Rusta har många fantastiska produkter och priset, men undvik att beställa via deras hemsida då dem har mycket dåliga villkor. Jag besätllde t.ex. en slev för 39kr, fick betala 59kr för frakt. Sedan va... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Hos oss hittar du ett brett sortiment av högkvalitativa produkter till fenomenala priser
Sverige
Har besvarat 82 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Inte fått min vara och det har gått över två veckor. Rekommenderar inte.

Svar från Rusta
Lade en beställning den 18 november på julgardiner och julstjärnor och ännu idag den 2 december så har inte ens varorna packats.
Jag är så arg och besviken!
Jag önskar att jag hade kollat på omdömena här först!
Inte särskilt positivt!
Hur kan man behandla kunder på det sättet?
ALDRIG mer Rusta!

Svar från Rusta
Köpte en lampa som var repig. Åker tillbaka för att byta, får en ny men även den visar sig vara repig och sned. Skriver en recension om lampan för att publiceras på deras hemsida. Men det visar sig att dom inte vill ha något negativt skrivet om sina produkter. Dom plockar bort recensioner som innehåller något som visar hur dåliga produkter dom säljer. Lurar dom sina kunder, eller?

Svar från Rusta
Köpte virkningskit för julsaker som på hemsidan stod att dem var lätta att förstå.
Själva förklaringarna på dem olika maskorna var svåra att förstå även om det stod på svenska och bilderna gjorde det ännu mer förvirrande. Har virkat i många år och kunde inte tyda dem. När man sen kom till mönstret blev det ännu värre då mönstret stod på kinesiska. Så kan man kinesiska så kan det säkert vara lätt att virka.

Svar från Rusta
Ringde in dagen innan för att fråga om dem kan lämna undan en vara för mig då jag ska åka från Malmö upp till Halmstad. Det kunde dem inte. Killen som svarade bad mig att återkomma nästa dag för att ringa in till dem och säkerställa saldot i den specifika butiken innan jag åker. När jag ringer in andra gången svarar en kvinna som säger att hon 99.9% säker att varan inte finns kvar, då som killen sa så vad jag henne att ringa den specifika butiken. Väldigt otrevlig då hon absolut inte ville ringa. Men efter ett tag så ringde hon in till dem. Varan fanns inte i den ena butiken. När jag bad henne att kolla upp den andra så vägrade hon. Känns väldigt oseriöst och skriker lathet.

Svar från Rusta
Köpte ljusslinga sirlig 5m.
Stod inte hur lång timer tiden var någonstans. Varken på kartongen eller på webbsidan. Först när vi öppnade paketet kunde man läsa med väldigt liten text att den bara varade 6 timmar.
Alla andra slingor vi har kollat på varar 8 timmar. Dåligt tycker jag.

Absolut ingen respekt för "Reklam, nej tack" :-(

Svar från Rusta
Beställde den 12:e november och ännu har det inte packats. Fick sedan mail igår om att mitt paket kommer att försenas. Detta hade jag gärna velat veta innan jag beställde eftersom jag då hade valt att inte beställa alls.

Svar från Rusta
Jag beställde en matta för över två veckor sedan, ska det behöva ta så lång tid att leverera? En matta??

Svar från Rusta
Beställt via Eshoppen. Står meddelande om att order hanteras inom 8 dagar. 8 dagar passerar utan att man hör något. Inte konstigt man väljer Amazon istället. Bra sätt att dödsdömma sin e-närvaro Rusta.

Svar från Rusta
Var inne på Rusta Lund idag. När jag satte mig i bilen såg jag en annan kund få p- böter för att inte ha satt fram p-skivan.Dåligt av Rusta att låta privata p-bolag sko sig på deras kunder.förmodligen får Rusta en slant också.det var sista gången jag åker dit ialla fall.vill inte ra risken.

Svar från Rusta
Var på väg till kyrkogården för att hedra min pappa på hans födelsedag, ville gärna ha ett gravljus med mig. Kollade lagersaldo på Rusta Kungens Kurva och det visade 183 st kl 17.00, tog då omvägen förbi Rusta men dröm om min förvåning när de inte hade ett enda gravljus att sälja vid 18-tiden. Pratade med två anställda som bägge var frågande UFON, fortfarande tre dygn senare och två mail till Rusta visas samma felaktiga lagersaldo. Lita INTE på Rustas produktuppdatering på internet.

Svar från Rusta
Bra produkter till låga priser och bra klubb erbjudanden för det mesta. Alltid roligt att besöka ett Rusta varuhus.

Svar från Rusta
jag gjorde en beställning men jag fick hela tiden meddelande att min leverans är försenad.så jag tröttnade på att mitt paket aldrig bli skickat.så jag avbröt min beställning jag fick pengarna tillbaks direkt genom klarna swish.jag kommer aldrig beställa ifrån rusta e handel.det fungera så dåligt tycker jag.att beställa från rusta e handel risken är mycket stor att man får vänta flera veckor på sin leverans.
Jag vill logga in med bankID, de skickar mig till Klarna, bedrövligt!!!!!

Svar från Rusta
Handlade bl.a. Värmeljus idag med brinntid 6 timmar. Använde dem ikväll och efter 1 timme hade veken nästan "drunknat". Efter ca 2 timmar finns liten glöd och när jag släckt dem går de ej att tända igen.

Svar från Rusta
Ingen bra kund bemötande alls och inte vill ens hjälpa kunder när ber hjälp.

Köpte batteri på rusta i paket 20 st
Fick slänga hela paketet några läckte
Syra
Hade en fjärrkontroll och ficklampa som blev förstörda

Svar från Rusta
Medarbetaren Faton, vilken fantastisk medarbetare ni har på RUSTA HYLLINGE ni har. Hade jag kunnat så hade jag anställt honom på stående fot som butiksledare/ ansvarig. 110% kundomsorg, service och vänlighet.
Pga en större fot operation går jag med kryckor och jan för tillfället inte bära. Faton, var inte sen med att vara behjälplig. Klockren kille. All heder och respekt till honom.

Svar från Rusta
Varför börja julpynta i OKTOBER???
Julen är 24 December, julpynt tas fram 1 ADVENT!!!
Julstöket i affärerna var mycket bättre på -80 talet.
Men det är väl bara en tidsfråga innan julsaker ligger framme i butik året om. SKÄRPNING!!