Amazing food, great flavors, and excellent quality. Everything was fresh and perfectly cooked. Highly recommended.
Det här tycker kunderna
Vi bestilte mad på Østerbro til en større forsamling på 35 mennesker, i anledning af en fest. Denne blev leveret til tiden og med rigeligt til alle. Dog manglede vi vegetar retter, ( der var sket en... Se mer
Företaget har svarat
Har for en del år siden spist på Amager, fantastisk mad. Og Patrick er min gamle elev på TEC, husker ham som et fantastisk menneske og en yderst pligtopfylden person og kan slet ikke forstå hvorfor... Se mer
Företaget har svarat
Ved bestilling af linsesuppe til 79 kr bliver man altså meget ærgerlig, da det primært kan betragtes som vand med smag - meget tynd suppe. Det var 90% vand, og det er ikke relevant om det leveres a... Se mer
Företagsinformation
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
USÆDVANLIG DÅRLIG OPLEVELSE
Jeg har aldrig før mødt så ubehøvlet ejer af en restaurant, som ejeren af Maharaja. Vi bokkede bord telefonisk og sagde, at vi havde gavekort fra Smartbox og fik at vide, at vi bare skulle komme. I restauranten vidste tjeneren ikke noget om Smartbox, da vi fremviste vores gavekortet på app'en, men spurgte en kollega om hvilken menu vi kunne vælge. Da vi skulle betale, vidste hun ikke hvordan, og kontaktede ejeren. Han var fra start ophidset og anklagde os for at have snydt os til en dyrere menu end den billige menu, man i følge hans ord får via Smartbox. Vi fik at vide, at vi skulle aflevere vores kode ved ankomsten, og han havde aldrig hørt at kode i en app. Hans gæster kommer fysisk med koden. Han fortalte, at både telefonsamtalen ved bookningen og vores samtale i restauranten var optaget (hvilket vel er ulovligt, hvis det ikke oplyses herom) - og igen anklagede han os for bevidst at have snyt - selvom vi startede med at vise tjeneren vores app. Han truede også med at ringe til politiet, selvom vi ikke havde sagt, at vi ikke ville betale - og igen og igen sagde han, at vi skal aflevere den elektroniske kode, og at vi havde valgt en dyrere ret. Efter 20 minutters snak i telefonen, hvor han flere gange hidsede sig op - kunne han pludselig godt bruge vores kode, og vi betalte diferencen mellem, den "billige" Smartbox ret og den ret vi havde valgt. Maden var fin nok, men restaurant Maharaja burde kyles ud af Smartbox. Hvis det er korrekt, at samtaler i hans restaurant bliver optaget, som han flere gange sagde, så er det hvis ham, der skal tale med politiet.
Der var i øvrigt meget få gæster denne fredag aften - der er nok flere, der har haft en dårlig oplevelse. De unge tjenere var meget søde og kede af deres chefs opførsel og undskyldte mange gange. Håber de får et job et andet sted.

ÆV. Middelmådigt
Desværre valgte vi dette sted til vores hyggemiddag inden vi skulle hen for at se Hair i Østre Gasværk. Vi brugte vores Smartbox gavekort som vi dog ikke kunne finde ud af hvad havde kostet. Vi spurgte derfor pænt ejeren hvad menuen bestod af og fik et ret hvast svar at det kunne vi ha læst på Smartbox hjemmeside hjemmefra. (Det havde vi. Der stod Crazy drink, forret, hovedret og dessert.) Mere sagde han ikke før han kom med den crazy drinks som nok kun bestod af mangojuice. Han spurgte hvilket slags kød vi ønskede. Så kom han med en vegetarisk forret som bestod af noget salat m.m. Hovedretten var en udkogt gryderet af henholdsvis kylling og oksekød, ris og nanbrød. Desserten var et glas citronyougurt. Det var ikke lige den gode middag vi havde glædet os til. Der var ikke meget venlighed og der blev heller ikke sagt farvel da vi gik. Gudskelov gav vi ingen drikkepenge.

Svar från Restaurant Maharaja Østerbro
Lækker autentisk indisk mad og…
Lækker autentisk indisk mad og fremragende service. Kan varmt anbefale dette sted, hvis du ønsker smagfulde indiske delikatesser.

Helt specielt lækkert mad
Helt specielt lækkert mad, som smelter på tungen. Alle de retter vi har prøvet, har været helt perfekte ..Butter Chicken er vores favorit. Vi har spist der mange gange med vores udenlandske kunder og alle er tilfredse. Hyggelige atmosfære og god betjening. Christian og Lisbeth♥️

Svar från Restaurant Maharaja Østerbro
Jeg bestilt maden herfra og blev…
Jeg bestilt maden herfra og blev madforgiftet næste dag! Selv om jeg havde beviserne fra laboratorium, at jeg fik bakterie i, restauranten ville ikke acceptere, at deres mad fejler noget! Synes det er ufair imod mig der kun havde lyst til at have en ordentlig aftensmad og fik hele næste dag med vildeste opkastning både derhjemme, i metroen og hos lægen, sad ved ikke hvor mange timer på toilettet med ondt i maven, fik svedeture og kunne næsten ikke stå på benene i stedet for!
Nu skal jeg også passe på hele ugen med hvad jeg spiser pga den bakterie, som jeg har stadig, kan ikke behandles og forsvinder om ca en uge.
Og svaret var “vores mad fejler intet” 😤
FØJ!!!

Svar från Restaurant Maharaja Østerbro
Fin mad og sød betjening
Fin mad og sød betjening. Vi fik en ret med kylling og måtte levne, rigtig gode nanbrød. Lidt i den dyre ende.

Svar från Restaurant Maharaja Østerbro
Maden var rigtig god men meget små…
Maden var rigtig god men meget små portioner. Havde bestilt to sommermenu deals til min kones fødselsdag Som, skulle forestille sig at være en romantisk 3 retters middag for to. For det første får vi ikke den såkaldte appetitvækker til at starte med. Vi får en lille skål med ris til to personer som overhovedet ikke rækker til 2 personer. Vi sidder og venter over en halv time på at der kommer nogen så vi kan få lidt mere ris hvilket heller ikke sker, som resulterer i at jeg skal rejse mig for at få kontakt til tjener/kok. Jeg føler nærmest at jeg skulle tigge mig til mere ris. Dernæst er det meningen at vi skal havde dessert mango lassi. Det fik vi da også men, vi skulle igen sige til personalet at der hører mango lassi dessert med til dealen. Kommer aldrig derned igen.

Svar från Restaurant Maharaja Østerbro
Skøn mad og venlig betjening .Kan…
Skøn mad og venlig betjening .Kan anbefales , vi kommer igen .

Svar från Restaurant Maharaja Østerbro
Booker med smart box og følger nøje…
Booker med smart box og følger nøje instruks. I restauranten meddeler man mig at den kode har jeg indløst altså påstås at jeg svindler og yderligere påstår at jeg ikke har gjort som anvist. Jeg betaler fordi det er det der anbefales af stedet med løfte om at jeg får refunderet beløbet via smartbox. Men ingen af delene sker og her på maharaja vasker man sine hænder og mener at kunden lyver. Maden fejler intet men den personlige adfærd stinker. Jeg var yderst samarbejdsvillig og venlig. Men siden 26/11 har jeg været taberen.

Svar från Restaurant Maharaja Østerbro
Dejlig mad til en god pris.
Dejlig mad til en god pris.
Sød betjening.
Vi kommer snart igen.

Svar från Restaurant Maharaja Østerbro
Virkelig hyggelig restaurant med super…
Virkelig hyggelig restaurant med super dejlig mad og Meget venligt personale. Har lige opdaget dette sted og har allerede været her flere gange. Det er ikke sidste gang☺️

Fantastisk mad og service
Noget af den bedste indiske mad jeg har smagt. Derudover en rigtig god og venlig service, kan varmt anbefales herfra + ejer er meget rar og imødekommende.

Svar från Restaurant Maharaja Østerbro
Restaurant Maharaja er en super…
Restaurant Maharaja er en super hyggelig restaurant med meget lækkert mad.
Betjening er helt i top👍 ejeren er rigtig meget venlig og vi får super god service.
Jeg anbefaler på den kraftigste at I vælger at spise der.
De laver forrygende lækkert indisk mad.
Man kan dufte lækkert mad helt ud på vejen.
Jeg giver den hele 5 stjerner👍

Svar från Restaurant Maharaja Østerbro
Har for en del år siden spist på…
Har for en del år siden spist på Amager, fantastisk mad.
Og Patrick er min gamle elev på TEC, husker ham som et fantastisk menneske og en yderst pligtopfylden person og kan slet ikke forstå hvorfor nogen vil ødelægge hans forretning. Hilsen din gamle skolepraktik instruktør John

Svar från Restaurant Maharaja Østerbro
Københavns bedste butter chiken .
Københavns bedste butter chiken .
Behagelig service .

God autentisk indisk mad
God autentisk indisk mad. Kundeservicen er i top, kan klart anbefale Restaurant Maharaja på Østerbro.

Rigtig god mad
Rigtig god mad, fornuftige priser samt god betjening.
Jeg har ikke prøvet Amager restauranten endnu med den på Østerbro har været min stamsted.
Bedste hilsner
William Nielsen

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.