Restaurant Maharaja Østerbro Omdömen

TrustScore 3 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Amazing food, great flavors, and excellent quality. Everything was fresh and perfectly cooked. Highly recommended.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi bestilte mad på Østerbro til en større forsamling på 35 mennesker, i anledning af en fest. Denne blev leveret til tiden og med rigeligt til alle. Dog manglede vi vegetar retter, ( der var sket en... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har for en del år siden spist på Amager, fantastisk mad. Og Patrick er min gamle elev på TEC, husker ham som et fantastisk menneske og en yderst pligtopfylden person og kan slet ikke forstå hvorfor... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ved bestilling af linsesuppe til 79 kr bliver man altså meget ærgerlig, da det primært kan betragtes som vand med smag - meget tynd suppe. Det var 90% vand, og det er ikke relevant om det leveres a... Se mer

Företagsinformation

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

8 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

USÆDVANLIG DÅRLIG OPLEVELSE

Jeg har aldrig før mødt så ubehøvlet ejer af en restaurant, som ejeren af Maharaja. Vi bokkede bord telefonisk og sagde, at vi havde gavekort fra Smartbox og fik at vide, at vi bare skulle komme. I restauranten vidste tjeneren ikke noget om Smartbox, da vi fremviste vores gavekortet på app'en, men spurgte en kollega om hvilken menu vi kunne vælge. Da vi skulle betale, vidste hun ikke hvordan, og kontaktede ejeren. Han var fra start ophidset og anklagde os for at have snydt os til en dyrere menu end den billige menu, man i følge hans ord får via Smartbox. Vi fik at vide, at vi skulle aflevere vores kode ved ankomsten, og han havde aldrig hørt at kode i en app. Hans gæster kommer fysisk med koden. Han fortalte, at både telefonsamtalen ved bookningen og vores samtale i restauranten var optaget (hvilket vel er ulovligt, hvis det ikke oplyses herom) - og igen anklagede han os for bevidst at have snyt - selvom vi startede med at vise tjeneren vores app. Han truede også med at ringe til politiet, selvom vi ikke havde sagt, at vi ikke ville betale - og igen og igen sagde han, at vi skal aflevere den elektroniske kode, og at vi havde valgt en dyrere ret. Efter 20 minutters snak i telefonen, hvor han flere gange hidsede sig op - kunne han pludselig godt bruge vores kode, og vi betalte diferencen mellem, den "billige" Smartbox ret og den ret vi havde valgt. Maden var fin nok, men restaurant Maharaja burde kyles ud af Smartbox. Hvis det er korrekt, at samtaler i hans restaurant bliver optaget, som han flere gange sagde, så er det hvis ham, der skal tale med politiet.
Der var i øvrigt meget få gæster denne fredag aften - der er nok flere, der har haft en dårlig oplevelse. De unge tjenere var meget søde og kede af deres chefs opførsel og undskyldte mange gange. Håber de får et job et andet sted.

22 september 2023

Svar från Restaurant Maharaja Østerbro

Kære Jan. Tak for din tid og tålmodighed med så lange skrivelser. Du havde gemt rabat mad kode i lommen eller på din telefon og havde bestilt Luksus Menu. Vores samarbejde med Smartbox inkluder bestemte menuer og man skal aflever sin gaveæske og eller koder ved ankomst, hvor du ikke har gjort.
Udover det så var du at forlade restauranten med gratis Luxus menu, for du ikke havde afleveret koder.
Det var en komplement at vi tog imod din værdigkode tilsidst ellers du skulle have betalt fuldpris. Jeg siger ikke at du har forsøgt at snyde men du havde ikke afleveret koderne og var på vej ud af døren…
Det at du alligevel ikke er taknemlig kan jeg ikke gør noget ved, men jeg er glad for vi begge har lært af det…
Venligst aflever dine rabat koder næste gang du bruger dem et sted. På den måde undgå du hovedpine.
Tak igen

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

ÆV. Middelmådigt

Desværre valgte vi dette sted til vores hyggemiddag inden vi skulle hen for at se Hair i Østre Gasværk. Vi brugte vores Smartbox gavekort som vi dog ikke kunne finde ud af hvad havde kostet. Vi spurgte derfor pænt ejeren hvad menuen bestod af og fik et ret hvast svar at det kunne vi ha læst på Smartbox hjemmeside hjemmefra. (Det havde vi. Der stod Crazy drink, forret, hovedret og dessert.) Mere sagde han ikke før han kom med den crazy drinks som nok kun bestod af mangojuice. Han spurgte hvilket slags kød vi ønskede. Så kom han med en vegetarisk forret som bestod af noget salat m.m. Hovedretten var en udkogt gryderet af henholdsvis kylling og oksekød, ris og nanbrød. Desserten var et glas citronyougurt. Det var ikke lige den gode middag vi havde glædet os til. Der var ikke meget venlighed og der blev heller ikke sagt farvel da vi gik. Gudskelov gav vi ingen drikkepenge.

31 mars 2023

Svar från Restaurant Maharaja Østerbro

Hej Ingelise. Du var betjent af en professional tjener og ikke ejeren... Lad venlig være med din fordom og gætteri, tak.
Jeg har undesøgt din klage og lad mig forklarer:
Rabat kort/Deal/ Smart BOX.:
Det er sådan at vi ved jo ikke hvad du har købt dig på det der deal siderne ud fra den stregkode du har i tasken. Der skal indløses en værdibevis for at se, hvad du man har købt sig... Men du havde læst, hvad menuen bestod af inden klikke på "KØB", selvom det var en billig deal du havde finger i.

Tjeneren har handlet som det skal. Jeg så og hørt hele menuen bliver præsenteret til jer, hvor I vælger bestemte retter og servering begynder.

Og så den der din klage om salat mm. Menuen indholdt en vegetarisk forret (Veg-pakora) og det blev serveret med salat til jer, hvor I har bekræftet at den smagt godt.

Cocktail..., tro mig, der er rigelig alkohol i den...
Den hedder "Crazy-Cocktail".
Der er mango pure, vodka, Bacardi, Campari, men hvis den alligevel ikke har svaret til din alkohol tørst og forventninger så er vi virkelige kede af det. Hos os en cocktail er en mild aperitif drink, Ingelise... Den hedder "shots" som du tænker på.

Du nævner citronyoghurt:
Er du sikker på at du har fået det hos os den aften eller andre steder på vej hjem? Vi har ikke sådan en mærkelig kombination overhoved.
Selvfølgelig Ingelise vi ked af det du skriver men husk lige at nogle kan aldrig bliver tilfreds, aldrig!
Takket være den nutid at vi alle har lov til at skrive hvad det passe os...
Du er blevet tip-top betjent med supper lække kvalitet mad i en mega travlt aften.
Takker for dine 2 stjerner og du ønskes held og lykke fremadrettet. Namaste 🙏:-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lækker autentisk indisk mad og…

Lækker autentisk indisk mad og fremragende service. Kan varmt anbefale dette sted, hvis du ønsker smagfulde indiske delikatesser.

10 december 2022

Svar från Restaurant Maharaja Østerbro

Tak Martha. Vi sætter pris på din mening. :-)

Helt specielt lækkert mad

Helt specielt lækkert mad, som smelter på tungen. Alle de retter vi har prøvet, har været helt perfekte ..Butter Chicken er vores favorit. Vi har spist der mange gange med vores udenlandske kunder og alle er tilfredse. Hyggelige atmosfære og god betjening. Christian og Lisbeth♥️

4 november 2022

Svar från Restaurant Maharaja Østerbro

Hvad skal jeg sige Lisbeth og Christian...:-)
TAK og på gensyn! Tak for din tid her!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg bestilt maden herfra og blev…

Jeg bestilt maden herfra og blev madforgiftet næste dag! Selv om jeg havde beviserne fra laboratorium, at jeg fik bakterie i, restauranten ville ikke acceptere, at deres mad fejler noget! Synes det er ufair imod mig der kun havde lyst til at have en ordentlig aftensmad og fik hele næste dag med vildeste opkastning både derhjemme, i metroen og hos lægen, sad ved ikke hvor mange timer på toilettet med ondt i maven, fik svedeture og kunne næsten ikke stå på benene i stedet for!
Nu skal jeg også passe på hele ugen med hvad jeg spiser pga den bakterie, som jeg har stadig, kan ikke behandles og forsvinder om ca en uge.
Og svaret var “vores mad fejler intet” 😤
FØJ!!!

18 oktober 2022

Svar från Restaurant Maharaja Østerbro

Kære Anjuta. tro mig vi er "virkelige" ked af det du oplever og skriver om.
Du har bestilt en ret, hvor mange andre også har bestilt også gennem samme platform og leveret via. WOLT på cykle og det kan dokumenteres...
Sagen er at du er eneste uheldig som er udsat for det der hedder Norovirusinfektion (roskildesyge) og ikke andre.
Jeg har haft i kontakt med WOLT og har tilbudt alt hvad vi kunne, men du vil have vi indrømmer "mad forgiftning", refunder og eller giver dig alligevel noget gratis.
Så sidder og tænker jeg, hvordan kan det være at du (lad os sige) er blevet forgiftet af vores mad, men alligevel ønsker endnu en omgang gratis mad fra os...?
Tilbage til din symptummer,
Norovirusinfektion (roskildesyge):
Norovirusinfektion er en af de mest almindelige årsager til akut maveonde verden over. Den viser sig typisk som pludselig opstået kvalme, opkastning og diarré af få døgns varighed. Er man i øvrigt sund og rask, vil sygdommen ikke være farlig. Dog kan væsketab og saltubalance i sjældne tilfælde medføre alvorligere og livstruende sygdom. Dette gælder især for mindre børn og ældre samt personer med svækket immunforsvar.

Norovirus er overordentligt smitsomt og giver ofte anledning til udbrud. Smitte sker især i sammenhænge, hvor mange mennesker er samlet indendørs og ses fx ofte i institutioner, på hoteller, arbejdspladser, hospitaler og krydstogtsskibe, men også i børnefamilier, hvor smitten kan ske fra person til person eller fra forurenede overflader. Smitte skyldes også ofte fødevarer, der er blevet forurenet med virus og viser sig så som udbrud blandt restaurantgæster, kantinebrugere eller lignende.
Kilde: (ssipunktumdk)
Så skriver det om Årsag:
Norovirus og i sjældnere tilfælde sapovirus giver begge anledning til roskildesyge. Begge virus tilhører familien calicivirus og er små RNA-virus.

Når sygdommen på dansk kaldes roskildesyge, skyldes det en beskrivelse af et udbrud i Roskilde, der stod i Ugeskrift for Læger i 1936. I andre lande anvendes andre betegnelser. På engelsk kaldes sygdommen ofte "winter vomiting disease", fordi sygdommen især forekommer om vinteren og er karakteriseret af pludseligt opståede opkastninger.!

Når det er sagt, vi igen er virkelige ked af det du oplever, med det ikke er på grund af vores mad.
Du kan får en hel uge gratis mad, hvis du beder om det, men ikke som krav for noget vi ikke har skyld i.
Husk Anuta at du har ret til erstatning i Danmark, hvis det skulle være os skyld i din tyndemave. Ellers du ønskes god bedring.
Tak
Maharaja Østerbro
Det er derfor

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fin mad og sød betjening

Fin mad og sød betjening. Vi fik en ret med kylling og måtte levne, rigtig gode nanbrød. Lidt i den dyre ende.

30 juni 2022

Kære Heidi.
Tak for ris og rosen. Kvalitet har altid en pris, især i nu tider. Vi værdsætter din anmeldelse og I er altid velkomne. 🙏

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Maden var rigtig god men meget små…

Maden var rigtig god men meget små portioner. Havde bestilt to sommermenu deals til min kones fødselsdag Som, skulle forestille sig at være en romantisk 3 retters middag for to. For det første får vi ikke den såkaldte appetitvækker til at starte med. Vi får en lille skål med ris til to personer som overhovedet ikke rækker til 2 personer. Vi sidder og venter over en halv time på at der kommer nogen så vi kan få lidt mere ris hvilket heller ikke sker, som resulterer i at jeg skal rejse mig for at få kontakt til tjener/kok. Jeg føler nærmest at jeg skulle tigge mig til mere ris. Dernæst er det meningen at vi skal havde dessert mango lassi. Det fik vi da også men, vi skulle igen sige til personalet at der hører mango lassi dessert med til dealen. Kommer aldrig derned igen.

23 juni 2022

Svar från Restaurant Maharaja Østerbro

Kære B.I. Restauranten beklager det du skriver.
En deal (sweet-deal) er en 50% rabat måltid og indholdet var serveret A-Z til jer. Om du vil have mere så er det jo desværre mod betaling.
Og det var også det jeg har fortalt dig gang på gang over telefonen, men du ønskede dig endnu en "romantisk" gratis middag og det kan vi desværre ikke.:-)
Håber det her skriftlig forklaring er nok. Og så med stor tak for din tid du ønskes held og lykke... :-)

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Booker med smart box og følger nøje…

Booker med smart box og følger nøje instruks. I restauranten meddeler man mig at den kode har jeg indløst altså påstås at jeg svindler og yderligere påstår at jeg ikke har gjort som anvist. Jeg betaler fordi det er det der anbefales af stedet med løfte om at jeg får refunderet beløbet via smartbox. Men ingen af delene sker og her på maharaja vasker man sine hænder og mener at kunden lyver. Maden fejler intet men den personlige adfærd stinker. Jeg var yderst samarbejdsvillig og venlig. Men siden 26/11 har jeg været taberen.

13 december 2021

Kære Lisette,
Din SMARTBOX code var indløst allerede inden du kommer til os. Vi sammen med jer har gang på gang forsøgte og det også kan dokumenteres, men din kode var allerede indløst....
Vi kan ikke tage imod en brugt kode. Der ikke er registreret restaurants ip adresse ved indløsning af kode hos SMARTBOX. Den må du selv løse med SMARTBOX.

Som vi også skrev i SMS'en, hvor du truede med trustpilot anmeldelse, så er det op til din ærlighed og bedømme, hvor fejlen ligger og hvem er skyld i den.

Vi har aldrig sagt du svindler, men dig og din man sammen med 2 af vores kollegaer i over en time ikke kunne indløse din brugt kode.
Hånd på hjertet.. Være lidt fair i bedømmelsen Lisette.:-)

Vi er naturligvis ked af at din Smartbox kode var indløst allerede. Vi får intet for en allerede indløst værdibevis. Det er bare et stykke papir udenværdi. Den er INDLØST/BRUGT tidligere.
Tak for forståelsen

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Dejlig mad til en god pris.

Dejlig mad til en god pris.
Sød betjening.
Vi kommer snart igen.

25 november 2021

Hej Steen,
Vi takker for rosen og sætter pris på din mening. Velkommen igen. :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig hyggelig restaurant med super…

Virkelig hyggelig restaurant med super dejlig mad og Meget venligt personale. Har lige opdaget dette sted og har allerede været her flere gange. Det er ikke sidste gang☺️

29 oktober 2021

Kære Julie,
Vi er her for dig. Vi ved godt hvad service og kvalitet er. Hjertelig velkommen og Mahraraja sætter STOR pris på din mening.
Namaste :-)

Fantastisk sted

Fantastisk sted. Et besøg værd.
Østerbro :)

Hey Louise,
Hjertelig velkommen og TAK for rosen. ☺️
Namaste Louise 🙏

Fantastisk mad og service

Noget af den bedste indiske mad jeg har smagt. Derudover en rigtig god og venlig service, kan varmt anbefales herfra + ejer er meget rar og imødekommende.

Svar från Restaurant Maharaja Østerbro

Jeg takker og værdsætter din mening. Det er kunder, enkeltvis, der betyder for os og vi lever af service og kvalitet.
Er ked af det der sket og fik den upassende stemple af nogen, der ikke kan tilpasse sig andre og misbruge ytringsfrihed. Det er skuffende. Tak igen og Namaste. 🙏☺️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Restaurant Maharaja er en super…

Restaurant Maharaja er en super hyggelig restaurant med meget lækkert mad.
Betjening er helt i top👍 ejeren er rigtig meget venlig og vi får super god service.
Jeg anbefaler på den kraftigste at I vælger at spise der.
De laver forrygende lækkert indisk mad.
Man kan dufte lækkert mad helt ud på vejen.
Jeg giver den hele 5 stjerner👍

Mahbooba, tak dir sidst..☺️☺️
Namaste 🙏

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har for en del år siden spist på…

Har for en del år siden spist på Amager, fantastisk mad.

Og Patrick er min gamle elev på TEC, husker ham som et fantastisk menneske og en yderst pligtopfylden person og kan slet ikke forstå hvorfor nogen vil ødelægge hans forretning. Hilsen din gamle skolepraktik instruktør John

Hej John ☺️.
Selvfølgelig husker jeg dig og det der gode gamle dage…☺️
Der er desværre kastet med en upassende “kort” på mig…☺️, men det skal nok gå.
Tusind tak for du skriver og roser her… Kom gerne forbi på Østerbro og smager vores fantastisk Indisk 😊
Namaste John 🙏

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Københavns bedste butter chiken .

Københavns bedste butter chiken .
Behagelig service .

Kære Tina.
Vi værdsætter din mening og siger, tusind tak. Vi skal nok bliver ved. Namaste. 🙏😊

God autentisk indisk mad

God autentisk indisk mad. Kundeservicen er i top, kan klart anbefale Restaurant Maharaja på Østerbro.

24 oktober 2021

Mange tak Dannie. Det sætter vi pris på. 😊
Namaste 🙏

Rigtig god mad

Rigtig god mad, fornuftige priser samt god betjening.
Jeg har ikke prøvet Amager restauranten endnu med den på Østerbro har været min stamsted.

Bedste hilsner
William Nielsen

24 oktober 2021

Kære William,
Tusind tak for rosen. Vi er en lille virksomhed. Service og kvalitet er et værdi for os. Vi sætter pris på din mening og du er altid velkommen. Namaste

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.