Super nöjd när jag bytte glas i mina favoritbågar. Dom lyckades även laga bågarna som hade fått en spricka. Dessutom snabbt utfört. Tror det bara tog nån vecka efter att jag lämnat in dom så fick jag... Se mer
Det är mitt tredje par solglas med styrka. Personligen tycker jag det är svårt att få till vilken färg glaset ska vara. De första blev därför lite för mörka. De andra två har jag skickat med ett par b... Se mer
Pga att jag beställde mina glasögon sent, bara ett par veckor innan jag skulle åka iväg på en långresa, hann jag inte få mina glasögon i tid (helt mitt eget fel och de kom fram en dag efter jag åkt).... Se mer
Jag har kört Renoptik på två par vanliga slipade glasögon och ett par solglasögon. Är så nöjd! Snabbt, bra service över mail, relativt billigt. Jag har ffa använt det då jag hittat ett par snygga mär... Se mer
RenOptik.se är en familjeägd optikbutik online som lanserades 2013. Hos RenOptik.se kan du behålla dina sköna bågar när det är dags för nya glas och spara tusenlappar, eller varför inte köpa kompletta nya glasögon till rätt pris.
Västra Stationsgatan 10 D, 82143, BOLLNÄS, Sverige
- +46262801254
- info@renoptik.se
- www.renoptik.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Svar från RenOptik AB
Optikern sa att nej men det gick med denna tjänst!
Optikern sa att det inte gick att byta glas i bågen då den kunde gå sönder. Hittade denna tjänst och det fungerade utan problem. Snabb leverans av förpackningen som jag skulle skicka in min båge i och snabb leverans av min båge tillbaka. Bara bra att säga om denna tjänst!

Svar från RenOptik AB
Smidig process med mycket gott resultat…
Smidig process med mycket gott resultat när jag bytte glas till progressiva.

Svar från RenOptik AB
Lätt å smidigt att byta glas i mina…
Lätt å smidigt att byta glas i mina gamla bågar
rekommenderar gärna
Mycket bra och professionell service o…
Mycket bra och professionell service o trevligt bemötande, kan varmt rekommera Renoptik
Bytte glas i mina befintliga bågar &…
Bytte glas i mina befintliga bågar & allt gick supersmidigt. Tog ca 5 arbetsdagar innan mina enkelslipade glas var klara. Rekommenderar verkligen att fixa era glasögon här, gick hur bra och smidigt som helst & prisvärt!!!!
Hela processen gick smidigt från ax…
Hela processen gick smidigt från ax till limpa. Snabbt, enkelt och prisvärt!
Kommer använda RenOptik igen!
Superb service
Otroligt bra pris för glasögon av högsta kvalitet. Betalade en bråkdel av vad konkurrenterna hade erbjudit. Servicen var sömlös och professionell.
Jag är väldigt nöjd med mina glasögon
Jag är väldigt nöjd med mina glasögon. Jag bytte glas i ett par gamla Ray Ban solglasögon. Skickade in mitt recept från optikern, skickade in mina gamla bågar och fick tillbaka ett par utmärkta progressiva glasögon. Allt funkade utmärkt! Tack.
Det gick snabbt och smidigt!
Bästa valet!
Hög kvalité på glasen och väldigt fint bemötande! Bra priser. Toppklass!
Byte av progressiva glas existerande bågar
Jag bytte progressiva glas i mina favoritbågar. resultatet blev perfekt, fotokromatiken bättre än de ursprungliga. Services bra och priset likaså.
Snabba leveranser, bra bemötande.
Snabba leveranser. Håller vad de lovar. Bra bemötande. Toppen. Det var andra gången jag handlade.
Jag bytte till progressiva glas i två bågar.
Jag bytte till progressiva glas i två st bågar med helram och hela processen gick supersmidigt. Jag fick hjälp via mail med att lägga beställningen, väldigt enkelt. Ett par var med solglas och ett par med vanligt glas.
Glasögonen kom tillbaka i perfekt skick. Mycket bra glas och till rimligt pris.
Glasögonen vart helt perfekta
Glasögonen vart helt perfekta
Jättebra pris
Jättebra service
Jättebra service, trevligt, bra priser
Tack jag kommer tillbaka nästa gång jag behöver något
Tre gånger har jag skickat in mina…
Tre gånger har jag skickat in mina glasögon för glasbyte.
Lika nöjd varje gång. Smidig hantering.
Funkar jättebra
Funkar jättebra! Tog ca 2 veckor. Kommer använda igen!