RenOptik AB Omdömen

TrustScore 5 av 5

4,8

Super nöjd när jag bytte glas i mina favoritbågar. Dom lyckades även laga bågarna som hade fått en spricka. Dessutom snabbt utfört. Tror det bara tog nån vecka efter att jag lämnat in dom så fick jag... Se mer

Det är mitt tredje par solglas med styrka. Personligen tycker jag det är svårt att få till vilken färg glaset ska vara. De första blev därför lite för mörka. De andra två har jag skickat med ett par b... Se mer

Pga att jag beställde mina glasögon sent, bara ett par veckor innan jag skulle åka iväg på en långresa, hann jag inte få mina glasögon i tid (helt mitt eget fel och de kom fram en dag efter jag åkt).... Se mer

Jag har kört Renoptik på två par vanliga slipade glasögon och ett par solglasögon. Är så nöjd! Snabbt, bra service över mail, relativt billigt. Jag har ffa använt det då jag hittat ett par snygga mär... Se mer

1. Glasögongrossist

RenOptik.se är en familjeägd optikbutik online som lanserades 2013. Hos RenOptik.se kan du behålla dina sköna bågar när det är dags för nya glas och spara tusenlappar, eller varför inte köpa kompletta nya glasögon till rätt pris.

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Alla omdömen

49 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Funkade bra.

Tydlig kommunikation, bra hantverk.

11 september 2024

Svar från RenOptik AB

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder mig att höra att du är nöjd med vår service. Vi lägger stor vikt vid tydlig kommunikation och bra hantverk, så det är underbart att höra att det uppskattades. Vi ser fram emot att fortsätta leverera på den höga standard som du förväntar dig. Tack igen och hoppas att få se dig snart igen! 😊🌟

Utan tvekan den bästa optiker jag har…

Utan tvekan den bästa optiker jag har varit hos. Rekommenderar honom till 100%! TACK!

Fick nya glas till mina BEFINTLIGA bågar :)

9 september 2024

Svar från RenOptik AB

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det glädjer mig att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss och att du uppskattar det arbete vi utför. Det är alltid en glädje att kunna hjälpa till med att hitta rätt glasögon och göra våra kunder nöjda.

Det är även bra att höra att du är nöjd med dina nya glas till dina befintliga bågar. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder de bästa lösningarna för deras synbehov.

Tack för att du rekommenderar oss till andra, det betyder mycket för oss! Vi ser fram emot att fortsätta ge dig den bästa service och hjälpa dig med dina framtida synbehov. 🤓 Tack igen!

Tack för bra service.

15 augusti 2024

Svar från RenOptik AB

Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna en recension! Vi är glada att höra att du uppskattade vår service. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart! 😊🌟

Bra kontakt och snabb leverans på…

Bra kontakt och snabb leverans på glasögonen. Det är andra gången jag nyttjar Renoptik och är mycket nöjd

19 augusti 2024

Svar från RenOptik AB

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både vår service och leveranstid. Vi ser fram emot att fortsätta att ge dig en bra upplevelse i framtiden. 🤓👓

Mycket nöjd med nya läsglasögonen

Mycket nöjd med nya läsglasögonen, bra kommunikation, rimlig leveranstid och pris. Jag kommer återkomma.

Niklas.

5 augusti 2024

Svar från RenOptik AB

Tack så mycket Niklas för din fina recension! Det glädjer oss att höra att du är nöjd med dina nya läsglasögon. Vi lägger stor vikt vid kommunikation, leveranstid och pris, så det är fantastiskt att höra att du är nöjd med alla tre. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! 🤓👓

Ett mycket fördelaktigt pris.

6 augusti 2024

Svar från RenOptik AB

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du uppskattar våra fördelaktiga priser. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder det bästa värdet. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig en utmärkt service i framtiden. 🌟🌟🌟🌟🌟

Underbart att låna bågar hem och prova…

Underbart att låna bågar hem och prova i lugn och ro, snabb leverans, trevlig konversation via e-post!!!
Tack renoptik👓😊

11 augusti 2024

Svar från RenOptik AB

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med vår service och att du uppskattade möjligheten att prova bågar hemma i lugn och ro. Vi strävar alltid efter snabba leveranser och trevlig kommunikation med våra kunder. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig en bra upplevelse i framtiden. Ha en fantastisk dag! 👓😊

Smidigt sätt att byta glas i befintliga…

Smidigt sätt att byta glas i befintliga bågar. Prisvärt alternativ.

1 augusti 2024

Svar från RenOptik AB

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du uppskattar vår smidiga och prisvärda tjänst för att byta glas i befintliga bågar. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en enkel och bekväm upplevelse. Tack igen för ditt stöd och vi ser fram emot att fortsätta ge dig utmärkt service i framtiden! 🌟🌟🌟🌟🌟

Mycket proffsiga och kunniga

Mycket proffsiga och kunniga. Jag kan varmt rekommendera RenOptik.

23 juli 2024

Svar från RenOptik AB

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service. Vi ser fram emot att fortsätta att ge dig den bästa möjliga synvården i framtiden. 🌟🌟🌟🌟🌟

Nöjd 2x kund…

Efter ett tidigare glasbyte med utmärkt reultat beställde jag nu 4 år senare ett nytt. Även denna gång är jag helt nöjd. Har bara positiva intryck av RenOptik.

16 juli 2024

Snabb lev

Snabb lev. Tyvärr missvisande info : jag valde att inte ha färgade glas och uppfattade det då som att de glas jag skulle få var sådana som blir mörka i solljuset… nu har jag fått helt ofärgade glas vilket jag inte önskade ….

20 juni 2024

Svar från RenOptik AB

Hej Marina! Tack för din feedback och att du tog dig tid att skriva en recension. Vi uppskattar att du valde att handla hos oss och vill gärna hjälpa till att klargöra situationen.

Vi beklagar att informationen om glasens egenskaper var missvisande och att de inte motsvarade dina förväntningar. Du valde alternativet "ofärgade glas", vilket betyder att glasen inte har någon mörkande effekt i solljus. Om du istället önskar glas som blir mörka i solen, erbjuder vi så kallade fotokromatiska glas som ändrar färg beroende på ljusförhållandena.

Vi förstår att detta kan vara frustrerande och skulle gärna vilja erbjuda en lösning. Du är välkommen att kontakta vår kundservice så att vi kan diskutera dina behov och hitta ett sätt att rätta till detta.

Återigen, tack för att du delade med dig av din upplevelse. Vi strävar alltid efter att förbättra oss och din feedback är viktig för oss.

Mycket nöjd med hela processen

Mycket nöjd med hela processen

24 juni 2024

Svar från RenOptik AB

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du är mycket nöjd med hela processen. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en professionell och tillfredsställande upplevelse. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med något annat. Tack igen för ditt stöd!

Snabbt

Snabbt, enkelt, prisvärda. Rekommenderas

11 juni 2024

Svar från RenOptik AB

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du uppskattade vår snabba och enkla service till ett prisvärt pris. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen i framtiden. Tack för att du rekommenderar oss!

Har aldrig varit så nöjd som nu

Har aldrig varit så nöjd som nu, så mycke bättre än den lokala optikern. Kommer med all säkerhet beställa hos er igen. Tack för bra service och kvalitet.

11 juni 2024

Svar från RenOptik AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det glädjer oss verkligen att höra att du är så nöjd med din upplevelse hos oss. Vi strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service och kvalitet, och det betyder mycket för oss att höra att vi lyckades leverera det till dig. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden. Tack för att du valde oss!

Fantastiskt nöjd

Fantastiskt nöjd! Jag köpte bågen själv och fick glasen isatta av RenOptik. Aldrig varit så nöjd med glasögonen som nu. Superbra personal och jag blev informerad med jämna mellanrum var i processen allting var. Jag kände mig trygg genom hela köpet. Jag kommer definitivt att återkomma som kund. Bra jobbat allihopa!

3 juni 2024

Svar från RenOptik AB

Tack så mycket för din fina recension! Det glädjer oss verkligen att höra att du är så nöjd med dina nya glasögon och den service du fick hos RenOptik. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en trygg och informativ upplevelse, så det är fantastiskt att höra att du kände dig väl omhändertagen under hela processen. Vi ser verkligen fram emot att få välkomna dig tillbaka som kund i framtiden. Tack för ditt förtroende och stort tack för dina vänliga ord!

Det va super bra service!

Det va super bra service, god mottagning. Perfekt resultat. Snabba leveranser. Hjälpsam personal.
Helt perfekt på alla sätt.

5 juni 2024

Svar från RenOptik AB

Tack så mycket för din fina recension! Vi är så glada att höra att du uppskattade vår service och mottagning. Det betyder mycket för oss att veta att du är nöjd med resultatet och att våra leveranser var snabba. Vårt team strävar alltid efter att vara hjälpsamma och det gläder oss att höra att du upplevde det så. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig en helt perfekt upplevelse i framtiden!

Mycket proffsigt

Mycket proffsigt, får alltid information om nästa steg som kommer.

3 maj 2024

Svar från RenOptik AB

Tack så mycket för din vänliga feedback! Det gläder mig att höra att du uppskattar den professionella servicen och den tydliga informationen om nästa steg. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en smidig och informativ upplevelse. Om det är något mer vi kan göra för att förbättra din upplevelse, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att fortsätta att ge dig en förstklassig service i framtiden. Tack igen för att du valde oss!

Mycket bra kvalitet med bra priser

Mycket bra kvalitet med bra priser! ✨Snabba svar, trevligt bemötande och väldigt hjälpsamma. 🤗 Så glad att jag valde UNOR 15 XTRACTIVE (NEW GENERATION) med Standard behandling, så nöjd och så skönt att slippa ha med sig solglasögon 😎 Tack snälla renoptik för mina nya glas 🎉🤓

4 juni 2024

Svar från RenOptik AB

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är så glada att höra att du är nöjd med våra glasögon och vår service. Vi strävar alltid efter att erbjuda hög kvalitet till bra priser, och det betyder mycket för oss att höra att du uppskattar det. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig i framtiden. Tack igen för ditt förtroende och din fina feedback! 🌟🤓