ProPet - Hundtillbehör online Omdömen 1 393

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Trots strul med leverans av fraktbolag gör detta företag PRO PET allt för att hjälpa sin kund Beställde en valp hage som transport bolaget strula till med , men PRO PET fixade o en extra låda med go... Se mer

Det tog lång tid att få fällarna och jag förstod inte att de skickas från Holland utan blev överraskad av att jag skulle få en leverans från ett namn och inte ert företag. Sen att få flera mail om att... Se mer

Ett företag med hjärtat på rätta stället. Alltid med kundfokus både för oss tvåbenta och våra fyrbenta. Kommer alltid att vara en återkommande kund då jag vet att jag alltid kommer att få den servic... Se mer

1. E-handel
  2. Djuraffär

Vill du handla bra saker till din hund? Handla online hos oss på ProPet. Alltid med ett stort utbud av hundtillbehör, koppel, halsband, hundfällar, tugg och hundleksaker. Vi är det lilla företaget i Skåne för hunden. ProPet är ett litet familjeföretag som drivs vid sidan av våra andra åtagande. Vi har funnits sen 2010, både med butik och online; samt på olika hundutställningar. Vår tanken är att ProPet är och ska förbli ett litet företag, där du alltid får personlig service och vet vem du pratat med. Så välkommen till oss! Här hittar du allt som din hund behöver och skulle vi inte ha det du söker, maila oss så tittar vi på möjligheten att lösa det till dig. Vi på ProPet jobbar inte aktivt med Trustpilot, vi väljer att få omdömen på ProPet.se istället.

4,4

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

1 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Bra kundservice

Bra kundservice, mycket trevliga och snabba

11 juni 2024

Svar från ProPet - Hundtillbehör online

Tack för att du tar dig tiden att dela med dig! /jenny

Bästa leverantören till mina hundar

Bästa leverantören till mina hundar. Enkel hemsida, lätt att hitta det man söker, snabb leverans.
Alltid snabb återkoppling om det är något.

Kunden/hunden i fokus.

13 juni 2024

Svar från ProPet - Hundtillbehör online

Tack för att du tar dig tiden! /jenny

Helt värdelöst när jag efter 2 veckor…

Helt värdelöst när jag efter 2 veckor inte fått min order. Och att ni inte svarar på mejlen när jag undrar var grejorna är

31 maj 2024

Svar från ProPet - Hundtillbehör online

Mailet du skickat är svarat på efter ca 2 timmar, att ditt paket har legat hos ombudet i nästan en vecka pga att DHL har haft problem med aviseringen. Detta är inget vi har haft kännedom om, att där fanns ett problem hos DHL.

3 veckor från beställning till leverans…

3 veckor från beställning till leverans är inte ok! Dessutom var mina varor redan betalda. jag fick maila och efterlysa mina varor och då var dom inte ens skickade.

31 maj 2024

Svar från ProPet - Hundtillbehör online

Hejsan. Det stämmer att din order fastnade hos oss. Jag räknade nu och den lämnade oss på arbetsdag 11. Vilket självklart inte är ok. På det så missade vi att den inte lämnat och därför inte hörde av oss till dig.
Hur varorna är betalda (om det är swish, kort, faktura, etc) är inte något som vi ser eller ens tittar på. Alla beställningar behandlas lika oavsett betalmedel.

Vi ber verkligen om ursäkt för att din order fastnade hos oss och inte kom iväg inom vår normala 1-7 arbetsdagar. Mvh Jenny

Jättebra halsband till hundar som har…

Jättebra halsband till hundar som har grövre hals än huvud, fin vetbed med antiglid remsor som håller hyfsat länge. Lite långsam servic men bra transportörer.

29 maj 2024

Svar från ProPet - Hundtillbehör online

Tack snälla för att du lämnar ett omdöme. Vi kämpar på allt vad vi kan i vårt pyttelilla familjeföretag, för att få ut era varor så snabbt vi bara kan. <3

Bra service

Bra service, bra produkter och snabbleverans ett första val för oss

30 maj 2024

Svar från ProPet - Hundtillbehör online

Tack snälla för att du lämnar ett omdöme. /Jenny

Ett företag med hjärtat på rätta…

Ett företag med hjärtat på rätta stället.
Alltid med kundfokus både för oss tvåbenta och våra fyrbenta. Kommer alltid att vara en återkommande kund då jag vet att jag alltid kommer att få den service jag behöver. Rekommenderas.

30 maj 2024

Tack snälla för ditt härliga omdöme. Mvh Jenny

Valp hage

Beställde en valp hage som transport bolaget strula till med , men PRO PET fixade o en extra låda med godsaker o leksaker till hundarna medföljde som en överraskning så nöjd återkommande kund TACK

4 juni 2024

Svar från ProPet - Hundtillbehör online

Vi gör vad vi kan för att lösa situationen. Glad midsommar

Toppen, rekommenderar varmt!

Snabb kommunikation och leverans av vara. Jag som kund upplevde att företaget ansträngde sig för att ge mig god service. Trevligt och personligt bemötande. Snyggt!

25 april 2024

Bästa webbutiken

Jag är så nöjd med propet. Handlat hos dom några gånger innan och älskar verkligen servicen. Snabb leverans, bra priser och massa produkter... tror de bara tog en dag sen va paketet framme. Fick meddelande av kundtjänst där dom förklara att dom va tvungna att dela upp mitt paket. Inga problem. Alls. Rekommenderar att handla hos dom

24 april 2024

Jag köpte 2 hundtäcken

Jag köpte 2 hundtäcken, varav sömmen för kardborrebandet på det ena täcket hade gått upp så kardborrebandet var löst. Dessutom var det vitt ludd på kardborrebandet så ser ut som någon använt det innan?

26 mars 2024

Svar från ProPet - Hundtillbehör online

Hejsan! Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme. Om en vara är trasig så löser vi självklart det. Men för att vi ska veta att något är trasig så behöver du som kund kontakta oss och göra en reklamation. Tyvärr har vi inte fått mail från dig om en trasig vara.

Varorna vi säljer är alltid oanvända. Luddet på kardborrband kan vara från tillverkaren, det är nu ludd i en del täcken.

Så hör av dig så tittar vi närmre på din reklamation.
Mvh Jenny

Bra information om produkten och…

Bra information om produkten och leverans!
Fällarna levde upp till förväntningarna.

26 mars 2024

Svar från ProPet - Hundtillbehör online

Tack för att du delar med dig. Välkommen åter när du behöver något annat. Mvh Jenny