälp i ärendet är du välkommen att kontakta vår kundtjänst:
Önskar en fin dag från oss på Rusta!
/Team Rusta

Verkar aldrig skicka varorna man…

Verkar aldrig skicka varorna man beställer online

28 augusti 2025

Hej bästa kund!
Tusen tack för att du tog dig tiden att lämna ditt omdöme och vi tackar för din feedback.
Önskar en trevlig dag från oss på Rusta!
/ Team Rusta

Nya kassadiskarna är rent skräp

Nya kassadiskarna på Rusta är skräp. Den som köpte in dessa kan få en guldmedalj i hur dum i huvudet man kan vara för att inte förstå att det ser för bedrövligt ut. Jag står som kund och kassapersonalen vänder ryggen till mig som kund när de ska blippa alla varorna. Ursäkta? Era nya kassor är rena rama skräpet.

8 augusti 2025

Svar från Rusta

Hej bästa kund! Tack för din feedback, utan den blir vi aldrig bättre! Vi tar din feedback vidare till ansvarig och önskar dig en fortsatt trevlig dag! /Team Rusta

Pratade med kundservice i telefon

Pratade med kundservice i telefon och tyckte de va allmänt otrevlig ton och ingen förståelse alls. Tycker verkligen dom borde tänka på hur dom bemöter kunderna. Dåligt bara

19 augusti 2025

Varan är skrot

Har köpt en tumbler, helt värdelös, är otätt så det går inte att använda...
Och sen det vanliga standardsvaret, varför skulle kag kontakta kundtjänsten? Bara tidsslöseri. Sälj fungerade grejor helt enkelt!

14 augusti 2025

För vidare hjälp i ärendet är du välkommen att kontakta vår kundtjänst:
Önskar en fin dag från oss på Rusta!

Håller inte leveransvillkor

Ett stort skämt Rusta! Beställde en vara 24/7. Leverans hem inom 7 arbetsdagar. Har fortfarande inte fått någon. Långsam hantering av ärendet nu, väntar leveransbesked. Man kan inte ringa in heller om man har mailat, för då måste man gå via Mail. Och där är de inte snabba. Hoppas på expressleverans idag, minsta man kan förvänta sig… Nu kom de med nytt besked: fastnat i betalningssystemet och nu är varan slut 😅🤣 jag tror jag smäller av. I morse fanns den så då var det inga problem. Pinsamt Rusta!

5 augusti 2025

Hej bästa kund.
Du ska ha tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.
Vi hoppas få chansen att ge dig en bättre upplevelse nästa gång!
Önskar dig en trevlig dag!

Rusta Höör!!

Jag vill ge ett extra stort tack till chefen på Rusta i Höör. Hon är alltid hjälpsam, professionell och har ett vänligt bemötande. Det märks att hon har god kunskap. Som kund känner man sig alltid välkommen. Rusta i Höör är en välskött butik – mycket tack vare hennes fina ledarskap och rätt anställda!

25 juni 2025

Svar från Rusta

Hej bästa kund! Tack för ditt omdöme och feedback. Vi tar din ros vidare internt till berört varuhus och tack för dina fina ord! En fortsatt trevlig dag önskar vi! /Team Rusta

Dåligt bemötande på Rusta Eskilstuna

Vi kom 5 min innan stängning för att snabbt köpa en vara. Min fru hann gå in, men personalen sprang efter henne och tvingade ut henne – trots att butiken fortfarande var öppen.

När jag klagade till Rusta centralt fick vi ingen riktig ursäkt. Istället backade de upp personalens version och vägrade ta ansvar. Inget seriöst bemötande, inget respektfullt avslut.

Väldigt besviken.

10 juli 2025

Svar från Rusta

Hej bästa kund! Tack för ditt omdöme och feedback. Vi tar detta vidare internt till berört varuhus och tack för att du hjälper oss att bli bättre. En fortsatt trevlig dag önskar vi! /Team Rusta

Min mamma köpte fel produkt (rakhyvlar)…

Min mamma köpte fel produkt (rakhyvlar) och gick dit för att byta den men fick ett strikt nej och ett otrevligt bemötande. Men när jag följde med och förklarade saken att det var ett fel köp så gick det bra.
Alla människor kan göra fel.

22 juli 2025